akineo Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 16 годин тому, karlito сказав: навіть ракети відмінили - то висадились. чк це читати? що це? про що це? п.с: ракет щапускають не багато, а збивають теж не багато. чому? де потужність? де петріоти, іриски? або ж минулі роки нам ***іли про ефективність ппо, коли 100 летіло а збивали 80-90 Змінено 5 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 12 годин тому, Vinsol2009 сказав: Звісно, що є. Певні аптеки торгують, усі знають які і цим. Принаймні у Харкові. це шлях в нікуди. короткочасний ефект з посиленням депресняка після. лише зняття дії негативного чинника - війни. тому люди і тікають своїм ходом, бо деякі люди не можуть взагалі будь як жити в такій обстановці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Чому не виходять на протестний мітинг картонні мітінгувальники? Чому мовчить партія ЄС??? Крупа на волі! І яка радість в колективу! І в прокурорів з суддями напевне свято, це як виграти джек-пот! ЄС дуже чекає нас в своєму Союзі з Крупою разом! 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 11 годин тому, МаТраС сказав: дуже дивно,коли ми 2 роки лупимо нпз, а у нас все ок і з газом і світлом. кажись пора нам готуватися. точно не пам ятаю, відновлювали тес нашу десь пів року ,а то і більше минулий раз. але тоді не шахеди, а ракетками влупили це ви гучно сказали. б'ють тоді , стільки і туди куди дозволять господарі. а чи буде у нас світло і газ побачимо зимою Змінено 5 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 10 хвилин тому, akineo сказав: це шлях в нікуди суди втричі збираються скоротити sud.ua/uk/news/publication/340768-optimizatsiya-seti-sudov-mozhet-vyglyadet-slozhnoy-i-nepopulyarnoy-reformoy-no-ee-nuzhno-sdelat-irina-mudraya Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 17 годин тому, DmiVady сказав: Ніч перестала бути нудною: "Вже до 10 шахедів у Польщі -2 в Польщі З почином! приліт БПЛА у Польщі Польща - вибухи 1 БПЛА у напрямку Жешув, Польща. 1 БПЛА у напрямку Люблін, Польща. 1 БПЛА у напрямку Радом, Польща. 1 БПЛА у напрямку Седльце, Польща. 4 БПЛА через Волинь в бік Польщі. Шахед на Польщу з Білорусі" © А хто казав, що в Україні поганий РЕБ ? це не ми 😉, бо якщо не ми, то не ми 😜 *2х борти стратегічної авіації Ту-95мс приземлилися назад на аеродром Енгельс ** Літаки, які мали запускати крилаті ракети, повернулися на аеродром (монітори писали про 8 бортів Ту-95МС) Запуск «Калібрів» із моря також скасовано, кораблі йдуть на базу. Підозрюю, що в Кремлі та штабах РФ зараз дуже неспокійно .... Шахедів ще до біса у небі, але цієї ночі багатьом в Україні трошки пощастило. I love Ukrainian EW ❤️ коли намічаються переговори, то відубвається якась дурня. ось ця чергова дурня і відбувалсь. зараз буде круть верть ескалація - ще рік війни до наступних перемовин. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому побільше обговрюйте наркоту, ще форум прикриють 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 6 годин тому, DmiVady сказав: РФ зовсім не боїться йти на пряму конфронтацію з НАТО. 2 млн армія вже зараз є. і 20 лямів ? можуть поставити у разі війни. чого їм боятися? у НАТо скільки там тисяч піхоти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 хвилини тому, akineo сказав: 2 млн армія вже зараз є. і 20 лямів ? можуть поставити у разі війни. чого їм боятися? у НАТо скільки там тисяч піхоти? ви як ото не розумієте справжні причини того що відбувається і що має вібдуватися Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: ви як ото не розумієте справжні причини того що відбувається і що має вібдуватися викладайте) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, akineo сказав: викладайте) ні, я вже давно не викладаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: ні, я вже давно не викладаю. я тупий. поясніть 10 хвилин тому, US7IGN сказав: справжні причини того що відбувається і що має вібдуватися Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1958 рік Фільм Киянка. AQOAHantT7IbtGpyBWoIkOuEY0BjYSVnglXpyoU32tZfm1mJOIl-sA3gYjeIkuMf5vRVoHzAuJ4qr-GAeuIzmsjhwtn5LEeR2jPfoDjBCBA3dg.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому AQPk35NelmvqhCWgKFJYRsf2hJa2Xriu7hmI68qLuxZFtjERx1OFjM2O5LvEeHkZWQ036PJJ7j4thmdNRB7BHsT6.mp4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Про нетрадиційну орієнтацію європейських політиків. Про пєтухів, короче. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, akineo сказал: побільше обговрюйте наркоту, ще форум прикриють А Ви завжди були таким переляканим? чи це війна так вплинула? Що не пост то якийсь переляк може вам до бабці треба? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 години тому, karlito сказав: я і згоден і не згоден. в ідеальному світі так, але ж коли індивід вливає в себе 0,5-0,7 віскі - він особливо не париться, а по шкоді це гірше ніж вміст доброї частини аптеки. тому я декому (не всім, звичайно, а здоровим чоловікам, які потім не будуть мене звинувачувати в випадку чого) можу порекомендувати дещо, як рибячий жир, вітаміни, нікотинову кислоту для ліпідного профілю, статіни, метформін, певний протокол ГЗТТ, чим іноді можна розігнатись (модафініл, кофеїн, ефедрин) а чим притормозитись (гідазепам, тріттіко). ну не будеш ти в нашому буремному світі на кожен пук і пчих аналізи робити. але слід памятати що здоровя це один з наших основних ресурсів, і ставитись до нього потрібно відповідно, торгуватись, коли витрачаєш. не порада Ви пишете про правильні речі, але ... вони загальні, а кожна людина індивідуальна. Я тому і намагаюсь не "рекомендувати" щось, хоч погратися у біохакінг - одне з моїх давніх хобі) Я хз, як той же добре вивчений модафініл сприйме людина, у якої є якесь психічне відхилення чи виснаження (а що, якщо не впорається з розгоном) - брати на карму собі вавку ? ) До речі, на примітку: статини та метформін, які мають немало побічних неприємностей, заміняються легко(хоча це займає більше часу ніж пігулки) фізичними вправами + натурашкою(берберін, бергамот, бета-сітостірол тощо) - це перевірив на собі, коли приводив себе до ладу, і парі з лікарем (пощастило що лікар просунутий і не тупий) виграв, бо відмовився від статинів ) хоч було в мені тоді 110 кг при 190 росту ) і так, я був не дуже хворий ) Все починається з аналізів і розуміння "яка ціль", а гарний лікар допоможе усунути причини, а не боротися з наслідками ... хоча боротися з наслідками лікарю фінансово вигідніше ) Так, вітаміни-мінерали можна без рецепта - максимум що буде - моча буде дорожче ) але я все одно почав би з аналізів та лікаря ) Всім здоров'я! ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 56 хвилин тому, юра84 сказав: А Ви завжди були таким переляканим? чи це війна так вплинула? Що не пост то якийсь переляк може вам до бабці треба? де я тоді нити буду, якщо форум закриють? треба не до бабці, треба на той світ. важко лише живим. подивіться скільки суєти лише в цій темі. а мертвому вже фіолетово. Змінено 3 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) Розсріляйт е мене патріоти ()( VID_20250910_221232.mp4 Змінено 3 години тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 6 хвилин тому, МаТраС сказав: Розсріляйт е мене патріоти ()( VID_20250910_221232.mp4 20 \u041c\u0411 · 0 завантажень пам'ятаю в кінотеатр на Бумер-2 ходив, і багатьом таке подобалось. Змінено 3 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 час назад, akineo сказал: ваші ставки? повернеться курва чи ні?) Ставлю на то что вне зависимости от того вернется он, или нет, и когда это будет - публично это все освещаться не будет. Разве что опять каким-то итальянцам попадется. Вот про Сеню "куля в лоба" мы что знаем? Н и ч е г о. А какой был патриотичный пацан 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 години тому, US7IGN сказав: вам же вище написали що то навчання Звісно, ніхто в ефір не видасть, що саме залетіло до Польщі, та пролетіло стільки недоторканим, одне, пишуть, навіть 300 км. Якщо прості Гербери-імітатори, то одна історія ... а якщо там пролетіли Гербери з камерами та модемами, особливість яких в режимі онлайн бачити роботу засобів ППО, вести розвідку, атакувати цілі(якщо Герань-Шахед) там, де РЕБ заглушив GPS ... то зовсім-зовсім-зовсім інша історія. І ще одне - ніхто вночі не знав, що саме летіло, і не збивати над своєю територією ймовірний розвідник ... щось в поляків теж у підготовці шашлики виходять ... може бубочка то ще не самий поганий варіант пройєбанця? Макрон у камуфляжних лосинах скоро покаже майстер-класс? 😉 Якщо наступного разу у Польщу завітають вже не дрони, я не здивуюсь ... зима близько ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 25 хвилин тому, akineo сказав: пам'ятаю в кінотеатр на Бумер-2 ходив, і багатьом таке подобалось. собака моя. звук мій..мені не сильно все це подобається, бо якби кажуть,що мозок в мене єєє)) прикинь?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз