#roofinspector Опубліковано: 26 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2023 8 часов назад, sktd сказал: Форум помер. Сумно. На жаль , нікому нема діла до цього питання . Я про власників форуму. Форум - це юзери. Не власники наповнюють форум контентом, наводять двіж та роблять тут життя, а звичайні юзери. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 26 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2023 (змінено) 9 часов назад, sktd сказал: Форум помер. Сумно. Чего вдруг?? Живее всех живых. Автофорумы на которых я сижу, там в обще глухо все. Цитата Форум - це юзери. Не власники наповнюють форум контентом, наводять двіж та роблять тут життя, а звичайні юзери. Именно так! Змінено 26 листопада 2023 користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 26 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2023 (змінено) Так, але юзери «живуть» там де їм комфортно і не затримуються там де їх щемлять по особистим симпатіям, а не стимулюють до написання. (у рамках чинних правил, звичайно). Змінено 26 листопада 2023 користувачем Фрай 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 26 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2023 9 часов назад, DimaF сказал: ...Автофорумы на которых я сижу, там в обще глухо все.... Ну не скажіть. Вайбер групи з електричками з Китаю дуже жваві... Іноді не встигаю перечитати всі 200+ повідомлень наприкінці дня... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 26 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2023 49 минут назад, Vikctor сказал: Ну не скажіть. Вайбер групи з електричками з Китаю дуже жваві... Іноді не встигаю перечитати всі 200+ повідомлень наприкінці дня... Я имел ввиду нормальные авто)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 26 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2023 3 минуты назад, DimaF сказал: Я имел ввиду нормальные авто)) Ну, що там у старовірів я не в курсі. Але якщо тренд зберегатиметься (а я не бачу як може бути інакше), то років через 10 вам ніде буде знайти нові звичні автівкі на ДВЗ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 26 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2023 3 часа назад, Vikctor сказал: Ну не скажіть. Вайбер групи з електричками з Китаю дуже жваві... Іноді не встигаю перечитати всі 200+ повідомлень наприкінці дня... Если все сообщения форума сваливать в один чат, то вы бы не успевали перечитывать сообщения даже за последний час 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KakTuz Опубліковано: 27 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2023 В 26.11.2023 в 16:06, Vikctor сказал: Іноді не встигаю перечитати всі 200+ повідомлень наприкінці дня... У нас в HondaMafia за день и 500-600 набегает. А форумы да, отходят во многих направлениях Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 27 листопада 2023 Поділитись Опубліковано: 27 листопада 2023 В 26.11.2023 в 19:48, #roofinspector сказал: Если все сообщения форума сваливать в один чат, то вы бы не успевали перечитывать сообщения даже за последний час Если откинуть тему войны то в новых сообщениях в сутки 20-30 сообщений Да и можно посмотреть сколько активных участников на форуме Мне вот Фрай сегодня комплимент отвесил в очередной раз что я отвечаю по теме, так вот много последних лет тут тусуются продаваны которые начинающим говорят стандартную фразу "миша ты лох давай по новой" как минимум тут нет и моей стройки и сотен других по этой причине но до полномаштабной они были на форумхаусе, по одной простой причине что там заперли продаванов в их темах, нет они могли писать везде но в персональных темах или давали конкретные срветы или уходили в бан несмотря на оплаченные темы 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sktd Опубліковано: 4 січня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 4 січня 2024 Запит архітектора. Конструктор виставив більше Європи. В чому проблема? В тому ,що всі що думають ,що вони можуть, кинулись в цей бізнес. Даже конструктив вас не спасе . Купа маленьких нюансів поховає ваші настрої. І це ,ще я не дивився на виконання. Не чіпайте каркасніки. Цім потрібно жити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sktd Опубліковано: 21 червня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 21 червня 2024 Доброго дня. Не було бажання чимось займатися , але є речі від яких не можливо відмовитися. Дві тераси . Одна в одні руки( довго) , друга парою ( швидше , але світло ). Обидві в вільному польоту. Саме головне для мене.є розуміння , що капітальне будівництво не на часі. Але мінімальне покращення свого житла ,це сьогодення. Якщо хтось , в моїй темі , буде заперечивути , внлком. Розірву на шмаття. Бо те ,що робиться зараз на Заході України , по каркасам , повбивавши. Так що з понеділка фото. Всім Перемоги. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sktd Опубліковано: 24 червня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 24 червня 2024 Так виглядає основа тераси 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sktd Опубліковано: 27 червня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 27 червня 2024 Одна в фіналі 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sktd Опубліковано: 22 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2024 Так буває. Через рік повернулися. Трохи почалися роботи. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sktd Опубліковано: 25 січня Автор Поділитись Опубліковано: 25 січня Доброго вечора. А підкаже хтось ,як можна зберегти все, що опубліковане в своїй темі? Жалко ,якщо зникне. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 25 січня Поділитись Опубліковано: 25 січня а чому воно має зникнути ? 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 12 часов назад, irina1969 сказал: а чому воно має зникнути ? В мене наприклад зникло. Тож цілком вірогідний сценарій. І якщо для мене це не важливо, то людина хоче зберегти свою спадщину. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 39 хвилин тому, Vikctor сказав: В мене наприклад зникло. Тож цілком вірогідний сценарій. І якщо для мене це не важливо, то людина хоче зберегти свою спадщину. Зникли фотки які заливались з радікала і я не пам"ятаю, коли форум переходив на новий двіжок, але тоді багато чого зникло ( посилання), але зараз ??? Так, я згодна що для багатьох це дуже цінний ресурс, але може якось особисто його скопіювати ? Я не дуже обізнана в цій справі і серед модерів це питання не виникало...Флеш буває на форумі, але ви ж розумієте йому якось зараз не до того...працює і слава Господу може хтось з модерів більш детально роз"яснить технічні моменти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 14 годин тому, sktd сказав: Доброго вечора. А підкаже хтось ,як можна зберегти все, що опубліковане в своїй темі? Жалко ,якщо зникне. Попросити копію бази даних сайту у Флеша)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 1 час назад, irina1969 сказал: Зникли фотки які заливались з радікала і я не пам"ятаю, коли форум переходив на новий двіжок, але тоді багато чого зникло ( посилання), але зараз ??? Так, я згодна що для багатьох це дуже цінний ресурс, але може якось особисто його скопіювати ? Я не дуже обізнана в цій справі і серед модерів це питання не виникало...Флеш буває на форумі, але ви ж розумієте йому якось зараз не до того...працює і слава Господу може хтось з модерів більш детально роз"яснить технічні моменти Я ніколи не користувався радікалом. Це по-перше. По-друге я не писав, що Флешу слід кинути напрямок РЕБ та РЕР і кинутись відновлювати мої фото. Я лишень прокоментував ваше здивування, що типу фото не можуть зникнути. Можуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 23 хвилини тому, Vikctor сказав: Я ніколи не користувався радікалом. Це по-перше. По-друге я не писав, що Флешу слід кинути напрямок РЕБ та РЕР і кинутись відновлювати мої фото. Я лишень прокоментував ваше здивування, що типу фото не можуть зникнути. Можуть. Ви десь у питанні ТС побачили слово фото ? "А підкаже хтось ,як можна зберегти все, що опубліковане в своїй темі? Жалко ,якщо зникне." (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 15 годин тому, sktd сказав: Доброго вечора. А підкаже хтось ,як можна зберегти все, що опубліковане в своїй темі? Жалко ,якщо зникне. стосовно тільки фото, то якщо у мене вони сбережені з 2011 року...зайдіть в свій профіль, там є мої вкладення Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 1 час назад, irina1969 сказал: зайдіть в свій профіль, там є мої вкладення Не можу. В сенсі зайти в свій профіль. Забув пароль. Пошта не дієва. Тому можу бути присутнім на форумі лишень з компа, бо там гугл зберіг пару логін-пароль. А після купівлі нового смартфону на ньому зайти на форум не можу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 11 хвилин тому, Vikctor сказав: Не можу. В сенсі зайти в свій профіль. Забув пароль. Пошта не дієва. Потрібно дати супермодератору нову пошту, він змінить пароль, внесе нові дані у профіль після чого потрібно зайти і самому змінити пароль. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня 4 часа назад, Vikctor сказал: Не можу. В сенсі зайти в свій профіль. Забув пароль. Пошта не дієва. Тому можу бути присутнім на форумі лишень з компа, бо там гугл зберіг пару логін-пароль. А після купівлі нового смартфону на ньому зайти на форум не можу. В фф точно можно в настройках в сохраненных паролях посмотреть, возможно и в хроме такое есть я им просто почти не пользуюсь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз