Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

замена масла ?

igorrius

Рекомендовані повідомлення

В 16.02.2024 в 23:11, Romatr сказал:

Мені більше таке шелл подобається - rozetka.com.ua/ua/347640126/p347640126/  😄
Доречі, igorrius поділіться досвідом як ваш двигун працює на соняшняшниковій олії)) Хоча вона вже скоро буде коштувати як звичайна моторна олива))

Як на Мене Шелл Ультра більш цікавіше виглядає судя чи з тестів що є в відкритому доступі на ютубі, а ціна плюс-мінус на одному рівні. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

• 2 тижні потому...
В 09.03.2024 в 14:50, Макcим Бушев сказал:

Як на Мене Шелл Ультра більш цікавіше виглядає судя чи з тестів що є в відкритому доступі на ютубі, а ціна плюс-мінус на одному рівні. 

Ну ультра далеко не на всі авто підійде, там же допуски Ваг, БМВ, Мерседес, Рено і т.д. А під тих же американців це треба дивитись DEXOS допуски а я їх щось не бачив в ультрі, а наприклад в HX8 Professional AG 5W-30. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

В 18.03.2024 в 23:53, Romatr сказал:

Ну ультра далеко не на всі авто підійде, там же допуски Ваг, БМВ, Мерседес, Рено і т.д. А під тих же американців це треба дивитись DEXOS допуски а я їх щось не бачив в ультрі, а наприклад в HX8 Professional AG 5W-30. 

Я про те що Шелл Ультра зроблена по GTL я так розумію основа не з нафти зроблена а з газу, відповідно від неї має бути менше нагару в двигуні при роботі.  

Посилання на коментар

• 2 тижні потому...
В 25.03.2024 в 10:14, Макcим Бушев сказал:

Я про те що Шелл Ультра зроблена по GTL я так розумію основа не з нафти зроблена а з газу, відповідно від неї має бути менше нагару в двигуні при роботі.  

Да читав що GTL це фішка від Шелл розробки , потім підхватив Мобіл та ще декілька виробників. Взагалі цікаво тема Shell PurePlus, не знав раніше що, є мастила які роблять з газу, думал все тільки з нафти. Причому це ж не якийсь там супер-пупер преміум а звичайний середній сегмент, масс-маркет як деякі кажуть. 

Змінено користувачем Romatr
Посилання на коментар

• 3 тижні потому...
В 08.04.2024 в 10:36, Romatr сказал:

Да читав що GTL це фішка від Шелл розробки , потім підхватив Мобіл та ще декілька виробників. Взагалі цікаво тема Shell PurePlus, не знав раніше що, є мастила які роблять з газу, думал все тільки з нафти. Причому це ж не якийсь там супер-пупер преміум а звичайний середній сегмент, масс-маркет як деякі кажуть. 

Это интересно бы было, поездить на обычно масле на гидрокрекинге, а потом поездить на Шелл GTL, слить отработку и сдать на лабораторный анализ. Вот это было бы действительно показательная история. Но я когда-то интересовался чтобы сдать масло на анализ ещё перед войной, то дело только пару компаний на всю Украину и та была в Киеве. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

• 1 місяць потому...

А Шелл хоч з рашки пішов чи ні? А то я тут недавно дізнався, що як видається Мотюль покидав Рашу, але потім вирішив повернутись з квітня 2024 року.🤬Не надовго їх вистачило.  

Посилання на коментар

13 часов назад, Костя Гаврилов сказал:

А Шелл хоч з рашки пішов чи ні? А то я тут недавно дізнався, що як видається Мотюль покидав Рашу, але потім вирішив повернутись з квітня 2024 року.🤬Не надовго їх вистачило.  

Шелл і інші бренди пішли, перший час на болотах завивали з цього приводу. Причому у Шелл здається там навіть заводи були, закрили судя чи з всього, що Шелл більше не продається. А те про що ви написали мене здивувало. Цікаво чи є який коментар офіційний, нашого представництва мотула. 

Посилання на коментар

• 2 тижні потому...
В 24.06.2024 в 00:30, Romatr сказал:

Шелл і інші бренди пішли, перший час на болотах завивали з цього приводу. Причому у Шелл здається там навіть заводи були, закрили судя чи з всього, що Шелл більше не продається. А те про що ви написали мене здивувало. Цікаво чи є який коментар офіційний, нашого представництва мотула. 

Зрозуміло, ну хоч так, дивно шо Мотюль не побоявся під санкції попасти, це ж Французька компанія здається, там же за цим слідкують наче хоча б формально. 

Посилання на коментар

• 3 місяці потому...

Кстати в тему о маслах, недавно купили жене хюндай, залез в книгу по эксплуатации и там прямо чёрным по белому написано какое масло рекомендуется заливать.. Был удивлен что не хюндаеевскоё, получается даже официалы в него не верят что-ли😂

мануал.jpg

Змінено користувачем MrBeen
  • Лайк 1
Посилання на коментар

20 минут назад, MrBeen сказал:

Кстати в тему о маслах, недавно купили жене хюндай, залез в книгу по эксплуатации и там прямо чёрным по белому написано какое масло рекомендуется заливать.. Был удивлен что не хюндаеевскоё, получается даже официалы в него не верят что-ли😂

мануал.jpg

У хюндайУкраина договор с ними. Вот и льют. Рено єльф лило одно время

Посилання на коментар

25 минут назад, Dendnepr сказал:

У хюндайУкраина договор с ними. Вот и льют. Рено єльф лило одно время

Понял, ну я думаю все равно если бы шелл было плохое масло, то договор вряд ли подписали, так как в случае чего, им потом по гарантии ремонтировать. Все таки они дают 4-5 лет гарантии. Так а Ельф же на конвеер рено поставлял вроде как маслицо, так что не удивительно, помню ещё когда дастер у меня был.

Змінено користувачем MrBeen
Посилання на коментар

Допуски. Главное допуски. И хюндай и Рено и прочие дают допуски на использование масел. И никаких претензий к используемому масле нет, хоть азмол, хоть вамп, если оно имеет допуски от Рено или хюндай 

• Лайк 1
Посилання на коментар

55 хвилин тому, Dendnepr сказав:

Допуски. Главное допуски.

Главное происхождение, допуски написаны на этикетке, а разлив неизвестно где, кем и как.

у меня пробег не вышел, а срок уже перехаживаю и шо купить хз?

бо при крайней замене у официалов случайно увидел откуда наливают и куда сливают остатки масла. (

Посилання на коментар

33 минуты назад, Фрай сказал:

Главное происхождение, допуски написаны на этикетке, а разлив неизвестно где, кем и как.

у меня пробег не вышел, а срок уже перехаживаю и шо купить хз?

бо при крайней замене у официалов случайно увидел откуда наливают и куда сливают остатки масла. (

А що ти там такого побачив? ну офіціали з бочок заливають як і всі СТОшки в основном.. Якщо не довіряєш то купуй в каністрах, там де можно легко перевірити оригінал чи ні. На Шелл в цьому плані зручно, скрейт код стер, онлайн через телефон перевірив і все.  

Посилання на коментар

Ти щось так навʼязливо топиш у цій темі, що мені смішно і нецікаво.

Дилер? Хоча пофіг )

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар

Не скоріше ентузіаст який в цій темі не більше))) Подивись інші мої теми😄
Псс: так що в офіціалів крамольного побачив?

• Лайк 1
Посилання на коментар

14 годин тому, Romatr сказав:

На Шелл в цьому плані зручно, скрейт код стер, онлайн через телефон перевірив і все.  

Розгорніть покроково, що, де, як купується і коли перевіряється.

Дякую.

Посилання на коментар

13 годин тому, Romatr сказав:

Не скоріше ентузіаст який в цій темі не більше)))

Не схоже )

13 годин тому, Romatr сказав:

так що в офіціалів крамольного побачив?

Тобі що до того?

замість того аби святкувати свою днюху ти доклепався до діда який міняв масло навіть якщо раз на рік і то цифра буде більша ніж ти прожив. ))

Перша нова машина була ще до твого дня народження і аби що в них ніколи не лив. 

Так що роби вигляд ніби мене немає, святкуй ДН! :beer:

П.С. На всяк випадок для читачів теми, фахівцем по оливам себе не вважаю, консультувати нікого не стану, що краще порадити не зможу, мовлю лише за те з чим доводилось мати справу особисто.

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар

9 часов назад, Фрай сказал:

Тобі що до того?

Тю ну я підписаний на цю тему, тому що цікаво, тому й спілкуюсь тут🤷‍♂️

Цитата

Ви так написали що я здивувався і запитав що крамольного там побачили.. Офіціали зазвичай з бочок в мірний кухоль наливають мастило. Ну а зливаюсь в спеціальні збірники..  Чи ви хочете сказати що вони потом звідти мастило переливають в ті ж бочки з яких заливають? Тоді в шию такого дилера, бо як би відпрацьоване мастило м'яко кажучи відрізняеться від свіжого. Але якщо таке роблять, то напишіть же що бачили і що за дилер, як кажуть "страна должна знать своих героев" допоможити іншим людям не попасти, якщо вони лівак заливають..

Цитата

Так що роби вигляд ніби мене немає, святкуй ДН! 

Дякую, вже відсвяткував))🤝

Посилання на коментар

21 час назад, ozor сказал:

Розгорніть покроково, що, де, як купується і коли перевіряється.

Дякую.

Купую в популярних магазинах в яких є репутація, хоча все одно перевіряю. Раніше на Шелл Україна була мапа з офф.точками продажів, зараз вона чомусь не працює.. Купував і на Розетці і один раз в Епіку. У них є і серитфікат що вони офф.продавець і обидві оливі перевірку пройшли. Із ти що знаю що нормальні 100% це буде АТЛ і БазаАвтозвука. Наче Док.юа теж норм магазин, але деякі люди жалілились по запчастинам тому не знаю. 

Як перевірить:
На каністрі наклейка має бути, на ній треба стерти монеткою покриття і буде код. Його треба буде ввести на сайті 
shellcheck.com.ua/check
Якщо оливи оригінальна отимаєте напис: ви купили оригінальний продукт. Якщо повторно введете код то напише шо код вже використовувся. 

На наклейкі там поруч QR код, скануєш камерою і відразу з телефону відкривається сайт автоматично, код вводиш і все, можна хоч на НП перевірить при отриманні. 
Єдине обережно стирайте той код, бо можна пошкодить))) Наклейка в виді голограмми, переливається. 

код.jpg

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

• 4 тижні потому...

Меня одно удивляет, сделал бы Шелл офф.магазин онлайн и всё, зашел заказал и никаких тебе танцов с бубном и 100% уверен что все будет ОК. Я б там заказывал даже если бы оно было чуть дороже чем в обычных там магазинах. У других производителей тоже смотрел особо нет. 

Посилання на коментар

• 1 місяць потому...
В 18.11.2024 в 14:27, MrBeen сказал:

Меня одно удивляет, сделал бы Шелл офф.магазин онлайн и всё, зашел заказал и никаких тебе танцов с бубном и 100% уверен что все будет ОК. Я б там заказывал даже если бы оно было чуть дороже чем в обычных там магазинах. У других производителей тоже смотрел особо нет. 

Ну походу такі це збулось. З'явився офіційний магазин ТиЦ , знайомий скинув, там зараз акція до кінця місяця -20% затарився мастилом собі в авто і жінці на наступне ТО. Бо дивлюс разом з курсом ціни на оливу також потроху полізли. 

Посилання на коментар

29 хвилин тому, Romatr сказав:
18.11.2024 в 14:27, MrBeen сказав:

Ну походу такі це збулось. З'явився офіційний магазин ТиЦ , знайомий скинув, там зараз акція до кінця місяця -20% затарився мастилом собі в авто і жінці на наступне

Ну-у, нарешті! image.gif.ae0a72b87c64d4242ddeb0c718c3c8b8.gif
Бо так довго калапуцькали тему на «профільному» форумі, що був навіть трохи розчарований у своєму передбаченні.

23.10.2024 в 01:00, Фрай сказав:

Ти щось так навʼязливо топиш у цій темі, що мені смішно і нецікаво. Дилер? Хоча пофіг )

Посилання на коментар

Опять за рибу гроші🤷‍♂️.. поділився інфой і оп'ять-25-п'ять

• Хаха 1
Посилання на коментар

• 2 місяці потому...

Ось тобі й оригінальні оливи по українські🙄.. В принципі одна із причин чому сиджу на Шелл, окрім того що олива гуд, його можна нормально перевірить без танців з бубнами оригінальне воно чи ні. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...