7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, witwal сказав: нет, не поклонник, зачем мусор сюда выкладывать? Для рашапідорів, звісно, це "мусор"... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, witwal сказав: нет, не поклонник, зачем мусор сюда выкладывать? дубль марафона. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
witwal Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 минуты назад, 7351 сказал: Для рашапідорів, звісно, це "мусор"... сказочный долб,,б! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, witwal сказав: сказочный долб,,б! Русня? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 4 години тому, karbo сказав: 6 годин тому, Фрай сказав: Може краще всіх обісравшихся стріляти, а деяких вішати? Хто би тоді на цьому форумі писав?))) Стопе! я не кумів мав на увазі, а тих хто «обісрався». Усіх цих татарових, миндичей, єрмаків, арахамій, рєзніків, умєрових і тд згідно реєстру награбованого, а якщо рило в пуху у зелі то і його до відповіді. Особливо коли одним списком підуть грановські, полякови, гончаренки, кононенки і тд, а з ними і той під чиїм прапором кодла зібралась. тоді й форумні золотарі позатикають роти, можливо, але ж це хвантастика, синку! Форум типовий показник того, що є в реальному житті і чого варті крокодилячі сльози місцевих «патріотів» під захистом місцевої форумної Хвеміди, яка зводить тишком-нишком особисті рахунки з усіма незгодними. «Свої» безкарно ллють лайно на Україну, українців і їх вибір, неправильний на їх думку, постять гидотні карикатури на Президента країни, а будь-яке безневинне запитання за прошоколадних обісранців чи просто згадка і … (прикладів вистачає, доказів також, рукописи не горять!) Все те ж саме, що насправді відбувалось при каденції самізнаєтекого. Політичні репресії проти будь-кого, хто проти політики партії, ламали об коліна так, що хребти тріщали! При шкурних інтєрєсах навіть проти своїх вмикались державні важелі, що вже казати за інший табір. Не чіпали лише жопоблок та папєрєдніків, зрозуміло чому - «…Коля хароший парень!» Та лайна стільки, що авгієви конюшні відпочивають, але сенс комусь щось доводити? Особливо недалеким чи отруєним прямім каналом та ботами самізнаєтекого, бог їм суддя, бо сподіватись на суддів земних нікчемна справа. Змінено 1 година тому користувачем Фрай 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
witwal Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, 7351 сказал: Русня? Украина! -придурок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, witwal сказав: Украина! -придурок Тобто, придурок з України, що не знає мови? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zak Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Російський БПЛА 50 хвилин літав в повітряному просторі Румунії, поки не зник з радарів (впав?). Чекаємо на реакцію НАТО. www.pravda.com.ua/news/2025/09/13/7530741/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 17 хвилин тому, МаТраС сказав: ти,скажи,як вижити місту Українка без тЕС . що там твої пі да ри кажуть??зима скоро. КВАРТИРАМ www.instagram.com/reel/DOY2PhYDRK9/?igsh=MXkyaTZweDVobTc4dw== Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
witwal Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, 7351 сказал: Тобто, придурок з України, що не знає мови? 🤣детский сад , щтаны на лямках! украинский знаю прекраснои люблю , форум строим дом не гос заклад, тому спiлкуюсь як менi зручно! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, Zak сказав: Російський БПЛА 50 хвилин літав в повітряному просторі Румунії, поки не зник з радарів (впав?). Чекаємо на реакцію НАТО. www.pravda.com.ua/news/2025/09/13/7530741/ А хіба можливе щось окрім занепокоєння? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 34 хвилини тому, МаТраС сказав: мій прогноз: ця зима буде,як перша в 22. зимою поговоримо. співчуття, хто живе в квартирах, але з власного досвіду: спати можна і при заморозках і при -3. малолітніх дітей не касається.. треба вивозити.. А я сьогодні друзям на спортбазу на косі, поряд, 5+ кубів гарного пиляного та колотого дуба завіз. Може трошки доколоти прийдеться зайти, бо вони вже старенькі. На тижні ще з буржуйкою розберуся, заміню коліна ) якщо що, то там грітися буду, коли в місті, шуткую, звісно. У квартирах, якщо що, першою ляже вода та каналізація, і всьо ... срати в пакети? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 хвилини тому, DmiVady сказав: срати в пакети? в джерельце neolurk.org/wiki/Макеевский_родничок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: в джерельце neolurk.org/wiki/Макеевский_родничок Оооо, я все не міг второпати свого часу цього мему, коли воно зустрічалось. А потім знайшов пояснення, і трошки прихуїв з своїх співвітчизників ... зараз вже не дивуюсь. Карма та кармічна відповідальність, вона така ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Оооо, я все не міг второпати свого часу цього мему, коли воно зустрічалось. А потім знайшов пояснення, і трошки прихуїв з своїх співвітчизників ... зараз вже не дивуюсь. Карма та кармічна відповідальність, вона така ... Все буде Донецьк Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: Все буде Донецьк 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 годину тому, 7351 сказав: При кожній появі військ росії -- одразу "лапки вгору і здавати Україну". Що в Іловайську, що в Дебальцево, що в Криму. Досвід не проп'єш(С) богом даний зеля Україні! хто ж як не зеля???! боже як я люблю зеленського, як ото він виступає (с) Змінено 1 година тому користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 19 хвилин тому, DmiVady сказав: 1 хвилину тому, akineo сказав: богом даний зеля Україні! хто ж як не зеля???! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 59 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 59 хвилин тому 23 хвилини тому, US7IGN сказав: Все буде Донецьк Пригадав ще ... В 14-15-х в мене цілий підрозділ був "наш", бо там воювали друзі, товариші, та й з іншими ми познайомились, допомагали тощо. Дехто загинув, декого було поранено, але ніколи я такої гидоти, на кшталт "роднічка", як від диванних шароварних патріотів, від військових не чув, навіть після 22-го ... Може це завдяки тому, що я сторонюся підарів у житті, а "наш" підрозділ тоді формувався з добровольців ... тож підари туди не попадали, а тіх що присилали сходу вибраковували ... Ну їх, це біосміття - тре голову провітрити ) погода гарна) самі тута хуліганьте, а я прогуляюся) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 46 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 46 хвилин тому 11 хвилин тому, DmiVady сказав: Пригадав ще ... В 14-15-х в мене цілий підрозділ був "наш", бо там воювали друзі, товариші, та й з іншими ми познайомились, допомагали тощо. Дехто загинув, декого було поранено, але ніколи я такої гидоти, на кшталт "роднічка", як від диванних шароварних патріотів, від військових не чув, навіть після 22-го ... Може це завдяки тому, що я сторонюся підарів у житті, а "наш" підрозділ тоді формувався з добровольців ... тож підари туди не попадали, а тіх що присилали сходу вибраковували ... Ну їх, це біосміття - тре голову провітрити ) погода гарна) самі тута хуліганьте, а я прогуляюся) благостні люди притягують благостних.. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому 14 хвилин тому, DmiVady сказав: Пригадав ще ... В 14-15-х в мене цілий підрозділ був "наш", бо там воювали друзі, товариші, та й з іншими ми познайомились, допомагали тощо. Дехто загинув, декого було поранено, але ніколи я такої гидоти, на кшталт "роднічка", як від диванних шароварних патріотів, від військових не чув, навіть після 22-го ... Може це завдяки тому, що я сторонюся підарів у житті, а "наш" підрозділ тоді формувався з добровольців ... тож підари туди не попадали, а тіх що присилали сходу вибраковували ... Ну їх, це біосміття - тре голову провітрити ) погода гарна) самі тута хуліганьте, а я прогуляюся) Пропаганда безжальна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому nv.ua/ukr/world/geopolitics/garantiji-bezpeki-dlya-ukrajini-bazoviy-dokument-mayzhe-gotoviy-zelenskiy-50544796.html черговий потужно безпечний план Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 24 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 24 хвилини тому 22 хвилини тому, МаТраС сказав: благостні люди притягують благостних.. А ще їм дуже потрібні гроші open4business.com.ua/ukrayini-znadobytsya-ne-menshe-120-mlrd-na-nastupnyj-rik-dlya-prodovzhennya-vijny/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 12 хвилин тому 11 хвилин тому, US7IGN сказав: А ще їм дуже потрібні гроші open4business.com.ua/ukrayini-znadobytsya-ne-menshe-120-mlrd-na-nastupnyj-rik-dlya-prodovzhennya-vijny/ фак ю ваш бізнес)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз