Vstar Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 44 хвилини тому, mib сказав: А можно ссылки ? Так введіть в пошуку аліекспрес електромагнітний клапан 24 в, нормально закритий має бути. Переглянув історію покупок, ціна зараз висока , , брав на розпродажі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому Чорний, що на фото мені не підійшов (йому треба тиск води), бо у мене самотьоком з бочки. А інший самий раз, і коробочка на нього чітко Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 16 минут назад, Vstar сказал: Так введіть в пошуку аліекспрес електромагнітний клапан 24 в, нормально закритий має бути. Переглянув історію покупок, ціна зараз висока , , брав на розпродажі Та хотелось же по 2 бакса, но направление я понял Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз