Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 хвилин тому, US7IGN сказав: ви справжній український патріот Це і до вас питання:) in Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому щось я пропустив. як успіхи на курщині? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 години тому, sergio сказав: Мені тут комфортно. А там, крім Бундеса, кругом працювати треба. 😎 Мені не треба. Я вже попрацював;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Deutschland über alles:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 годин тому, Фрай сказав: Очпуеть карьера - ст.сержант са, другое дело шестерить перед зека Сам то ты кто, болезный? Крутил баранку на зоне, барыжил выменяными поделками, но на форуме колотит понты как бывалый урка. )) і ще, той хто всім дорікає - ти шо больной на голову як правило і є хворим на голову, хто весь час згадує про чоловічу жопу, довбатись у і тд є або латентним або дійсним поціновувачем подібних рухів. а той хто постійно всіх називає стукачами, мусорськими і тд? На мій погляд можна зробити висновок. А ваш синуля що? Больненький? Впевнений, що він пройде Деснянську влк:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) . Змінено 3 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) формально вже пятниця, вечір-ніч. тільки через 5 годин вставати на роботу )))) Змінено 3 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз