Vitaliy67 Опубліковано: учора в 09:56 Поділитись Опубліковано: учора в 09:56 Кёрлингу подвержены все стяжки, вне зависимости от фамилии исполнителя. Ваши 5ми это ни о чем. Просто, потому что на каждые работы есть свои допуски. Все остальное называется никому не нужное задротство. П.С .померяйте Вашу стяжку через годик. Будете удивлены 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksiy Chechet Опубліковано: учора в 17:19 Поділитись Опубліковано: учора в 17:19 (змінено) 8 часов назад, andrey_ka сказал: Десь , щось , ви плутаєте. Якщо на 5,5м. довжини краї піднімуться на 5мм. , то це ні про що. В такому варіанті якщо на край поставити правило 2м то максимальний зазор буде 0,7мм. А щоб зазор відповідав нормативу 2мм на 2м. то краї стяжки повинні піднятись на 15мм. Тобто , навіть якщо краї стяжки піднімуться на 15мм то стяжка проходить по нормативу для вкладання СПС ламіната. ПС.. ІМХО. Просісти стяжка під дією власної ваги , могла , із за неміцної основи. Просісти під час висихання , могла. Попередньо залити криво , могли. Задертись краями "керлінг" до якихось значних величин , які б хоч на щось впливали не могла. "...Якщо на 5,5м. довжини краї піднімуться на 5мм..." - у меня вот как раз "длинные" края равномерно поднялись вверх. И если я при своих размерах комнаты 5.5 на 3 м, ставлю 3-х метровое правило от стены до стены - то в середине получил яму 5-6 мм по всей 5-ти метровой длине. Vitaliy67 "...П.С .померяйте Вашу стяжку через годик. Будете удивлены ..." - спасибо за совет, самому стало интересно. Я уже SPC планирую через нежелю ставить... Так шо? Поинтуса лучше пока не устанавливать ? Змінено учора в 17:23 користувачем Oleksiy Chechet Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: учора в 17:38 Поділитись Опубліковано: учора в 17:38 Ставьте. Аж интересно стало, кто Вы по профессии. У Вас система ровно-криво, плохо-хорошо, не про стройку 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: учора в 18:02 Поділитись Опубліковано: учора в 18:02 42 хвилини тому, Oleksiy Chechet сказав: "...Якщо на 5,5м. довжини краї піднімуться на 5мм..." - у меня вот как раз "длинные" края равномерно поднялись вверх. И если я при своих размерах комнаты 5.5 на 3 м, ставлю 3-х метровое правило от стены до стены - то в середине получил яму 5-6 мм по всей 5-ти метровой длине. Vitaliy67 "...П.С .померяйте Вашу стяжку через годик. Будете удивлены ..." - спасибо за совет, самому стало интересно. Я уже SPC планирую через нежелю ставить... Так шо? Поинтуса лучше пока не устанавливать ? ну і шо?) якщо плавні перепади,то плювати на них. плінтуса краще роки через 3-5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: учора в 18:04 Поділитись Опубліковано: учора в 18:04 (змінено) 47 хвилин тому, Oleksiy Chechet сказав: "...Якщо на 5,5м. довжини краї піднімуться на 5мм..." - у меня вот как раз "длинные" края равномерно поднялись вверх. И если я при своих размерах комнаты 5.5 на 3 м, ставлю 3-х метровое правило от стены до стены - то в середине получил яму 5-6 мм по всей 5-ти метровой длине. А... , то це міняє справу. Якщо у вас стяжка "вигнулась" по короткій стороні , то за таких умов (прогин 5мм на 3м) максимальний зазор під правилом 2м буде 2,2мм. І це ви заради 0,2мм бавились з нівеліркою ? Змінено учора в 18:07 користувачем andrey_ka 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз