XL.pro Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Цікаво, чому на форум не заходить трампіст karbo, кажуть, що навіть на Fox News були незадоволені Трампом )))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Ви тут зговорилися? Якось я не так собі пенсію представляв. Навпаки - я не вважаю за необхідне вештатися по лікарях просто так, без будь-яких симптомів. Але якщо вже приперло - то треба гарного спеціаліста з гарним діагностичним обладнанням. Обгрунтування є у Талєба ) Змінено 10 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 4 хвилини тому, vadimv сказав: Навпаки - я не вважаю за необхідне вештатися по лікарях просто так, без бузь-яких симптомів. Але якщо вже приперло - то треба гарного спеціаліста з гарним діагностичним обладнанням. Обгрунтування є у Талєба ) Я така падлюка, що мене жоден лікар не угробить, а Талєб взагалі і рядом не стояв:))) Змінено 10 годин тому користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому m.youtube.com/shorts/-LzyPzWfdas Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому от вам і політика. будуть далі нагинати цивільне населення. небезпечний шлях Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 3 часа назад, witwal сказал: вся проблема в менталитете , тут уж никуда не денешься вся проблема , що який він - український менталітет - ми навіть не знаємо - український менталітет стистемно спотворювався жидокацапами під час процесу , який Маяковський назвав "людей в одно истолочь" - голодомор , гулаг , м'ясні штурми чорної піхоти на незліченних війнах , кацапські попи , вимивання заробітчан на бами та хохло-мансійські заробітки , кацапські піхвопедомразі в школах , кацапська пропаганда - бузини - аферистовичі різного штибу . Навіть мову спотворювали - перетворюючи її "рехвормами" на "смішну кацапську" Змінено 8 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 2 часа назад, witwal сказал: Бездомный, ну е мае! ви - каблук ? раб бабських забаганок ? може , ви ще й піхвосмок ? був тут хлоп .який вихвалявся , що він чемпіон світу з кунілінгусу . правда , потім , нікнейм довелося міняти Змінено 9 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 часа назад, vadimv сказал: У нашому під'їзді жив самотній дідусь. Коли йому було років десь 80, з ним уклала угоду одна ріелторська контора, ну типу що вони його доглядатимуть і отримають квартиру (1-кімнатну). Так от, дожив він до 102 років, вже луснула бульбашка нерухомості у 2008, вже і фірма збанкрутіла і зникла - а він все жив і жив. красень👍 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 2 часа назад, Dmitriy_S сказал: Як можна в піісят років хребет угробить? Ну не вантажником же ви працювали? Жаліються тут на форумі люди часто, але як? я знав легкоатлета , який збігав хребет багато шляхів веде до неминучого (с) Змінено 9 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 5 часов назад, DmiVady сказал: Ні, в мене шкільна німецька, але в моєму компі перекладач з картинок є ) Ще можу дочку попросити, в неї вже підтверджений C1 Advanced (CAE), а вас якій рівень володіння? Просто коли теж саме з картинки, чи статтю в імпортній пресі, перекладає якесь СМІ, то чомусь завжди змінюється сенс 😉 Щоби розуміти англійську зовсім не обов'язково вивчати її в школі, достатньо більше читати англійською мовою і розуміння неписаного саме прийде. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 час назад, XL.pro сказал: Цікаво, чому на форум не заходить трампіст karbo, кажуть, що навіть на Fox News були незадоволені Трампом )))) Мій прогноз підтвердився: там ділили Україну. Навіть не бачу, що тут можна обговорювати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 7 хвилин тому, karbo сказав: Мій прогноз підтвердився: там ділили Україну. Навіть не бачу, що тут можна обговорювати. То чим закінчилась зустріч, пшиком у воду?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 23 минуты назад, karbo сказал: Мій прогноз підтвердився: там ділили Україну. Навіть не бачу, що тут можна обговорювати. а може вбивали міжнародну репутацію , міжнародну впливовість сша ? Змінено 8 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 минуты назад, XL.pro сказал: То чим закінчилась зустріч, пшиком у воду?) Ніхто не знає що там вони для себе вирішили, в щодо України, то її ділили. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Только что, Бездомный сказал: а може вбивали репутацію сша ? Ти хотів сказати Трампа? Так йому плювати на твою думку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 2 години тому, Dmitriy_S сказав: Як називається фахівець по цій справі? Може й собі перевіритися:) Та вам по написали вже, поки я до басейну з'їздив) Мене грамотно продіагностував врач-нейрохирург, зі стажем 28 років та Давідович по батькові ) Ну і високоякісне МРТ та рентген до купи потрібні. Гадаю, у Києві з цими трьома параметрами проблем нема) Добрався до нього не з першої спроби, профільні дохтури як раз і не змогли знайти причини та допомогти, пів року згаяв даремно. До речі, можна ШІ спробувати))) Змінено 8 годин тому користувачем DmiVady опіськи) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 15 минут назад, karbo сказал: Мій прогноз підтвердився: там ділили Україну. Навіть не бачу, що тут можна обговорювати. Как минимум сухопутный коридор в Крым. Всё остальное, как карта ляжет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 8 минут назад, DmiVady сказал: Та вам по написали вже, поки я до басейну з'їздив) Мене грамотно продіагностував врач-нейрохирург, зі стажем 28 років та Давідович по батькові ) Ну і високоякісне МРТ та рентген до купи потрібні. Гадаю, у Києві з цими трьома параметрами проблем нема) Добрався до нього не з першої спроби, профільні дохтури як раз і не змогли знайти причини та допомогти, пів року згаяв даремно. До речі, можна ШІ спробувати))) А мені і їздити не треба. Я зараз біля нього лежу. 😎 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 13 хвилин тому, karbo сказав: Ніхто не знає що там вони для себе вирішили, в щодо України, то її ділили. це ще в 2022 році зробили. побачимо скільки років будуть доводити суспільство до стадії прийняття Змінено 8 годин тому користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 3 часа назад, karbo сказал: Ти хотів сказати Трампа? Так йому плювати на твою думку. нє-нє , саме сша - епштейн швидше за все не на мосад , а на фсб працював медова пастка дуже по почерку на почерк фсб схожа . і банк лоліт в фсб нічим не обмежений , на відміну від моссада , в фсб банк лоліт нічим не обмежений - хоч збірні росії з художньої гімнастики , синхронного плавання та фігурного катання у повному складі Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 5 хвилин тому, sergio сказав: А мені і їздити не треба. Я зараз біля нього лежу. 😎 Гарно! 👍 але ... Я б притомився у такому свої стандартні 2 км плисти )))дуже часто розгортатися, голова закрутиться ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Гарно! 👍 але ... Я б притомився у такому свої стандартні 2 км плисти )))дуже часто розгортатися, голова закрутиться ))) Сто метрів горизонтально і сто метрів вертикально різні речі ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 23 хвилини тому, DmiVady сказав: Та вам по написали вже, поки я до басейну з'їздив) Мене грамотно продіагностував врач-нейрохирург, зі стажем 28 років та Давідович по батькові ) Ну і високоякісне МРТ та рентген до купи потрібні. Гадаю, у Києві з цими трьома параметрами проблем нема) Добрався до нього не з першої спроби, профільні дохтури як раз і не змогли знайти причини та допомогти, пів року згаяв даремно. До речі, можна ШІ спробувати))) Блять, в країні де таке діагностує нейрохірург, можна жити тільки завідомо вперед ногами. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 16 хвилин тому, sergio сказав: А мені і їздити не треба. Я зараз біля нього лежу. 😎 Плитка завалена по горизонталі. І ноги тоже криві. Да:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз