Фрай Опубліковано: 19 червня Поділитись Опубліковано: 19 червня 1 годину тому, volomoto сказав: 3ф інветор Деє ввміє розкидати однафазне навантаження по фазах. Наприклад 12 кВт 3ф інвертор при однофазному навантаженні в 6 кВт буде брати з мережі по 2 кВт з кожної фази. Тобто, я даремно переймаюсь і якщо мені на одній лінії потрібно буде 9 квт то він добиратиме з кожної фази і дасть потрібну потужність? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 19 червня Поділитись Опубліковано: 19 червня 4 години тому, Фрай сказав: Тобто, я даремно переймаюсь і якщо мені на одній лінії потрібно буде 9 квт то він добиратиме з кожної фази і дасть потрібну потужність? Так, але тут важливо яка потужність інвертора. Якщо потрібно рівномірно розкинути 9-0-0, щоб було 3-3-3, то потрібен інвертор потужністі 15 кВт. 12 кВт зробить приблизно 4-2.5-2.5. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 19 червня Поділитись Опубліковано: 19 червня сильно сомневаюсь в этом . есть понятие перекос фаз. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 20 червня Поділитись Опубліковано: 20 червня 13 годин тому, Made in USSR сказав: сильно сомневаюсь в этом . есть понятие перекос фаз. Ось реальна робота балансування по фазах. На верхньому графіку розподіл навантаження по фазах (на Phase 1 заряджалась машина вночі), а на нижньому потужність зі сторони мережі: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 20 червня Поділитись Опубліковано: 20 червня (змінено) какой мощности инвертор у вас ? по ходу не менее 18 квт . максимальная мощность потребления на одной из фаз не может быть более 33 процентов от мощности инвертора( по одному из мнений ) . Покажите пожалуйста график потребления и распределения при условии нагрузки 0-0-и 33 проц. от мощности вашего инвертора. человек вверху( Фрай ) хотел иметь 9 кв. на одной фазе ,так что ему купить ?! 27 квт инвертор ?! таких НИЗКОВОЛЬТНЫХ инверторов дея не существует .Только высоковольтные. Да и смысла в этом нет . Это в случае если на фазу нельзя грузить более 33 процентов от мощности инвертора. ============== но по Вашим утверждениям нагрузка на одну фазу может быть 50 проц. от мощности инвертора так где истина ? Кроме того от трех стабилизаторов не уйти все равно . даже если допустить ,что к примеру Deye SUN-20K-SG05LP3 может дать 10 квт на одну фазу при условии включении настройки "асиметрик фаз фидинг " , то какая гарантия , что именно будет равномерное потребление с каждой фазы ? да и потребление самого инвертора тоже приличное при такой его мощности . Змінено 20 червня користувачем Made in USSR Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня 22 години тому, Made in USSR сказав: какой мощности инвертор у вас ? по ходу не менее 18 квт 12 кВт 22 години тому, Made in USSR сказав: максимальная мощность потребления на одной из фаз не может быть более 33 процентов от мощности инвертора( по одному из мнений ) Така думка може бути тільки в того, хто не в темі. А загалом треба не "думати", а вивчати конкретне обладнання. Ось мій 12 кВт інвертор видає 5.86 кВт на одну фазу: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня Согласен ,что практика критерий истины , но если нет сети к примеру то такой фокус на питании от батареи точно не пройдет . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня 13 хвилин тому, Made in USSR сказав: Согласен ,что практика критерий истины , но если нет сети к примеру то такой фокус на питании от батареи точно не пройдет . У вас занадто мало досвіду в цій темі, без образ. В мене від батареї 3ф 12кВт інвертор піково на 1 фазу видає 7кВт. 6кВт тримає без проблем. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня Опыта с трехфазным инвертором вообще нет 🙂 . Собираю информацию от других пользователей . Изучаю в интернете . Изначально ,я хотел поставить трехфазный гибридный инвертор , но остановило то, что я не могу запитать его однофазным генератором ( для меня это важно ,так как в случае трындеца , нет желания остаться без энергии ). Костыли с зарядкой и однофазным мне не подходят ,так как я живу в доме 50 процентов времени максимум . Сейчас для меня лично трехфазник вообще не актуален , но квант " Три в одну" я бы скорее всего купил . Кстати благодарствую ВСЕМ кто подсказывал ,что там к чему по настройкам дея. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня 12 хвилин тому, Made in USSR сказав: Кстати благодарствую ВСЕМ кто подсказывал ,что там к чему по настройкам дея. Це ще не кінець 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня От не встиг порадіти як знову облом і бачу, що таки буду шукати спосіб як надійно і якісно зробити перевод з трьох в одну. 20.06.2026 в 12:06, Made in USSR сказав: Фрай ) хотел иметь 9 кв. на одной фазе ,так что ему купить ?! 27 квт инвертор ?! Стабілізатор на 14 кВт у пана Сергія замовлений, залишилось підібрати інвертор, скоріше за все 12 кВт, хай все буде з запасом по потужності, так довше працює. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 21 червня Поділитись Опубліковано: 21 червня (змінено) сразу хочу сказать , что если линия плохая и напряжение на входе сильно просядет ,то вы сможете получить половину ,а то и менее мощности от этого стабилизатора . Причины объяснять не буду ,просто знайте ! 12 квт трехфазный купите ? если трехфазный ,то берите мощнее , например 18 квт. если однофазный то инверторы серии SG05LP1 имеют максимальную мощность 10 квт. Змінено 21 червня користувачем Made in USSR Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 22 червня Поділитись Опубліковано: 22 червня В спецификациях трехфазных инверторов Deye SUN-5/6/8/10/12K-SG04LP3-EU указано : Max. output up to 50% rated power for each phase (Максимальная мощность до 50% от номинальной на одну фазу) Т.е 12 ка спокойно держит 6 квт , а кратковременно двойной перегруз т.е 12 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 22 червня Поділитись Опубліковано: 22 червня В 20.06.2026 в 12:06, Made in USSR сказал: максимальная мощность потребления на одной из фаз не может быть более 33 процентов от мощности инвертора Так , дійсно , це стосується старих версій Deye. Сподіваємся що с часом вони допиляють прошивку і буде коректно працювати у парі зі стабілізатором напруги 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Тим часом ми надаємо послугу ТЕСТ ДРАЙВ Можна безкоштовно протестувати QUANT на своєму об’єкті до 7 днів. Застава повертається після повернення обладнання. Чи хтось надає такі послуги ? Навряд чи Змінено 4 години тому користувачем dneprstab Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому А что там тестировать ? Есть деньги ? Брать сразу . Это действительно очень хорошее изделие .А в условиях слабой сети незаменимое . 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз