Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

качество продуктов питания

igorrius

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, Vitaliy67 сказал:

Цену озвучьте

82 ( янотынское там 86 ) а в варусе под домом яготынское свыше 100 грн стоит

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, igorrius сказал:

82 ( янотынское там 86 ) а в варусе под домом яготынское свыше 100 грн стоит

Походу это спред а не масло)

  • Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 минут назад, igorrius сказал:

82 ( янотынское там 86 ) а в варусе под домом яготынское свыше 100 грн стоит

Угу, это Вам доплачивают, что бы Вы купили.

Такой большой и в сказки верите.

  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

26 минут назад, DimaF сказал:

Походу это спред а не масло)

потому что на 4 гривны дешевле яготынского ?

если выбирать между яготынским и каневским - яготынское проигрывает по запаху и вкусу

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

23 минуты назад, Vitaliy67 сказал:

Угу, это Вам доплачивают, что бы Вы купили.

Такой большой и в сказки верите.

Если бы каневское продавалось в том же варусе или атб - оно бы стоило гривен 106 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Блажен, кто верует.

Если шо,  где-то в подземном переходе его можно ещё дешевле найти.

Поищите.

Да, только там упаковка может быть другой.

Но Вы не волнуйтесь, содержание тоже.

Змінено користувачем Vitaliy67
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 минуты назад, Vitaliy67 сказал:

Блажен, кто верует.

 

я своими глазами видел , сколько стоит пачка масла в магазине и такая же пачка масла на оптовом .

вера тут не при чем , это просто факт .

фокуса тут никакого нет :

Плата за вход в торговую сеть

i.factor.ua/journals/nibu/2017/december/issue-100/article-32703.amp

производитель перекладывает плату , что с него содрал условный варус или атб на конечного потребителя , завышая цену товара на полке магазина .

точно такой же товар на оптовом рынке можно купить значительно дешевле , чем в магазине .

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Тільки що, igorrius сказав:

сегодня ездили на затарку , взяли каневское масло .

Раньше брали яготынсаое в ближайшем магазине - так это лучше оказалось : вкуснее и маргарином на отдает , как яготынское

7C83BFE7-00B4-44DE-A180-0F9450F569EC.jpeg

яготнське вже років 5 ,як лайно. як його взагалі купувати?) прикол, що в кишені є свя приват лейбл,так от зазвичай ,це лайно з лайна. але марка номер 1 і то краще яготинського. по смаку хоча б)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Тільки що, Vitaliy67 сказав:

Да, да.

Я где то такое и думал услышать.

Это не лечится.

 

я працював з мережами. як з будівельними,так і харчовими. з епіками там зв язки рішали, а в продуктових там дійсно і за вхід. і за кожний см полки і за додаткове прохідне місце даються бабки або товар. тут вже дивлячись яка політика компанії. можа підняти ціну вхідну для мережі. а мережа свої стандартні 20-30% накрутить

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, igorrius сказал:

потому что на 4 гривны дешевле яготынского ?

если выбирать между яготынским и каневским - яготынское проигрывает по запаху и вкусу

Консистенция после холодильника??

Я периодически экспериментирую, иногда вынужденно, и понимаю что чудес не бывает.

Меньше 100 гривен за пачку сейчас - однозначно туфта (впрочем для выпечки подойдет)

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ось як виглядає сучасний цех в Україні з виготовлення м'ясопродуктів.

image.thumb.png.ac06bd5b644bc90fa7e83ef0e045e24b.png

 

      А в радянському союзі не намагались навіть виганяти щурів з м'ясорубки перед її включенням.

    Тому що за планової економіки апріорі не може бути якості.

 

Змінено користувачем vovova
  • Лайк 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

13 годин тому, DimaF сказав:

Консистенция после холодильника??

Яка має бути після холодильника? Як взагалі пересвідчитись в якості масла. Бо на смак та на запах краще... то таке, галузь хімії добре працює і придобрять і аромат добавлять. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

20 минут назад, Vstar сказал:

Яка має бути після холодильника?

Твердое масло.

 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Справжнє масло стає твердим і крихким, його неможливо намазати на хліб, а з рослинними домішками без проблем, чим більше тим краще мажеться

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

20 часов назад, Vitaliy67 сказал:

Цену озвучьте

Трохи нелогічно дивитись на ціну, оскільки наприклад в Польщі перед новим роком масло було по 4-5 злотих за пачку.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

19 минут назад, murava сказал:

по 4-5 злотих за пачку

Новогодняя акция.

Щас почем?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

18 часов назад, МаТраС сказал:

яготнське вже років 5 ,як лайно. як його взагалі купувати?) прикол, що в кишені є свя приват лейбл,так от зазвичай ,це лайно з лайна. але марка номер 1 і то краще яготинського. по смаку хоча б)

в варусе под домом  из более- менее съедобного только яготынское масло и сметана , остальное - еще хуже

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

17 часов назад, DimaF сказал:

Консистенция после холодильника??

Я периодически экспериментирую, иногда вынужденно, и понимаю что чудес не бывает.

Меньше 100 гривен за пачку сейчас - однозначно туфта (впрочем для выпечки подойдет)

ну так я так и брал: что на оптовом 82 - то в маназине ( благодаря откатам магазина ) больше 100 грн 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...