lastandr Опубліковано: 25 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2018 намерена построить дом в Вышгороде, ищу идеи Идеи иль денюжку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Irina_O Опубліковано: 26 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 26 травня 2018 добрый день, Собираюсь построить домик, Надеюсь что этот форум поможет найти всю нужную информацию и реализовать грандиозные планы строительства Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей-Одесса Опубліковано: 28 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2018 Всем привет! Пятый раз регюсь-склероз. Заканчиваю первый этаж под Одессой)):D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 28 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2018 Всем привет! Пятый раз регюсь-склероз. Заканчиваю первый этаж под Одессой Хорошо подумайте: может не под Одессой? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Консильери Опубліковано: 28 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2018 Хорошо подумайте: может не под Одессой? Не факт! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Scb Опубліковано: 28 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2018 Буду радий новим розмовам по електриці Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість Константин Опубліковано: 29 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2018 Всем привет, меня зовут Константин. Занимаюсь продажей тротуарной плитки, буду давать привлекательные условия для форумчан! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЕленкАиК Опубліковано: 30 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2018 Привет, я Елена, род деятельности -кинология. Форум читаю уже лет 7 но зарегистрироваться руки дошли только чейчас. За это время построили пристройку с отдельным входом, автономным отоплением, электрикой и др. благами. Но пожив немного поняли, что общий двор не вариант, решили, что нужно что то менять - купили участок с ветхим домом с полным набором коммуникаций и счётчиков. Решили делать реконструкцию на месте старого дома. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Віста Опубліковано: 30 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2018 Доброго дня! Я тут, бо хотіла б перейняти досвід людей, які власноруч будують своє гніздечко такі хороші поради трапляються! сподіваюсь, і мої знання будуть корисні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
skant Опубліковано: 30 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2018 Здраствуйте, меня зовут Андрей, занимаюсь ремонтом битовой техники, меня интересовал раздел ремонт стабилизаторов напряжения, поетому я попал сюда Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mikijo Опубліковано: 30 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2018 Привет всем! Я обустраиваю дачный домик под жилье. Хочу советов по некоторым вопросам! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EvgeniyOrsk Опубліковано: 31 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2018 Евгений! работаю в СЭБ на заводе,сам с Орска,купил дом,хочу делать там ремонт и нужны советы как лучше,дешевле и правильнее всё сделать!:"": Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lisa321 Опубліковано: 31 травня 2018 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2018 Здравствуйте, меня зовут Лиза. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikasun Опубліковано: 2 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2018 Привет! Много лет читаю форум, так как в доме происходят поэтапно разные работы. Покупали коробку 7 лет назад, теперь пришло время ремонта и внешней отделки. За это время стала дизайнером штор, с удовольствием поделюсь собственным опытом с форумчанами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість Кариша Опубліковано: 3 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2018 Привет, меня зовут Карина) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ramiras98 Опубліковано: 3 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2018 Всем привет, меня зовут Роман. По совету коллеги пришел на форум Действительно много полезной информации! Спасибо что ВЫ есть! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovann67 Опубліковано: 4 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2018 Доброго всем дня.Меня зовут Владимир. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
copilot2 Опубліковано: 4 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2018 Добрый день. Я Андрей. строю сам для себя дом. Возникают очень много вопросов, так как я не проффи-строитель. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Question Опубліковано: 4 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2018 Здравствуйте! Я Виталий, у меня возник вопрос, в Google ответа не получил, нашел этот форум и решил зарегистрироваться, чтобы иметь возможность их задать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Natadan Опубліковано: 4 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2018 Доброго дня! Я Наталія. Я тут, бо хочу дізнатись багато нового в облаштуванні свого будинку, на разі вивчаю питання про камінні топки, але попереду ще багато цікавих тем планую тут знайти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
caa_pr Опубліковано: 5 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2018 Всім привіт. Форум знайшов в інтернеті. Вирішив зареєструватись, оскільки тут є багато мені цікавих тем! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yanger2 Опубліковано: 8 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2018 Добрый день! Меня зовут Ян, занимаюсь ресторацией. Здесь для получения информации по строительству, материалам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Константин Дмитриевич Опубліковано: 9 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2018 Добрый вечер. Меня зовут Константин Дмитриевич. Помогаю строить дом сыну. В строительстве немного разбираюсь, так как первый дом строил себе 30 лет назад. Но сейчас приходят новые технологии в строительстве и без интернета их не освоить. Мне кажется форум может дать ответы на многие вопросы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість Brtuin Опубліковано: 10 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2018 Всем привет) Меня зовут Кирилл, рад, что нашёл вас! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Комар Опубліковано: 10 червня 2018 Поділитись Опубліковано: 10 червня 2018 Добрий день. Мене звати Ігор. Занімаюсь будівництвом особистого будинку. Потрібні деякі консультації по муруванню пічки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз