Dalet Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 1 минуту назад, Павел Белоусов сказал: Та нічого не винні, просто вже не вперше відправляєте за цим обліковим записом до продавця, а як до вас звернувся ваш же покупець, то ігнор. І говорити що всім постійно потрібно тут і зараз, при тому що я вперше спитав за це ще місяць тому. Якщо такого не робите, то так і скажіть, щоб більше не звертались Безкоштовно не роблю. Не звертайтесь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 3 години тому, Dalet сказав: ви його там клацьнете, інвертор ребутнеться, згорить, ви прийдете з претензією гарантійною. питання - нащо воно мені. Мене важко звинуватити у симпатії до Романа, але що він неправильно пояснив? Чи не краще сплатити 1500 і не мати проблем? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yurii Melnyk Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) На мою думку - все невірно. Замість допомоги ми отримаємо якусь нісенітницю. Клацнути можна і кнопками ... а тут треба і вибрати все вірно і не тільки батарею, а і PV ... То невже якась складність надати права інсталятора, щоб той - хто звернувся все б налаштував з ПК без похибки. Вірогідність вірного налаштування в ткому випадку близька до 0 не те що кнопками клацять. Вас же не просять налаштувати інвертор ... Да - скільки коштує допомога в наданні прав інсталятора? Змінено 14 листопада 2024 користувачем Yurii Melnyk Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 2 часа назад, Yurii Melnyk сказал: На мою думку - все невірно. Замість допомоги ми отримаємо якусь нісенітницю. Клацнути можна і кнопками ... а тут треба і вибрати все вірно і не тільки батарею, а і PV ... То невже якась складність надати права інсталятора, щоб той - хто звернувся все б налаштував з ПК без похибки. Вірогідність вірного налаштування в ткому випадку близька до 0 не те що кнопками клацять. Вас же не просять налаштувати інвертор ... Да - скільки коштує допомога в наданні прав інсталятора? 1500грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 2 часа назад, Фрай сказал: Мене важко звинуватити у симпатії до Романа, але що він неправильно пояснив? Чи не краще сплатити 1500 і не мати проблем? Дякую. Все що я кажу, це лиш те що кожна хвилина нашого часу безцінна, і ми, як власники свого часу, маємо праву на свій розсуд ставити йому ціну. А той хто хоче в нас його забрати має вибір, так чи ні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dnk_sergey Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 20 часов назад, Yurii Melnyk сказал: Купував у МотоДніпро. Код дали - EcoLuxPower1. Монтував все сам. Це код Екодрайва. За логікою - вони мали б допомогти Вам з налаштуванням. Доречі - цікаво, а хто вказаний як підтримка-2? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dnk_sergey Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 20 часов назад, Yurii Melnyk сказал: Купував у МотоДніпро. Код дали - EcoLuxPower1. Монтував все сам. Що саме Ви хочете налаштувати, чого нема в акаунті юзера? Може простіше поставити мене інсталятором, і я Вам накнопаю те що треба? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 (змінено) Глянув тему заради цікавості. Хто може пояснити в чому заключається той сенс з купою якихось паролів, правами, які не видаються покупцям по замовчуванню? Тобто получається купив якусь коробку, а повноцінно нею управляти не можеш. Треба кудись йти "на поклон", ще й не безплатно. Можливо щось не так зрозумів з останніх кількох сторінок. З мого досвіду з іншим виробником (Victron) права суперюзера кожен може сам без проблем отримати і на лінуксі наковиряти що завгодно, і налаштувати віддалений моніторинг і управління, короче все як завгодно без втручань сторонніх осіб (дилерів, інсталяторів та інших), це при умові що ти просто купив і сам все ставиш. Звичайно якщо умовно інсталятор повністю монтує обладнання, дає гарантію на всю систему в комплексі, то він має можливість кінцевому користувачу надати урізані права, прописати все це в договорі. p.s. був у мене випадок що я купив вживаний віктрон gx, а він був прив'язаний до зовсім іншого аккаунта. Через німецького дилера надавши докази покупки мені все вирішили за день причому безкоштовно. Змінено 15 листопада 2024 користувачем vovarpd 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yurii Melnyk Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 А нічого - тільки телефон першого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Павел Белоусов Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 17 часов назад, Dalet сказал: Безкоштовно не роблю. Не звертайтесь Дякую, і не звернусь, і знайомим порекомендую це ж саме. Судячи з ваши слів і гарантії у вас теж нема, як і підримки користувача, адже кожна хвилина часу коштує грошей, то й гарантії скоріш за все будуть за кошти покупця. Але чомусь з вашого боку затримки з поставкою на 2 місяці, це вважається нормою, і не рахуєте такий же час що витрачає клієнт. Минулого року я робив передзамовлення з датою поставки кінець вересня, по факту отримав на початку листопада, ну з ким не буває, тоді були проблеми на кордоні. В цьому році довелось зробити так само передзамовлення з поставкою на кінець вересня, але в вересні виявилось що поставка переноситься на середину жовтня, а в жовтні вже на кінець листопада. Це вже виходе якась тенденція не здорова 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 1 минуту назад, Павел Белоусов сказал: Дякую, і не звернусь, і знайомим порекомендую це ж саме. Судячи з ваши слів і гарантії у вас теж нема, як і підримки користувача, адже кожна хвилина часу коштує грошей, то й гарантії скоріш за все будуть за кошти покупця. Але чомусь з вашого боку затримки з поставкою на 2 місяці, це вважається нормою, і не рахуєте такий же час що витрачає клієнт. Минулого року я робив передзамовлення з датою поставки кінець вересня, по факту отримав на початку листопада, ну з ким не буває, тоді були проблеми на кордоні. В цьому році довелось зробити так само передзамовлення з поставкою на кінець вересня, але в вересні виявилось що поставка переноситься на середину жовтня, а в жовтні вже на кінець листопада. Це вже виходе якась тенденція не здорова Саме так. Саме так. І це добре що ви відмовилися. Дякую вам Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 7 минут назад, Павел Белоусов сказал: Дякую, і не звернусь, і знайомим порекомендую це ж саме. Судячи з ваши слів і гарантії у вас теж нема, як і підримки користувача, адже кожна хвилина часу коштує грошей, то й гарантії скоріш за все будуть за кошти покупця. Але чомусь з вашого боку затримки з поставкою на 2 місяці, це вважається нормою, і не рахуєте такий же час що витрачає клієнт. Минулого року я робив передзамовлення з датою поставки кінець вересня, по факту отримав на початку листопада, ну з ким не буває, тоді були проблеми на кордоні. В цьому році довелось зробити так само передзамовлення з поставкою на кінець вересня, але в вересні виявилось що поставка переноситься на середину жовтня, а в жовтні вже на кінець листопада. Це вже виходе якась тенденція не здорова Передам виробнику що їм все привилилося))) І що працюючи з 20року з Люксом я лиш втратив. А відосік мабуть вам зніму))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 15 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 46 хвилин тому, vovarpd сказав: Глянув тему заради цікавості. Хто може пояснити в чому заключається той сенс з купою якихось паролів, правами, які не видаються покупцям по замовчуванню? Тобто получається купив якусь коробку, а повноцінно нею управляти не можеш. Треба кудись йти "на поклон", ще й не безплатно. Можливо щось не так зрозумів з останніх кількох сторінок. З мого досвіду з іншим виробником (Victron) права суперюзера кожен може сам без проблем отримати і на лінуксі наковиряти що завгодно, і налаштувати віддалений моніторинг і управління, короче все як завгодно без втручань сторонніх осіб (дилерів, інсталяторів та інших), це при умові що ти просто купив і сам все ставиш. Звичайно якщо умовно інсталятор повністю монтує обладнання, дає гарантію на всю систему в комплексі, то він має можливість кінцевому користувачу надати урізані права, прописати все це в договорі. p.s. був у мене випадок що я купив вживаний віктрон gx, а він був прив'язаний до зовсім іншого аккаунта. Через німецького дилера надавши докази покупки мені все вирішили за день причому безкоштовно. з Дейе ще такі приколи бувають, продавець логери реєструє на свій акаунт, а покупцям дає дозвіл на моніторинг, без керування. Переписати логер, не видаливши з попередньої реєстрації, не можна. Треба або кланятися і молитися на гарантію, або купити новий логер, недорого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 2 минуты назад, yur43 сказал: з Дейе ще такі приколи бувають, продавець логери реєструє на свій акаунт, а покупцям дає дозвіл на моніторинг, без керування. Переписати логер, не видаливши з попередньої реєстрації, не можна. Треба або кланятися і молитися на гарантію, або купити новий логер, недорого. Нащо? Написати китайцю, він анулює підписку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 15 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 3 хвилини тому, Dalet сказав: Нащо? Написати китайцю, він анулює підписку а злий продавець анулює гарантію Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 11 минут назад, yur43 сказал: а злий продавець анулює гарантію Ну, вибайте. Таке життя. Зверніться до виробника. Та і тим паче. Її ж нема. Вище писали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 1 час назад, vovarpd сказал: Хто може пояснити в чому заключається той сенс з купою якихось паролів, правами, які не видаються покупцям по замовчуванню? Це політика виробника. Тут можна хотіти і бажати як завгодно. Але є те що є. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 (змінено) 06.11.2024 в 10:14, yur43 сказав: Передає в інвертор суму .... ємності ? В процесі експериментів виявилось що Люкс в звязці з інверторною JK не бачить дійсну суму ємності. А бачить ємність мастер БМС і множить її на кількість батарей. Бо якщо змінюю в себе ємність на слейвBMS, то Люкс далі бачить ємність мастерBMS помножену на 2, що не відповідає дійсності. Змінено 15 листопада 2024 користувачем Dmode 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 (змінено) Ще зі спостережень SOC Люкс бачить як (SOCmaster + SOCslave)/2. Плюс до цього Люкс періодично бачить лише 1 з 2 батарей з інверторними JK, тобто схоже що періодично втрачається звязок між мастерБМС та слейвБМС. Про цей баг неодноразово писали на дійсолар, і хтось там відписався що на віктроні ніби пропали ці пропуски на новій прошивці бмс. Але я ці пропуски фіксую і на новій прошивці 15.33. Змінено 15 листопада 2024 користувачем Dmode 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 15 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2024 (змінено) 3 часа назад, Павел Белоусов сказал: Дякую, і не звернусь, і знайомим порекомендую це ж саме. Судячи з ваши слів і гарантії у вас теж нема, як і підримки користувача, адже кожна хвилина часу коштує грошей, то й гарантії скоріш за все будуть за кошти покупця. Але чомусь з вашого боку затримки з поставкою на 2 місяці, це вважається нормою, і не рахуєте такий же час що витрачає клієнт. Минулого року я робив передзамовлення з датою поставки кінець вересня, по факту отримав на початку листопада, ну з ким не буває, тоді були проблеми на кордоні. В цьому році довелось зробити так само передзамовлення з поставкою на кінець вересня, але в вересні виявилось що поставка переноситься на середину жовтня, а в жовтні вже на кінець листопада. Це вже виходе якась тенденція не здорова Так. Я ж все ж.... відповім. Нижче скіріни де вам було повідомлено значно за здалегіть. Запропоновано вирішення. І повернуто кошти одразу по заптиту. Все було не так???? Далі, я не ношу і не вожу інвертори власне сам, їх везе такий собі контейнеровоз і логістичний оператор, а це чинник на який я не можу вплинути. В мене консаймент на руках, дата заходу в порт на руках, але стається всяке, і сталося. Зараз той контейнер ще в морі, і лиш в 30х числах стане в Німеччині на вивантаженя, бо заблукав. Я не знаю деталей і причин і констатую лиш факт і надію що він допливе. Конасаймент змінено, порт призначення змінено. Чекаю А тим часом я для вас перекупив на ринку 15шт люксів для закриття нагальних потреб. З заробітком в 0. Аби тільки виконати свої зобовьязання там де це конче терміново. І вам це було запропоновано. Ви не прийняли пропозицію. Далі, коли в німеччині зявилася вільна сотня люксів я викупив одразу і вчора вже їх авто забрало і везе до мене. Питання, а нащо я то роблю, якщо ви вже мене проклеймили? На послэдок. З кожним таким випатком я все ленше направляю "вас" за кораблем. Нема ні жалю, ні бажання "вам" допомагати. Змінено 15 листопада 2024 користувачем Dalet Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kostiantyn Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 (змінено) Доброго усім. Умови: є двохтарифний лічильник, сонячні панелі, акум DYNESS A48100, 4.8 кВт*ч /48 В і інвертор luxpower sna5000. Хочу налаштувати згідно цієї логіки Ранок (07:00–17:00): Сонячні панелі забезпечують будинок енергією. Якщо панелі не впораються, підключається мережа. Акумулятор заряджається залишковою енергією від панелей (до 50-60%, якщо сонячної енергії вистачає). Вечір (17:00–23:00): Будинок живиться від акумулятора. Якщо акумулятор розряджається, підключається мережа. Ніч (23:00–07:00): Заряджання акумулятора від мережі за низьким тарифом. Будинок живиться від мережі. Не можу знайти в налаштуванннях в веб інтерфесі інвертора де поставити приоірітети для заряджання. Можливо хоть скине скрншоти своїх налаштувань? Все обговорення у 80 сторінок складно прочитати, вибачте якщо це питання вже підіймалось Змінено 16 листопада 2024 користувачем Kostiantyn Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 16 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2024 58 хвилин тому, Kostiantyn сказав: Ранок (07:00–17:00): Сонячні панелі забезпечують будинок енергією. Якщо панелі не впораються, підключається мережа. AC first Start Time 1: 23:00 AC first End Time 1: 23:59 AC first Start Time 2: 00:00 AC first End Time 2: 17:00 PV&AC Take Load Jointly: enable 1 година тому, Kostiantyn сказав: Акумулятор заряджається залишковою енергією від панелей (до 50-60%, якщо сонячної енергії вистачає). Лише через інтерфейс Люкса не вийде налаштувати так що SOC від панелей буде меньшим ніж SOC від мережі. Бо є глобальне налаштування SOC яке діє для мережі і панелей (доступне лише на телефоні, або через інтеграцію HA), і є локальне для мережі. Але при автоматизації через НА це можливо. 1 година тому, Kostiantyn сказав: Вечір (17:00–23:00): Будинок живиться від акумулятора. Якщо акумулятор розряджається, підключається мережа. On Grid EOD SOC(%) : рівень після якого підключається мережа 1 година тому, Kostiantyn сказав: Ніч (23:00–07:00): Заряджання акумулятора від мережі за низьким тарифом. Будинок живиться від мережі. AC Charge Start Time 1: 00:00 AC Charge End Time 1: 07:00 AC Charge Start Time 2: 23:00 AC Charge End Time 2: 23:59 AC Charge Start Battery SOC(%): рівень вище якого зарядка від мережі не почнеться AC Charge End Battery SOC(%): рівень до якого буде заряждатись від мережі 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sergey Makeev Опубліковано: 17 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2024 LuxPower SNA5000 я сменил роутер и не знаю как зайти на веб-интерфейс инвертора. Старого пароля и сид не могу вспомнить. Вижу что донгл постоянно пытается подключиться к несуществующему вайфай. А в списки вайфай сетей ссид серийника нету. Как привязать к новому роутеру? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yurii Melnyk Опубліковано: 17 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2024 Всім гарного настрою! Є інвертор luxpower sna6000. Є панелі як на фото - 12шт. Чи можна підключити до інвертора на один стрінг, вказавши спосіб підключення - Two mppt connect to same string? Як що так, то скільки панелей ще можна додати? Соррі, якщо офтоп. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 17 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2024 (змінено) 34 хвилини тому, Yurii Melnyk сказав: панелі як на фото - 12шт. Чи можна підключити до інвертора на один стрінг В конфігурації 12S нижче -8С можете отримати напругу відкритого кола вище дозволених 500В. 34 хвилини тому, Yurii Melnyk сказав: Як що так, то скільки панелей ще можна додати? Якщо розширятись то до 11 панелей на кожен стрінг, тобто +10 панелей ще можна додати. Змінено 17 листопада 2024 користувачем Dmode 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз