Dendnepr Опубліковано: 4 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2023 19 минут назад, standov сказал: доречі, а приват зараз як рахує? бо колись в них ліміт оплати частинами то була загальна ціна товарів яку можна купити. В моно ліміт оплати частинами то ліміт на місячні платежі, тобто умовно ліміта ОЧ 10тис достатньо на взяти шось за 100к на 10 місяців загальна сума. це ж кредитний ліміт - все тіло кредита є кредитом. банк відразу всю суму перераховує продавцю. а в особистому кабинеті у покупця ця сума є кредитом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 4 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2023 9 минут назад, Dendnepr сказал: загальна сума. це ж кредитний ліміт - все тіло кредита є кредитом. банк відразу всю суму перераховує продавцю. а в особистому кабинеті у покупця ця сума є кредитом а ну ось і відповідь про 15 разів, бо в моно це сума місячних платежів за усіма кредитами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 4 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2023 1 час назад, standov сказал: ну ліміт то історія наживна, він спочатку базовий а потім банк дивиться на фінансову історію, рух коштів і корегує, зараз в мене шось під 120 оплати частинами та 60 ліміт, логічно що одразу гроші не дають бо це-ж одразу невозврати підуть А де в моно вказан ліміт на оплату частинами? В мене лишень кредитний ліміт вказаний, якій до речі постійно збільшується без моєї згоди... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 4 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2023 44 минуты назад, standov сказал: а ну ось і відповідь про 15 разів, бо в моно це сума місячних платежів за усіма кредитами очень сомневаюсь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 4 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2023 (змінено) 1 час назад, Vikctor сказал: А де в моно вказан ліміт на оплату частинами? В мене лишень кредитний ліміт вказаний, якій до речі постійно збільшується без моєї згоди... На вкладці кредити, загальний ліміт на всі кредити, розстрочка та оплата частинами Спойлер Змінено 4 грудня 2023 користувачем mastervovik 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 4 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2023 5 минут назад, mastervovik сказал: На вкладці кредити, загальний ліміт на всі кредити, розстрочка та оплата частинами Скрыть контент Дивно - в мене однаковий ліміт що частинами що ні, а в ТС вони різні... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 4 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2023 (змінено) 41 минуту назад, Vikctor сказал: Дивно - в мене однаковий ліміт що частинами що ні, а в ТС вони різні... в тс різний на оплату частинами та кредитний ліміт по картці (ця інфа в картці), є ще ліміт "розсрочки" 2% він співпадає з лімітом ОЧ але оскільки я не розумію нашо це треба тож не користуюся. А кредитний ліміт карти майже ніяк не пов'язаний з ОЧ (тобто там є сумма але перерозподіл довільний). 2 часа назад, Dendnepr сказал: очень сомневаюсь в чому саме? Змінено 4 грудня 2023 користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 4 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2023 (змінено) Людина купила собі хороший диван, написала в своїй темі, а як багато нового я тут дізнався! Змінено 4 грудня 2023 користувачем Фрай 6 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 4 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2023 19 минут назад, Фрай сказал: Людина купила собі хороший диван, написала в своїй темі, а як багато нового я тут дізнався! Сплошні плюси) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 4 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2023 (змінено) А мені якраз тільки залишилось купити диван у кухню-вітальню, але як побачив ціну, то вже передумав, три роки без нього прожили, значить ще потерпить Блін в мене тоді всі меблі обійшлися дешевше Змінено 4 грудня 2023 користувачем normal 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 4 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2023 Думаєте буде дешевєть? 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 4 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2023 22 часа назад, standov сказал: Слонова кістка колір кульовий але ми то трошки пройшли в квартирі А що саме пройшли? Бо я хотів саме її або молочно-білу і тепер жалкую, бо в останній момент перепросив і замовив тканину Ролс-Ройс, у мене тоді було дві собаки і лякало чищення після них. А тепер жалкую, бо коли він стояв у салоні то був один вигляд, а коли вдома то зовсім інший і не в кращий бік. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 4 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2023 (змінено) Наступає момент коли стає дуже-дуже видно всі роки і воно якось видно дуже противно, плюс можна дізнатися якого кольору фломастери були в моїх дітей. Я думаю що може хімчистка би щось виправила але коли стадо знову питання то дружина сказала тверде ні ) а так колір шик, нарядний. Бо в мене сіренький старий який був до цього там пес його заслюнявив до неможливості, воно видно що грязнюче але воно якось не так мєрзко виглядає Змінено 4 грудня 2023 користувачем standov 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 5 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2023 14 часов назад, standov сказал: в чому саме? Кредитній лимит - єто общий лимит. А не один платеж Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 5 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2023 ха. сегодня закрылся один из договоров в привате. и тут же - исчез лимит на оплату частей. вчера было свободного еще 49 тысяч. а сейчас - ничего нет. причем лимит по карте не изменился. флуд, конечно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 5 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2023 54 минуты назад, Dendnepr сказал: ха. сегодня закрылся один из договоров в привате. и тут же - исчез лимит на оплату частей. вчера было свободного еще 49 тысяч. а сейчас - ничего нет. причем лимит по карте не изменился. флуд, конечно. В цьому плані з моно легше, в мене не вистачало щось типу 3тис для нової купівлі, написав в чатбот запитав чи можливо підняти трохи - підняли на ці 3тис. Юзерфрендлі моно набагато попереду, але багато грошів там зберігати стрьомно, добре що в мене ремонт і їх нема 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dred1717 Опубліковано: 5 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2023 4 минуты назад, standov сказал: але багато грошів там зберігати стрьомно, добре що в мене ремонт і їх нема Як я Вас розумію Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taisiya Опубліковано: 5 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2023 Доброго дня.Так,як ця тема дуже активна,хочемо запитати форумчан за ціну на сантехнічні роботи,будинок двоповерховий 154м.кв.перший поверх тепла підлога,другий міксований,радіатори в спальнях.І ще потрібні майстри на мокру стяжку підлоги.Підскажіть , будь ласка.Можна в лічку.Дуже дякуємо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 5 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2023 Я такого раніше не бачив))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taisiya Опубліковано: 5 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2023 Перший поверх тепла підлога,а на другому поверсі коридор і ванна тепла підлога,а в трех спальнях радіатори на стіни. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 5 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2023 13 минут назад, Taisiya сказал: Перший поверх тепла підлога,а на другому поверсі коридор і ванна тепла підлога,а в трех спальнях радіатори на стіни. зупиніться, це тема мого будинку. Є профільні теми де я якісь розцінки по ринку. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taisiya Опубліковано: 5 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2023 Вибачте,Ви праві.Просто зупинились на цьому етапі роботи,не можемо зрушитись з місця. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 9 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2023 (змінено) Як я провів три дні. Оскільки в цьому році офіційно нарешті Різдво з усім цивілізованим світом (ми правда вже не перший рік) і буде багато гостей і родичів, то вирішили доробити то що давно муляло - доробити світло та поставити ролети з мотогчиками на друге світло плюс нарешті прийшов наш стіл зі Львова. Дні дуже насичені вийшли, але результат прям - топчик, дуже подобається. Але на висоті ледь не всрався. Змінено 9 грудня 2023 користувачем standov 23 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
@ndrey_Z Опубліковано: 10 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2023 Дуже дякую класно! Такий простір у вас! А яке покриття на підлозі, це плитка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 10 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2023 1 час назад, @ndrey_Z сказал: Дуже дякую класно! Такий простір у вас! А яке покриття на підлозі, це плитка? так, керамограніт 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз