Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Как получить тариф на электроотопление дома или тариф для дома с электроплитой?

Pasha

Рекомендовані повідомлення

45 хвилин тому, denis-k сказав:

плохо конечно)

у меня не передает, еще и внутри двора стоит, передаю показания больше что бы компенсировать в холодные месяца 

и скорее передам больше за апрель, что бы по максимум пользоваться льготой и в летний период 

Я іноді так роблю, тільки контролери періодично перевіряють, тому не можна забагато приписати.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

17 минут назад, anatol33 сказал:

тільки контролери періодично перевіряють

тут конечно по ситуации

у меня за 5 лет владения землей контролер был только дважды 😁

Посилання на коментар

Ось і я встиг оформити пільговий тариф на електроопалення. По грошам - 4 тис.грн. (3 тис за проект і 1 тис за огляд ДТЕКом і складання акту про відсутність інших видів опалення), по часу - місяць, з якого сам проект виготовили за 3 дні, а інший час пішов на очікування детеківців для огляду.

Хоч в березні заплачу за опалення по пільговому тарифу, може і відібʼю витрачені 4 тис грн.

• Лайк 2
Посилання на коментар

Выставили счет Запорожоблэнерго, таки да, до 2000 кВт - посчитали по 2.64 (+ночной тариф), а то, что выше 2000 кВт по стандартному тарифу.

• Лайк 3
  • Дякую 2
Посилання на коментар

• 5 тижнів потому...

Ганяли мене як дурачка з місяць.Спочатку  їм довідку з газконтори треба було що не має газу(в газконторі сказали ми їм подавали адреси і дивились на мене як ні іноплонетянина),потім коли їм приніс цю довідку,вони місяць думали чи давати мені дозвіл,коли дали дозвіл їм потрібно тепер проєкт на електропостачання і ще щоб він їм підійшов.Я забив,заніс 8000 т грн.І мені все зробили.В нашій конченій країні щоб самому щось добитись треба пройти 10 кругів пекла.

• Сумно 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

• 2 тижні потому...

Як добре, що є такі форуми: пішов читати зміни в Постанові і дізнався не тільки про зміни в тарифі "Для електроопалення", а й те, що нічний до 7 ранку (раніше чомусь думав, що до 6ї :) )

• Лайк 1
Посилання на коментар

• 4 тижні потому...
06.04.2025 в 21:06, Z1ppob2k сказав:

Ганяли мене як дурачка з місяць.Спочатку  їм довідку з газконтори треба було що не має газу(в газконторі сказали ми їм подавали адреси і дивились на мене як ні іноплонетянина),потім коли їм приніс цю довідку,вони місяць думали чи давати мені дозвіл,коли дали дозвіл їм потрібно тепер проєкт на електропостачання і ще щоб він їм підійшов.Я забив,заніс 8000 т грн.І мені все зробили.В нашій конченій країні щоб самому щось добитись треба пройти 10 кругів пекла.

це від місцевих царьків залежить. взагалі - 2к за проект і хвилин 40 в ДТЕК (Вишгород) 

Посилання на коментар

Будинок повивене бути в експлуатації?

І ще питання, якщо твердотопливний в планах, то це якби різняться газу?

Посилання на коментар

3 години тому, МаТраС сказав:

Будинок повивене бути в експлуатації?

Обов'язково 

Посилання на коментар

• 4 тижні потому...

Добрий день. Скажіть, будь ласка, як у вас в кабінеті київська обласна єк відображається тариф. Бо зникла згадка про те, що тариф на електроопалення. Це у всіх так чи треба задуматися? В Коєк автовідповідач, який надає просто загальну інформацію.

IMG_20250607_105821.jpg

Посилання на коментар

10 хвилин тому, zea1212 сказав:

Добрий день. Скажіть, будь ласка, як у вас в кабінеті київська обласна єк відображається тариф. Бо зникла згадка про те, що тариф на електроопалення. Це у всіх так чи треба задуматися? В Коєк автовідповідач, який надає просто загальну інформацію.

Так тариф вже ж не діє. 

Посилання на коментар

• 2 тижні потому...
09.06.2025 в 22:36, zea1212 сказав:

Ось і я про це саме, що раніше було розписано типа такого

Screenshot_2025-06-07-11-01-15-969_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg

01 жовтня тариф на е/о активується знову. Бо тут вони пишуть чинний тариф

Посилання на коментар

• 3 місяці потому...

Так "активується" з 01 жовтня тариф на електропалення в цьому році чи ні? Минулої осені всі гуділи а в цьому році щось скрізь тИша. :unknown:

Посилання на коментар

41 хвилину тому, 988888 сказав:

Так "активується" з 01 жовтня тариф на електропалення в цьому році чи ні? Минулої осені всі гуділи а в цьому році щось скрізь тИша. :unknown:

Тиша, бо не озвучували змін. Про відміну тарифу в цьому році ніде не чув. Тож почекайте ще три дні)

Посилання на коментар

Останній постанові, що регулювала цю пільгу, продовжили термін дії, здається, до кінця жовтня 2025 року. Тобто в теорії маємо жовтень з пільгами на електроопалення, а далі суцільна невідомість. Як це завжди буває у нашому політикумі 😂

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...