DimaF Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 12 часов назад, standov сказал: Довго я це малював та совав, Странное желание все прятать за дверями, даже стиралку. Там же и так дверь закрыта будет. Вам надоест каждый раз открывать кучу дверок. Также сомнительны эти встроенные гладилки. Напоминает ситуацию когда коту покупают дом со всякими свистелками/перделками, а он предпочитает коробку из под обуви) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 28 січня Автор Поділитись Опубліковано: 28 січня 3 минуты назад, DimaF сказал: Странное желание все прятать за дверями, даже стиралку. Там же и так дверь закрыта будет. Вам надоест каждый раз открывать кучу дверок. Также сомнительны эти встроенные гладилки. Напоминает ситуацию когда коту покупают дом со всякими свистелками/перделками, а он предпочитает коробку из под обуви) Ви не знаєте силу обсесивно-компульсивного розладу ))) А якшо серйозно то люди дуже різні, комусь набридає дверки закривати а комусь набридає бачити відсутність організації. Це нормально. Подивимося як воно буде, але фонтанчик в мого кота є 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 3 хвилини тому, standov сказав: але фонтанчик в мого кота є Користується? 4 хвилини тому, standov сказав: комусь набридає дверки закривати Стосовно пралки - якщо не користуватися кожен день, то має властивість завонюватися, якщо дверцята закриті. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 5 минут назад, standov сказал: Ви не знаєте силу обсесивно-компульсивного розладу ))) Об этом я тоже подумал)) Писал со своей колокольни конечно) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 28 січня Автор Поділитись Опубліковано: 28 січня 3 минуты назад, outdoor24 сказал: Користується? Стосовно пралки - якщо не користуватися кожен день, то має властивість завонюватися, якщо дверцята закриті. Так, в нього були проблеми з нирками, зараз пьє значно більше і стабілізували. Там є простір щоб не закривати плотно, вистачає для привідкритих. Але в мене двоє малих дітей... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 28 січня Автор Поділитись Опубліковано: 28 січня 3 минуты назад, DimaF сказал: Об этом я тоже подумал)) Писал со своей колокольни конечно) Я не можу вдома навпівповну чашку поставити на стіл на більше ніж 10 хвилин бо вона зникає, а ви кажете відкриті полиці. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 6 минут назад, outdoor24 сказал: Стосовно пралки - якщо не користуватися кожен день, то має властивість завонюватися, якщо дверцята закриті. А що саме завонюються? Белизна брудна, якщо її в пралці накопичувати? Чи пуста пралка? В мене прання 1-2 рази на тиждень, тобто довго простоює. Нічого подібного не помічав. Я розумію що моя не в шафі, але все одно воняла б. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 2 минуты назад, Vikctor сказал: А що саме завонюються? Там же мокро после стирки, поэтому если люк держать закрытым, внутри завоняется. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 28 січня Автор Поділитись Опубліковано: 28 січня Мені здається щдається що ще залежить від пралки та води, бо в нас зараз ця після прання сухі навіть резинки, а минула була не так все, тод ща щвичкою привілкриваємо лоток та люк Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня Только что, DimaF сказал: Там же мокро после стирки, поэтому если люк держать закрытым, внутри завоняется. Ніт. В мене дверцята завжди зачинені. Ні яких поганих запахів. До речі з посудомийкою те саме. Чи у вас посудомийка теж з відчиненими дверцятами зазвичай? В мене влітку не завжди є центральна вода а водою зі скважини я в посудомийці не мию. Тому бува вона простоює й пару тижнів. Зрозуміло з зачиненими дверцятами. Жодних поганих запахів. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня Только что, standov сказал: тод ща щвичкою привілкриваємо лоток та люк Це вже мадярська? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 1 минуту назад, Vikctor сказал: Чи у вас посудомийка теж з відчиненими дверцятами зазвичай? Да. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 28 січня Автор Поділитись Опубліковано: 28 січня 3 минуты назад, Vikctor сказал: Це вже мадярська? Це зір ( останнім часом з телефону перестав нормально попадати по буквам Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 3 минуты назад, DimaF сказал: Да. жах Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня Только что, Vikctor сказал: жах Что именно, щель в 1-2 см? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня Тільки що, Vikctor сказав: Чи пуста пралка? В мене прання 1-2 рази на тиждень, тобто довго простоює. Нічого подібного не помічав. Я розумію що моя не в шафі, але все одно воняла б. Пуста звісно. Я теж не особливо помічаю, але жінки мають особливий нюх. Хоча припускаю, що залишки води в баці в теплому приміщенні таки можуть давати певний запах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 28 січня Автор Поділитись Опубліковано: 28 січня 22 минуты назад, Vikctor сказал: 1-2 рази на тиждень Блін, як ви то робите? При тому що це величезна 9кг повноразмірна дура і постійно забита) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня Только что, standov сказал: Блін, як ви то робите? Не заговнятся не пробовали?)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 28 січня Автор Поділитись Опубліковано: 28 січня Только что, DimaF сказал: Не заговнятся не пробовали?)) Я дітей спитаю але думаю відповідь очевидна ) 2 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 1 час назад, Vikctor сказал: Перевірено на собі. В сенсі на своєї кухні. Але можете й далі вважати, що вас всі намагаються налюбити. Одна кухня не так щоб показник. Пур клей не гарантує майже нічого, окрім того, що він не робить буртиків на світлих/білих фасадах і чуть (власне чуть) більш стійкіший до попадання вологи. Правда в тому, що в нинішніх плитах з цінних порід опилок самі по собі вже покриття не тримають воду - їх дує навіть від того, що лишити краплі води на поверхні. Від виробника це і не сильно залежить. При попаданні вологи на кромку з пуром дує не кромку, а покриття плити. Якщо дійсно треба вологостійкість, то треба дивитись на цільномальовані елементи. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 4 часа назад, standov сказал: Блін, як ви то робите? При тому що це величезна 9кг повноразмірна дура і постійно забита) Секрет простий - моїй дитині вже 15 років. Він вже з мене на зріст. Хоча я трішки на***юнькав, бо це стосовно одягу, а ще раз на пару тижнів додається постільна білизна та рушники. В середньому напевно 2-3 рази на тиждень виходить. 4 часа назад, outdoor24 сказал: Пуста звісно. Я теж не особливо помічаю, але жінки мають особливий нюх. Хоча припускаю, що залишки води в баці в теплому приміщенні таки можуть давати певний запах. Запитав у дружини - немає запаху. 3 часа назад, murava сказал: Одна кухня не так щоб показник. Пур клей не гарантує майже нічого, окрім того, що він не робить буртиків на світлих/білих фасадах і чуть (власне чуть) більш стійкіший до попадання вологи. Правда в тому, що в нинішніх плитах з цінних порід опилок самі по собі вже покриття не тримають воду - їх дує навіть від того, що лишити краплі води на поверхні. Від виробника це і не сильно залежить. При попаданні вологи на кромку з пуром дує не кромку, а покриття плити. Якщо дійсно треба вологостійкість, то треба дивитись на цільномальовані елементи. Це все дуже цікаво звісно, але мене мало хвилює загальна картина а виключно власний кейс. В мене кухня з румунського ЛДСП Egger. Я заморочився з пур клеєм (те що ви описали це скоріше так зване лазерне крайкування) а також додатково обробляв края нештатніх отворів 3 слоями якогось спеціального ПВА у всіх місцях, що поряд з мийкою та посудомийкою. На жаль не вигадав нічого краще ніж встановити осмос в шафу під мийку. Був би розумніше, то встановив би його в котельні, а на кухню лишень трубки протягнув би. Але вже як є. Коли пару років тому потікли гумові ущільнювачі на помпі осмоса, то я зрозуміло побачив то не одразу, бо в ту шафу ніхто не лазить - там окрім осмоса нічого немає. Спочатку наповнився пластиковий піддон, на якому стоїть осмос, а лишень невелика частина води під тиском потрапляла на стіни і стікала вниз на дно шафи. Коли піддон заповнився, то все полілося назовні. Судячи по пятнах це відбувалося протягом декількох днів. Але в мене чомусь не набухання на стиках, ні хвиль на стінках/дні шафи немає. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 32 хвилини тому, Vikctor сказав: у шафу ніхто не лазить - там окрім осмоса нічого немає. Спочатку наповнився пластиковий піддон, на якому стоїть осмос, а лишень невелика частина води під тиском потрапляла на стіни і стікала вниз на дно шафи. Коли піддон заповнився, то все полілося назовні. Судячи по пятнах це відбувалося протягом декількох днів. Це єдина причина, щоб не ставити його в кут кухні? Бо в мене зараз така сама ситуація- кухня кутова і той кут краще використати під осмос. Мене більше цікавить, наскільки зручно міняти фільтри? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 35 хвилин тому, allanek сказав: наскільки зручно міняти фільтри? не зручно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня 40 хвилин тому, allanek сказав: Це єдина причина, щоб не ставити його в кут кухні? Бо в мене зараз така сама ситуація- кухня кутова і той кут краще використати під осмос. Мене більше цікавить, наскільки зручно міняти фільтри? незручно, зайвий раз туди лізти нема бажання. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 28 січня Поділитись Опубліковано: 28 січня (змінено) У меня в квартире так среди ночи колба лопнула. Тоже под мойкой. Узнал, когда среди ночи кошак пошел пожрать и офигел от воды и начал все крушить на бегу) Ничего не разбухло, хоть кухня из самого дешевого ДСП и где нет кромок - силиконом намазано Змінено 28 січня користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз