Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 години тому, Бармалей сказав:

Евгений Нирян, искренняя Вам от меня благодарочка! настолько ярого почитателя моего творчества у меня пока не было...будь ласка не останавливайтесь🤣

Лайк от Евгения, это клеймо 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 години тому, Фрай сказав:

дещо бачив своїми очима.

Так розкажіть.

Посилання на коментар

3 минуты назад, Бездомный сказал:

ви відвертий ворог

вот интересно, а почему? тем что ***а ***ом назвал? или за фейки партячейку пенсов гоняю или логично показываю что они не правы или не хочу 

Цитата

"людей в одно истолочь"

?

Посилання на коментар

1 годину тому, Nikolay Cherednichenko сказав:

Вони просто не розуміли що він говорить-раїсянці завжди ненавидять те що не розуміють(чесно кажучи і я іноді не міг його розібрати що він говорить)

А куди подівся Микола?

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

8 минут назад, Vinsol2009 сказал:

Лайк от Евгения, это клеймо 

а можно подробней, реально интересно почему?

для меня эти дизлы от нескольких понятных кто-что  как награда, значит правду написал и чертей коробит🤣...а вдруг заблуждаюсь...

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

1 година тому, witwal сказав:

вас не удивляет, почему до сих пор нет ответа по расстрелу людей на майдане?

А какой вам  нужен ответ?

Посилання на коментар

2 години тому, Бармалей сказав:

вот зачем так? зачем наговаривать...опускаешь сам себя...он знал и не предупредил, ничего не сделал и это однозначно...а вот был ли одним из заказчиков я не знаю, даже не предполагаю, т.к. нет инфы

Що він міг знати, про що інші не здогадувалися? Зброю на ураження проти майданівців вже застосовували не раз. А "куля в лоб"? Всі розуміли, що влада може стріляти. Майданівці пішли на штурм після того, як сцена Майдану домовилася з Януковичем, а Парасюк закликав не йти на договорняк. У майданівців теж вже з'явилася зброя і коли почали стріляти по майданівцях, то у відповідь майданівці почали стріляти з даху консерваторії по беркутівцям чи ввшниками, які побігли з Майдану. Майданівці побігли за ними і майданівців почали розстрілювати. Щось можна було розгледіти і зрозуміти з камер, які стояли на Майдані. Я з самого ранку дивився все це по телебаченню. Спочатку майданівців спиняла група беркутівця Садовника (повно відео), потім почали розстрілювати снайпери з дахів. Там дуже зручно це робити, все як на долоні, а майданівці піднімалися вгору. Стріляти в майданівців того дня влада почала дуже рано. Було 3-4 тіла (поранені чи вбиті), яких заносили з передніх рядів майданівців в гущу людей і намагалися надати медичну допомогу. Це все показували он-лайн. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

русский мир во всей красе - оскорбления, фейки, отсутствие аргументаций, ярлыки...и все это лишь от одной кучки))) вы забавны и есть лекарством для окружающих - смотря на вас адекватных коробит))) а среднестатистические такими не станут

• Лайк 1
Посилання на коментар

18 минут назад, Vinsol2009 сказал:

А куди подівся Микола?

Азіров?🤷

Змінено користувачем Nikolay Cherednichenko
Посилання на коментар

Переработка нефти в РФ судя по публикуемым оценкам уже скатилась на уровень 1992-1993 года, но это совершенно не предел возможного падения. Без нефтепродуктов будет катастрофа, 1990е по сравнению с ней раем покажутся.

Логистика в стране на грани катастрофы. Авиация несет огромные убытки от "ковров". РЖД уже тоже стало регулярно прилетать "обломками". Переработка нефтепродуктов падает и близка к критическому уровню. От окончательной катастрофы страну отделяют НПЗ в Татарстане, Башкирии и Омский. Если Украина реально запустит на конвеер ракеты с дальностью 3000, эти заводы могут закончиться за месяц.

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

1 минуту назад, Бездомный сказал:

Переработка нефти в РФ судя по публикуемым оценкам уже скатилась на уровень 1992-1993 года, но это совершенно не предел возможного падения. Без нефтепродуктов будет катастрофа, 1990е по сравнению с ней раем покажутся.

У них их избыток.

-15% ничего не решает, а минус 50 мы не можем сделать....

Посилання на коментар

30 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

Ещё один ujeban.

Ну, ти міг і не підписуватися так. А сцена Майдану дійсно домовилася з Януковичем при посередництві західних політиків про позачергові вибори.

www.pravda.com.ua/news/2014/02/21/7015590/

Присутні на Майдані Незалежності люди освистали лідерів опозиції, які вийшли до них, щоб розповісти про підписання угоди з владою України про врегулювання кризи.

Виступ лідера фракції "Удар" Віталія Кличка перервав один з сотників Майдану. Він вийшов на сцену і заявив, що якщо президент Віктор Янукович не піде у відставку до 10 ранку 22 лютого, люди підуть у збройний наступ.

"Ми зробили переломний момент всі. Ми дали шанс політикам, щоб вони стали майбутніми міністрами, президентами, а вони не хочуть виконати одну умову – щоб зек пішов геть!" - сказав чоловік зі сцени.

"Друзі, я не буду багатослівним. Не хочу розводити тут дурних розмов, якими нас годують два з половиною місяцію я не вірю в ці важкі політичні процеси, про які вони говорять. 77 людей поклали голову, а вони домовляються", - додав він.

"Я вас дуже прошу: підтримайте ту річ. Я вам кажу від своєї сотні, де є мій батько який приїхав сюди: якщо ви завтра до 10 ранку не виступите із заявою, щоб Янукович ішов у відставку, ми йдемо на штурм зі зброєю, я вам клянуся", - підкреслив сотник. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

12 минут назад, DimaF сказал:

У них их избыток.

Ти чувак з великими претензіями на аналітику))

Кому нахрен допоможуть запаси 50% у владивостоку чи за полярним колом?

Бензин безпосередньо на фронті потрібен чи економіці, а не десь далеко на безпечній відстані.

Посилання на коментар

5 минут назад, karbo сказал:

Ти чувак з великими претензіями на аналітику))

Кому нахрен допоможуть запаси 50% у владивостоку чи за полярним колом?

Бензин безпосередньо на фронті потрібен чи економіці, а не десь далеко на безпечній відстані.

Ты дебил, не пиши ничего лучше.

• Хаха 2
Посилання на коментар

11 минут назад, DimaF сказал:

Ты дебил, не пиши ничего лучше.

Ти ним і є. В поході важливо бодай зацвілий сухарик мати,  не хамон в холодильнику вдома. 

Бо завжди важливо що є доступним для безпосереднього використання, а не просто наявність цього незрозуміло де.

Цистернами з тюмені? Та там одну гілку виведуть з ладу і все. Те що звідти тиждень везти треба навіть не говорю 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

17 минут назад, karbo сказал:

Та там одну гілку виведуть з ладу і все.

Идиот в квадрате...иди выведи....

Посилання на коментар

1 минуту назад, DimaF сказал:

Идиот в квадрате...иди выведи....

Ти для початку пора*** пропускну здатність при ідеальних умовах. Якщо в європейській частині Росії буде зупинено виробництво, то чи зможе чуть чи не єдина залізнична гілка доставити до споживача.

До літаків добралися, а єдину гілку не зможуть десь перекрити.

Посилання на коментар

Да там избыток производства...да вывели мало из строя, чтоб существенно они почувствовали нехватку...но не забывайте, что курочка по зернышку))) и главное - растет себестоимость и падает прибыль...не нужно все 100 % производства уничтожать, чтоб был существенный эффект либо начали производить себе в ущерб

Посилання на коментар

5 минут назад, Бармалей сказал:

Да там избыток производства...да вывели мало из строя, чтоб существенно они почувствовали нехватку...но не забывайте, что курочка по зернышку))) и главное - растет себестоимость и падает прибыль...не нужно все 100 % производства уничтожать, чтоб был существенный эффект либо начали производить себе в ущерб

Не дозволяли бити по нпз, зараз дали добро і кількість засобів зросла кратно

І ти не можеш достатню кількість бензину доставити наприклад той самий Крим з тюмені чи звідки там а головне вчасно.

Навіть якщо в тебе є запас.

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

1 час назад, Vinsol2009 сказал:

А какой вам  нужен ответ?

хотя это был риторический вопрос...

Посилання на коментар

1 година тому, Бездомный сказав:

Логистика в стране на грани катастрофы. Авиация несет огромные убытки от "ковров". РЖД уже тоже стало регулярно прилетать "обломками". Переработка нефтепродуктов падает и близка к критическому уровню. От окончательной катастрофы страну отделяют НПЗ в Татарстане, Башкирии и Омский. Если Украина реально запустит на конвеер ракеты с дальностью 3000, эти заводы могут закончиться за месяц.

в чому проблема зробити невеликі нпз? 

у так таких нелегальних багато було 

Посилання на коментар

1 година тому, DimaF сказав:

У них их избыток.

а чому тоді попри повної заборони експорту у них дефіцит?

через ажіотаж? як у нас було в 22?

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...