Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

2к в Івано-Франковську, новобудова

vadimv

Рекомендовані повідомлення

Це якесь "свято"🤣.

Тема відкрита була 29.08.2019 року. Майже 5 років тому. Чи введена ця купа цегли в експлуатацію - починається єврейський зехер про присвоєння адреси замість чіткої відповіді "так" чи "ні". І ключів ще не дали. А їх дають , коли будинок введено в експлуатацію.

Це треба вміти- роздавати поради в темі інвестицій ( в землю, нерухомість)  та вляпатись в купу цегли.

Змінено користувачем allanek
  • Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

26 минут назад, allanek сказал:

Це якесь "свято"🤣.

Тема відкрита була 29.08.2019 року. Майже 5 років тому. Чи введена ця купа цегли в експлуатацію - починається єврейський зехер про присвоєння адреси замість чіткої відповіді "так" чи "ні". І ключів ще не дали. А їх дають , коли будинок введено в експлуатацію.

Це треба вміти- роздавати поради в темі інвестицій ( в землю, нерухомість)  та вляпатись в купу цегли.

Радіти, що у "сусіда корова здохла", то так по-українськи, і чому то все частіше думається, що українці цю війну вимолили і продовжують вимолювати собі на голову і своїм дітям\онукам... Імхо

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, hause сказав:

Радіти, що у "сусіда корова здохла", то так по-українськи,

Де побачили радість? Він отримав відповідну реакцію на те, як поводиться сам. Є різниця між радістю та сарказмом. Треба пояснювати, що мій допис, то сарказм?

В кого є бажання, може поспівчувати йому чи порадіти, що, викладає картинки в темі вже 5 років. Але якщо людина розповідає за дії інших та висловлює своє відношення до тих дій, чому я не можу зробити так само? Він так любить розповідати за бета-тестерів. То в цьому випадку він і  є тим бета-тестером.

Дивна реакція на мій допис.

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 годину тому, DimaF сказав:

То значит пока не все в порядке.

Там щас некому их забрать.

В июле-августе подъедут.

Посилання на коментар

Ключі у нас як правило дають ще далеко до факту введення в експлуатацію: типу йдіть робіть ремонти поки робим документи.

За автора можна порадіти - принаймні хату віддадуть і її можна бути навіть продати, при чому вигідно.

• Лайк 4
Посилання на коментар

В Україні було куплено 3 квартири на стадії будівництва - ключі не давали до введення в експлуатацію будинку. То коли маєш справу з нормальними забудовниками, які чітко прописують терміни в договорі і, в самому поганому варіанті, можуть затримати  термін на 3 місяці. Коли з такими, як тут в темі, то не дивно, що чекаєш тих ключів 5 років замість  обіцяного  терміну. Не думаю, що обіцяли будувати 5 років, судячи з того, що "експерД" форуму збирався переселятися з Сум в ІФ під бік військового летовища.

• Хаха 1
Посилання на коментар

У експерта, не зважаючи на ваші наскоки, в принципі все ок - з Сум, де зараз буде буферна зона на всю область, пацієнт успішно свалив, хату в ІФ отримає з документами, продасть вдвічі дорожче мінімум просто в силу дефіциту хат з документами - вийде в гроші і буде мати що вкласти ще десь поза межами країни мрій зеленскава.

А приколісти з теми можуть хіба що набрати до рота лайна і плюнути в його сторону :)

• Лайк 4
Посилання на коментар

3 хвилини тому, murava сказав:

А приколісти з теми можуть хіба що набрати до рота лайна і плюнути в його сторону :)

То почніть з себе. Сам дав пораду, самому і виконувати.

Посилання на коментар

Та я бачу, що якщо б йому вальнуло в балкон  ракетою мимо аеродрому , ви б перша тут співчуття висловили :)

З сарказмом, канєшно, з сарказмом...

Змінено користувачем murava
  • Хаха 1
Посилання на коментар

15 хвилин тому, murava сказав:

що якщо б йому вальнуло в балкон  ракетою мимо аеродрому ,

От навіщо ви так? В нього ще не втамувались відчуття від іспанського блекауту.  Він же зараз  вас прочитає та з його "обережністю" збере рюкзака та звалить з Хургади.

Стосовно того, що продасть, цікаво б було дізнатися, як він це зробить. Бо казав тут в темі, що він цю купу цегли подарував сину. Невже забере "подарунок", бо почитає ваш бізнес-план стосовно того, як може нажитися?

15 хвилин тому, murava сказав:

З сарказмом, канєшно, з сарказмом...

"канешно-канешно", з ним...рідненьким. Іноді зі звичайним сміхом...як зараз...коли читала про вашу пораду продати та вкластися кудись. Не жалієте ви його. Він  вже вклався і в Сумах, і в ІФ.

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, allanek сказал:

От навіщо ви так? В нього ще не втамувались відчуття від іспанського блекауту.  Він же зараз  вас прочитає та з його "обережністю" збере рюкзака та звалить з Хургади.

Стосовно того, що продасть, цікаво б було дізнатися, як він це зробить. Бо казав тут в темі, що він цю купу цегли подарував сину. Невже забере "подарунок", бо почитає ваш бізнес-план стосовно того, як може нажитися?

Слаб человек (с) може і забере.

Хургада? А ця його сузука нічо так машинка...

• Хаха 2
Посилання на коментар

10 минут назад, allanek сказал:

От.... Не жалієте ви його. Він  вже вклався і в Сумах, і в ІФ.

Диверсифікація ризиків часом набуває дивних обрисів.

Зрештою, може у людини плани здавати сумську нерухомість.

Військовим. Кажуть, в прифронтових зонах оренда вища за ужгородську.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, murava сказав:

може у людини плани здавати сумську нерухомість.

З його останніх "перлів", коли його питали, чи він "покинув країну, чи здриснув з неї ". Було сказано, що в нього нема нерухомості, бо будинок на жінку записано. А в нього нічого нема в Україні. І він зараз читає оті ваші бізнес-пропозиції😂

• Хаха 1
Посилання на коментар

Доречі, молодець. І сім'я нормальна, коли все майно може без страху записати на жінку, а не ходити гризти себе "я перепишу, а вона внєзапно свалить в туман з толіком"

Не маючи в руках його майна, на нього країна мрій не має жодних важелів впливу, крім паспорта. Маючи не прив'язану до країни роботу, йому будь-які катаклізми в принципі не страшні.

• Лайк 2
Посилання на коментар

йому будь-які катаклізми в принципі не страшні.

Іспанський блекаут вважається катаклізмом?

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 минут назад, allanek сказал:

Іспанський блекаут вважається катаклізмом?

Після прильоту в двір ...та яке...то так, лампочка перегоріла:)

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, murava сказав:

З польськім паспортом в кишені, а що?

Та нічого. Я прибрала питання про це.  Я ж не питала, що в ваших кишенях, я питала, де ви перебуваєте. Але питання знято взагалі.

Посилання на коментар

9 хвилин тому, murava сказав:

Після прильоту в двір

В іспанський? Про прильоти я багато чого знаю. І що?

8 хвилин тому, murava сказав:

то так, лампочка перегоріла:)

І це привід накивати п'ятами до Хургади? Який ефект😂

Посилання на коментар

5 минут назад, allanek сказал:

В іспанський? Про прильоти я багато чого знаю. І що?

Та нічо. Не лише ви така опитна .

Ну,  я сподіваюсь він переїхав до арабів не через той дитячий блекаут, а просто морько увідєть..:)

та й дешевше жити в хугардах, чим в Іспаніях. Мабуть.

Якби не вот єто вот всьо на близькому  сході - я б взагалі в Лівані жив.

Очінь нравіца - від природи і кухні до менталітету місцевих.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Не лише ви така опитна .

Яке відкриття. Річ в тому, що люди звикли з цим жити мовчки, а не розповідати про те, що  треба "валити" з Іспанії, бо перебування в Європі загрожує життю.

я сподіваюсь він переїхав до арабів не через той дитячий блекаут, а просто морько увідєть..:)

Та "канєшно". З берегу океану ( про що гордо розповідалось 1,5 роки перебування там любителю хамону з Лідлу) до "морька"? Серйозно?  "Треба валити з Іспанії" це, майже, цитата. Щось з вас адвокат якийсь:no:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Та який з мене адвокат, я так, просто пагаваріть.

Зрештою, кейс пацієнта не так щоб і погано складається: ну бігає від блекаута до блекаута, але для довгої перспективи якщо раптом в Європі всеж почнеться якесь АТО, то його дії досить передбачливі, хоч і передчасні.

• Лайк 1
Посилання на коментар

я так, просто пагаваріть.

Та я бачу😄.

2 хвилини тому, murava сказав:

Зрештою,

Зрештою з нами може статися все, що завгодно, в будь якому місці земної кулі. І що? Бігати від кожної "перегорілої лампочки"?

Тут ( в країні)  був випадок недавно. Людина приїхала на відпочинок, поперлась в гори у в'єтнамках, вкусила змія, отруйна. За весь час перебування тут вперше побачила гелікоптер. Добре, що він знав телефон служби спасіння та гелікоптером доставили ту ампулу з протиотрутою на гору. А якби не знав того номеру. То хто винен? Лише сам. Як казав Воланд:"Кирпич просто так на голову не падает". Тож можна бігати скільки заманеться, а твоя цеглина тебе знайде будь де.

На цьому краще закрити чергове засідання "дебатного клЮбу", бо це флуд в цій темі .

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 години тому, allanek сказав:

Тема відкрита була 29.08.2019 року. Майже 5 років тому.

У Вас погано з математикою :)))

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Объективно в итоге инвестиция оказалась выгодной, да очень долго, да выбор застройщика такой себе, да можно было прокрутить за это время и не раз, но реально можно только поздравить и особенно в сложившейся ситуации.

• Лайк 3
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...