Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

16 годин тому, karlito сказав:

навіть ракети відмінили - то висадились.

чк це читати? що це? про що це? 

п.с: ракет щапускають не багато, а збивають теж не багато. чому? де потужність? де петріоти, іриски? 

або ж минулі роки нам ***іли про ефективність ппо, коли 100 летіло а збивали 80-90

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

12 годин тому, Vinsol2009 сказав:

Звісно, що є. Певні аптеки торгують, усі знають які і цим. Принаймні у Харкові. 

це шлях в нікуди. короткочасний ефект з посиленням депресняка після. лише зняття дії негативного чинника - війни. тому люди і тікають своїм ходом, бо деякі люди не можуть взагалі будь як жити в такій обстановці. 

Посилання на коментар

Чому не виходять на протестний мітинг картонні мітінгувальники? Чому мовчить партія ЄС???
Крупа на волі! І яка радість в колективу! І в прокурорів з суддями напевне свято, це як виграти джек-пот! ЄС дуже чекає нас в своєму Союзі з Крупою разом!

543499932_2124669154725254_4486625954865589299_n.jpg

• Хаха 1
  • Сумно 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

11 годин тому, МаТраС сказав:

дуже дивно,коли ми 2 роки лупимо нпз, а у нас все ок і з газом і світлом. кажись пора нам готуватися. точно не пам ятаю, відновлювали тес нашу десь пів року ,а то і більше минулий раз. але тоді не шахеди, а ракетками влупили

це ви гучно сказали. 

б'ють тоді , стільки і туди куди дозволять господарі. 

а чи буде у нас світло і газ побачимо зимою 

Посилання на коментар

10 хвилин тому, akineo сказав:

це шлях в нікуди

суди втричі збираються скоротити

sud.ua/uk/news/publication/340768-optimizatsiya-seti-sudov-mozhet-vyglyadet-slozhnoy-i-nepopulyarnoy-reformoy-no-ee-nuzhno-sdelat-irina-mudraya

Посилання на коментар

17 годин тому, DmiVady сказав:

Ніч перестала бути нудною:
"Вже до 10 шахедів у Польщі
-2 в Польщі

З почином!

приліт БПЛА у Польщі
Польща - вибухи

1 БПЛА у напрямку Жешув, Польща.
1 БПЛА у напрямку Люблін, Польща.
1 БПЛА у напрямку Радом, Польща.
1 БПЛА у напрямку Седльце, Польща.
4 БПЛА через Волинь в бік Польщі.
Шахед на Польщу з Білорусі"
©

А хто казав, що в Україні поганий РЕБ ? це не ми 😉, бо якщо не ми, то не ми 😜

photo_2025-09-10_02-03-46.thumb.jpg.0a8fa5668ce2d685b18c4938baaae76e.jpg

*2х борти стратегічної авіації Ту-95мс приземлилися назад на аеродром Енгельс

** Літаки, які мали запускати крилаті ракети, повернулися на аеродром (монітори писали про 8 бортів Ту-95МС) 

Запуск «Калібрів» із моря також скасовано, кораблі йдуть на базу.

Підозрюю, що в Кремлі та штабах РФ зараз дуже неспокійно ....

Шахедів ще до біса у небі, але цієї ночі багатьом в Україні трошки пощастило.

I love Ukrainian EW ❤️ 

коли намічаються переговори, то відубвається якась дурня. ось ця чергова дурня і відбувалсь. зараз буде круть верть ескалація - ще рік війни до наступних перемовин. 

Посилання на коментар

6 годин тому, DmiVady сказав:

РФ зовсім не боїться йти на пряму конфронтацію з НАТО.

2 млн армія вже зараз є. і 20 лямів ? можуть поставити у разі війни. чого їм боятися? у НАТо скільки там тисяч піхоти?

Посилання на коментар

3 хвилини тому, akineo сказав:

2 млн армія вже зараз є. і 20 лямів ? можуть поставити у разі війни. чого їм боятися? у НАТо скільки там тисяч піхоти?

ви як ото не розумієте справжні причини того що відбувається і що має вібдуватися

Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

ви як ото не розумієте справжні причини того що відбувається і що має вібдуватися

викладайте) 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, US7IGN сказав:

ні, я вже давно не викладаю.

я тупий. поясніть 

10 хвилин тому, US7IGN сказав:

справжні причини того що відбувається і що має вібдуватися

Посилання на коментар

Посилання на коментар

Про нетрадиційну орієнтацію європейських політиків. Про пєтухів, короче.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, akineo сказал:

побільше обговрюйте наркоту, ще форум прикриють 

А Ви завжди були таким переляканим? чи це війна так вплинула?

Що не пост то якийсь переляк може вам до бабці треба? 

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, karlito сказав:

я і згоден і не згоден. в ідеальному світі так, але ж коли індивід вливає в себе 0,5-0,7 віскі  - він особливо не париться, а по шкоді це гірше ніж вміст доброї частини аптеки. тому я декому (не всім, звичайно, а здоровим чоловікам, які потім не будуть мене звинувачувати в випадку чого) можу порекомендувати дещо, як рибячий жир, вітаміни, нікотинову кислоту для ліпідного профілю, статіни, метформін, певний протокол ГЗТТ, чим іноді можна розігнатись (модафініл, кофеїн, ефедрин) а чим притормозитись (гідазепам, тріттіко).   ну не будеш ти в нашому буремному світі на кожен пук і пчих аналізи робити. але слід памятати що здоровя це один з наших основних ресурсів, і ставитись до нього потрібно відповідно, торгуватись, коли витрачаєш. не порада

Ви пишете про правильні речі, але  ... вони загальні, а кожна людина індивідуальна.

Я тому і намагаюсь не "рекомендувати" щось, хоч погратися у біохакінг - одне з моїх давніх хобі)
Я хз, як той же добре вивчений модафініл сприйме людина, у якої є якесь психічне відхилення чи виснаження (а що, якщо не впорається з розгоном) - брати на карму собі вавку ? ) 
До речі, на примітку: статини та метформін, які мають немало побічних неприємностей, заміняються легко(хоча це займає більше часу ніж пігулки)  фізичними вправами + натурашкою(берберін, бергамот, бета-сітостірол тощо)  - це перевірив на собі, коли приводив себе до ладу, і парі з лікарем (пощастило що лікар просунутий і не тупий) виграв, бо відмовився від статинів ) хоч було в мені тоді 110 кг при 190 росту ) і так, я був не дуже хворий )

Все починається з аналізів і розуміння "яка ціль", а гарний лікар допоможе усунути причини, а не боротися з наслідками ... хоча боротися з наслідками лікарю фінансово вигідніше )

Так, вітаміни-мінерали можна без рецепта - максимум що буде - моча буде дорожче ) але я все одно почав би з аналізів та лікаря )

Всім здоров'я! )

• Хаха 1
Посилання на коментар

56 хвилин тому, юра84 сказав:

А Ви завжди були таким переляканим? чи це війна так вплинула?

Що не пост то якийсь переляк може вам до бабці треба? 

де я тоді нити буду, якщо форум закриють? 

треба не до бабці, треба на той світ. важко лише живим. подивіться скільки суєти лише в цій темі. а мертвому вже фіолетово. 

Посилання на коментар

Розсріляйт е мене патріоти ()(

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар

6 хвилин тому, МаТраС сказав:

Розсріляйт е мене патріоти ()(

пам'ятаю в кінотеатр на Бумер-2 ходив, і багатьом таке подобалось. 

Посилання на коментар

1 час назад, akineo сказал:

ваші ставки? повернеться курва чи ні?) 

Ставлю на то что вне зависимости от того вернется он, или нет, и когда это будет - публично это все освещаться не будет. Разве что опять каким-то итальянцам попадется. Вот про Сеню "куля в лоба" мы что знаем? Н и ч е г о. А какой был патриотичный пацан

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 години тому, US7IGN сказав:

вам же вище написали що то навчання

Звісно, ніхто в ефір не видасть, що саме залетіло до Польщі, та пролетіло стільки недоторканим, одне, пишуть, навіть 300 км.
Якщо прості Гербери-імітатори, то одна історія ... а якщо там пролетіли Гербери з камерами та модемами, особливість яких в режимі онлайн бачити роботу засобів ППО, вести розвідку, атакувати цілі(якщо Герань-Шахед) там, де  РЕБ заглушив GPS ... то зовсім-зовсім-зовсім інша історія.

І ще одне - ніхто вночі не знав, що саме летіло, і не збивати над своєю територією ймовірний розвідник ... щось в поляків теж у підготовці шашлики виходять ... може бубочка то ще не самий поганий варіант пройєбанця? Макрон у камуфляжних лосинах скоро покаже майстер-класс? 😉

Якщо наступного разу у Польщу завітають вже не дрони, я не здивуюсь ... зима близько ... :o

Посилання на коментар

25 хвилин тому, akineo сказав:

пам'ятаю в кінотеатр на Бумер-2 ходив, і багатьом таке подобалось. 

собака моя. звук мій..мені не сильно все це подобається, бо якби    кажуть,що мозок в мене єєє)) прикинь?)

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...