Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Моя стройка - zx50 в Ворзеле с заморочками

standov

Рекомендовані повідомлення

12 часов назад, standov сказал:

Довго я це малював та совав,

Странное желание все прятать за дверями, даже стиралку.

Там же и так дверь закрыта будет.

Вам надоест каждый раз открывать кучу дверок.

Также сомнительны эти встроенные гладилки.

Напоминает ситуацию когда коту покупают дом со всякими свистелками/перделками, а он предпочитает коробку из под обуви)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, DimaF сказал:

Странное желание все прятать за дверями, даже стиралку.

Там же и так дверь закрыта будет.

Вам надоест каждый раз открывать кучу дверок.

Также сомнительны эти встроенные гладилки.

Напоминает ситуацию когда коту покупают дом со всякими свистелками/перделками, а он предпочитает коробку из под обуви)

Ви не знаєте силу обсесивно-компульсивного розладу )))

А якшо серйозно то люди дуже різні, комусь набридає дверки закривати а комусь набридає бачити відсутність організації. Це нормально. Подивимося як воно буде, але фонтанчик в мого кота є 

• Хаха 3
Посилання на коментар

3 хвилини тому, standov сказав:

але фонтанчик в мого кота є 

Користується?

4 хвилини тому, standov сказав:

комусь набридає дверки закривати

Стосовно пралки - якщо не користуватися кожен день, то має властивість завонюватися, якщо дверцята закриті.

Посилання на коментар

5 минут назад, standov сказал:

Ви не знаєте силу обсесивно-компульсивного розладу )))

Об этом я тоже подумал))

Писал со своей колокольни конечно)

Посилання на коментар

3 минуты назад, outdoor24 сказал:

Користується?

Стосовно пралки - якщо не користуватися кожен день, то має властивість завонюватися, якщо дверцята закриті.

Так, в нього були проблеми з нирками, зараз пьє значно більше і стабілізували.

Там є простір щоб не закривати плотно, вистачає для привідкритих. Але в мене двоє малих дітей...

Посилання на коментар

3 минуты назад, DimaF сказал:

Об этом я тоже подумал))

Писал со своей колокольни конечно)

Я не можу вдома навпівповну чашку поставити на стіл на більше ніж 10 хвилин бо вона зникає, а ви кажете відкриті полиці.

• Хаха 2
Посилання на коментар

6 минут назад, outdoor24 сказал:

А що саме завонюються? Белизна брудна, якщо її в пралці накопичувати? Чи пуста пралка? В мене прання 1-2 рази на тиждень, тобто довго простоює. Нічого подібного не помічав. Я розумію що моя не в шафі, але все одно воняла б.

Посилання на коментар

2 минуты назад, Vikctor сказал:

А що саме завонюються?

Там же мокро после стирки, поэтому если люк держать закрытым, внутри завоняется.

Посилання на коментар

Мені здається щдається що ще залежить від пралки та води, бо в нас зараз ця після прання сухі навіть резинки, а минула була не так все, тод ща щвичкою привілкриваємо лоток та люк

Посилання на коментар

Только что, DimaF сказал:

Там же мокро после стирки, поэтому если люк держать закрытым, внутри завоняется.

Ніт. В мене дверцята завжди зачинені. Ні яких поганих запахів. До речі з посудомийкою те саме. Чи у вас посудомийка теж з відчиненими дверцятами зазвичай? В мене влітку не завжди є центральна вода а водою зі скважини я в посудомийці не мию. Тому бува вона простоює й пару тижнів. Зрозуміло з зачиненими дверцятами. Жодних поганих запахів.

• Лайк 2
Посилання на коментар

Только что, standov сказал:

тод ща щвичкою привілкриваємо лоток та люк

Це вже мадярська?:)

Посилання на коментар

1 минуту назад, Vikctor сказал:

Чи у вас посудомийка теж з відчиненими дверцятами зазвичай?

Да.

Посилання на коментар

3 минуты назад, Vikctor сказал:

Це вже мадярська?:)

Це зір ( останнім часом з телефону перестав нормально попадати по буквам

Посилання на коментар

Тільки що, Vikctor сказав:

Чи пуста пралка? В мене прання 1-2 рази на тиждень, тобто довго простоює. Нічого подібного не помічав. Я розумію що моя не в шафі, але все одно воняла б.

Пуста звісно. Я теж не особливо помічаю, але жінки мають особливий нюх. Хоча припускаю, що залишки води в баці в теплому приміщенні таки можуть давати певний запах.

Посилання на коментар

22 минуты назад, Vikctor сказал:

1-2 рази на тиждень

Блін, як ви то робите?

При тому що це величезна 9кг повноразмірна дура і постійно забита)

Screenshot_20250128-114154.png

Посилання на коментар

Только что, DimaF сказал:

Не заговнятся не пробовали?))

Я дітей спитаю але думаю відповідь очевидна )

• Лайк 2
  • Хаха 5
Посилання на коментар

1 час назад, Vikctor сказал:

Перевірено на собі. В сенсі на своєї кухні. Але можете й далі вважати, що вас всі намагаються налюбити.

Одна кухня не так щоб показник.

Пур клей не гарантує майже нічого, окрім того, що він не робить буртиків на світлих/білих фасадах і чуть (власне чуть) більш стійкіший до попадання вологи.

Правда в тому, що в нинішніх плитах з цінних порід опилок самі по собі вже покриття не тримають воду - їх дує навіть від того, що лишити краплі води на поверхні. Від виробника це і не сильно залежить. При попаданні вологи на кромку з пуром дує не кромку, а покриття плити.

Якщо дійсно треба вологостійкість, то треба дивитись на цільномальовані елементи.

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 часа назад, standov сказал:

Блін, як ви то робите?

При тому що це величезна 9кг повноразмірна дура і постійно забита)

Секрет простий - моїй дитині вже 15 років. Він вже з мене на зріст. Хоча я трішки на***юнькав, бо це стосовно одягу, а ще раз на пару тижнів додається постільна білизна та рушники. В середньому напевно 2-3 рази на тиждень виходить.

4 часа назад, outdoor24 сказал:

Пуста звісно. Я теж не особливо помічаю, але жінки мають особливий нюх. Хоча припускаю, що залишки води в баці в теплому приміщенні таки можуть давати певний запах.

Запитав у дружини - немає запаху.

3 часа назад, murava сказал:

Одна кухня не так щоб показник.

Пур клей не гарантує майже нічого, окрім того, що він не робить буртиків на світлих/білих фасадах і чуть (власне чуть) більш стійкіший до попадання вологи.

Правда в тому, що в нинішніх плитах з цінних порід опилок самі по собі вже покриття не тримають воду - їх дує навіть від того, що лишити краплі води на поверхні. Від виробника це і не сильно залежить. При попаданні вологи на кромку з пуром дує не кромку, а покриття плити.

Якщо дійсно треба вологостійкість, то треба дивитись на цільномальовані елементи.

Це все дуже цікаво звісно, але мене мало хвилює загальна картина а виключно власний кейс. В мене кухня з румунського ЛДСП Egger. Я заморочився з пур клеєм (те що ви описали це скоріше так зване лазерне крайкування) а також додатково обробляв края нештатніх отворів 3 слоями якогось спеціального ПВА у всіх місцях, що поряд з мийкою та посудомийкою. На жаль не вигадав нічого краще ніж встановити осмос в шафу під мийку. Був би розумніше, то встановив би його в котельні, а на кухню лишень трубки протягнув би. Але вже як є. Коли пару років тому потікли гумові ущільнювачі на помпі осмоса, то я зрозуміло побачив то не одразу, бо в ту шафу ніхто не лазить - там окрім осмоса нічого немає. Спочатку наповнився пластиковий піддон, на якому стоїть осмос, а лишень невелика частина води під тиском потрапляла на стіни і стікала вниз на дно шафи. Коли піддон заповнився, то все полілося назовні. Судячи по пятнах це відбувалося протягом декількох днів. Але в мене чомусь не набухання на стиках, ні хвиль на стінках/дні шафи немає.

• Лайк 2
Посилання на коментар

32 хвилини тому, Vikctor сказав:

у шафу ніхто не лазить - там окрім осмоса нічого немає. Спочатку наповнився пластиковий піддон, на якому стоїть осмос, а лишень невелика частина води під тиском потрапляла на стіни і стікала вниз на дно шафи. Коли піддон заповнився, то все полілося назовні. Судячи по пятнах це відбувалося протягом декількох днів.

Це єдина причина, щоб не ставити його в кут кухні? Бо в мене зараз така сама ситуація- кухня кутова  і той кут краще використати під осмос. Мене більше цікавить, наскільки зручно міняти фільтри?

Посилання на коментар

40 хвилин тому, allanek сказав:

Це єдина причина, щоб не ставити його в кут кухні? Бо в мене зараз така сама ситуація- кухня кутова  і той кут краще використати під осмос. Мене більше цікавить, наскільки зручно міняти фільтри?

незручно, зайвий раз туди лізти нема бажання.

• Дякую 1
Посилання на коментар

У меня в квартире так среди ночи колба лопнула. Тоже под мойкой. Узнал, когда среди ночи кошак пошел пожрать и офигел от воды и начал все крушить на бегу)

Ничего не разбухло, хоть кухня из самого дешевого ДСП и где нет кромок - силиконом намазано 

Змінено користувачем ЯД
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...