seksinika Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 6 минут назад, vadimv сказал: Я скорее всего до того не доживу. Не могу сказать что как то омрачит мое настроение я вот понять другого не могу, зачем вы вообще влезли со своим обычным для вас пустозвонством), человек задал вопрос я ему ответила, можете что от себя присоветовать то попробуйте, лет то не засоряйте тему, где вы там там всегда какая то клоака, ну с вами понятно она у вас по жизни рядом а к чему оно людям то), лично я бы вас забанила навсегда и темы были бы чище!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 2 минуты назад, ozor сказал: балабол Значение прост. болтун, человек, который много говорит попусту Синонимы балаболка, болтун, пустозвон, трепач Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 Тільки що, seksinika сказав: Значение прост. болтун, человек, который много говорит попусту Синонимы балаболка, болтун, пустозвон, трепач Я не спеціаліст, але на мій хлопський розум, вгамуйтеся, він вас шпекати не буде. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 22 хвилини тому, seksinika сказав: Это я вам сказала если что а не коням, ну так для понимания!!! Послє чьто ставиться кома. Я так поняв, ви мали на увазі все-таки приспустить. Трусікі. Але це чисто женскій бізнес, я туди не лізу. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 (змінено) 49 хвилин тому, seksinika сказав: зачем вы вообще влезли Тут знаете ли форум, а не междусобойчик на лавочке у подъезда. "Влезать" не запрещено. 49 хвилин тому, seksinika сказав: где вы там там всегда какая то клоака Полгода моего отсутствия вообще не мешало вам устраивать клоаки 49 хвилин тому, seksinika сказав: лично я бы вас забанила навсегда Затыкать рты - это так приятно. Никто не мешает нести всякую ахинею. Змінено 20 червня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Але це чисто женскій бізнес, Яка ви обмежена людина. Мнє вас жаль. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 3 хвилини тому, ozor сказав: Яка ви обмежена людина. Мнє вас жаль. Та я вже поняв, що ви з ЛГБТК+. Щиро співчуваю. Але в моєму світогляді нема місця ізвращєнцям. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 Тільки що, Dmitriy_S сказав: Та я вже поняв, що ви з ЛГБТК+. Щиро співчуваю. Але в моєму світогляді нема місця ізвращєнцям. Ви собі ж суперечите, тоді що ви робите в цих гілках? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 10 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Я так поняв, ви мали на увазі все-таки приспустить. Трусікі. ви так при(с)пускаєте начебто вже передоплату за биту теслу зробили 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 18 минут назад, ozor сказал: Я не спеціаліст, але на мій хлопський розум, вгамуйтеся, він вас шпекати не буде. он меня пошпекать ну разве что в своих эротических снах может и то тихонечко что окружающие не проснулись. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 22 хвилини тому, ozor сказав: Я не спеціаліст, але на мій хлопський розум, вгамуйтеся, він вас шпекати не буде. 2 хвилини тому, seksinika сказав: он меня пошпекать ну разве что в своих эротических снах может и то тихонечко что окружающие не проснулись. Сорі, я погорячілся. Забув сумнозвісне: -Отучаємся говоріть за всєх! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 5 хвилин тому, seksinika сказав: он меня пошпекать ну разве что в своих эротических снах может и то тихонечко что окружающие не проснулись. Зря отказуєтесь. В нього 23 см. Намікав в іншій темі недавно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 27 хвилин тому, US7IGN сказав: ви так при(с)пускаєте начебто вже передоплату за биту теслу зробили Нічого ви не понімаєте. За одного битого двох небитих дають (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 1 годину тому, ozor сказав: Ви собі ж суперечите, тоді що ви робите в цих гілках? Де? Отета от всьо в золоті може збуджувати хіба чоловіків передпенсійного віку, які застали СРСР. Сексінка - це не нікнейм, це образ жизни. Навіть цікаво подивитися на її чоловіка, якщо такий є:) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SPAM Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 Граждане оффтоперы, а не пошли бы вы отсюда сюда? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 6 часов назад, Dmitriy_S сказал: Ухилянтка. ви не понімаєте , ето другоє патріотка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 6 годин тому, US7IGN сказав: Навпаки, жінка з обмеженими фантазіями це дуже зручно і дешево. Якби я запропонував своїй їздити на кимось в тотал розваленій машині та відпочивати в Болгарії то мабуть був би зданий в тцк в той же день))) А ви представляєте як женицця з такими пропозиціями? В мене зарплата 100к, я штурмовик, виходь за мене заміж:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 9 годин тому, vadimv сказав: Та я вообще молчу ) Я тупо не знаю, как можно прокомментировать заявления, что "электричества нет, но дома лучше" и что "я живу в Украине, ну кроме зимы и лета, когда я живу в Хургаде и Болгарии" )) Мне такие высоты двоемыслия и не снились ))) Сексік дуже любить жити в Україні восени і весною)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 Особисто знайомий і з seksinika, і з її чоловіком. А тема тим часом про те, куди здійснити "організоване виведення чи вивезення із зони надзвичайної ситуації або зони можливого ураження населення, якщо виникає загроза його життю або здоров'ю, а також матеріальних і культурних цінностей, якщо виникає загроза їх пошкодження або знищення* Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 23 хвилини тому, Offroad сказав: Особисто знайомий і з seksinika, і з її чоловіком. А тема тим часом про те, куди здійснити "організоване виведення чи вивезення із зони надзвичайної ситуації або зони можливого ураження населення, якщо виникає загроза його життю або здоров'ю, а також матеріальних і культурних цінностей, якщо виникає загроза їх пошкодження або знищення* Тільки держава проти такого формулювання. Українці мають гордо вмирати. Ну або з підсрачниками... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 21 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2024 Вот понафлудили пока я караоке петь ходила, ну с Вадиком понятно) а вот Dmitriy_S удивлять начинает, уважаемый оратор вы своей жене, если конечно такая есть в такого "мудрого" писателя Вадима 23 сантиметра предложите ибо что то мне подсказывает, что она в браке лишена ни то что такого великолепия а и более скромного отростка ну хоть как то приближенного к половине описанного , аль может для себя лично приберегите а то ходите вдоль да в поперек а толку ни какого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2024 9 хвилин тому, seksinika сказав: Вот понафлудили пока я караоке петь ходила давайте краще фото з пляжу щоб бажання евакуюватися не зникало Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2024 1 годину тому, seksinika сказав: Вот понафлудили пока я караоке петь ходила, ну с Вадиком понятно) а вот Dmitriy_S удивлять начинает, уважаемый оратор вы своей жене, если конечно такая есть в такого "мудрого" писателя Вадима 23 сантиметра предложите ибо что то мне подсказывает, что она в браке лишена ни то что такого великолепия а и более скромного отростка ну хоть как то приближенного к половине описанного , аль может для себя лично приберегите а то ходите вдоль да в поперек а толку ни какого. Ото вже й потролить нізя. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 21 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2024 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Ото вже й потролить нізя. жінки люблять коли язиками в іншому місці працюють 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 21 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 червня 2024 16 хвилин тому, US7IGN сказав: жінки люблять коли язиками в іншому місці працюють @Бездомный не одобряє:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз