shusta Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 5 хвилин тому, JoraBC сказав: В мене сьогодні знов. Не багато, но режим 55В перевищило. А у вас в якому режимі акумулятор підлючено? з комунікацєю чи без? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
smotesko Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 (змінено) 3 години тому, Dmode сказав: 16. Feed-In: Як розуміти "Power percent can be set larger than 100%"? Feed-in це експорт в мережу. У вас після цього інвертора може бути, наприклад, підключений ще мережевий сонячний інвертор такої ж або меншої потужності. І якщо ви хочете експортувати всю сонячну енергію з обох інверторів в мережу – то в такому разі буде feed-in 200%. Змінено 5 липня 2024 користувачем smotesko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JoraBC Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 (змінено) 23 хвилини тому, shusta сказав: А у вас в якому режимі акумулятор підлючено? з комунікацєю чи без? Так само як у вас - lead. Я помітив ,що такий режим виникає коли пропадає мережа. Змінено 5 липня 2024 користувачем JoraBC Зараз 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 5 липня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 26 хвилин тому, JoraBC сказав: В мене сьогодні знов. Не багато, но режим 55В перевищило. JK_BMS, протокол люкс, все добре. Як БМС хоче, так і є. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 22 хвилини тому, JoraBC сказав: А що Єко і Green це різни налаштування? Вище під кожним запитанням по меню, прикріплена картинка. Прикріплюю повторно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 5 липня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 1 година тому, Dmode сказав: 20. Power save: Green function & ECO Mode одне вимикає при простої, друге глушить підміс і при пропаданні мережі заводиться довго. З обома некомфортно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 18 хвилин тому, smotesko сказав: Feed-in це експорт в мережу. У вас після цього інвертора може бути, наприклад, підключений ще мережевий сонячний інвертор такої ж або меншої потужності. І якщо ви хочете експортувати всю сонячну енергію з обох інверторів в мережу – то в такому разі буде feed-in 200%. Офігів , тобто генерувати можна іншим приладом на AC вихід інвертора? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JoraBC Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 2 хвилини тому, yur43 сказав: JK_BMS, протокол люкс, все добре. Як БМС хоче, так і є. А мона посилання на цю модель? Бо я я весь Алі перешерстив, не можу зрозуміти шо китайці пишуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 Тільки що, yur43 сказав: глушить підміс і при пропаданні мережі заводиться довго Можна детальніше (?) бо не зрозумів. Що значить глушить підміс? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
smotesko Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 1 хвилину тому, Dmode сказав: тобто генерувати можна іншим приладом на AC вихід інвертора? Так. Це дозволяє мережевому інверторові продовжувати генерацію коли немає мережі. Аби було кому споживати ту потужність. І є обмеження: потужність генерації на AC виході не може перевищувати потужність офф-грід інвертора. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 5 липня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 2 хвилини тому, JoraBC сказав: А мона посилання на цю модель? Бо я я весь Алі перешерстив, не можу зрозуміти шо китайці пишуть. vi.aliexpress.com/item/1005006727122027.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.28.7c3818024PyYdl&gatewayAdapt=glo2vnm 1 хвилину тому, Dmode сказав: Можна детальніше (?) бо не зрозумів. Що значить глушить підміс? коли є мережа, підміс не працює, а качає кВт через батарейку. Наче так. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JoraBC Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 (змінено) 12 хвилин тому, yur43 сказав: одне вимикає при простої, друге глушить підміс і при пропаданні мережі заводиться довго. З обома некомфортно. Про підміс якраз на сшаашному форумі і писали, що допомогає економити- на хаває нічого з мережі в режимі РV. -30кВт /міс. Змінено 5 липня 2024 користувачем JoraBC 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JoraBC Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 2 хвилини тому, yur43 сказав: vi.aliexpress.com/item/1005006727122027.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.28.7c3818024PyYdl&gatewayAdapt=glo2v Ля, воно в мене уже в закладках, тільки я там не знайшов протокол Люкса. А він там Є? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 5 липня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 (змінено) 11 хвилин тому, JoraBC сказав: протокол Люкса. А він там Є? все працює. Я не знаю як воно на протоколі пілон працює, може диктує струм обеження, тут тупо команди заряд/не заряжати. Зате на штатному шнурі, без перепайки. Змінено 5 липня 2024 користувачем yur43 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 42 хвилини тому, yur43 сказав: коли є мережа, підміс не працює, а качає кВт через батарейку. Наче так. А може навпаки працює як мережевий інвертор, відключаючи DC-DC перетворювач батареї? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 5 липня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 7 хвилин тому, volomoto сказав: А може навпаки працює як мережевий інвертор, відключаючи DC-DC перетворювач батареї? думаю працює як перші гібриди, без підмішування. Якщо сонця вистачає, будинок живиться від сонця, надлишок в батарею. Якщо сонця мало, воно заряжає батарею, а будинок працює від мережі. Але то не точно, треба пробувати. Колись пробував, не сподобалось, підміс красивіше працює. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 11 хвилин тому, yur43 сказав: думаю працює як перші гібриди, без підмішування. Якщо сонця вистачає, будинок живиться від сонця, надлишок в батарею. Якщо сонця мало, воно заряжає батарею, а будинок працює від мережі. Але то не точно, треба пробувати. Колись пробував, не сподобалось, підміс красивіше працює. Ну це аналог SBU режиму у вольтронікоподібних інверторів, але тоді перехід з мережі на батарею є миттєвий. Якщо є затримка із переходом, значить блок батареї виключений і це якраз те, про що я написав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 5 часов назад, Dmode сказал: Розбираюсь з Люксом, є питання по мануалу, буду вдячний за роз'яснення: Ось непогане відео, щоправда трохи застаріле. Налаштування з 1:17 youtu.be/wS2NewLwOyg?si=GnnTDYYTuqeYFZV2&t=4669 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 5 годин тому, JoraBC сказав: на сшаашному форумі Скиньте будь ласка посилання на форум. Почитаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 5 липня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 10 годин тому, Dmode сказав: 23. CT Offset: це для чого? Показати вміст типу компенсація якогось постійного споживання між лічильником і інвертором. Цікава тим, що може заставити експортувати батарейку в мережу, з обмеженням 199w. Коли поставити зі знаком мінус, отримуємо ефект постійного споживання від мережі, в режимах роботи від батарейки або сонця. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JoraBC Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 1 година тому, Dmode сказав: Скиньте будь ласка посилання на форум. Почитаю. Десь на 20-х сторінках нашої теми я зустрічав посилання, стояло питання про налаштування економічного режиму. Не поленуйтеся, пошукайте , бо на телефоні в мене посилання не сбереглося. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JoraBC Опубліковано: 5 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2024 5 годин тому, yur43 сказав: думаю працює як перші гібриди, без підмішування. Якщо сонця вистачає, будинок живиться від сонця, надлишок в батарею. Якщо сонця мало, воно заряжає батарею, а будинок працює від мережі. Але то не точно, треба пробувати. Колись пробував, не сподобалось, підміс красивіше працює. Скоріше всього так, бо SBU це примітивно для Люкса. Він чудово в цьому режимі підкидає мережу в 'важки часи' . Доречі, мабуть, із-за цього і постійно щось тягне з сеті . В мене на вході контроль - чем більше споживання тим більше з мережі, біля 1-3 А на 500-2500вт споживання. Я так зрозумів йому постійно треба синхронізувати сінусойду. А green , мабуть вимикає цей режим, потому і 'безструмовая ' пауза при попаданні напруги. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вадим Киселевский Опубліковано: 6 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2024 (змінено) Доброго дня. Хто може поділитися распіновкою кабеля для з'єднання Люкса та Pylontech US5000. Кожного разу танці з бубнами. У деяких випадках точно використовував звичайний кабель для інету. Але кожного разу якась лотерея. У мануалі вказано простий кабель з пінами 4-5 з обох сторін. Я зустрічав варіанти з 5-ю пінами, але є варіант з 8 со сторони інвертора та 5 со сторони Пилона, який до речі не працює. Усе тут обговорювалося, але читати 48 сторІнок та шукати, чесно кажучі, просто немає часу. Існує якись 100-відсотково працюючий кабель? Змінено 6 липня 2024 користувачем Вадим Киселевский Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 6 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2024 (змінено) 2 години тому, Вадим Киселевский сказав: У мануалі вказано простий кабель з пінами 4-5 з обох сторін. У моєму мануалі є два варіанти, в залежності від кольору dip перемикачів. Якщо вірити цьому документу то варіант з синім перемикачем підходить до Пілонтеч, з червоним треба обжимати нестандартно. Змінено 6 липня 2024 користувачем Dmode 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 6 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2024 @yur43, дякую за допомогу з інтеграцією. Кількість доступних сенсорів та регулювань вражає, майже як в боїнгу. Не дуже зрозумів поки як налаштувати щоб період оновлення був коротшим, бо зараз кілька хвилин. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз