vadimv Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 (змінено) 5 хвилин тому, allanek сказав: треба бути зовсім вдареним головою "Whatsoever people say is about themselves." (с) 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Я знаю дуже багато англіків та американців з соціальним статусом нижче мого і це нічого не каже ані про них ані про мене з огляду на те де і чому вони чи я. Ну хз, може вам фотку з парковки зробити? Там навіть якось Тайкан стояв. Це ж точно чувак в клоповник приїхав жити? Змінено 30 жовтня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 3 хвилини тому, vadimv сказав: "Whatsoever people say is about themselves." (с) Сьогодні це можна до мене прикласти, інакше не можна пояснити, чому я спілкуюся з таким, як ви 🤮 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 25 хвилин тому, vadimv сказав: "Whatsoever people say is about themselves." (с) Ну хз, може вам фотку з парковки зробити? Там навіть якось Тайкан стояв. Це ж точно чувак в клоповник приїхав жити? А ви впевнені що він туди жити приїхав, а не турист? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 7 хвилин тому, US7IGN сказав: А ви впевнені що він туди жити приїхав, а не турист? Вибачте, не знав що туристи не живуть, а щось інше роблять ) Ну ще є варіант, що він там просто машину поставив, і пішки пішов жити туристити в інший клоповник )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 9 годин тому, allanek сказав: І як я це пропустила? Смішно, це коли перебуваючи 12 років на форумі, нудіти про життя на острові серед океану та побудувати курник в Сумах. Смішно, це коли бігати по всьому форуму, кажучи, що треба бути подалі від оркостану та побудувати курник в нього під боком. Смішно, це коли даються поради в темі інвестицій, в той час, коли сам вклався в 2019 році в купу цегли, що і досі не перетворилась в житло. Смішно, коли все, на що зміг спромогтись в віці 50 років чи щось близько до того, це переїзд з одного іспанського клоповника до іншого . До речі, дарую бізнес-ідею - скласти путівник по всім клопобомжатникам Іспанії. Ну і на десерт, бо це, дійсно, смішно- вважати подібне досягненням життя. В мене нема звички акцентуватись на статках когось, але тут інакше не виходить, бо сам персонаж постійно торочить та повчає, як треба жити на своєму прикладі. Тож трохи аналізувати приходиться. І висновок, який тут зробили задовго до мене- голодупість, як підсумок життя. Мабуть, робити собі "смішно", це єдине, як можна виправдати такий підсумок. А нашо Ви з ним ругаєтесь?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 (змінено) Так, це безглуздо було, з мого боку, витрачати час на брехуна та лузера. Змінено 30 жовтня 2024 користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 18 часов назад, МаТраС сказал: Сучка,усиновииии🤣 Та возраст не тот, малыш должен быть младше мамы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 12 часов назад, vadimv сказал: В 2009 Обычный для вашего типажа долгостой), как я понимаю к 2022 так и не законченный окончательно с раритетным рукомойником в сарайчике из профнастила, Вадим ну хоть себя не обманывайте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 10 часов назад, vadimv сказал: Ну хз, може вам фотку з парковки зробити? ну блин просто шедевральный аргумент, вы бы лучше фотку того чего вас я просила сделали), балобол вы Вадик, были им, есть и будите это ваше "Я". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 10 часов назад, US7IGN сказал: А ви впевнені що він туди жити приїхав, а не турист? Тю блин, а что вы вообще понимаете, конечно не приехал как турист, ну разве может он себе позволить посилиться рядом с таким уважаемым и почтенным строителем шо попало от 2009 года, а ныне просто бомжем от огромного ума. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 (змінено) 10 годин тому, seksinika сказав: Обычный для вашего типажа долгостой), как я понимаю к 2022 так и не законченный окончательно Какой же это долгострой, если в 2009 был куплен участок, в 2010 снесены старые сараи и построен новый, в 2011 снесена старая хата, в 2012 начата стройка новой и в 2014 мы в нее уже переехали. Тут некоторые по 10 лет строят. Но в 2014 энтузиазм слегка поугас, т.к стало ясно, что будет дальше. Но не всем. Некоторые только собирались строиться. 10 годин тому, seksinika сказав: Вадим ну хоть себя не обманывайте Не строит свои наклонности проецировать на других. 10 годин тому, seksinika сказав: ну блин просто шедевральный аргумент Вполне логичный аргумент - где вы видели Тайканы в клоповниках Змінено 31 жовтня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 30 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 16 минут назад, vadimv сказал: Какой же это долгострой, если в 2009 был куплен участок, в 2010 снесены старые сараи и построен новый, в 2011 снесена старая хата, в 2013 начата стройка новой и в 2014 мы в нее уже переехали. Тут некоторые по 10 строят. Но в 2014 энтузиазм слегка поугас, т..к стало ясно, что будет дальше. Но не всем. Некоторые только собирались строиться. Не строит свои наклонности проецировать на других. Вполне логичный аргумент - где вы видели Тайканы в клоповниках Моя стройка от момента покупки участка до переезда в готовый дом заняла меньше года) ну то такое, к вашей отношения не имеет, так же нельзя сравнивать и сами дома, ваш понятно дело гораздо более трудозатратный был). Нет Вадим будучи бомжом и при этом топить по всему форуму кому и как что делать нужно то именно самообман, по причине тогочто просравши... все, в основной массе наследное есть лузер а не эксперт, из песни как слов не выбросишь). С этим вот у вас как то даже по размерам не сходится, Тайкан как бы в клоповник не помещается, надобно писать возле а не в, возможно к подружке случайной шпокнуться заезжал), а может посмотреть сколько такие как вы "олигархи" денег приносите, как вариант есть в отеле номера дорогие и такие в котором вы поселились я же не знаю что как, а иногда и не такое на парковке увидеть можно, вы бы лучше свой счастливый фейс у себя в апартаментах зафоткали, так что бы с видом на парковку), вот это бы был реальный прорыв раз с загранпаспортом не сложилось). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 9 годин тому, seksinika сказав: Тю блин, а что вы вообще понимаете, конечно не приехал как турист, ну разве может он себе позволить посилиться рядом с таким уважаемым и почтенным строителем шо попало от 2009 года, а ныне просто бомжем от огромного ума. Я тепер теж не розумію чим туризм від імміграції відрізняється))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 (змінено) 9 годин тому, seksinika сказав: Моя стройка от момента покупки участка до переезда в готовый дом заняла меньше года) ну то такое, Смысл жеж не том, сколько стройка заняла, а в том, что я свою стройку начинал еще в то время, когда в силу врожденного идиотизма еще можно было что-то себе надумать про розовых пони. После 2014 я лично думал только о том, что пора валить. 9 годин тому, seksinika сказав: топить по всему форуму кому и как что делать Та я давно понял, что каждый не только пишет конкретно о себе, но и читает что-то конкретно свое. По всему форуму я топлю только о том, что ЛИЧНО Я сделал бы или не сделал, причем на СВОЕМ ЛИЧНОМ горьком (или не очень) опыте и опыте других. И даже добавляю, что вам это делать необязательно, т.к. у нас демократия. Но вы почему-то всего этого в упор не видите, а видите что-то свое, чего я вообще не писал. Да и пофиг, честно говоря. 9 годин тому, seksinika сказав: Тайкан как бы в клоповник не помещается, надобно писать возле а не в Или "на " подземной парковке жилого комплекса. ЗЫ: тут в Валенсии потоп случился. В общем, не стоит сюда эвакуироваться. Змінено 31 жовтня 2024 користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 (змінено) 28 хвилин тому, US7IGN сказав: Я тепер теж не розумію чим туризм від імміграції відрізняється))) Теж цікаво - рік бомжування по Європі (сьогодні у мене ювілей) - це ще туризм чи вже імміграція? Змінено 31 жовтня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 2 хвилини тому, vadimv сказав: Теж цікаво - рік бомжування по Європі (сьогодні у мене ювілей) - це ще туризм чи вже імміграція? та ми ж не про вас. з вами все ясно. а про тих чуваків, дорогі машини яких ви десь там бачили а ще цікаво хто крутіший - той хто нову безпонтову тайоту чи хонду в салоні може взяти чи битка теслу втричі дешевше? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: про тих чуваків, дорогі машини яких ви десь там бачили Не "десь там", а поряд зі своїм унітазіком у бомж-комплектації. Прикольна машина, виглядає наче танк Фердинанд, особливо у сіло-зеленій фарбі. Не вистачає тільки хреста на боці. Тепер зрозуміло, що таке "ДНК бренду". 1 година тому, US7IGN сказав: а ще цікаво хто крутіший То коли ви вже відкриєте відповідну тему? Змінено 31 жовтня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 11 хвилин тому, vadimv сказав: виглядає наче танк Фердинанд, особливо у сіло-зеленій фарбі. Не вистачає тільки хреста на боці значить то не тцк, спить спокійно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 (змінено) 5 годин тому, US7IGN сказав: спить спокійно Чесно кажучи, там було не дуже спокійно - вітер і хвилі були такі, що здавалося ніби зараз вікна повилітають (шезлонг з балкона намагався втекти через перила) і косу (Ла Манга) повністю затопить. Як бачите, тут таке трапляється. Цитата У Валенсії та інших регіонах Іспанії сильні зливи спричинили масштабні повені, що забрали життя щонайменше 95 осіб Надзвичайна ситуація виникла після того, як за вісім годин випало більше опадів, ніж за останні 20 місяців. Стихія пошкодила будівлі, зруйнувала транспортну інфраструктуру та викликала зсуви грунту, затопивши численні дороги та райони. Рятувальники разом із солдатами працюють над порятунком людей, використовуючи вертольоти та човни для евакуації постраждалих із затоплених домівок і автомобілів. Мер муніципалітету Утьєля повідомив, що рівень води на вулицях сягнув трьох метрів. Пошукові роботи тривають, і кількість жертв може зрости, оскільки ситуація ускладнена важкодоступністю деяких районів. Крім того, стихія вплинула на роботу транспорту: швидкісні потяги між Валенсією та Мадридом було зупинено, а авіарейси в аеропорту Валенсії скасовано, залишивши близько 1 500 людей в терміналі. Місцева влада закликала мешканців залишатися вдома через небезпечні умови на дорогах. ЗІ, незважаючи на оголошений траур, іспанці на засмучуються - прямо зараз з вікон лунає весела музика Змінено 31 жовтня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Теж цікаво - рік бомжування по Європі (сьогодні у мене ювілей) - це ще туризм чи вже імміграція? Які загалом перспективи? Я в сестри дружини в 19-му році пожив 4 дні під Мадридом. Нєх там робити. Мається на увазі в Іспанії загалом. Змінено 31 жовтня 2024 користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 2 хвилини тому, sergio сказав: Які загалом перспективи? Дочекатися якихось змін, позбутися унітазіка і зайвих речей, і валити на Гоа. 2 хвилини тому, sergio сказав: Я в сестри дружини в 19-му році пожив 4 дні під Мадридом. Нєх там робити. Мається на увазі в Іспанії загалом. Під Мадридом - дійсно нєх робити. Поля пшениці, соснові ліси, корови - це все вже давно набридло. На узбережжі від Галісії до Андалусії набагато веселіше. Та й тепліше взимку (на півдні). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юрище Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 10 часов назад, seksinika сказал: Моя стройка от момента покупки участка до переезда в готовый дом заняла меньше года) ну то такое, к вашей отношения не имеет, так же нельзя сравнивать и сами дома, ваш понятно дело гораздо более трудозатратный был). Нет Вадим будучи бомжом и при этом топить по всему форуму кому и как что делать нужно то именно самообман, по причине тогочто просравши... все, в основной массе наследное есть лузер а не эксперт, из песни как слов не выбросишь). С этим вот у вас как то даже по размерам не сходится, Тайкан как бы в клоповник не помещается, надобно писать возле а не в, возможно к подружке случайной шпокнуться заезжал), а может посмотреть сколько такие как вы "олигархи" денег приносите, как вариант есть в отеле номера дорогие и такие в котором вы поселились я же не знаю что как, а иногда и не такое на парковке увидеть можно, вы бы лучше свой счастливый фейс у себя в апартаментах зафоткали, так что бы с видом на парковку), вот это бы был реальный прорыв раз с загранпаспортом не сложилось). Не ну в палатку можно и через 10 мин переехать вопрос что построили. У меня сложный дом тоже 4 года до вьезда. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 45 хвилин тому, sergio сказав: Які загалом перспективи? Я в сестри дружини в 19-му році пожив 4 дні під Мадридом. Нєх там робити. Мається на увазі в Іспанії загалом. Цікавий погляд. Що саме не сподобалось? Які прийнятні альтернативи для себе знайшли? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 6 часов назад, ozor сказал: Цікавий погляд. Що саме не сподобалось? Які прийнятні альтернативи для себе знайшли? Клімат жорсткуватий. За паркан вийшов кругом спека 35 і глинистий-кам"янистий грунт як на місяці. О біля Мадрида. На півночі і біля Барси трохи інакше. З роботою, теж так собі. Зараз наприклад,, донька від першого шлюбу чоловіка жінчиної сестри в вчилась на лікаря-дієтолога, тато їй відкрив навіть приватний кабінет, викинув гроші. Клієнтів не було. Короче зараз вештається без роботи, що загалом співпалає ає зі статистикою, що 38% іспанської молоді сидить без роботи. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 39 хвилин тому, sergio сказав: Клімат жорсткуватий. За паркан вийшов кругом спека 35 і глинистий-кам"янистий грунт як на місяці. О біля Мадрида. На півночі і біля Барси трохи інакше. З роботою, теж так собі. Зараз наприклад,, донька від першого шлюбу чоловіка жінчиної сестри в вчилась на лікаря-дієтолога, тато їй відкрив навіть приватний кабінет, викинув гроші. Клієнтів не було. Короче зараз вештається без роботи, що загалом співпалає ає зі статистикою, що 38% іспанської молоді сидить без роботи. за іспанським законодавство брехали що батьки повинні утримувати дітей поки вони не знайдуть роботу. голод кращий мотиватор. значить можуть собі дозволити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз