Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Моє будівництво - zx50 у Ворзелі з "заморочками"

standov

Рекомендовані повідомлення

Хм, але-ж вони прям дуже не вигідні наче, в перерахунку на квтг.

Доречі, як я зрозумів то 3000 пілон зняли з виробництва, чогось. 2000 та 5000 є

Змінено користувачем standov
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

13 хвилин тому, standov сказав:

Хм, але-ж вони прям дуже не вигідні наче, в перерахунку на квтг.

Так, з вашою комплектацією не порівняти, але слава богу хоч такі і слава богу, що вчасно прочитав і відмовився від літієвих збірок, запропонували ці по 1125 і все одно не шкодую.

Хто скаже дорого то нагадаю, це був листопад-грудень 2022 і у вільному продажу взагалі нічого не було ((

Посилання на коментар

12 минут назад, Фрай сказал:

Так, з вашою комплектацією не порівняти, але слава богу хоч такі і слава богу, що вчасно прочитав і відмовився від літієвих збірок, запропонували ці по 1125 і все одно не шкодую.

Хто скаже дорого то нагадаю, це був листопад-грудень 2022 і у вільному продажу взагалі нічого не було ((

Та не, питання не про комплектацію як таку, я більше про то що 4шт 2000 коштували значно більше за 3шт 3000 при тій саме фактично ємності. Ну наявність в 22му то звісно да, купляли що було, я за 3000 їздив "в гаражі" на чайку до якогось мутного тіпа, виглядало то все максимально кримінально зі сторони)

Посилання на коментар

22 хвилини тому, standov сказав:

Та не, питання не про комплектацію як таку, я більше про то що 4шт 2000 коштували значно більше за 3шт 3000 при тій саме фактично ємності. Ну наявність в 22му то звісно да, купляли що було, я за 3000 їздив "в гаражі" на чайку до якогось мутного тіпа, виглядало то все максимально кримінально зі сторони)

До Сергія? :)

Посилання на коментар

Вертаючись до теми то я б докупив ще полички і не ризикував, на них вже можна до 100кг (преміум)

А на звичайні рейки як у вас здається по 10-25кг при умові, що вони 2мм

Посилання на коментар

1 минуту назад, Фрай сказал:

Вертаючись до теми то я б докупив ще полички і не ризикував, на них вже можна до 100кг (преміум)

А на звичайні рейки як у вас здається по 10-25кг при умові, що вони 2мм

Воно теоретично по геометрії має витримувати бо там конструкція на скручування, і метал не зовсім фольга

Посилання на коментар

Тільки що, standov сказав:

Не пам'ятаю) 

Бо я привіз купу Пілонів з Дрогобича на Чайки. І собі пару штук. Може і вам вони дісталися. Зараз буду здавати свої 3000 тих часів і потроху іх міняти на 5000.

Посилання на коментар

3 минуты назад, LAT сказал:

Бо я привіз купу Пілонів з Дрогобича на Чайки. І собі пару штук. Може і вам вони дісталися. Зараз буду здавати свої 3000 тих часів і потроху іх міняти на 5000.

Куди здавати?) 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...