Dmode Опубліковано: В середу в 12:58 Поділитись Опубліковано: В середу в 12:58 так хто його зна, може у Вас пилюки немає в хаті, тоді й фільтрів не треба. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: В середу в 14:05 Автор Поділитись Опубліковано: В середу в 14:05 2 години тому, Dmode сказав: 2 комплекти зручно мати. Другий для "гарячої" заміни. Якщо один, то прийдеться до кожного дифузора 2 рази на драбині підніматись. Замовив 10шт на 4 витяжних Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: В середу в 14:16 Автор Поділитись Опубліковано: В середу в 14:16 (змінено) 1 годину тому, Dmode сказав: так хто його зна, може у Вас пилюки немає в хаті, тоді й фільтрів не треба. Я не скажу, що в мене гори пилюки. Трошки пес жив. Кицька ночує. апд: можливо бо діти по ліжках та диванах скачуть. Звісно, я не дозволяю Змінено В середу в 14:35 користувачем МакДо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: В середу в 14:37 Поділитись Опубліковано: В середу в 14:37 17 хвилин тому, МакДо сказав: Я не скажу, що в мене гори пилюки. Та то з долею сарказму було сказано. Без пилюки житла не буває. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: В середу в 14:41 Автор Поділитись Опубліковано: В середу в 14:41 Тільки що, Dmode сказав: Та то з долею сарказму було сказано. Без пилюки житла не буває. Зрозумів. Про приточний вітряк нічого не сказали, хоч поруч поле, яке щороку працює. Але на приточці стоїть кишеньковий перед нагрівачем. Поки ПВУ в сервісі, вирішив почистити і там Павуки не соромляться жити на протязі і допомагають перетравлювати комах))) Можна сказати - додатковий шар природної фільтрації Хоча минулі рази такого в фільтрі не було. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) 24.09.2025 в 17:41, МакДо сказав: Зрозумів. Про приточний вітряк нічого не сказали, хоч поруч поле, яке щороку працює. Але на приточці стоїть кишеньковий перед нагрівачем. Поки ПВУ в сервісі, вирішив почистити і там Павуки не соромляться жити на протязі і допомагають перетравлювати комах))) Можна сказати - додатковий шар природної фільтрації Хоча минулі рази такого в фільтрі не було. Думаю ще можна було користуватися, але вже взявся тай заміню 🤣 Прихований текст Змінено 11 годин тому користувачем TaurosRMK 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому Вдома. Замінили двигун(и?) байпасної заслінки. За тиждень гарно відчули різницю. Навіть дружина питала: ну коли вже вентиляція запрацює? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз