Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

інвертор LuxPower SNA5000, особливості, налаштування

yur43

Рекомендовані повідомлення

1 минуту назад, Павел Белоусов сказал:

Та нічого не винні, просто вже не вперше відправляєте за цим обліковим записом до продавця, а як до вас звернувся ваш же покупець, то ігнор. І говорити що всім постійно потрібно тут і зараз, при тому що я вперше спитав за це ще місяць тому. Якщо такого не робите, то так і скажіть, щоб більше не звертались

Безкоштовно не роблю. Не звертайтесь

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 години тому, Dalet сказав:

ви його там клацьнете, інвертор ребутнеться, згорить, ви прийдете з претензією гарантійною. питання - нащо воно мені.

Мене важко звинуватити у симпатії до Романа, але що він неправильно пояснив? 

Чи не краще сплатити 1500 і не мати проблем? 

• Лайк 1
Посилання на коментар

На мою думку - все невірно. Замість допомоги ми отримаємо якусь нісенітницю. Клацнути можна і кнопками ... а тут треба і вибрати все вірно і не тільки батарею, а і PV ... То невже якась складність надати права інсталятора, щоб той - хто звернувся все б налаштував з ПК без похибки. Вірогідність вірного налаштування в ткому випадку близька до 0 не те що кнопками клацять. Вас же не просять налаштувати інвертор ...

Да - скільки коштує допомога в наданні прав інсталятора?

Змінено користувачем Yurii Melnyk
Посилання на коментар

2 часа назад, Yurii Melnyk сказал:

На мою думку - все невірно. Замість допомоги ми отримаємо якусь нісенітницю. Клацнути можна і кнопками ... а тут треба і вибрати все вірно і не тільки батарею, а і PV ... То невже якась складність надати права інсталятора, щоб той - хто звернувся все б налаштував з ПК без похибки. Вірогідність вірного налаштування в ткому випадку близька до 0 не те що кнопками клацять. Вас же не просять налаштувати інвертор ...

Да - скільки коштує допомога в наданні прав інсталятора?

1500грн.

Посилання на коментар

2 часа назад, Фрай сказал:

Мене важко звинуватити у симпатії до Романа, але що він неправильно пояснив? 

Чи не краще сплатити 1500 і не мати проблем? 

Дякую. Все що я кажу, це лиш те що кожна хвилина нашого часу безцінна, і ми, як власники свого часу, маємо праву на свій розсуд ставити йому ціну. А той хто хоче в нас його забрати має вибір, так чи ні. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

20 часов назад, Yurii Melnyk сказал:

Купував у МотоДніпро. Код дали - EcoLuxPower1. Монтував все сам.

Це код Екодрайва. За логікою - вони мали б допомогти Вам з налаштуванням.

Доречі - цікаво,  а хто вказаний як підтримка-2?

Screenshot_20241115-091204-958.png

Посилання на коментар

20 часов назад, Yurii Melnyk сказал:

Купував у МотоДніпро. Код дали - EcoLuxPower1. Монтував все сам.

Що саме Ви хочете налаштувати, чого нема в акаунті юзера? Може простіше поставити мене інсталятором, і я Вам накнопаю те що треба? 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Глянув тему заради цікавості.

Хто може пояснити в чому заключається той сенс з купою якихось паролів, правами, які не видаються покупцям по замовчуванню?
Тобто получається купив якусь коробку, а повноцінно нею управляти не можеш.  Треба кудись йти "на поклон", ще й не безплатно.  Можливо щось не так зрозумів з останніх кількох сторінок.

З мого досвіду з іншим виробником (Victron)  права суперюзера кожен може сам без проблем отримати і на лінуксі наковиряти що завгодно, і налаштувати віддалений моніторинг і управління, короче все як завгодно без втручань сторонніх осіб (дилерів, інсталяторів та інших), це при умові що ти просто купив і сам все ставиш.

Звичайно якщо умовно інсталятор повністю монтує обладнання, дає гарантію на всю систему в комплексі, то він має можливість кінцевому користувачу надати урізані права, прописати все це в договорі. 

p.s. був у мене випадок що я купив вживаний віктрон gx, а він був прив'язаний до зовсім іншого аккаунта. Через німецького дилера надавши докази покупки мені все вирішили за день причому безкоштовно.

Змінено користувачем vovarpd
  • Лайк 1
Посилання на коментар

17 часов назад, Dalet сказал:

Безкоштовно не роблю. Не звертайтесь

Дякую, і не звернусь, і знайомим порекомендую це ж саме. Судячи з ваши слів і гарантії у вас теж нема, як і підримки користувача, адже кожна хвилина часу коштує грошей, то й гарантії скоріш за все будуть за кошти покупця. Але чомусь з вашого боку затримки з поставкою на 2 місяці, це вважається нормою, і не рахуєте такий же час що витрачає клієнт. Минулого року я робив передзамовлення з датою поставки кінець вересня, по факту отримав на початку листопада, ну з ким не буває, тоді були проблеми на кордоні. В цьому році довелось зробити так само передзамовлення з поставкою на кінець вересня, але в вересні виявилось що поставка переноситься на середину жовтня, а в жовтні вже на кінець листопада. Це вже виходе якась тенденція не здорова

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Павел Белоусов сказал:

Дякую, і не звернусь, і знайомим порекомендую це ж саме. Судячи з ваши слів і гарантії у вас теж нема, як і підримки користувача, адже кожна хвилина часу коштує грошей, то й гарантії скоріш за все будуть за кошти покупця. Але чомусь з вашого боку затримки з поставкою на 2 місяці, це вважається нормою, і не рахуєте такий же час що витрачає клієнт. Минулого року я робив передзамовлення з датою поставки кінець вересня, по факту отримав на початку листопада, ну з ким не буває, тоді були проблеми на кордоні. В цьому році довелось зробити так само передзамовлення з поставкою на кінець вересня, але в вересні виявилось що поставка переноситься на середину жовтня, а в жовтні вже на кінець листопада. Це вже виходе якась тенденція не здорова

Саме так. Саме так. І це добре що ви відмовилися. Дякую вам

Посилання на коментар

7 минут назад, Павел Белоусов сказал:

Передам виробнику що їм все привилилося))) І що працюючи з 20року з Люксом я лиш втратив. А відосік мабуть вам зніму)))

Screenshot_20241115_102218_WeChat.thumb.jpg.b6f9afb616a787d607209b29afd5abc5.jpg

Посилання на коментар

46 хвилин тому, vovarpd сказав:

Глянув тему заради цікавості.
Хто може пояснити в чому заключається той сенс з купою якихось паролів, правами, які не видаються покупцям по замовчуванню?
Тобто получається купив якусь коробку, а повноцінно нею управляти не можеш.  Треба кудись йти "на поклон", ще й не безплатно.  Можливо щось не так зрозумів з останніх кількох сторінок.
З мого досвіду з іншим виробником (Victron)  права суперюзера кожен може сам без проблем отримати і на лінуксі наковиряти що завгодно, і налаштувати віддалений моніторинг і управління, короче все як завгодно без втручань сторонніх осіб (дилерів, інсталяторів та інших), це при умові що ти просто купив і сам все ставиш.
Звичайно якщо умовно інсталятор повністю монтує обладнання, дає гарантію на всю систему в комплексі, то він має можливість кінцевому користувачу надати урізані права, прописати все це в договорі. 
p.s. був у мене випадок що я купив вживаний віктрон gx, а він був прив'язаний до зовсім іншого аккаунта. Через німецького дилера надавши докази покупки мені все вирішили за день причому безкоштовно.

з Дейе ще такі приколи бувають, продавець логери реєструє на свій акаунт, а покупцям дає дозвіл на моніторинг, без керування. Переписати логер, не видаливши з попередньої реєстрації, не можна. Треба або кланятися і молитися на гарантію, або купити новий логер, недорого.

Посилання на коментар

2 минуты назад, yur43 сказал:

з Дейе ще такі приколи бувають, продавець логери реєструє на свій акаунт, а покупцям дає дозвіл на моніторинг, без керування. Переписати логер, не видаливши з попередньої реєстрації, не можна. Треба або кланятися і молитися на гарантію, або купити новий логер, недорого.

Нащо? Написати китайцю, він анулює підписку

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Dalet сказав:

Нащо? Написати китайцю, він анулює підписку

а злий продавець анулює гарантію

Посилання на коментар

11 минут назад, yur43 сказал:

а злий продавець анулює гарантію

Ну, вибайте. Таке життя. Зверніться до виробника. Та і тим паче. Її ж нема.  Вище писали

Посилання на коментар

1 час назад, vovarpd сказал:

Це політика виробника. Тут можна хотіти і бажати як завгодно. Але є те що є. 

Посилання на коментар

06.11.2024 в 10:14, yur43 сказав:

Передає в інвертор суму .... ємності ?

В процесі експериментів виявилось що Люкс в звязці з інверторною JK не бачить дійсну суму ємності. А бачить ємність мастер БМС і множить її на кількість батарей. Бо якщо змінюю в себе ємність на слейвBMS, то Люкс далі бачить  ємність мастерBMS помножену на 2, що не відповідає дійсності.

Змінено користувачем Dmode
  • Лайк 2
Посилання на коментар

Ще зі спостережень SOC Люкс бачить як (SOCmaster + SOCslave)/2. 

Плюс до цього Люкс періодично бачить лише 1 з 2 батарей з інверторними JK, тобто схоже що періодично втрачається звязок між мастерБМС та слейвБМС. Про цей баг неодноразово писали на дійсолар, і хтось там відписався що на віктроні ніби пропали ці пропуски на новій прошивці бмс. Але я ці пропуски фіксую і на новій прошивці 15.33.

image.thumb.png.2488010a16a0e35e71e8b618b63da56b.png 

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 часа назад, Павел Белоусов сказал:

Так. Я ж все ж.... відповім. 

Нижче скіріни де вам було повідомлено значно за здалегіть. Запропоновано вирішення. І повернуто кошти одразу по заптиту.  Все було не так????

Далі, я не ношу і не вожу інвертори власне сам, їх везе такий собі контейнеровоз і логістичний оператор, а це чинник на який я не можу вплинути. В мене консаймент на руках, дата заходу в порт на руках, але стається всяке, і сталося. Зараз той контейнер ще в морі, і лиш в 30х числах стане в Німеччині на вивантаженя, бо заблукав. Я не знаю деталей і причин і констатую лиш факт і надію що він допливе. Конасаймент змінено, порт призначення змінено. Чекаю

А тим часом я для вас перекупив на ринку 15шт люксів для закриття нагальних потреб. З заробітком в 0. Аби тільки виконати свої зобовьязання там де це конче терміново. І вам це було запропоновано. Ви не прийняли пропозицію.

Далі, коли в німеччині зявилася вільна сотня люксів я викупив одразу і вчора вже їх авто забрало і везе до мене. 

Питання, а нащо я то роблю, якщо ви вже мене проклеймили?

На послэдок. З кожним таким випатком я все ленше направляю "вас" за кораблем. Нема ні жалю, ні бажання "вам" допомагати. Screenshot_20241115_115548_Viber.thumb.jpg.bf255932b05ebce9116e9027c73028cd.jpgScreenshot_20241115-115728.jpg

Змінено користувачем Dalet
Посилання на коментар

Доброго усім. 

Умови: є двохтарифний лічильник, сонячні панелі, акум DYNESS A48100, 4.8 кВт*ч /48 В і інвертор luxpower sna5000. Хочу налаштувати згідно цієї логіки

Ранок (07:00–17:00):
Сонячні панелі забезпечують будинок енергією.
Якщо панелі не впораються, підключається мережа.
Акумулятор заряджається залишковою енергією від панелей (до 50-60%, якщо сонячної енергії вистачає).

Вечір (17:00–23:00):
Будинок живиться від акумулятора.
Якщо акумулятор розряджається, підключається мережа.

Ніч (23:00–07:00):
Заряджання акумулятора від мережі за низьким тарифом.
Будинок живиться від мережі.

Не можу знайти в налаштуванннях в веб інтерфесі інвертора де поставити приоірітети для заряджання. Можливо хоть скине скрншоти своїх налаштувань? Все обговорення у 80 сторінок складно прочитати, вибачте якщо це питання вже підіймалось

Змінено користувачем Kostiantyn
Посилання на коментар

58 хвилин тому, Kostiantyn сказав:

Ранок (07:00–17:00):
Сонячні панелі забезпечують будинок енергією.
Якщо панелі не впораються, підключається мережа.

• AC first Start Time 1: 23:00
  • AC first End Time 1: 23:59
  • AC first Start Time 2: 00:00
  • AC first End Time 2: 17:00
  • PV&AC Take Load Jointly: enable
1 година тому, Kostiantyn сказав:

Акумулятор заряджається залишковою енергією від панелей (до 50-60%, якщо сонячної енергії вистачає).

Лише через інтерфейс Люкса не вийде налаштувати так що SOC від панелей буде меньшим ніж SOC від мережі. Бо є глобальне налаштування SOC яке діє для мережі і панелей (доступне лише на телефоні, або через інтеграцію HA), і є локальне для мережі. Але при автоматизації через НА це можливо.

Вечір (17:00–23:00):
Будинок живиться від акумулятора.
Якщо акумулятор розряджається, підключається мережа.

On Grid EOD SOC(%) : рівень після якого підключається мережа

Ніч (23:00–07:00):
Заряджання акумулятора від мережі за низьким тарифом.
Будинок живиться від мережі.

• AC Charge Start Time 1:  00:00
  • AC Charge End Time 1: 07:00
  • AC Charge Start Time 2: 23:00
  • AC Charge End Time 2: 23:59
  • AC Charge Start Battery SOC(%): рівень вище якого зарядка від мережі не почнеться
  • AC Charge End Battery SOC(%): рівень до якого буде заряждатись від мережі
  • Лайк 2
Посилання на коментар

LuxPower SNA5000 я сменил роутер и не знаю как зайти на веб-интерфейс инвертора. Старого пароля и сид не могу вспомнить. Вижу что донгл постоянно пытается подключиться к несуществующему вайфай. А в списки вайфай сетей ссид серийника нету. Как привязать к новому роутеру? 

Посилання на коментар

Всім гарного настрою!

Є інвертор luxpower sna6000. Є панелі як на фото - 12шт. Чи можна підключити до інвертора на один стрінг, вказавши спосіб підключення -

Two mppt connect to same string? Як що так, то скільки панелей ще можна додати?

Соррі, якщо офтоп.

photo_2024-11-17_17-22-40.thumb.jpg.bfba22b32b717151fc7fe31ff38052bf.jpg

Посилання на коментар

34 хвилини тому, Yurii Melnyk сказав:

панелі як на фото - 12шт. Чи можна підключити до інвертора на один стрінг

В конфігурації 12S нижче -8С можете отримати напругу відкритого кола вище дозволених 500В.

image.thumb.png.aafca42efd471761befd47aecd35bf6b.png

34 хвилини тому, Yurii Melnyk сказав:

Як що так, то скільки панелей ще можна додати?

Якщо розширятись то до 11 панелей на кожен стрінг, тобто +10 панелей ще можна додати. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...