DimaF Опубліковано: учора в 05:26 Поділитись Опубліковано: учора в 05:26 2 минуты назад, vadimv сказал: Пока нет То значит пока не все в порядке. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 06:21 Поділитись Опубліковано: учора в 06:21 (змінено) Це якесь "свято"🤣. Тема відкрита була 29.08.2019 року. Майже 5 років тому. Чи введена ця купа цегли в експлуатацію - починається єврейський зехер про присвоєння адреси замість чіткої відповіді "так" чи "ні". І ключів ще не дали. А їх дають , коли будинок введено в експлуатацію. Це треба вміти- роздавати поради в темі інвестицій ( в землю, нерухомість) та вляпатись в купу цегли. Змінено учора в 06:23 користувачем allanek 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: учора в 06:51 Поділитись Опубліковано: учора в 06:51 26 минут назад, allanek сказал: Це якесь "свято"🤣. Тема відкрита була 29.08.2019 року. Майже 5 років тому. Чи введена ця купа цегли в експлуатацію - починається єврейський зехер про присвоєння адреси замість чіткої відповіді "так" чи "ні". І ключів ще не дали. А їх дають , коли будинок введено в експлуатацію. Це треба вміти- роздавати поради в темі інвестицій ( в землю, нерухомість) та вляпатись в купу цегли. Радіти, що у "сусіда корова здохла", то так по-українськи, і чому то все частіше думається, що українці цю війну вимолили і продовжують вимолювати собі на голову і своїм дітям\онукам... Імхо 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 06:56 Поділитись Опубліковано: учора в 06:56 (змінено) 16 хвилин тому, hause сказав: Радіти, що у "сусіда корова здохла", то так по-українськи, Де побачили радість? Він отримав відповідну реакцію на те, як поводиться сам. Є різниця між радістю та сарказмом. Треба пояснювати, що мій допис, то сарказм? В кого є бажання, може поспівчувати йому чи порадіти, що, викладає картинки в темі вже 5 років. Але якщо людина розповідає за дії інших та висловлює своє відношення до тих дій, чому я не можу зробити так само? Він так любить розповідати за бета-тестерів. То в цьому випадку він і є тим бета-тестером. Дивна реакція на мій допис. Змінено учора в 07:08 користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 07:05 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 07:05 1 годину тому, DimaF сказав: То значит пока не все в порядке. Там щас некому их забрать. В июле-августе подъедут. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: учора в 07:09 Поділитись Опубліковано: учора в 07:09 Ключі у нас як правило дають ще далеко до факту введення в експлуатацію: типу йдіть робіть ремонти поки робим документи. За автора можна порадіти - принаймні хату віддадуть і її можна бути навіть продати, при чому вигідно. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 07:20 Поділитись Опубліковано: учора в 07:20 (змінено) В Україні було куплено 3 квартири на стадії будівництва - ключі не давали до введення в експлуатацію будинку. То коли маєш справу з нормальними забудовниками, які чітко прописують терміни в договорі і, в самому поганому варіанті, можуть затримати термін на 3 місяці. Коли з такими, як тут в темі, то не дивно, що чекаєш тих ключів 5 років замість обіцяного терміну. Не думаю, що обіцяли будувати 5 років, судячи з того, що "експерД" форуму збирався переселятися з Сум в ІФ під бік військового летовища. Змінено учора в 07:26 користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: учора в 07:26 Поділитись Опубліковано: учора в 07:26 У експерта, не зважаючи на ваші наскоки, в принципі все ок - з Сум, де зараз буде буферна зона на всю область, пацієнт успішно свалив, хату в ІФ отримає з документами, продасть вдвічі дорожче мінімум просто в силу дефіциту хат з документами - вийде в гроші і буде мати що вкласти ще десь поза межами країни мрій зеленскава. А приколісти з теми можуть хіба що набрати до рота лайна і плюнути в його сторону 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 07:31 Поділитись Опубліковано: учора в 07:31 3 хвилини тому, murava сказав: А приколісти з теми можуть хіба що набрати до рота лайна і плюнути в його сторону То почніть з себе. Сам дав пораду, самому і виконувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: учора в 07:33 Поділитись Опубліковано: учора в 07:33 (змінено) Та я бачу, що якщо б йому вальнуло в балкон ракетою мимо аеродрому , ви б перша тут співчуття висловили З сарказмом, канєшно, з сарказмом... Змінено учора в 07:34 користувачем murava 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 07:43 Поділитись Опубліковано: учора в 07:43 (змінено) 15 хвилин тому, murava сказав: що якщо б йому вальнуло в балкон ракетою мимо аеродрому , От навіщо ви так? В нього ще не втамувались відчуття від іспанського блекауту. Він же зараз вас прочитає та з його "обережністю" збере рюкзака та звалить з Хургади. Стосовно того, що продасть, цікаво б було дізнатися, як він це зробить. Бо казав тут в темі, що він цю купу цегли подарував сину. Невже забере "подарунок", бо почитає ваш бізнес-план стосовно того, як може нажитися? 15 хвилин тому, murava сказав: З сарказмом, канєшно, з сарказмом... "канешно-канешно", з ним...рідненьким. Іноді зі звичайним сміхом...як зараз...коли читала про вашу пораду продати та вкластися кудись. Не жалієте ви його. Він вже вклався і в Сумах, і в ІФ. Змінено учора в 07:51 користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: учора в 07:50 Поділитись Опубліковано: учора в 07:50 4 минуты назад, allanek сказал: От навіщо ви так? В нього ще не втамувались відчуття від іспанського блекауту. Він же зараз вас прочитає та з його "обережністю" збере рюкзака та звалить з Хургади. Стосовно того, що продасть, цікаво б було дізнатися, як він це зробить. Бо казав тут в темі, що він цю купу цегли подарував сину. Невже забере "подарунок", бо почитає ваш бізнес-план стосовно того, як може нажитися? Слаб человек (с) може і забере. Хургада? А ця його сузука нічо так машинка... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: учора в 07:56 Поділитись Опубліковано: учора в 07:56 10 минут назад, allanek сказал: От.... Не жалієте ви його. Він вже вклався і в Сумах, і в ІФ. Диверсифікація ризиків часом набуває дивних обрисів. Зрештою, може у людини плани здавати сумську нерухомість. Військовим. Кажуть, в прифронтових зонах оренда вища за ужгородську. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 08:03 Поділитись Опубліковано: учора в 08:03 1 хвилину тому, murava сказав: може у людини плани здавати сумську нерухомість. З його останніх "перлів", коли його питали, чи він "покинув країну, чи здриснув з неї ". Було сказано, що в нього нема нерухомості, бо будинок на жінку записано. А в нього нічого нема в Україні. І він зараз читає оті ваші бізнес-пропозиції😂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: учора в 08:10 Поділитись Опубліковано: учора в 08:10 Доречі, молодець. І сім'я нормальна, коли все майно може без страху записати на жінку, а не ходити гризти себе "я перепишу, а вона внєзапно свалить в туман з толіком" Не маючи в руках його майна, на нього країна мрій не має жодних важелів впливу, крім паспорта. Маючи не прив'язану до країни роботу, йому будь-які катаклізми в принципі не страшні. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 08:14 Поділитись Опубліковано: учора в 08:14 (змінено) 3 хвилини тому, murava сказав: йому будь-які катаклізми в принципі не страшні. Іспанський блекаут вважається катаклізмом? Змінено учора в 08:16 користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: учора в 08:16 Поділитись Опубліковано: учора в 08:16 (змінено) 5 минут назад, allanek сказал: Іспанський блекаут вважається катаклізмом? Після прильоту в двір ...та яке...то так, лампочка перегоріла:) Змінено учора в 08:20 користувачем murava 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 08:20 Поділитись Опубліковано: учора в 08:20 (змінено) 4 хвилини тому, murava сказав: З польськім паспортом в кишені, а що? Та нічого. Я прибрала питання про це. Я ж не питала, що в ваших кишенях, я питала, де ви перебуваєте. Але питання знято взагалі. Змінено учора в 08:21 користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 08:24 Поділитись Опубліковано: учора в 08:24 (змінено) 9 хвилин тому, murava сказав: Після прильоту в двір В іспанський? Про прильоти я багато чого знаю. І що? 8 хвилин тому, murava сказав: то так, лампочка перегоріла:) І це привід накивати п'ятами до Хургади? Який ефект😂 Змінено учора в 08:27 користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: учора в 08:27 Поділитись Опубліковано: учора в 08:27 (змінено) 5 минут назад, allanek сказал: В іспанський? Про прильоти я багато чого знаю. І що? Та нічо. Не лише ви така опитна . Ну, я сподіваюсь він переїхав до арабів не через той дитячий блекаут, а просто морько увідєть.. та й дешевше жити в хугардах, чим в Іспаніях. Мабуть. Якби не вот єто вот всьо на близькому сході - я б взагалі в Лівані жив. Очінь нравіца - від природи і кухні до менталітету місцевих. Змінено учора в 08:30 користувачем murava 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 08:40 Поділитись Опубліковано: учора в 08:40 1 хвилину тому, murava сказав: Не лише ви така опитна . Яке відкриття. Річ в тому, що люди звикли з цим жити мовчки, а не розповідати про те, що треба "валити" з Іспанії, бо перебування в Європі загрожує життю. 3 хвилини тому, murava сказав: я сподіваюсь він переїхав до арабів не через той дитячий блекаут, а просто морько увідєть.. Та "канєшно". З берегу океану ( про що гордо розповідалось 1,5 роки перебування там любителю хамону з Лідлу) до "морька"? Серйозно? "Треба валити з Іспанії" це, майже, цитата. Щось з вас адвокат якийсь 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: учора в 08:59 Поділитись Опубліковано: учора в 08:59 Та який з мене адвокат, я так, просто пагаваріть. Зрештою, кейс пацієнта не так щоб і погано складається: ну бігає від блекаута до блекаута, але для довгої перспективи якщо раптом в Європі всеж почнеться якесь АТО, то його дії досить передбачливі, хоч і передчасні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 09:16 Поділитись Опубліковано: учора в 09:16 1 хвилину тому, murava сказав: я так, просто пагаваріть. Та я бачу😄. 2 хвилини тому, murava сказав: Зрештою, Зрештою з нами може статися все, що завгодно, в будь якому місці земної кулі. І що? Бігати від кожної "перегорілої лампочки"? Тут ( в країні) був випадок недавно. Людина приїхала на відпочинок, поперлась в гори у в'єтнамках, вкусила змія, отруйна. За весь час перебування тут вперше побачила гелікоптер. Добре, що він знав телефон служби спасіння та гелікоптером доставили ту ампулу з протиотрутою на гору. А якби не знав того номеру. То хто винен? Лише сам. Як казав Воланд:"Кирпич просто так на голову не падает". Тож можна бігати скільки заманеться, а твоя цеглина тебе знайде будь де. На цьому краще закрити чергове засідання "дебатного клЮбу", бо це флуд в цій темі . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: учора в 09:23 Поділитись Опубліковано: учора в 09:23 3 години тому, allanek сказав: Тема відкрита була 29.08.2019 року. Майже 5 років тому. У Вас погано з математикою :))) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: учора в 09:33 Поділитись Опубліковано: учора в 09:33 Объективно в итоге инвестиция оказалась выгодной, да очень долго, да выбор застройщика такой себе, да можно было прокрутить за это время и не раз, но реально можно только поздравить и особенно в сложившейся ситуации. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз