Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Зеленый тариф в каждый дом

gespenster

Рекомендовані повідомлення

3 години тому, Samaritan сказав:

Мені фірма, що буде встановлювати панелі, дала таке роз'яснення - що там буде встановлений відсікач напруги і в мережу не піде більш як 30 квт, щоб  зимою, вранці та ввечері не  так сильно просідала потужність за рахунок додаткових панелей. Вони кажуть, що ця схема робоча. Але, можливо, не всі РЕМи на це погоджуються. Я поки не питала про це в Житомиробленерго.  До речі - вони були дуже привітні та прийняли заяву на збільшення потужності та документи до неї. Обіцяли за два тижні надати технічні умови. Додаткові кіловати запропонували для встановлення більш потужного автомата. Мене це влаштовує (може з 2030 р. відмінять обмеження на 30 квт - а в мене будуть ще додаткові панелі). Це в мене було негативне враження в консультаційному центрі.

Для того щоб в мережу не пішло більше 30 кВт треба відсікач потужності. Реле напруги в деяких областях вимагають але то немає ніякого відношення до обмеження потужності. При поганій мережі напруга може вийти за межі допустимої набагато раніше ніж буде досягнута допустима потужність.

Що буде після 2030-го року ніхто поки не знає, ЗТ діє до 2030-го року, а потім у кращому випадку буде продаж по ринковим тарифам, нет білінг чи нетметерінг. Не думаю що залишать існуючу систему бо зараз продавцю електроенергії воно не треба, їх примушують це робити.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...