eam Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня (змінено) 1 час назад, Vitaliy67 сказал: Чего сидим. Айда в Ужгород. Эээ. Вы что-то путаете. Зачем туда айда если там цены и так космические? По логике как раз дешевле будет строить тогда в другом месте Змінено 26 січня користувачем eam Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня Не путаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня (змінено) Та да, всюду з/п 20, та ще й податки, та і на 15 ще треба заслужити.... І лише директори мають право будувати будинки, простим штукатурам - зась - нехай в буді живуть на десятку і штукатурять стіни по сотці. Вобщем, треба подумати про адекватних людей. Душ 5-7 не завадить. Змінено 26 січня користувачем murava 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) 11 годин тому, Andrey-Bucha сказав: ну не ті які дают інтерв'ю що заробляють 250 т на місяц. як не крути, у країні середня ЗП 25 т. грязними, потім ще -23%. в мене є один такий. працював на біля 16-18 т до війни. зараз десь охороняє у своєму місті склад. отримує 38. приходив, казав що звільняється. є підстави. і хоче 45 заробляти. ми відповіли, що на той посаді 25. йди шукай далі. зараз дійсно хаос на ринку труда, але якщо пошукати то є варіанти ось на приклад була купа бригад штукатурів 190-220 грн за кВ.м. відмовив, вже є ті яки готові 110 грн за кВ.м. зробити. але мені треба зараз доробити дах, та потім мембрану натягнути, щоб 2 стінки не намокали. до речі на мембрану приїжджав майстер на мерсі електричці EQS 😉 у директорів машини попростіше А до чого тут якась хер зна визнана цифра 25000?) Ьо плиточник дихаючи тим всім лайном ,повинен скільки отримувати по вашому в місяць?) Маячна штукатурка по 110 була 4 років тому,якщо не 5. 220 і є середньоринкова. А за санвузли і всі 300 -350. Тому,тут два варіанти. Або вони повні довбороби з усіма наслідками або нема чого їсти дітям і вони просто довбойоби. Є період перед новим роком і пару тижнів після,коли такий собі спад іде, але не 50% за їду) Змінено 27 січня користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 9 годин тому, Vitaliy67 сказав: Машинка стоит денег, как и ее обслуживание. Шнековая пара сейчас стои дурных денег. Простой работяга, которого устраивает 110 просто не в состоянии стать владельцем такого счастья. Але в нього є шанс купити компресор на 50 л і ковш хоппера)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 27 січня Автор Поділитись Опубліковано: 27 січня 7 часов назад, murava сказал: Та да, всюду з/п 20, та ще й податки, та і на 15 ще треба заслужити.... І лише директори мають право будувати будинки, простим штукатурам - зась - нехай в буді живуть на десятку і штукатурять стіни по сотці. Вобщем, треба подумати про адекватних людей. Душ 5-7 не завадить. Андрій. В мене є факти 😉 у нас на виробництві 25-30 т грязними. всі працюють. Пару тижнів тому мені робив зварювальні роботи один хлоп. 2000/день. А працює він 2/2 на колбасах Львов. 1800 в день платят. грязними. є в мене бригада (мурували, армапояс заливали). працюють на ТОВ у Львові. місцеві. за роботи я платив 900 грн/день/людина. звісно не плиткарі, але заливати армапояс на 2 поверху вручну теж не легко тобто можу сказати що більшість українців отримує 20-35 т приблизно. звісно тут кажуть що якщо будуєшься то багатий 😉 але внутрянка і в квартирах така сама. не тільки ж прокурори та депутати можуть ремонт робити. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 27 січня Автор Поділитись Опубліковано: 27 січня до речи частина бізнесу пов'язана з виробництвом матів для теплої водяної підлоги. так ось часто спілкуюся з монтажниками. у них є тренд - треба мати свіжий Х5, щоб показати що я майстер, в мене купа заказів 😉 але давайте відверто скажемо, що авто 50 т+ мають не більше 5-10% населення. от як ви ставитесь, коли будуєте оселю, маєте Пассат чи октавію, а майстер приїжджає на Х5 або Крузаку ;) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 12 часов назад, Andrey-Bucha сказал: навіть не думав про такє. але і компресора такого немає. почекаю квітня і дам воду Пластиковим трубам ніфіга не буде. Навіть, якщо замерзнуть. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 27 січня Автор Поділитись Опубліковано: 27 січня 10 минут назад, sergio сказал: Пластиковим трубам ніфіга не буде. Навіть, якщо замерзнуть. в принципі так.. колись втратив через морози пару кранів у Бучі на вулиці. потім спаяв з труб в вже не відключав воду на зиму і все ок було. спробую, дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 25 минут назад, Andrey-Bucha сказал: до речи частина бізнесу пов'язана з виробництвом матів для теплої водяної підлоги. так ось часто спілкуюся з монтажниками. у них є тренд - треба мати свіжий Х5, щоб показати що я майстер, в мене купа заказів 😉 але давайте відверто скажемо, що авто 50 т+ мають не більше 5-10% населення. от як ви ставитесь, коли будуєте оселю, маєте Пассат чи октавію, а майстер приїжджає на Х5 або Крузаку 😉 1.Зависть плохая штука. 2. Та хоть на самолёте. Или в Вашей парадигме , те кто работает у Вас должен перемещаться на велосипеде, а лучше ходить пешком. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 27 січня Автор Поділитись Опубліковано: 27 січня 40 минут назад, Vitaliy67 сказал: 1.Зависть плохая штука. 2. Та хоть на самолёте. Или в Вашей парадигме , те кто работает у Вас должен перемещаться на велосипеде, а лучше ходить пешком. я с Европейской компании. там на все по другому смотрим. по вашей логике тогда все равно на чем депутати и чиновники ездят. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) 47 хвилин тому, Andrey-Bucha сказав: я с Европейской компании. там на все по другому смотрим. по вашей логике тогда все равно на чем депутати и чиновники ездят. А по вашій чітко прописується, що мов ні хера собі скільки вони в день зробили)))ні, щось багато, треба , щоб меньше. В мене були дні,що за пів дня 4,5. А був момент,що 4000 за півтори години досить шкідливої роботи. А те ,що люди по 10 років вчилися, купили на 200000 інструменту, на початку за їжу робили, втрачають здоров я ...то таке треба максимум,щоб 2000 в день. Гидко... А жаба вас дійсно давить. Знайомий кемрі купив .універсал ремонтник ,то це добре чи вже занадто?? А якщо і х5 він був купить ,то що?) До речі , він на жінки джипі іноді іздить ще)) Змінено 27 січня користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yull Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 9 минут назад, МаТраС сказал: А по вашій чітко прописується, що мов ні хера собі скільки вони в день зробили)))ні, щось багато, треба , щоб меньше. В мене були дні,що за пів дня 4,5. А був момент,що 4000 за півтори години досить шкідливої роботи. А те ,що люди по 10 років вчилися, купили на 200000 інструменту, на початку за їжу робили, втрачають здоров я ...то таке треба максимум,щоб 2000 в день. Гидко... А жаба вас дійсно давить. Знайомий кемрі купив .універсал. це добре чи вже занадто?? А чому вас це зачіпає? Це ринок, і ціни на роботу справді різняться і доволі суттєво, і те що вважають ринком одні робітники, то інші про таку ціну і не чули. І да, це в принципі ок шукати кращу ціну і на матеріали, і на роботу. Якщо гроші не з неба падають. Тут автор теми самостійно стільки робить, явно не безліміт на будівництво. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 56 минут назад, Andrey-Bucha сказал: я с Европейской компании. там на все по другому смотрим. по вашей логике тогда все равно на чем депутати и чиновники ездят. Куда Вы смотрите мне понятно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня (змінено) 12 хвилин тому, Yull сказав: А чому вас це зачіпає? Це ринок, і ціни на роботу справді різняться і доволі суттєво, і те що вважають ринком одні робітники, то інші про таку ціну і не чули. І да, це в принципі ок шукати кращу ціну і на матеріали, і на роботу. Якщо гроші не з неба падають. Тут автор теми самостійно стільки робить, явно не безліміт на будівництво. Якраз це не мене зачіпає, хто на чому їздить і хто скільки заробляє в день багато. Я лиш радий, що люди,які вкалують руками живуть гарно. В мене є такі, що по три машини мають. Робоча пікап, в жінки і своя. І не треба маніпулювати,хто сам скільки робить. Бо я один без жінки все крім даху з коробкою зробив. То хай і плитку кладе,в чому проблема?) Змінено 27 січня користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня Да будет срач! І плитка по 400 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 6 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Куда Вы смотрите мне понятно. В європейській компанії всі повині їздить на ланосах) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня Тільки що, murava сказав: Да будет срач! І плитка по 400 В його випадку по 275 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 2 години тому, Andrey-Bucha сказав: Андрій. В мене є факти 😉 у нас на виробництві 25-30 т грязними. всі працюють. Пару тижнів тому мені робив зварювальні роботи один хлоп. 2000/день. А працює він 2/2 на колбасах Львов. 1800 в день платят. грязними. є в мене бригада (мурували, армапояс заливали). працюють на ТОВ у Львові. місцеві. за роботи я платив 900 грн/день/людина. звісно не плиткарі, але заливати армапояс на 2 поверху вручну теж не легко тобто можу сказати що більшість українців отримує 20-35 т приблизно. звісно тут кажуть що якщо будуєшься то багатий 😉 але внутрянка і в квартирах така сама. не тільки ж прокурори та депутати можуть ремонт робити. Поділіться досвідом які хороми будують штукатури в Польщі? Там умовний штукатур заробляє більше інженера/технолога чи навпаки? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dred1717 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня Походу майстри які сидять без роботи бо кладуть плитку по 800 грн за квадрат підтянулися. Мені також казали, що менше як по 600 грн класти не будуть. Але знайшов майстра, який поклав плитку на підлозі у вітальні та коридорі по 300 грн за квадрат і у ванній за 400 грн. По факту людина працювала без напрягу 3 тижні і заробила 35000 грн, що я вважаю адекватною ціною, а ті що казали ціну 600 грн на підлозі просиділи без роботи. Штукатурили доречі мені будинок минулої осені по 90 грн за квадрат. Претензій по роботі як до плиточника так і до штукатурів у мене немає, роботу зробили якісно. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня Це споконвічна одвічна помилка всіх "директорів" і решти "підприємців", які почали у себе перші і стоперші ремонти - оцінювати виконавця як найманого робітника до себе на виробництво, а не як підрядника частини своєї будови. Отут криється весь ментальний злам, бо вони чомусь всі підходять до питання зі сторони "а скільки б я платив цьому уйобку у себе в цеху". 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 2 хвилини тому, dred1717 сказав: Походу майстри які сидять без роботи бо кладуть плитку по 800 грн за квадрат підтянулися. Мені також казали, що менше як по 600 грн класти не будуть. Але знайшов майстра, який поклав плитку на підлозі у вітальні та коридорі по 300 грн за квадрат і у ванній за 400 грн. По факту людина працювала без напрягу 3 тижні і заробила 35000 грн, що я вважаю адекватною ціною, а ті що казали ціну 600 грн на підлозі просиділи без роботи. Штукатурили доречі мені будинок минулої осені по 90 грн за квадрат. Претензій по роботі як до плиточника так і до штукатурів у мене немає, роботу зробили якісно. Як каже мій друг, я буду 5 днів вдома краще щось робити і потім пару днів у замовників.там ,правда в нього в день і 5 і 20 може бути) Не думали про таке чи то не робота вдома?) То без роботи вони сиділи чи вдома на пару десятків тисяч наробили собі?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 03.05.2009 в 16:55, Andrey-Bucha сказав: Работают вуйки. Работают очень быстро - я даже не ожидал. За первый день выкопали 67 кубов траншей Договорился о цене 280 грн за куб бетонных работ и 100 грн за куб земляных работ. Но судя по всему за 7-8 дней закончат фундамент, а платить прийдется около 35000 грн. Многовато - по 7000 грн на брата за 1,5 недели. По суті з цього тільки поста все ясно. Вуйки,як ти кажеш там в милі всі , могли і по 12 і 15 годин херачить. Ех многовато на рило. Треба було їм так не спішить, і не здалось би многовато. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andrey-Bucha Опубліковано: 27 січня Автор Поділитись Опубліковано: 27 січня 7 минут назад, murava сказал: Це споконвічна одвічна помилка всіх "директорів" і решти "підприємців", які почали у себе перші і стоперші ремонти - оцінювати виконавця як найманого робітника до себе на виробництво, а не як підрядника частини своєї будови. Отут криється весь ментальний злам, бо вони чомусь всі підходять до питання зі сторони "а скільки б я платив цьому уйобку у себе в цеху". ні, я звертаюся за послугою. якщо послуга дорога, то я шукаю іншого майстра. звісно порівняння з зп в цеху є. але розумієте, може майстер плиткарь або сантехнік и має заробляти 5000 у.е. в місяц. але так само має майстер педіатр заробляти, майстер перукар, майстер повар. тоді ціни у космосі на все будуть 😉 а друге питання... треба щоб всі майстри сплачували повні податки. в мене наприклад -10000 грн в місяць приблизно через підвищення війського збору. а у когось мінуса немає. за це дійсно жаба давить 😉 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 32 минуты назад, dred1717 сказал: Походу майстри які сидять без роботи бо кладуть плитку по 800 грн за квадрат підтянулися. Мені також казали, що менше як по 600 грн класти не будуть. Але знайшов майстра, який поклав плитку на підлозі у вітальні та коридорі по 300 грн за квадрат і у ванній за 400 грн. По факту людина працювала без напрягу 3 тижні і заробила 35000 грн, що я вважаю адекватною ціною, а ті що казали ціну 600 грн на підлозі просиділи без роботи. Штукатурили доречі мені будинок минулої осені по 90 грн за квадрат. Претензій по роботі як до плиточника так і до штукатурів у мене немає, роботу зробили якісно. Можно посмотреть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз