tansss Опубліковано: учора в 15:21 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 15:21 18 минут назад, Polit Makaronov сказал: Пластинчастий теплообмінник IMS В3-014-ZB-20 3/4 (20-30 кВт) під фреон до 45 бар kotelzip.com.ua/ua/p843781867-plastinchatyj-teploobmennik-ims.html Почитайте внимательно эту тему с начала. 😁 Я точно с такого же пто начинал. Валяется в подвале уже несколько лет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: учора в 16:56 Поділитись Опубліковано: учора в 16:56 (змінено) 20 годин тому, tansss сказав: Почитайте внимательно эту тему с начала. 😁 Я точно с такого же пто начинал. Валяется в подвале уже несколько лет. Ви про площу чи про виробника? Бо про IMS ніякої інформації не знайшов. kotelzip кажуть, що на станках польського secespola (hexonic) роблять під бренд IMS з тих самих пластин. А мені здається, що то ноунейм Китай ) Змінено 9 годин тому користувачем anabioz Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 17 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 10 часов назад, anabioz сказал: Ви про площу чи про виробника? Бо про IMS ніякої інформації не знайшов. kotelzip кажуть, що на станках польського secespola (hexonic) роблять під бренд IMS з тих самих пластин. Я про размер и ттх. Я по началу купил в котелзипе и поставил пто именно такой как по ссылке. Он, как оказалось, маломерка. Как подсказали в теме площадь должна быть прилично бОльшей. И таки да, потом купил и перепаял на больший (см. тему) и все получилось. Змінено 17 годин тому користувачем tansss 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Polit Makaronov Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 18 часов назад, volomoto сказал: Тобто потужність ви брали з оголошення продавана, а не із даташитів виробника. Викидайте то і шукайте SWEP B25T або аналогічний на 20 пластин, якщо хочете ефективну роботу ТН. Прийняв. У характеристиках зазначено 20 кіловат ось я і повівся. Спасибі за пораду. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Polit Makaronov Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 17 часов назад, tansss сказал: Почитайте внимательно эту тему с начала. 😁 Я точно с такого же пто начинал. Валяется в подвале уже несколько лет. Да, я почитал конечно. Нашел эту тему уже после своего первого запуска ТН, вот она меня и натолкнула на определенные размышления. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Може хто використовував пластинчасті теплообмінники VEVOR? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Обратите внимание на такой параметр как площадь теплообмена. Вроде как для ТН должно быть 0,2*кВт, для 7,5 кВт должно быть 1,5. На мой взгляд это самое важное (одно из) Змінено 1 година тому користувачем tansss 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз