Gitan Опубліковано: 14 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2016 в суботу вже продовжимо кладку. "Азартный Парамоша! (с) Притормозили бы вы. Что за спешка класть блок зимой? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 14 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2016 Та скільки там того снігу, до суботи розтане. На вихідні обіцяють до +7 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 14 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2016 Та скільки там того снігу, до суботи розтане. для растворов и бетонов идельаная погода Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 14 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2016 для растворов и бетонов идельаная погода -12 цієї ночі?;) А загалом до кінця тижня вже +6 вночі обіцяють. А потім стабільно біля нуля, вдень трішки вище, вночі від +1 до -3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Panov Опубліковано: 14 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2016 Питання до забудовника: Я бачу багато креслень, але також багато питань тут, на форумi, тобто проекту немае? я правильно розумiю? Якщо не важко, декiлька слiв - як ваш попереднiй будинок? Волога стiн зменшилась суттево? Потрiбно утеплювати? Косий дощ суттево мочить стiни, а снiг взагалi намерзае (це я про свIй)... цiкаво порiвняти враження... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 14 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2016 "Азартный Парамоша! (с) Притормозили бы вы. Что за спешка класть блок зимой? Є погода - будуємо, немає - чекаємо. Тут все просто Добавлено через 7 минут Питання до забудовника: Я бачу багато креслень, але також багато питань тут, на форумi, тобто проекту немае? я правильно розумiю? Проект є. Але не настільки детальний. А що я такого запитував, що виникли такі запитання? Якщо не важко, декiлька слiв - як ваш попереднiй будинок? Волога стiн зменшилась суттево? Напевно. Хоча як я побачу? Мокроти, грибку і т.п. немає. Взимку були проблеми, бо, по суті, вселились в трохи мокрий будинок. Зараз все чудово. Потрiбно утеплювати? Косий дощ суттево мочить стiни, а снiг взагалi намерзае (це я про свIй)... цiкаво порiвняти враження... А ми фасад місяць назад зробили. Без утеплення. Штукатурка силіконова, ніби поки дощ/сніг не проблема 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladimir_1981 Опубліковано: 14 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2016 найслабше місце в крані таки поворотний механізм да верно, из-за этого сделали другую конструкцию (поворот на 180*) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 14 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2016 да верно, из-за этого сделали другую конструкцию (поворот на 180*) как вариант взять поворотный стол от фрезерного станка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Panov Опубліковано: 14 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2016 Проект є. Але не настільки детальний. А що я такого запитував, що виникли такі запитання? Якби у мене терива була по проекту я б панели не клав, ноухау ваше з перемичками.. висоту прораховуете... Висота та материали повинни бути описани... Подобаеться ваш проект... чи план. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladimir_1981 Опубліковано: 14 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2016 взять поворотный стол от фрезерного станка Спасибо взять = купить, крутил-вертел, думал как его приспособить к конструкции в целом так и забил на эту идею а бюджет всего крана получился (без тельфера) половина стоимости б/ушного поворотного стола (глянул на ОЛХ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 14 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2016 крутил-вертел, думал как его приспособить к конструкции в целом так и забил на эту идею отчего ж.. поставить его на станину сверху через пазі болтами фиксируется что угодно... ресурс у него вечный - плавность хода феноменальная, никакой упорный подщипник и рядом не валялся думаю за 1500 грн можно найти 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 14 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2016 Якби у мене терива була по проекту я б панели не клав, ноухау ваше з перемичками.. висоту прораховуете... Висота та материали повинни бути описани... Подобаеться ваш проект... чи план. Не завжди в проекті все буде коректно прораховано. Сам для себе (особливо якщо це вже другий будинок і шишки набиті) прорахуєш значно краще. ;) На форумі є когорта людей які ратують за кошториси і інші речі. Мені робили такий кошторис вартості накритої коробки, все як то кажуть розписано, матеріали, робота... ціна 50 000 убієнних єнотиків. Я сам займався закупками, сам контролював процеси. На даний момент будинок накритий, вставлені вікна, всередині штукатурка, утеплена мансарда і гараж з котельнею (перекриття), утеплений підвал, чорнова проводка (просто прокладені проводи), вода, каналізація по будинку, опалення ТП, викопана криниця, частково паркан. Я ще не дійшов до 40 к. ;) Я поки не рахував, але думаю десь під 35 к буде, накриту коробку зробив за 24 000. ;) Робили кошторис опалення. Все розписано до останнього коліна і якоря. В результаті я з закуплених матеріалів зробив опалення, холодну і гарячу воду і здав купу матеріалів..... Робили проект. Архітектор забув вказати чистові стяжки на перекритті. В результаті я мав шанси отримати вікна на висоті 80 см, замість 90.... До чого так багато букв? Просто не варто сліпо вірити проектам, кошторисам. Все одно треба все самому перевіряти, перевіряти і ще раз перевіряти.Зберегти 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 15 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2016 да верно, из-за этого сделали другую конструкцию (поворот на 180*) А показати? Чи я пропустив у Вашій темі ? Добавлено через 6 минут Якби у мене терива була по проекту я б панели не клав, ноухау ваше з перемичками.. висоту прораховуете... Висота та материали повинни бути описани... Подобаеться ваш проект... чи план. Тут все складніше У нас з архітектором особливі відношення, певно так ніхто не будується: спочатку я йому дав ескіз своїх побажань, він його добив до нормального плану, зробив схеми фундаменту, кладки, перекриття, дах, фасади. Далі вже я все прораховував по матеріалам, мінімально щось змінював. На рахунок теріви - я спочатку дійсно її хотів, так ми з архітектором в проект її і заклали, потім я перехотів, звісно для архітектора це біль - змінювати щось посеред будівництва, але все прорахувалось, зробили армпояса, добре, що плити зараз з кроком 10см роблять, тому все стало без проблем. Хоча якби я одразу планував плити, то проект робиться під стандартний розмір плит, але це все дрібниці Основні креслення в мене є, все інше, що не зрозуміло, випитую в архітектора окремо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladimir_1981 Опубліковано: 15 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2016 А показати? Чи я пропустив у Вашій темі ? да не вопрос, думаю правильнее будет, показать в соответствующем разделе данного форума (сделай сам) или у себя в теме (которую всё никак не реанимирую) а может это и есть повод щазз найду фото и покажу в своей теме, ок 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 16 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2016 До снігу ще встигли покласти плити на погріб, зв'язати плити, забити бетоном отвори і обкласти плити. Також батько до цього майже закінчив вхідну частину: 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
марк-антоний Опубліковано: 16 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2016 ще встигли покласти плити на погріб Ваню, мені здається погреб буде мати занадто малу шапку зверху, мороз у зимку, а тепло у літку забезпечено. Тому виконувати функцію як погреб не буде. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
donpedro Опубліковано: 16 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2016 Ваню, мені здається погреб буде мати занадто малу шапку зверху, мороз у зимку, а тепло у літку забезпечено. Тому виконувати функцію як погреб не буде. Так підсипати більше грунту і шапка нормальна буде. Або застелити 50мм ЕППС + потім грунт і буде щастя. А гідроізолювати круглопустотки полюбе треба. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 16 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2016 Наступні плани по погребу: по плитам дати 100мм ЕППС/ППС, 2см стяжки, руберойд і засипати 50см грунту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 16 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2016 Наступні плани по погребу: по плитам дати 100мм ЕППС/ППС, 2см стяжки, руберойд і засипати 50см грунту. А не простише 50 ЕППС + 50 ЕППС с перекрытием швов и запениванием стыков клеем-пеной? ЕППС и есть ГИ. Зачем там стяжка, что ЕППС будет, землей раздавит? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 16 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2016 А не простише 50 ЕППС + 50 ЕППС с перекрытием швов и запениванием стыков клеем-пеной? ЕППС и есть ГИ. Зачем там стяжка, что ЕППС будет, землей раздавит? 10см ЕППС дорого Руберойд є в наявності і я його ще 1м навколо погребу хочу вивести За стяжку згоден Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 16 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2016 10см ЕППС дорого 12 квадратив? то буде десь 3000 грн 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 16 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2016 12 квадратив? то буде десь 3000 грн Так, по зовнішнім розмірам 4.5х3.25 = 14.625м2 10см = 1.5м3 * 1900грн = 2850грн Дорого ж. Добре, що хоч вже Титан 753 є Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 16 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2016 Так, по зовнішнім розмірам 4.5х3.25 = 14.625м2 10см = 1.5м3 * 1900грн = 2850грн Дорого ж. Добре, що хоч вже Титан 753 є а что пенопласт намного дешевле ЕППС? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
URA-YURA Опубліковано: 16 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2016 До снігу ще встигли покласти плити на погріб, зв'язати плити, забити бетоном отвори і обкласти плити. Також батько до цього майже закінчив вхідну частину... Ваня, витаю! Как не банально это звучит, но папа у тебя очень хороший ;) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VIP13 Опубліковано: 16 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2016 Как не банально это звучит, но папа у тебя очень хороший Посетила та же мысль. Качество и темпы работ достойны самых высоких похвал. Такую помощь переоценить просто невозможно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз