anatol33 Опубліковано: 17 січня Поділитись Опубліковано: 17 січня 44 хвилини тому, 988888 сказав: Цікаво... А якби ви НЕ платили за електрику з початку опалювального сезону а вирішили заплатити тільки після цієї постанови... сумма змінилася-б? Мені самому цікаво. Якщо прийняли змінити тариф задній числом, то по ідеї, мають перерахувати за 2 попередні місяці. Якщо з нового року тільки, то тоді вже за січень будуть рахувати по-новому. Можливо, нові обрахунки будуть з 1 лютого. Все це дивно виглядає без конкретних дат. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serjik_007 Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня А мені цікаво як вони будуть вираховувати яких саме у мене кіловат був переліміт вище пільгових 2000 кіловат, денних, чи нічних? Бо від цього залежить вартість цих кіловат… Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maryan_bhfz Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня 4 хвилини тому, serjik_007 сказав: А мені цікаво як вони будуть вираховувати яких саме у мене кіловат був переліміт вище пільгових 2000 кіловат, денних, чи нічних? Бо від цього залежить вартість цих кіловат… Це не важливо, при перевищенні 2000 на цей місяць тариф просто не діє. В мене так вже було за грудень, бо купили електричку і за місяць 2200 використали. Рахунок виставили по повній вартості 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня 1 час назад, Maryan_bhfz сказал: Це не важливо, при перевищенні 2000 на цей місяць тариф просто не діє. В мене так вже було за грудень, бо купили електричку і за місяць 2200 використали. Рахунок виставили по повній вартості Спробуйте прочитати попередню сторінку перш ніж відповідати. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня (змінено) 2 часа назад, serjik_007 сказал: А мені цікаво як вони будуть вираховувати яких саме у мене кіловат був переліміт вище пільгових 2000 кіловат, денних, чи нічних? Бо від цього залежить вартість цих кіловат… Гадаю, що порахують середне щось. У відсотках. Типу: 2000 нічних+500 день=2500 кВт ніч складає 80%, день 20% від загального споживання. тобто пільгові 2000 розділять ніч 1600 кВт (80 %), день 400 кВт (20%). А по повній вартості порахують 400 кВт ніч +100 кВт день Змінено 20 січня користувачем Dendnepr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня 2 години тому, serjik_007 сказав: А мені цікаво як вони будуть вираховувати яких саме у мене кіловат був переліміт вище пільгових 2000 кіловат, денних, чи нічних? Бо від цього залежить вартість цих кіловат… Можна подивитись архів (старого форуму) де так само підіймалися питання при тодішніх 3600 лімітах. Нічого не змінилося окрім ціни та кількості. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 20 січня Поділитись Опубліковано: 20 січня 9 часов назад, serjik_007 сказал: А мені цікаво як вони будуть вираховувати яких саме у мене кіловат був переліміт вище пільгових 2000 кіловат, денних, чи нічних? Бо від цього залежить вартість цих кіловат… Будут считать так же, как и раньше считали - пропорционально будут брать.день/ночь относительно общего потребления. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дашуля Опубліковано: 9 лютого Поділитись Опубліковано: 9 лютого Всім привіт, а хтось знає як зараз нараховують ,якщо більше 2000 квт? Бо в моєму кабінеті пише до 2000 2.64 4,32 за весь об'єм більше 2000 квт Просто я ще не вилазила за цей рубіж, зараз морози пішли і думала трішки довше вмикати опалення Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 9 лютого Поділитись Опубліковано: 9 лютого 8 хвилин тому, Дашуля сказав: Всім привіт, а хтось знає як зараз нараховують ,якщо більше 2000 квт? За спожите в січні - до 2 000 2,64, яко більше 2 000 то на все 4,32 (тобто за 2001 треба буде сплатити 4,32 за все) За спожите в лютому, березні та квітні за 2 000 - 2,64, все о більше 4,32 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дашуля Опубліковано: 9 лютого Поділитись Опубліковано: 9 лютого 1 час назад, Humanite сказал: 1 час назад, Humanite сказал: За спожите в січні - до 2 000 2,64, яко більше 2 000 то на все 4,32 (тобто за 2001 треба буде сплатити 4,32 за все) За спожите в лютому, березні та квітні за 2 000 - 2,64, все о більше 4,32 Дивно що вони в кабінеті не змінили , а так весна покаже, хто де 😁 виліз за 2000 квт Ладно , чекаєм березень і сподіваюсь що так і порахують ,як обіцяли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 9 лютого Поділитись Опубліковано: 9 лютого 2 хвилини тому, Дашуля сказав: Дивно що вони в кабінеті не змінили У мене досі висить що 4,32 за весь обсяг і одного слова про тариф "електроопалення", але рахує як треба. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого yasno.com.ua/b2c-tariffs 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 10 лютого Поділитись Опубліковано: 10 лютого и тут не поменяли Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
OMNATAJANA Опубліковано: 12 лютого Поділитись Опубліковано: 12 лютого И в разъяснение о тарифах тоже без изменений. Наверное, стоит в поддержку им задать вопрос. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого В 10.02.2025 в 09:34, Dendnepr сказал: yasno.com.ua/b2c-tariffs хотя тут нет фразы "за весь обсяг" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 18 лютого Поділитись Опубліковано: 18 лютого zakon.rada.gov.ua/laws/show/37-2025-п#Text 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bulaniy.sv Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого Я превысил на 100 кВт (то есть 2100 кВт), заплатил по 4.32 за все 2100 кВт. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
988888 Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого 35 минут назад, bulaniy.sv сказал: Я превысил на 100 кВт (то есть 2100 кВт), заплатил по 4.32 за все 2100 кВт. Це за січень 2025? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bulaniy.sv Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого 11 часов назад, 988888 сказал: Це за січень 2025? Да. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого 22 минуты назад, bulaniy.sv сказал: Да. Так может изменение действует с февраля. Надо ждать оплат за февраль для чистоты эксперимента. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого (змінено) 5 минут назад, eam сказал: Так может изменение действует с февраля. Надо ждать оплат за февраль для чистоты эксперимента. Ссылка на документ на сайте верховной рады буквально 5 постов назад постанова набирає чинності з 1 лютого 2025 року. Змінено 24 лютого користувачем Dendnepr 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 24 лютого Поділитись Опубліковано: 24 лютого 3 минуты назад, Dendnepr сказал: Ссылка на документ на сайте верховной рады буквально 5 постов назад постанова набирає чинності з 1 лютого 2025 року. Ну я про это и говорю. А за январь посчитано ещё по старым правилам т.к. не вступила ещё. Надо ждать что насчитают за февраль 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 25 лютого Поділитись Опубліковано: 25 лютого а че нельзя было передать меньше показания? или счетчик сам передает показания? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 25 лютого Поділитись Опубліковано: 25 лютого у меня - сам 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 25 лютого Поділитись Опубліковано: 25 лютого 2 минуты назад, Dendnepr сказал: у меня - сам плохо конечно) у меня не передает, еще и внутри двора стоит, передаю показания больше что бы компенсировать в холодные месяца и скорее передам больше за апрель, что бы по максимум пользоваться льготой и в летний период 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз