Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Рекомендовані повідомлення

Вітання з Дніпра !:flag1:

Саша, чи запаслись Ви вже насінням овочів на сезон 2019 року ? Чи будете десь докуповувати ? Ж-)

Шукаю, де б затаритись... Минулого року досадила насіння з СП від Віктора. Не дивлячись на кількарічне зберігання - врожай відмінний. Коли купувала де-не-де , то й врожаї були то густо, то пусто.

В СП до Вітора спізнилась :(

Тема вина :) Вино з Маркетта - ето что-то !!! Вдруге роблю. Густе, насичений яскравий смак. Його не можна сплутати ні з чим. Букет перестиглої вишні, чорнослива, смородини. Цукор при першій підкормці = половинна норма. Вийшло напівсухим. 12 град. Робила й інше вино : одночасно із суміші виноградів Каберне, Монарх винний, Красень. ТО це вино - такоє... Простеньке...

  • Лайк 5
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

На пятницу в Днепре -20С

 

В длинном прогнозе почти весь январь такой. :o

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Вітання з Дніпра !:flag1:

Саша, чи запаслись Ви вже насінням овочів на сезон 2019 року ? Чи будете десь докуповувати ? .

 

Один жлоб набрав свого часу стільки насіння від Віктора, що ще на два роки хватить.

Хоча вже два роки не приймаю участь.

Та ще й людям трохи розсади робив із лишків.

Достатньо було перевірити перше насіння, щоб побачити різницю із базарним, тому не жався сильно свооо часу:D

В пене під боком на роботі є магазин насіння. Вони теж фасують із профупаковок. Звичайно не такі новинки, але на підстраховку є що вибрати.

Багато хто із форумчан, хто був в мене, бачив його. Там і хімія є, ніби не підробна.

  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Тема вина :)

 

 

Вчора розливав по нормальним бутилкам першу партію Юпітера.

Із незрозумілих мені причин, вино вийшло соломьяного кольору:D

На виноградному форумі мені вже винесли підозру про спецрецептуру та укриття всіх подробиць, і що такого не може бути, тому що не може бути.

Я і сам погоджуюсь, але моємо, що маємо. Напівсолодке.

 

На черзі всі інші вина цього року - ожина, яблоко, слива та виноград, звичайно.

 

Ну і Grappa di Pozitivo:D

  • Лайк 5
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Із незрозумілих мені причин, вино вийшло соломьяного кольору:D

 

Настоювання на м'якоті було?

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Настоювання на м'якоті було?

В тому то і справа, що тиждень, як мінімум. А то і десять днів стояло у діжці після подрібнення із піросульфітом. Немає пояснень. І не по-білому, і не по-червоному, щось середнє вийшло за способом виготовлення.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Саша, а у меня осталась ежевика на шпалере...

Насколько может быть губительно морозы?

В прошлом году зимовала тоже стоя, выжила вся...

А еще остался киш-миш 342 на "весу"...

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Саша, а у меня осталась ежевика на шпалере...

Насколько может быть губительно морозы?

В прошлом году зимовала тоже стоя, выжила вся...

А еще остался киш-миш 342 на "весу"...

 

Для винограда в целом ещё ничего губительного и критического не было. Как в шутку мы здесь ранее предполагали, можно было оставлять зимовать весь виноград на шпалерах.

По крайней мере у меня ниже 15 не опускалась температура.

Не знаю морозостойкость 342ого, у меня самые нежинки Велес и Тройка, у них уровень морозостойкости реальный где-то -18.

По ежевика надо смотреть. У разных сортов разная морозостойкость. Начиная от -15.

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Із незрозумілих мені причин, вино вийшло соломьяного кольору

 

В Вашей области в этом году с окрасом ( всего) опоздание, кожица не взяла окрас и поетому не передала суслу ( вину)

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Юпитер бы попробовал

 

А я Юпитер и Ежевику хотела бы

 

Аукцион что ли организовать?

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Всем Добрый вечер :).

 

А я Юпитер и Ежевику хотела бы :rolleyes: :good:

 

И я того же мнения:)

При возможности присоединился бы к счастливым дегустаторам:beer:

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Саша, добрый день! С большим интересом слежу за Вашей темой, и темой Кирилла:) Напишите и мне в личку, можно ли что-то купить из ваших образцов. И еще, хотелось бы просить вас, дополнить первую страничку вашей темы парой новых строчек: - домашнее виноделие, и - кое-что покрепче!:)
  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

И еще, хотелось бы просить вас, дополнить первую страничку вашей темы парой новых строчек: - домашнее виноделие, и - кое-что покрепче!:)

Это только если Юра напишет пару сообщений по вину и граппе, он уже человек опытный.

Я еще только учусь, сам набираюсь этих знаний. Мне еще рановато делать выводы и выносить их на всеобщее обозрение:beer:

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Это только если Юра напишет пару сообщений по вину и граппе, он уже человек опытный.

Я еще только учусь, сам набираюсь этих знаний. Мне еще рановато делать выводы и выносить их на всеобщее обозрение:beer:

Ты уже отослал образцы?:)

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Это только если Юра напишет пару сообщений по вину и граппе, он уже человек опытный.

 

Кстати, Юрий, очень даже замечательная идея :) Ваши рецепты и рекомендации из темы Кирилла перенести сюда с вынесением ссылки на них вверху темы. Здесь быстрее можно было бы их найти и намного легче, та и народу, который хотел бы их увидеть всё время прибавляется. :beer:

 

Тем более Саша непротив ;):D

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Кстати, Юрий, очень даже замечательная идея :) Ваши рецепты и рекомендации из темы Кирилла перенести сюда с вынесением ссылки на них вверху темы. Здесь быстрее можно было бы их найти и намного легче, та и народу, который хотел бы их увидеть всё время прибавляется. :beer:

 

Тем более Саша непротив ;):D

 

Я ж не модератор, чтобы переносить :). А ссылочку можно и на тему Кирилла сохранить. Народу, которого все прибавляется :D, отвечу на вопросы, не проблема. А Саша прибедняется :) Я учился там же, где и он учится - на виноградном форуме. Так что все у него получится :beer:.

  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...