SantehnikPPR100 Опубліковано: 3 вересня Поділитись Опубліковано: 3 вересня В 29.08.2026 в 15:35, SantehnikPPR100 сказал: "Трохи" інша ціна. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 3 вересня Поділитись Опубліковано: 3 вересня (змінено) В 02.09.2026 в 15:59, mastervovik сказал: Чим він не дотягує до деї, що коштує в двічі дешевше? Щось я трохи не зрозумів, а що бувають Деї за 180 € ? ( Ааа бля я догнав: Чому він коштує в двічі дешевше Деє типу? -ну тому що мабуть більш простіша технологічно річ і менше витрачалися на рекламу, піар і менший гарантійний термін) Не може працювати по "зеленому тарифу" той гроватт. А так основні функції свої виконуватиме. Якщо хочете дорагабагата і на сто років життя-ну тоді розчехляйте гаманець на Деє чи "божественний" Віктрон (тоді пан СантехнікПРР100 взагалі вас благословить і поцьомкає в лобика)😁 діло хазяйстке... Змінено 4 вересня користувачем Nikolay Cherednichenko 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 3 вересня Поділитись Опубліковано: 3 вересня 5 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Щось я трохи не зрозумів, а що бувають Деї за 180 € ? я цей коштує 90 евро? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 3 вересня Поділитись Опубліковано: 3 вересня (змінено) 4 минуты назад, Dendnepr сказал: я цей коштує 90 евро? На скріні написано скільки коштує. Змінено 3 вересня користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 3 вересня Поділитись Опубліковано: 3 вересня (змінено) 23 години тому, mastervovik сказав: Чим він не дотягує до деї, що коштує в двічі дешевше? Подивіться відео від @porterlvна ютюбі про ремонт гроввата. Автор відео назвав нутрощі повмероподібними. Тому висновки робіть самі. Змінено 3 вересня користувачем МакДо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 3 вересня Поділитись Опубліковано: 3 вересня 4 часа назад, Nikolay Cherednichenko сказал: На скріні написано скільки коштує. в два раза дешевше ніж Дея. а не навпаки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 3 вересня Поділитись Опубліковано: 3 вересня 10 минут назад, Dendnepr сказал: в два раза дешевше ніж Дея. а не навпаки Дякую, я вже зрозумів (просто трохи буксую)🙃 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 3 вересня Поділитись Опубліковано: 3 вересня (змінено) 3 часа назад, МакДо сказал: Подивіться відео від @porterlvна ютюбі про ремонт гроввата. Автор відео назвав нутрощі повмероподібними. Тому висновки робіть самі. Він доречі і Віктрон ковиряв три серії... (Під цим відео коменти є... ) Змінено 3 вересня користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз