DimaF Опубліковано: учора в 08:07 Поділитись Опубліковано: учора в 08:07 5 минут назад, Vladdi сказал: бо в Балтійському морі сардина не водиться, Так и у нас бананы не растут, а в продаже есть..) Никто не запрещает купить на стороне и загрузить мощности консервных заводов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: учора в 08:51 Поділитись Опубліковано: учора в 08:51 Пару тижнів тому хотів згадати смак дитинства - сардини в олії, бо організм категорично не сприймав кільку в томаті навіть при сильному голодуванні. Так от у сільпо її не знайшов, зате тунця різних виробників навалом. Хоча регулярно дивлюсь відоси з його риболовлею, подальшим продажем та розробкою де кажуть про велику ціну. ) а тут консерви як сміття, дивно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 30 хвилин тому, Фрай сказав: Пару тижнів тому хотів згадати смак дитинства - сардини в олії, бо організм категорично не сприймав кільку в томаті навіть при сильному голодуванні. спробуйте таку. їх декілька видів в такій упаковці (не банка). буває в Метро. як на мій смак - дууууже непогана. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому Дякую, спробую при нагоді, я не дуже по консервам, раз на рік у кращому випадку, а то чогось закортіло сардини чи сайри як згадку з дитинства, коли у баночці стоять вертикально великі шматочки і олія має такий надзвичайний аромат. Вона ще була значно дорожче ніж кільки чи ще щось таке у томаті. Та я щось не памʼятаю аби там була луска. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 3 часа назад, Фрай сказал: зате тунця різних виробників навалом. Хоча регулярно дивлюсь відоси з його риболовлею, подальшим продажем та розробкою де кажуть про велику ціну. ) а тут консерви як сміття, дивно Тунец він різний буває мабуть. Як наприклад - кефаль і пеленгас. Памїятаю якось на рибному базаорі нга Чонгарі: -покупайте кефаль! - так это ж пеленгас! - так ведь из отряда кефалевых! Поржали все рядомстоящие Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому (змінено) 6 годин тому, Dendnepr сказав: Тунец він різний буває мабуть. Стопудово! У 2019 році на відкритті Сільпо брав шматок оцього тунця, смачно! а те, що там зараз то незрозуміло що й після чого. Смакові якості як у старої яловичини. А рибу й мясо у сільпо вже взагалі стрімаюсь купувати, вона у них чимось намазюкана і неприродно блискуча, мʼясо також оброблене. Ще пару слів за сьомгу/лосося Ніколи не купував червону форель для малосолки, а це подивився відос з коментами про лосося. Там чувак розповідає яка це риба, хто ще входить у «сьомгу» у супермаркетах і яка різниця у червоній рибі, форель виявляється також може йти як сьомга. Надись задля цікавості взяв симпатичний шматок, середня частина, порізав засолив, сьогодні дозріла, скуштував - не те пальто, навіть у порівнянні з готовою сьомгою з магазину. Змінено 14 годин тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Реклама внизу цієї сторінки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому (змінено) Цікаво, що у "Сільпо" ціна на цей стейк зі знижкою така, як в рибному магазинчику біля мене без знижки. Я беру постійно, 275,0 грн за пачку 0,5 кг, щоб міняти у меню з судаком чи іншими річковими рибами, які свіжаком беру. Хвостова частина ще дешевше - 220,0 грн, але її трошки складніше вгадати при приготуванні - якщо передержати, то стає жорстка. У простих сільпо я таке побоююсь брати, тільки в "Ле Сільпо" можна довіряти, бо там все ж біля Мінори) * в мене внизу сторінки битки з Америки, хоча не збирався ніколи таке придбати, може натякають ))) Змінено 14 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 6 хвилин тому, DmiVady сказав: * в мене внизу сторінки битки з Америки, хоча не збирався ніколи таке придбати, може натякають ))) мабуть одна гарненька жіночка проплатила рекламу 😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому m.facebook.com/watch/?v=1091158769848380 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 22 часа назад, DimaF сказал: Никто не запрещает купить на стороне и загрузить мощности консервных заводов. Прикол в тому, що відрізнити сардину від інших видів риби дуже просто. І щодо цього (підміна типу) навіть почав розгоратись скандал. Щодо "привезти", то треба розуміти, що привозити в прибалтійську країну рибу з Атлантичного океану або із Середземного моря для консервування то такий собі бізнес, бо така консерва буде коштувати дурних грошей. Але прибалти то ж не наші "бізнесмени", їм хабарем рота не заткнеш і питання не вирішити. На виробника наклали санкції. Тепер продають чесного оселедця Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому До речі, далекосхідна сардина в продажу іде під назвою "оселедець івасі". Смаком відчутно відрізняється від європейської "класичної" сардини. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vladdi Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 19 часов назад, Фрай сказал: форель виявляється також може йти як сьомга. Це дуже близькі роди. Сьомга теж форель за класификацією. До того ж зараз в основному червону рибу продають здебільшого вирощену у розплідниках. Нічого поганого в цьому немає, лише для покращення кольору такій рибі згодовують астаксантин, каротиноїд з мікроводоростей, які ця риба теж поїдає у дикому середовищі, але у менших кількостях. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 9 минут назад, Vladdi сказал: рибу з Атлантичного океану або із Середземного моря для консервування С Атлантики как раз реально. А в обще по консервам надо смотреть на цену, и не брать сомнительно дешевые от хрен пойми каких производителей. К шпротам из Прибалтики у меня вопросов не возникает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 22 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 22 хвилини тому 1 година тому, Vladdi сказав: Це дуже близькі роди. Сьомга теж форель за класификацією. У перетині так, схожі, а от на смак ні слабосолона ні у рибному супчику абсолютно не зайшла ні мені ні дружині. Може тому, що ми раніше ніколи її не купували і очікували звичний смак. Це як улюблений віскі смак якого в тобі з роками, а купиш у Сільпо, хлюпнеш порцію в стакан, а там якась спиртова суміш незрозумілого походження. Наголошую, що сам шматок був на вигляд чудовий твердий і достатньо свіжий у порівнянні і скоріше за все я не звик до неї. Тому форель для мене лише райдужна чи річкова. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз