SantehnikPPR100 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому В 29.08.2026 в 15:35, SantehnikPPR100 сказал: "Трохи" інша ціна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 19 часов назад, mastervovik сказал: Чим він не дотягує до деї, що коштує в двічі дешевше? Щось я трохи не зрозумів, а що бувають Деї за 180 € ? ( Ааа бля я догнав: Чому він коштує в двічі дешевше Деє типу? -ну тому що мабуть більш простіша технологічно річ і менше витрачалися на рекламу і піар) Не може працювати по "зеленому тарифу" той гроватт. А так основні функції свої виконуватиме. Якщо хочете дорагабагата і на сто років життя-ну тоді розчехляйте гаманець на Деє чи "божественний" Віктрон (тоді пан Сантехнік взагалі вас благословить і поцьомкає в лобика)😁 діло хазяйстке... Змінено 42 хвилини тому користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Щось я трохи не зрозумів, а що бувають Деї за 180 € ? я цей коштує 90 евро? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 4 минуты назад, Dendnepr сказал: я цей коштує 90 евро? На скріні написано скільки коштує. Змінено 1 година тому користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз