Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Всё что мы хотели спросить/узнать о хвойных

гюго

Рекомендовані повідомлення

А оце в нас дощ пройшов 18 годин тому. Це агромолокно ще не застелене, просто лежить. Вода в ньому стоїть, нікуди не поділася

IMG_20240810_145250.jpg

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Мені здається, чи воно металевий блиск?  Те, що одна сторона трохи блищить, а друга матова, то завжди так. А в вас або то фотографія такий ефект дає, або справді воно виглядає не чорним, а металевим. Може спробуйте зайти на сайт польського Алегро, задайте в пошуку це агроволокно, якщо видасть цю марку, то почитайте відгуки поляків. Відгуки в них доволі близько до дійсності.

Посилання на коментар

42 минуты назад, allanek сказал:

Мені здається, чи воно металевий блиск?

блищить трохи, але я б не сказав, що металево.... Просто сонячно було.

• Дякую 1
Посилання на коментар

• 1 місяць потому...

Привіт всім, туї брабант чимось прихворіли, може хтось підкаже чим можна спробувати їм помогти? Мені нагадує це 

туя.jpg

оце.jpg

Змінено користувачем Romatr
Посилання на коментар

1 годину тому, Romatr сказав:

Привіт всім, туї брабант чимось прихворіли, може хтось підкаже чим можна спробувати їм помогти? Мені нагадує це 

туя.jpg

оце.jpg

Відірвіть одну невелику салатову гілочку і подивіться, чи нема там отвору і чорненького маленького жучка

Посилання на коментар

21 час назад, anabioz сказал:

Відірвіть одну невелику салатову гілочку і подивіться, чи нема там отвору і чорненького маленького жучка

Жучка не бачив, переріз виглядає так.. Та якщо що то й від жука оброблю і від цієї зарази.. головне питання чим це зробити?...

пр1.jpg

пр2.jpg

Посилання на коментар

53 хвилини тому, Romatr сказав:

Жучка не бачив, переріз виглядає так

Забув уточнити, від стовбура 

Посилання на коментар

• 4 тижні потому...
В 12.09.2024 в 11:28, Romatr сказал:

туя.jpg

оце.jpg

Так шо ніхто не порадить чим можна спробувати обробить? Чи може є якісь комплексні припарати від болячок+ від шкідників.. Або які можно змішать в 1 бак хочу декілька разів до зими обробить

Посилання на коментар

• 2 місяці потому...
В 13.09.2024 в 11:00, Romatr сказал:

Жучка не бачив, переріз виглядає так.. Та якщо що то й від жука оброблю і від цієї зарази.. головне питання чим це зробити?...

пр1.jpg

пр2.jpg

Апну й досі актуально.. той засіб не допоміг

Посилання на коментар

• 3 місяці потому...

Я вот когда то тут громче всех кричал что туям капля больше вред чем польза :-) А дождевание прям идеально

Но что то прошлым летом я устал дождевать 50+ туй они выросли от 3х до 4х метров и это стало занимать слишком много времени

Поделитесь опытом те кто все же сделали каплю, как часто и как долго вы поливаете?

Посилання на коментар

22 хвилини тому, mib сказав:

Я вот когда то тут громче всех кричал что туям капля больше вред чем польза :-) А дождевание прям идеально

А що ви розумієте під "дождевание"? В мене не було каплі, полив був по головам, зрошувачем. Проблем з хворобами туй чи інших хвойних не мала. Якісь поодинокі випадки були.

Посилання на коментар

2 минуты назад, allanek сказал:

А що ви розумієте під "дождевание"? В мене не було каплі, полив був по головам, зрошувачем. Проблем з хворобами туй чи інших хвойних не мала. Якісь поодинокі випадки були.

Со шланга с пистолетом по хвое от земли до макушки вверх вниз, наверно тоже самое что и вы делали

Посилання на коментар

Тільки що, mib сказав:

наверно тоже самое что и вы делали

Якщо по аналогії, як поливає зрошувач, то так. Але зрошувач ставився на полив, а не на дощування. Тож він поливав ділянку саду десь 2 години, раз на тиждень. В мене був чистий пісок, квітники накрити агротканиною. Ті частини саду, де не було агроволокна, або так само "по головам", або просто під коріння. А такого, щоб я на кілька хвилин вмикала зрошувач, щоб тільки душ зробити, ні, не було.

Стосовно каплі. Замість неї, на окремих ділянках саду, лежав шланг, що сочиться. Тож я мала можливість порівняти. І те, що я бачила, каже на користь  того шлангу. Але на піску не вийде, як на якомусь важкому грунті- вмикати той шланг на кілька хвилин.Навіть автополив, на галявині за парканом, вмикався на годину чи більше, інакше трава горіла в літні спекотні місяці.

Посилання на коментар

Я купувала Брадас (під спойлером). Різні, але ніяких "качалок", бо вже проходила з ними історію. В мене вони не витримували. Від дорогих до дешевих. Тому вибір був на користь тих, де нема чому ламатися. і це виправдало себе, за багато років ні одна не зламалась. Якщо Брадас будете вибирати, то беріть лінійку , що по посиланню. Не брати Lime Line, там пластик крихкий. в мене вони були стаціонарно розставлені по саду. Але, якщо треба перенести зрошувач в якесь інше місце, краще вертушку не купувати, бо тоді треба вимикати її, переставляти та потім знов вмикати. Інша з 8 режимами, там можна вибрати режим, що буде поливати не по кругу і просто її перенести на інше місце, не вимикаючи. Якщо нема потреби переносити  зрошувач, тоді вертушки кращий варіант.

Прихований текст

bradas.ua/catalog/white-line-orositel-staticheskiy-8-i-rezhimnyy-wl-z15.html, bradas.ua/catalog/white-line-orositel-vrashchayushchiysya-3-kh-rozhkovyy-wl-z16.html

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 минут назад, allanek сказал:

Я купувала Брадас (під спойлером). Різні, але ніяких "качалок", бо вже проходила з ними історію. В мене вони не витримували. Від дорогих до дешевих. Тому вибір був на користь тих, де нема чому ламатися. і це виправдало себе, за багато років ні одна не зламалась. Якщо Брадас будете вибирати, то беріть лінійку , що по посиланню. Не брати Lime Line, там пластик крихкий. в мене вони були стаціонарно розставлені по саду. Але, якщо треба перенести зрошувач в якесь інше місце, краще вертушку не купувати, бо тоді треба вимикати її, переставляти та потім знов вмикати. Інша з 8 режимами, там можна вибрати режим, що буде поливати не по кругу і просто її перенести на інше місце, не вимикаючи. Якщо нема потреби переносити  зрошувач, тоді вертушки кращий варіант.

Скрыть контент

bradas.ua/catalog/white-line-orositel-staticheskiy-8-i-rezhimnyy-wl-z15.html, bradas.ua/catalog/white-line-orositel-vrashchayushchiysya-3-kh-rozhkovyy-wl-z16.html

Ой нет это не мой вариант, у меня бала когда то подобная для газона когда автополив сделал раздарил все эти брызгалки

У меня из туй живая изгородь что то там около 60 метров не полная буква П

Тоесть хочется положить капельную трубку и ничего не переставлять

Так что если у кого есть опыт буду благодарен

Посилання на коментар

Так я і не переставляла.

19 хвилин тому, allanek сказав:

в мене вони були стаціонарно розставлені по саду.

Якщо готові на каплю, то звісно, робіть , туї вам скажуть "дякую".

Змінено користувачем allanek
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Колись Алла розповідала про "сочащиеся шланги" вони також фірми Брадас і це по суті та ж сама крапля, але як по мені набагато зручніша ...Вам скоріше  отакий шланг підійде, буде і полив і дощування

Прихований текст

storgom.ua/ua/product/shlang-sprinklernyy-bradas-15m-dyuym-spritz-hose-dyuym-wsh15.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=22211820184&utm_content=&utm_term=&utm_id=&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwkN--BhDkARIsAD_mnIqHUEBTFecUZo-qpf201H2kjgVeZnd1i6n2o_iDRNOpRP6up4dG9nYaAmKPEALw_wcB

іх багато видів , ось відео як працюють....я теоретік 🙃

Посилання на коментар

1 минуту назад, irina1969 сказал:

Колись Алла розповідала про "сочащиеся шланги", вони також фірми Брадас, це по суті таж сама крапля, але як по мені набагато зручніша, але то всеодно крапля...Вам скоріше  отакий шланг підійде, буде і полив і дощування

Скрыть контент

storgom.ua/ua/product/shlang-sprinklernyy-bradas-15m-dyuym-spritz-hose-dyuym-wsh15.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=22211820184&utm_content=&utm_term=&utm_id=&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwkN--BhDkARIsAD_mnIqHUEBTFecUZo-qpf201H2kjgVeZnd1i6n2o_iDRNOpRP6up4dG9nYaAmKPEALw_wcB

іх багато видів , ось відео як працюють....я теоретік 🙃

Такая у меня тоже была и тоже подарил соседям

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, mib сказав:

Такая у меня тоже была и тоже подарил соседям

а що у Вас ще є  на віддачу ))

• Хаха 3
Посилання на коментар

8 хвилин тому, irina1969 сказав:

Вам скоріше  отакий шланг підійде, буде і полив і дощування

Ні. В сусіда був. Він гарний на відкритих ділянках та і висота струменів невелика. І я казала, що для саду це не підходить. Для газону так (як в сусіда). Але якщо кущі, багаторічники та дерева, то ні. А ось на шланг, що сочиться, я б звернула увагу. Можливо, що і дорожче , бо не цікавилась "каплею", але ніяких проблем- поклав, як потрібно і все. В нас їх було доволі багато, в різних місцях. На зиму не знімали, якщо десь забилося, то весною продув компресором і все. Дуже мені подобалось.

Згадала. Коли консервували на зиму, то кінцівки тих шлангів закривали, бо завжди хтось з комах заповзав туди перезимувати. І що в них добре- редуктори в них вбудовані, не треба думати, чи все  гаразд буде з тиском.

Змінено користувачем allanek
Посилання на коментар

У меня капельный полив везде. Удобно, просто, недорого. Ставьте. Для посадок с определенным шагом трубка со встроенными капельницами (типа той что выше) идеальна. Для хаотичной посадки лучше слепую трубки и капельницы ставить самому в нужных местах.

При сильной жаре раз в неделю на час -два запускаю - зависит от капельниц 

Змінено користувачем eam
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...