Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 хвилину тому, sergio сказав:

Маєте на увазі Бусифікацію? 

я маю на увазі що є величезна різниця коли людина щось робить добровільно та за примусом. в першу чергу результат. хоча якщо рабів багато і вони дешеві то певний час це працює. тим паче розплачуватися за це потім будуть інші.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 минут назад, US7IGN сказал:

що дає таку впевненість?

Не думаю, що він настільки длбйб, що з криками "Помру за неньку!" Побіжить контракт 18-24 підписувати 😏

Посилання на коментар

1 час назад, Vladdi сказал:

Черговий вкид від перемеленого та передрукованого з кацапських постів лайна. Дебілів, які вважають себе нормальними людьми, не цікавлять реальні факти, їм лише кацапського лайна підкинути на вентилятор. Те, що це відверте та суцільне лайно, видно неозброєним оком. Але для кацапських поціновувачів будь-які вкиди прийнятні. Ворог залишається ворогом в будь-якій ситуації. Не додавай собі в карму хрестиків, і так на 111 статтю давно вже витягуєш.

А шо не так, дитятко?

Все гораздо хуже - у нас нету КОНЦЕПЦИИ применения РЭБ и РЭР

И не надо мне отвечать - я эту хню крепко знаю...

45 лет в теме

Змінено користувачем Canton
  • Лайк 1
Посилання на коментар

19 минут назад, Canton сказал:

Тоді, щоби захисти Чонгар, не допустити оточення Маріуполя та уникнути захода росіян в Бучу, не потрібні були Хаймарси, F-16 і Леопарди - потрібні були своєчасні рішення залучити ОР-1 та посилити небезпечні напрямки замість заяв про "CNN хуже Скабєєвой"

придет время, Вы проголосуете за автора плана сдачи дороги в Крым, а сейчас так критикуете🤣

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

8 минут назад, US7IGN сказал:

я маю на увазі що є величезна різниця коли людина щось робить добровільно та за примусом. в першу чергу результат. хоча якщо рабів багато і вони дешеві то певний час це працює. тим паче розплачуватися за це потім будуть інші.

В рашці переважна більшість за гроші, 

Посилання на коментар

5 хвилин тому, sergio сказав:

Не думаю, що він настільки длбйб, що з криками "Помру за неньку!" Побіжить контракт 18-24 підписувати 😏

час покаже

Тільки що, sergio сказав:

а в Україні за що?

Посилання на коментар

8 минут назад, US7IGN сказал:

а в Україні за що?

Може за те, щоб залишитись вільно жити в Україні, бо вже нам не усім 18+ і права вибору  таким нема.

Змінено користувачем kim chen lhoran
  • Лайк 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Може за те, щоб залишитись вільно жити в Україні, бо вже нам не усім 18+ і права вибору  таким нема.

що дає підстави вважати що вони 1. доживуть до цього часу, 2. він настане, 3. жити буде вільно, 4. це буде Україна?

не 18+ це які?

• Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

9 минут назад, kim chen lhoran сказал:

Може за те, щоб залишитись вільно жити в Україні

- Отче, я не пил, не курил, по бабам не шастал...Скажите, я праведно жил?

- Праведно. Но зачем?

• Дізлайк 2
Посилання на коментар

30 хвилин тому, sergio сказав:

хоч якась мотивація. гірше усього коли жодної мотивації.  

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

31 хвилину тому, US7IGN сказав:

час покаже

а в Україні за що?

Думають за що воюють і за що реально воюють - це різні речі.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Александр Аврамчук сказав:

хоч якась мотивація. гірше усього коли жодної мотивації.  

відсутність мотивації може перейти в супротив. особливо коли знайдуться гарні агітатори.

Посилання на коментар

2 минуты назад, Александр Аврамчук сказал:

гірше усього коли жодної мотивації.

А мова и вира? чем Вам не мотивация?

Посилання на коментар

9 годин тому, Canton сказав:

PS Американська крилата ракета «Томагавк» останньої модифікації, яка вміє літати на надмалих висотах, з огинанням рельєфу місцевості, без GPS, має дуже малий показник радіолокаційної помітності (ЕПР) - її дуже погано бачать системи ППО - коштує всього 1,87 млн доларів. «Старі» томагавки минулих років випуску коштують 400-600 тис доларів.

Ось і ра***-те. Ю. Касьянов

Мсьє Касьянов трошки погано шарить у цінах - крайній продаж "Томагавків" (відкриті джерела) Японії був по 4,25 млн долярів за ракету.
Про кошторис на наземний комплекс запуску (бо без нього ніяк) невідомо, і їх точно на базарі не продають, але то таке )

2 години тому, Бармалей сказав:

как рассказывал коллега, пришел в отпуск по ранению + проходит ВЛК - в наличии ребы 600-900 м глушат верочно.

<...>

хрень...зарядка легкая, быстрая и надолго хватает - условия есть для этого

Ой) а можна в колеги взнати що саме (відео/керування/жпс) прості реби "600-900 м глушат верочно".

Назву не треба(бо така вундервафля буде секретною) , я можу подивитись що випускається з кодіфікрованих і некодифікованих кухонь та гаражів України 😉
І проста та легка зарядка це як? - потужним наказом головнокомандувача змінили закони фізики?

Прихований текст

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

6 минут назад, DmiVady сказал:

Ой) а можна в колеги взнати що саме (відео/керування/жпс) прості реби "600-900 м глушат верочно".

судя по фото что я видел все садят вплоть до бабы-яги оркской...

легкая зарядка - можно акумы подкинуть( в наличии и хватает), про гену думаю и так понятно

Посилання на коментар

7 хвилин тому, DmiVady сказав:

що глушать? мобілки щоб бійці не заважали роботі ВЛК та ТЦК та не писали хєрню в соцмережі :lol:

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бармалей сказав:

легкая зарядка - можно акумы подкинуть( в наличии и хватает), про гену думаю и так понятно

Так Баба Яга - то український коптер. Виходить, що орки - це українці:lol:

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, Dmitriy_S сказал:

Так Баба Яга - то український коптер. Виходить, що орки - це українці:lol:

Если кто то думает, что подобного нет у орков, то он заблуждается...я название не знаю, но по функционалу один к одному с нашей бабой ягой

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Бармалей сказав:

знову спалився кацапчику...

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Бармалей сказав:

Тут таке діло ...  у росіян нема "Баби-Ягі", бо це наша розробка, в них є трофейні українські перепрошиті.
А що, як, чим і при яких умовах "садять" то історія не на одну сторінку, і точно, не для вашого рівня розуміння цієї теми.

Про зарядку є гарний розділ для таких як ви: "Електрика, Освітлення, Генератори", можете там навчити інженерів та аматорів "підкидати акуми".

• Хаха 1
Посилання на коментар

7 минут назад, DmiVady сказал:

Про зарядку є гарний розділ для таких як ви: "Електрика, Освітлення, Генератори", можете там навчити інженерів та аматорів "підкидати акуми"

Вот только не нужно из себя строить спеца...оборудование моб связи и интернетовское я уже десяток лет монтирую, в том числе обеспечиваю различными системами живлення...в том числе было и самоделок в свое время немало)))...подкидывается все что нужно и когда нужно...теоретикам конечно сложно понять

Цитата

у росіян нема "Баби-Ягі"

есть подобные...неужели непонятно было написано...или цель доипаться до слова?

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

Вот только не нужно из себя строить спеца...оборудование моб связи и интернетовское я уже десяток лет монтирую, в том числе обеспечиваю различными системами живлення...в том числе было и самоделок в свое время немало)))

Кабель та акумулятори за монтажником носите? 😉

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 години тому, US7IGN сказав:

є і кращий :flag1:

buh.ligazakon.net/news/238708_z-1-veresnya-zaprovadzhena-obovyazkova-bazova-zagalnovyskova-pdgotovka--kogo-stosutsya

так з 5 років сказав Швайка готувати ресурс 

Посилання на коментар

3 минуты назад, DmiVady сказал:

Кабель та акумулятори за монтажником носите? 😉

пистунов-теоретиков привлекаю, чтоб носили, а то красиво пистят, а руки из попы, лишь выучили красивые заумные слова и научились ими оперировать)))...

Посилання на коментар

пистунов-теоретиков привлекаю, чтоб носили, а то красиво пистят, а руки из попы, лишь выучили красивые заумные слова и научились ими оперировать)))...

А якими приладами ви користуєтесь для перевірки сигналу вай-фая, і для перевірки кабелю? просто назва)

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...