Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Всьо ідьот по плану:))

І я так вважаю, чекаємо на трьох сторонню зустріч)))

• Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

9 хвилин тому, XL.pro сказав:

чекаємо на трьох сторонню зустріч)))

"Приймати з усіх сторін" ©

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

25 хвилин тому, outdoor24 сказав:

Та він, та він би там усіх порвав однією лівою. 💪

хоча згадуючи як він бігав за кимось з іноземних високопосадовців, щоб сфоткатися разом, то далеко не факт.

правильно кажуть. іноді краще промовчати 

zbruc.eu/node/82668

Посилання на коментар

31 хвилину тому, Бездомный сказав:

шоколадний заєць форева ? 

В очередной раз в штаны вам нагадил.

Посилання на коментар

32 хвилини тому, outdoor24 сказав:

Та він,

Обнаженные клоуны не дают покоя зелёной плесени.

Посилання на коментар

8 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

x.com/giustizio/status/1861475865931984987

• Дякую 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Vinsol2009 сказав:

Обнаженные клоуны

Та хоч би не палився так, старий збоченець

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Vinsol2009 сказав:

Обнаженные клоуны не дают покоя зелёной плесени.

Так їх, діду! Хуєм по піаніно:lol:

Посилання на коментар

22 хвилини тому, XL.pro сказав:

Ну хоч одна мудра людина на всю тему:lol:

Посилання на коментар

9 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

zbruc.eu/node/82668

Они не могут, у зелёной дрысни недержание. Сравнение двух клоунов, наступивших на одни и те же грабли не могло остаться незамеченным.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, outdoor24 сказав:

Та хоч би не палився так, старий збоченець

Гівна в сраці загорілися у зелених.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Vinsol2009 сказав:

Гівна в сраці загорілися у зелених.

Повірю на слово тому, хто закликає тикати у сраку і слідкує за блогерами нетрадиційної орієнтації

Змінено користувачем outdoor24
  • Хаха 3
Посилання на коментар

39 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Всьо ідьот по плану:))

Як і писав дещо раніше - чергова спроба схилити Зеленського і Європу до капітуляції. Не знаю як там з постачанням американської зброї, законтрактованої ще Байденом, а фінансування України США вже припинили. По факту, це вже примус з додатковими аргументами.

"Тепер усе залежить від Зеленського. Україна має укласти угоду з Росією" — Трамп

На спільній пресконференції Путін підкреслив, що розраховує на відсутність "кулуарних переговорів", які могли б зашкодити досягнутим результатам.

"Очікуємо, що Київ і європейські лідери конструктивно сприймуть цю домовленість і не будуть вести перемовини за лаштунками та підривати її", — сказав він.

А ось що пише Бутусов - - Я поки що не бачу, що б говорила про те, що війна скоро закінчиться. Жодних ознак нема. Ворог наступає по всьому фронту, докладає усіх зусиль, щоб військовим шляхом виконати свої завдання, захопити Запоріжжя, захопити Донбас. І ніяких ознак миру на війні нема взагалі. А ці перемовини можуть вестися нескінченно. Вони і раніше велися. І ці умови, які Путін зараз озвучив, він і раніше озвучував. Взагалі нічого нового в російської позиції нема. А які можуть бути підстави говорити про мир, як Путін висував умови, що віддайте мені Херсонську область, Запорізьку, Донбас весь просто подаруйте і визнайте це самі, так він і зараз робить. Як не було ніяких гарантій безпеки для України, так і нема. Нічого нового нема в позиції наших американських союзників. Тому за цим можна слідкувати. Я, наприклад, якщо чесно, навіть не дивлюсь новини по цьому. Просто в мене нема часу і я не вважаю, що це щось суттєве, що впливає тут на даний момент на долю України. 

Взагалі, цікаве інтерв'ю Бутусова. censor.net/ua/blogs/3568829/butusov-pro-situats-yu-na-pokrovskomu-napryamku

Змінено користувачем Вячеслав63
  • Лайк 1
Посилання на коментар

31 хвилину тому, XL.pro сказав:

Він уникнув санкцій. Йому не загрожує припинення вогню. Дата наступної зустрічі не призначена. Президенту України Володимиру Зеленському нічого про це не повідомили до цієї прес-конференції. Війна далека від завершення, але я б сказав, що Путін домігся більшої частини того, чого хотів. Трамп домігся дуже мало", - сказав Болтон

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

цю домовленість

Яку домовленість?

Хіба хтось про щось домовився?

Посилання на коментар

1 минуту назад, Vinsol2009 сказал:

Яку домовленість?

Хіба хтось про щось домовився?

В своих головах они уже договорились...

• Сумно 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Ну хоч одна мудра людина на всю тему:lol:

А що, Трамп повинен був вийти і сказати, що обісрався?))))))))))))))) 

• Лайк 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

Як і писав дещо раніше - чергова спроба схилити Зеленського і Європу до капітуляції. Не знаю як там з постачанням американської зброї, законтрактованої ще Байденом, а фінансування України США вже припинили. По факту, це вже примус з додатковими аргументами.

"Тепер усе залежить від Зеленського. Україна має укласти угоду з Росією" — Трамп

На спільній пресконференції Путін підкреслив, що розраховує на відсутність "кулуарних переговорів", які могли б зашкодити досягнутим результатам.

"Очікуємо, що Київ і європейські лідери конструктивно сприймуть цю домовленість і не будуть вести перемовини за лаштунками та підривати її", — сказав він.

А ось що пише Бутусов - - Я поки що не бачу, що б говорила про те, що війна скоро закінчиться. Жодних ознак нема. Ворог наступає по всьому фронту, докладає усіх зусиль, щоб військовим шляхом виконати свої завдання, захопити Запоріжжя, захопити Донбас. І ніяких ознак миру на війні нема взагалі. А ці перемовини можуть вестися нескінченно. Вони і раніше велися. І ці умови, які Путін зараз озвучив, він і раніше озвучував. Взагалі нічого нового в російської позиції нема. А які можуть бути підстави говорити про мир, як Путін висував умови, що віддайте мені Херсонську область, Запорізьку, Донбас весь просто подаруйте і визнайте це самі, так він і зараз робить. Як не було ніяких гарантій безпеки для України, так і нема. Нічого нового нема в позиції наших американських союзників. Тому за цим можна слідкувати. Я, наприклад, якщо чесно, навіть не дивлюсь новини по цьому. Просто в мене нема часу і я не вважаю, що це щось суттєве, що впливає тут на даний момент на долю України. 

Взагалі, цікаве інтерв'ю Бутусова. censor.net/ua/blogs/3568829/butusov-pro-situats-yu-na-pokrovskomu-napryamku

Та я ж писав вже, що місяць-два Путін ще попетляє. Мир буде в листопаді. Можливо, навіть, на мій День народження. Дональд Фредович обіцяв зробити подарунок:lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

Дональд Фредович обіцяв зробити подарунок:lol:

Чучело из тебя сделать...

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, DimaF сказав:

Чучело из тебя сделать...

Дімабулкахлєба так нічого і не зрозумів, кацап він і в Африці кацап:lol:

Посилання на коментар

1 час назад, Dmitriy_S сказал:

Не сумніваюсь. Юлія Володимирівна - єдина людина в Україні, яка може переграти Путіна. Достойна наступна президентка України:flag1:

не Вы ли ей посоветовали статьи на разных телегах закупать...юв была права бла бла бла...?...

наблюдаю работу на пенсов...у всех и петя и лондонская зализнонепридатная гадость и вот баба юля туда же...молодежь видимо подключать не хотят, будут отвращать

Посилання на коментар

Тільки що, Бармалей сказав:

не Вы ли ей посоветовали статьи на разных телегах закупать...юв была права бла бла бла...?...

наблюдаю работу на пенсов...у всех и петя и лондонская зализнонепридатная гадость и вот баба юля туда же...молодежь видимо подключать не хотят, будут отвращать

Нє, в неї є власний придворний політтехнолог:)

Посилання на коментар

1 час назад, Vinsol2009 сказал:

Рыжий дятел ожидаемо оказался ничем не лучше зелёного.

Ну шо мля, посмотрел в глаза Путину? Два дебила это сила.

это да...лишь удаленно жать руки это успех

Посилання на коментар

8 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Нє, в неї є власний придворний політтехнолог:)

кто то не дорабатывает - престарелые женщины обычно очень любят котиков под рукой

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...