Макcим Бушев Опубліковано: 9 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2024 В 16.02.2024 в 23:11, Romatr сказал: Мені більше таке шелл подобається - rozetka.com.ua/ua/347640126/p347640126/ 😄 Доречі, igorrius поділіться досвідом як ваш двигун працює на соняшняшниковій олії)) Хоча вона вже скоро буде коштувати як звичайна моторна олива)) Як на Мене Шелл Ультра більш цікавіше виглядає судя чи з тестів що є в відкритому доступі на ютубі, а ціна плюс-мінус на одному рівні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 18 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2024 В 09.03.2024 в 14:50, Макcим Бушев сказал: Як на Мене Шелл Ультра більш цікавіше виглядає судя чи з тестів що є в відкритому доступі на ютубі, а ціна плюс-мінус на одному рівні. Ну ультра далеко не на всі авто підійде, там же допуски Ваг, БМВ, Мерседес, Рено і т.д. А під тих же американців це треба дивитись DEXOS допуски а я їх щось не бачив в ультрі, а наприклад в HX8 Professional AG 5W-30. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Макcим Бушев Опубліковано: 25 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2024 В 18.03.2024 в 23:53, Romatr сказал: Ну ультра далеко не на всі авто підійде, там же допуски Ваг, БМВ, Мерседес, Рено і т.д. А під тих же американців це треба дивитись DEXOS допуски а я їх щось не бачив в ультрі, а наприклад в HX8 Professional AG 5W-30. Я про те що Шелл Ультра зроблена по GTL я так розумію основа не з нафти зроблена а з газу, відповідно від неї має бути менше нагару в двигуні при роботі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 8 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2024 (змінено) В 25.03.2024 в 10:14, Макcим Бушев сказал: Я про те що Шелл Ультра зроблена по GTL я так розумію основа не з нафти зроблена а з газу, відповідно від неї має бути менше нагару в двигуні при роботі. Да читав що GTL це фішка від Шелл розробки , потім підхватив Мобіл та ще декілька виробників. Взагалі цікаво тема Shell PurePlus, не знав раніше що, є мастила які роблять з газу, думал все тільки з нафти. Причому це ж не якийсь там супер-пупер преміум а звичайний середній сегмент, масс-маркет як деякі кажуть. Змінено 8 квітня 2024 користувачем Romatr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MrBeen Опубліковано: 29 квітня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2024 В 08.04.2024 в 10:36, Romatr сказал: Да читав що GTL це фішка від Шелл розробки , потім підхватив Мобіл та ще декілька виробників. Взагалі цікаво тема Shell PurePlus, не знав раніше що, є мастила які роблять з газу, думал все тільки з нафти. Причому це ж не якийсь там супер-пупер преміум а звичайний середній сегмент, масс-маркет як деякі кажуть. Это интересно бы было, поездить на обычно масле на гидрокрекинге, а потом поездить на Шелл GTL, слить отработку и сдать на лабораторный анализ. Вот это было бы действительно показательная история. Но я когда-то интересовался чтобы сдать масло на анализ ещё перед войной, то дело только пару компаний на всю Украину и та была в Киеве. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Костя Гаврилов Опубліковано: 23 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2024 А Шелл хоч з рашки пішов чи ні? А то я тут недавно дізнався, що як видається Мотюль покидав Рашу, але потім вирішив повернутись з квітня 2024 року.🤬Не надовго їх вистачило. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 23 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2024 13 часов назад, Костя Гаврилов сказал: А Шелл хоч з рашки пішов чи ні? А то я тут недавно дізнався, що як видається Мотюль покидав Рашу, але потім вирішив повернутись з квітня 2024 року.🤬Не надовго їх вистачило. Шелл і інші бренди пішли, перший час на болотах завивали з цього приводу. Причому у Шелл здається там навіть заводи були, закрили судя чи з всього, що Шелл більше не продається. А те про що ви написали мене здивувало. Цікаво чи є який коментар офіційний, нашого представництва мотула. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Костя Гаврилов Опубліковано: 7 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2024 В 24.06.2024 в 00:30, Romatr сказал: Шелл і інші бренди пішли, перший час на болотах завивали з цього приводу. Причому у Шелл здається там навіть заводи були, закрили судя чи з всього, що Шелл більше не продається. А те про що ви написали мене здивувало. Цікаво чи є який коментар офіційний, нашого представництва мотула. Зрозуміло, ну хоч так, дивно шо Мотюль не побоявся під санкції попасти, це ж Французька компанія здається, там же за цим слідкують наче хоча б формально. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MrBeen Опубліковано: 22 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2024 (змінено) Кстати в тему о маслах, недавно купили жене хюндай, залез в книгу по эксплуатации и там прямо чёрным по белому написано какое масло рекомендуется заливать.. Был удивлен что не хюндаеевскоё, получается даже официалы в него не верят что-ли😂 Змінено 22 жовтня 2024 користувачем MrBeen 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 22 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2024 20 минут назад, MrBeen сказал: Кстати в тему о маслах, недавно купили жене хюндай, залез в книгу по эксплуатации и там прямо чёрным по белому написано какое масло рекомендуется заливать.. Был удивлен что не хюндаеевскоё, получается даже официалы в него не верят что-ли😂 У хюндайУкраина договор с ними. Вот и льют. Рено єльф лило одно время Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MrBeen Опубліковано: 22 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2024 (змінено) 25 минут назад, Dendnepr сказал: У хюндайУкраина договор с ними. Вот и льют. Рено єльф лило одно время Понял, ну я думаю все равно если бы шелл было плохое масло, то договор вряд ли подписали, так как в случае чего, им потом по гарантии ремонтировать. Все таки они дают 4-5 лет гарантии. Так а Ельф же на конвеер рено поставлял вроде как маслицо, так что не удивительно, помню ещё когда дастер у меня был. Змінено 22 жовтня 2024 користувачем MrBeen Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 22 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2024 Допуски. Главное допуски. И хюндай и Рено и прочие дают допуски на использование масел. И никаких претензий к используемому масле нет, хоть азмол, хоть вамп, если оно имеет допуски от Рено или хюндай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 22 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2024 55 хвилин тому, Dendnepr сказав: Допуски. Главное допуски. Главное происхождение, допуски написаны на этикетке, а разлив неизвестно где, кем и как. у меня пробег не вышел, а срок уже перехаживаю и шо купить хз? бо при крайней замене у официалов случайно увидел откуда наливают и куда сливают остатки масла. ( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 22 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2024 33 минуты назад, Фрай сказал: Главное происхождение, допуски написаны на этикетке, а разлив неизвестно где, кем и как. у меня пробег не вышел, а срок уже перехаживаю и шо купить хз? бо при крайней замене у официалов случайно увидел откуда наливают и куда сливают остатки масла. ( А що ти там такого побачив? ну офіціали з бочок заливають як і всі СТОшки в основном.. Якщо не довіряєш то купуй в каністрах, там де можно легко перевірити оригінал чи ні. На Шелл в цьому плані зручно, скрейт код стер, онлайн через телефон перевірив і все. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 22 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2024 (змінено) Ти щось так навʼязливо топиш у цій темі, що мені смішно і нецікаво. Дилер? Хоча пофіг ) Змінено 22 жовтня 2024 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 23 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2024 (змінено) Не скоріше ентузіаст який в цій темі не більше))) Подивись інші мої теми😄 Псс: так що в офіціалів крамольного побачив? Змінено 23 жовтня 2024 користувачем Romatr 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 23 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2024 14 годин тому, Romatr сказав: На Шелл в цьому плані зручно, скрейт код стер, онлайн через телефон перевірив і все. Розгорніть покроково, що, де, як купується і коли перевіряється. Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 23 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2024 (змінено) 13 годин тому, Romatr сказав: Не скоріше ентузіаст який в цій темі не більше))) Не схоже ) 13 годин тому, Romatr сказав: так що в офіціалів крамольного побачив? Тобі що до того? замість того аби святкувати свою днюху ти доклепався до діда який міняв масло навіть якщо раз на рік і то цифра буде більша ніж ти прожив. )) Перша нова машина була ще до твого дня народження і аби що в них ніколи не лив. Так що роби вигляд ніби мене немає, святкуй ДН! П.С. На всяк випадок для читачів теми, фахівцем по оливам себе не вважаю, консультувати нікого не стану, що краще порадити не зможу, мовлю лише за те з чим доводилось мати справу особисто. Змінено 23 жовтня 2024 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 24 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2024 (змінено) 9 часов назад, Фрай сказал: Тобі що до того? Тю ну я підписаний на цю тему, тому що цікаво, тому й спілкуюсь тут🤷♂️ Цитата бо при крайней замене у официалов случайно увидел откуда наливают и куда сливают остатки масла. ( Ви так написали що я здивувався і запитав що крамольного там побачили.. Офіціали зазвичай з бочок в мірний кухоль наливають мастило. Ну а зливаюсь в спеціальні збірники.. Чи ви хочете сказати що вони потом звідти мастило переливають в ті ж бочки з яких заливають? Тоді в шию такого дилера, бо як би відпрацьоване мастило м'яко кажучи відрізняеться від свіжого. Але якщо таке роблять, то напишіть же що бачили і що за дилер, як кажуть "страна должна знать своих героев" допоможити іншим людям не попасти, якщо вони лівак заливають.. Цитата Так що роби вигляд ніби мене немає, святкуй ДН! Дякую, вже відсвяткував))🤝 Змінено 24 жовтня 2024 користувачем Romatr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 24 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2024 21 час назад, ozor сказал: Розгорніть покроково, що, де, як купується і коли перевіряється. Дякую. Купую в популярних магазинах в яких є репутація, хоча все одно перевіряю. Раніше на Шелл Україна була мапа з офф.точками продажів, зараз вона чомусь не працює.. Купував і на Розетці і один раз в Епіку. У них є і серитфікат що вони офф.продавець і обидві оливі перевірку пройшли. Із ти що знаю що нормальні 100% це буде АТЛ і БазаАвтозвука. Наче Док.юа теж норм магазин, але деякі люди жалілились по запчастинам тому не знаю. Як перевірить: На каністрі наклейка має бути, на ній треба стерти монеткою покриття і буде код. Його треба буде ввести на сайті shellcheck.com.ua/check Якщо оливи оригінальна отимаєте напис: ви купили оригінальний продукт. Якщо повторно введете код то напише шо код вже використовувся. На наклейкі там поруч QR код, скануєш камерою і відразу з телефону відкривається сайт автоматично, код вводиш і все, можна хоч на НП перевірить при отриманні. Єдине обережно стирайте той код, бо можна пошкодить))) Наклейка в виді голограмми, переливається. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MrBeen Опубліковано: 18 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2024 Меня одно удивляет, сделал бы Шелл офф.магазин онлайн и всё, зашел заказал и никаких тебе танцов с бубном и 100% уверен что все будет ОК. Я б там заказывал даже если бы оно было чуть дороже чем в обычных там магазинах. У других производителей тоже смотрел особо нет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня В 18.11.2024 в 14:27, MrBeen сказал: Меня одно удивляет, сделал бы Шелл офф.магазин онлайн и всё, зашел заказал и никаких тебе танцов с бубном и 100% уверен что все будет ОК. Я б там заказывал даже если бы оно было чуть дороже чем в обычных там магазинах. У других производителей тоже смотрел особо нет. Ну походу такі це збулось. З'явився офіційний магазин ТиЦ , знайомий скинув, там зараз акція до кінця місяця -20% затарився мастилом собі в авто і жінці на наступне ТО. Бо дивлюс разом з курсом ціни на оливу також потроху полізли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня 29 хвилин тому, Romatr сказав: 18.11.2024 в 14:27, MrBeen сказав: Меня одно удивляет, сделал бы Шелл офф.магазин онлайн и всё, зашел заказал и никаких тебе танцов с бубном и 100% уверен что все будет ОК. Я б там заказывал даже если бы оно было чуть дороже чем в обычных там магазинах. У других производителей тоже смотрел особо нет. Ну походу такі це збулось. З'явився офіційний магазин ТиЦ , знайомий скинув, там зараз акція до кінця місяця -20% затарився мастилом собі в авто і жінці на наступне Ну-у, нарешті! Бо так довго калапуцькали тему на «профільному» форумі, що був навіть трохи розчарований у своєму передбаченні. 23.10.2024 в 01:00, Фрай сказав: Ти щось так навʼязливо топиш у цій темі, що мені смішно і нецікаво. Дилер? Хоча пофіг ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 5 січня Поділитись Опубліковано: 5 січня (змінено) Опять за рибу гроші🤷♂️.. поділився інфой і оп'ять-25-п'ять Змінено 5 січня користувачем Romatr 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romatr Опубліковано: 26 березня Поділитись Опубліковано: 26 березня Ось тобі й оригінальні оливи по українські🙄.. В принципі одна із причин чому сиджу на Шелл, окрім того що олива гуд, його можна нормально перевірить без танців з бубнами оригінальне воно чи ні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз