YELENA Опубліковано: 23 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 23 лютого 2019 По всем законам физики откуда-то снизу:D А пасматреть можна :D? Или то комерческая тайна :D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 23 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 23 лютого 2019 А пасматреть можна :D? Или то комерческая тайна :D Так там же в Инсте, если кликнешь по моему лого, откроется сегодняшнее видео с тем, как масло льется снизу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
krava Опубліковано: 23 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 23 лютого 2019 Правда недавно появившееся в доме масло гхи с гималайской солью, которое оказывается ведическое древнее и суппперполезное, то это таки тревожный звоночек:D Топлёного масла еще в совке продавали, просто его никто не употреблял в пищу. А сча просто ребрендинг произошел ;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 23 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 23 лютого 2019 Мне эта зараза не грозит, сварила только вчера холодец из двух сельских вчера же и забитых петушков Правда недавно появившееся в доме масло гхи с гималайской солью, которое оказывается ведическое древнее и суппперполезное, то это таки тревожный звоночек:D Ну там где это гхи популярное, на самом деле вынужденное. Это единственный источник консервации сливочного масла, при высокой температуре . Оно такое же полезное как и смалец в Украине. Просто там свинерй жир не едят, и почти единственным жиром для жарки- варки служит топленое масло . 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 24 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 А еще муку делают из виноградных косточек. В нете полно информации, цена порядка 40-50 грн/кг. Користь виногданих кісточок. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 24 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 Користь виногданих кісточок. А если на них настоять медовуху, вообще бесценный эликсир получим ;) Особенно от правильно - патриотично воспитанных пчел, которые дают правильный мед :D А если серьезно, чем таким экологичным покрасить эти ульи, чтобы не потревожить семью? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 24 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 А если на них настоять медовуху, вообще бесценный эликсир получим ;) Особенно от правильно - патриотично воспитанных пчел, которые дают правильный мед :D А если серьезно, чем таким экологичным покрасить эти ульи, чтобы не потревожить семью? Не чіпати, від цього меду більше не буде.... А щодо медовухи, з такими цінами на мед скоро тої медовухи буде "залийся"! А Ви де пасічникуєте?... По насінню виноградному, вирішив спробувати перетерти та пропити з місяц. Тим паче, що дружина- лікар дозволила. Насіння в суботу насушив ще з кіло - перегнав останній жмих тогорічного врожаю. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 24 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 По насінню виноградному, вирішив спробувати перетерти та пропити з місяц. Тим паче, що дружина- лікар дозволила. Насіння в суботу насушив ще з кіло - перегнав останній жмих тогорічного врожаю. Мій мини-прес не взяв виноградну кісточку. Ні цілу, ні пропущену через подрібнювач. Залив окропом, настояв у теплі. Ніякого ефекту не побачив, кістка не розмякла. Зате надихався виноградним ароматом. Без варіантів. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 24 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 Не чіпати, від цього меду більше не буде.... Чоловік теж так каже, а я хочу щоб гарненькі були А щодо медовухи, з такими цінами на мед скоро тої медовухи буде "залийся"! А Ви де пасічникуєте?... Так, ціни оптові не вражають. Ми потроху крем-мед продавали. Пасіка невиїзна, бджілки породні (Бакфаст), не кусають. На городі та біля дому сіємо трохи гречки та фацеліїї. По всій вулиці липи, а поруч дикі луги та лісополоси з акацією та бояришником. В серпні носять соняшник. Добавлено через 10 минут Зате надихався виноградним ароматом. Без варіантів. Саш, так муку делай. Муж мне как-то болгаркой всякую муку и сахарную пудру делает. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 24 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 (змінено) Мій мини-прес не взяв виноградну кісточку. Ні цілу, ні пропущену через подрібнювач. Залив окропом, настояв у теплі. Ніякого ефекту не побачив, кістка не розмякла. Зате надихався виноградним ароматом. Без варіантів. Видалено автором посту з вибаченням. Цитата з супровідного тексту " известный прибалтийский виноградарь Гиртс (Гиртс Михельсонс): "С сердцем теперешний тренд такой, что все теперь через это проходят, в округе смотришь, все со стентами ходят (протезы коронарных артерий), и должны потом пить очень дорогие, кровь-разжижающие лекарства. Есть выход проще, - каждое утро надо начинать с пол чайной ложки молотых семян винограда и, через месяц, когда вы сдаёте анализ крови, то врачи удивляются, откуда у вас такие замечательные показатели! Так - что можно частично обойтись и без вина, т.к. вино только побочный продукт, для получения косточек. Я продаю семена высушенных косточек винограда по 100 евро за 1 кг, это норма для одного человека в год. Вот и Новая идея виноделам для ЗАРАБОТКА! А чай из молодых листьев винного винограда, очень понижает сахар, вот куда уходит в Европе весь отход от чеканки! Это всё проверенные вещи..." Змінено 24 лютого 2019 користувачем captain Grey 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 24 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 Ось відео про це: - Видалив цього мудака з друзів давно вже. Зайшов на фейсбук, глянув що воно пише, вже піщить, що в Росії хреново. А пропонував в свій час завалити нас бомбами та стерти із карти. Єдиного із виноградарів тільки видалив я всю свою історію. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 24 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 Видалив цього мудака з друзів давно вже. Зайшов на фейсбук, глянув що воно пише, вже піщить, що в Росії хреново. Я пропонував в свій час завалити нас бомбами та стерти із карти. Єдиного із виноградарів тільки видалив я всю свою історію. Вибачте, виправився.. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 24 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 Вибачте, виправився.. Ну а щодо кісточок, то звичайно, має право той підхід. Не знаю, як на серце впливає, але той факт, що чистить весь тракт і від того є максимальна користь, є досить важливим для здоров'я. В мене біля сестер живе сусідка 95 років, то в неї щотижня день чистки. Вживає якесь проносне та весь день сидить дома;) Проте читає без окуляр, рахую, сама порається по господарству. Нічого не їсть із звареного вчорашнього, тільки свіже. Навіть борщ. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 24 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 Добре, що я назавжди зав'язала з тою політичкою. Що я там робила і навіщо? Останні пошки про масло з виноградних кісточок, дало тільки результат, що дрібно перемелені просушені кісточки настоюють на рафінованій соняшниковій олії. Ото і вся премудрість Добавлено через 3 минуты Ну а щодо кісточок, то звичайно, має право той підхід. Не знаю, як на серце впливає, але той факт, що чистить весь тракт і від того є максимальна користь, є досить важливим для здоров'я. В мене біля сестер живе сусідка 95 років, то в неї щотижня день чистки. Вживає якесь проносне та весь день сидить дома;) Проте читає без окуляр, рахую, сама порається по господарству. Нічого не їсть із звареного вчорашнього, тільки свіже. Навіть борщ. :D Моїй сусідці 102 роки. Все життя бухає, не курить, але їсть абищо запхати. Всі її тітки та мати жили більше 100 років. 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 24 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 Останні пошки про масло з виноградних кісточок, дало тільки результат, що дрібно перемелені просушені кісточки настоюють на рафінованій соняшниковій олії. Ото і вся премудрість Насправді це дієвий спосіб екстракції. Я так роблю масло з обліпихи. Через місяць настоювання подрібнених сухих ягід зверху збирається яскраво-помаранчевий шар обліпихового масла. Збираю його шприцем 20-кубовим. Можна спробувати і з виноградним почаклувати . 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 24 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 От оце правильно робить бабуся. Називається ця кухня "домашній український іслам". І діти в мене такі самі, вчорашнє не їдять:D Спочатку жінка була в шоці, зараз вже звикла, сама така стала. Адже спокійно ставиться до того, що її борщ завтра треба просто виливати та ні про що не жаліти. Хух. А я думала тільки в мене діти такі :DХоча, вчорашній борщ смачніший 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
captain Grey Опубліковано: 24 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 Добре, що я назавжди зав'язала з тою політичкою. Що я там робила і навіщо?... Ледве відмився після співучасті... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 24 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 Та не, вчерашний борщ таки вкуснее 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuzhanin2 Опубліковано: 24 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 А если на них настоять медовуху, вообще бесценный эликсир получим ;) Особенно от правильно - патриотично воспитанных пчел, которые дают правильный мед :D А если серьезно, чем таким экологичным покрасить эти ульи, чтобы не потревожить семью?Оставте как есть, заодно и не потревожите. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YELENA Опубліковано: 24 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 борщ исключение, особенно зеленый:D Та все равно какой. С грибами тоже очень вкусный. Главное к борщу подать свежие пампушечки с чесночком и тонко нарезанные ломтики копченного сала с мясной прорезью. Вы там есть еще не захотели? 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
POZITIFF Опубліковано: 24 лютого 2019 Автор Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 Та не, вчерашний борщ таки вкуснее Я тоже сторонник того, чтобы борщ устоялся день-два. И копчености тоже после коптилки должны в холодильнике отдохнуть 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuzhanin2 Опубліковано: 24 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 Так - что можно частично обойтись и без вина, т.к. вино только побочный продукт, для получения косточек. Я продаю семена высушенных косточек винограда по 100 евро за 1 кг, это норма для одного человека в год. Вот и Новая идея виноделам для ЗАРАБОТКА! А чай из молодых листьев винного винограда, очень понижает сахар, вот куда уходит в Европе весь отход от чеканки! Это всё проверенные вещи..." Есть препарат из виноградных косточек Вин Вита в г Болграде Одесской области есть поизводство этого препарата. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 24 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 Видалив цього мудака з друзів давно вже. Шо за фрукт,може и у меня в друзях? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 24 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 Шо за фрукт,може и у меня в друзях? Акованцев Миша. Известный трепач на винофоруме. Баненый-перебаненый 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexNaymk Опубліковано: 24 лютого 2019 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2019 Акованцев Миша. Известный трепач на винофоруме. Баненый-перебаненый Да,знакомый персонаж 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз