МаТраС Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 6 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Для того чтобы продвигать, должен быть идиот, который это купит. Є багаті люди. Купують. Навряд чи вони ідіоти. Якщо він мільйонер,що йому сотка на такі речі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 21 хвилину тому, Vitaliy67 сказав: Для того чтобы продвигать, должен быть идиот, который это купит. Ну так в мізки людям дизайнери і ютубери с..ть. електророзетки і вимикачі з плитки 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 36 минут назад, МаТраС сказал: Волоско Володя теж продвигає і розетки,вимикачі тисяч по 10)) красиво Шкода відео не зміг знайти як він ту Фігню робить мало не фрезером для манікюра. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня Тільки що, sergio сказав: Шкода відео не зміг знайти як він ту Фігню робить мало не фрезером для манікюра. 😎 робить не він. він монтує. робить фірма, може його ,може партнери Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 30 минут назад, МаТраС сказал: Є багаті люди. Купують. Навряд чи вони ідіоти. Якщо він мільйонер,що йому сотка на такі речі в.. Зара мільйон, навіть баксів, не те щоб скажені гроші. Дивлюсь Мішу Портного, він там часом ходить до будинків прицінюється по 3-4 ляма в Каліфорнії. Я щось там такого не бачив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 3 минуты назад, МаТраС сказал: робить не він. він монтує. робить фірма, може його ,може партнери Було відео де він пиляв. В комплекті хіба шаблон йде. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 9 хвилин тому, sergio сказав: Зара мільйон, навіть баксів, не те щоб скажені гроші. Дивлюсь Мішу Портного, він там часом ходить до будинків прицінюється по 3-4 ляма в Каліфорнії. Я щось там такого не бачив. Там прокурори і судді такою х...ю не заморочуються. Пшонка стайл переродився в підсвітку шухляд для трусів і розетки з плитки. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня (змінено) 1 годину тому, sergio сказав: Було відео де він пиляв. В комплекті хіба шаблон йде. а я бачив ,що він конкретно називав своїх партнерів. робить йому нехер чи що.?) може підшліфував зазор десь Змінено 4 липня користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 9 минут назад, МаТраС сказал: а я бачив ,що він конкретно називав своїх партнерів. робить цому нехер чи що.?) може підшліфував зазар десь Не буду спорити. Раз відео було де він тріснуту плитку за 5кг міняв. Тільки робота. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня (змінено) 7 хвилин тому, sergio сказав: Не буду спорити. Раз відео було де він тріснуту плитку за 5кг міняв. Тільки робота. Ну молодець .поважаю. поважає себе,свій час. Він і медійно красава, бо спеціалістом став хлопець ,який не знає англійської, з села і без освіти. А тих ,хто все це має, то хай задавить велика українська жаба))) бо він з реклами десь 200000 має +заробляє більше 100 000. Ну що там, треба англійську чи може сертифікати йому Андрій?)) А ті зі двома вищими освітами хай херачать плитку ,бо не можуть свою жабу вбити в собі Змінено 4 липня користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня Ну прям голос з " прекрасного далека" нашо мені ваша вища освіта , я в ларьку на снікерсах більше зароблю 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 4 хвилини тому, irina1969 сказав: Ну прям голос з " прекрасного далека" нашо мені ваша вища освіта , я в ларьку на снікерсах більше зароблю В мене вона є,якщо що. Але я цим не хвастався. І анг знав, але за 20 років призабув..Потрібна була ця корка 4 рази в житті. Це я нашому кандидату наук,який не може робітників оплатити пишу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 54 хвилини тому, sergio сказав: Шкода відео не зміг знайти як він ту Фігню робить мало не фрезером для манікюра. 😎 може на гідрорізі www.instagram.com/reel/DGBabhzNQqM/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 13 минут назад, irina1969 сказал: Ну прям голос з " прекрасного далека" нашо мені ваша вища освіта , я в ларьку на снікерсах більше зароблю А що такоє, у правої руки нашого луДшего патужного, у Андрюші завгоспа нашої державності Єрмака нормально ж получілось. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 1 хвилину тому, МаТраС сказав: В мене вона є,якщо що. Але я цим не хвастався. І анг знав, але за 20 років призабув..Потрібна була ця корка 4 рази в житті. Це я нашому кандидату наук,який не може робітників оплатити пишу Ну ми мабудь з Вами різні теми читаємо чи по різному сприймаємо інформацію🤔 і я не побачила щоб він не платив робітникам, а те що не платить дурно гроші то є великий плюс...я думаю, що всі читачі цієї гілки задавали собі питання, а вони б так змогли все почати з нуля??? Я б не змогла...на цьому ліричний офф- топ пропоную закінчити, бо ми в чужій гілці і тут є хазяїн 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 13 часов назад, МаТраС сказал: і це круто) тепер вже кишки перестають мотати роботягам, бо вони просто збирають інструмент і їдуть на другий об єкт. навіть залишивши якісь гроші. і правильно роблять Ну так круто, перевести купу матеріала замовника і свалити в закат. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня А Вы кудой смотрели при выборе исполнителя. Неправильный подбор кадров, получите и распишитесь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня Началось... Знову... Мы в ответе за тех, кому заплатили (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 1 час назад, irina1969 сказал: Ну прям голос з " прекрасногою далека" нашо мені ваша вища освіта , я в ларьку на снікерсах більше зароблю Мені диплом інженера механіка не заважає займатись збором металобрухту, а відразу після закінчення політеха, більше 25 ти років тому, торгувати сигаретами в Польщі. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 1 минуту назад, sergio сказал: Мені диплом інженера механіка не заважає займатись збором металобрухту, а відразу після закінчення політеха, більше 25 ти років тому, торгувати сигаретами в Польщі. 😎 А чо заважати, ви ж по спеціальності працюєте 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня Юра, може варто пару сторінок перенести в окрему тему чи в тему про розцінки? Бо це жах у що воно перейшло. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 4 липня Поділитись Опубліковано: 4 липня 2 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня Сейчас уже никто не льет ленту, все на геошурупы перешли 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня (змінено) В 04.07.2025 в 09:21, sergio сказал: Зара мільйон, навіть баксів, не те щоб скажені гроші. Дивлюсь Мішу Портного, він там часом ходить до будинків прицінюється по 3-4 ляма в Каліфорнії. Я щось там такого не бачив. Теж дивлюсь Портнова (питав його чи він не родич нашого застреленного - казав що ні) - за мільйон то дешманські будинки. В Каліфорнії нормальні починаються від 5 лямів. Але це нічого не означає. По суті купівля будинку в Штатах - це та сама оренда тільки в профіль. Купуєш в кредит за 5 лямів, платиш 30 штук ренти на місяць. За три роки продаєш за 6 лямів, Тобто мало того що прожив там 3 роки, так тобі ще і всі гроші з наваром повернули які виплачував. Багато хто, хто мав якийсь бабусін будинок в спадшину за півляма, на ці півляма може собі дозволити жити в будинках за 5млн+ таким чином. Тобто фактично ціна ренти зводиться лише до ціни відсотків за кредит, а вони там мізерні (ну були донедавна) - а так як нерухомість росте в ціні - то навіть ці відсотки з'їдають менше ніж виходить навар на зрості цін. Змінено 5 липня користувачем henko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 5 липня Поділитись Опубліковано: 5 липня Нагадую, що тема авторська і дуже корисна, для офф- топа та флуда є інші теми 6 2 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз