DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Воно, може й дрібниця, а вухо ріже. Але ще раз наголошу - це не дає вам право навішувати ярлики. Бо людина відрізняється від полубітних розвитком лобових часток мозку, які відповідають, у тому числі за контроль поведінки (стримування імпульсів, самоконтроль, соціально прийнятна поведінка). Якщо щось незрозуміло з моїх постів - можете просто поставити питання, в нормальному тоні, я відповім. Хамство і дурість на форумах я більшою частиною просто ігнорую - не бажаю витрачати час, це як і в парку переступати через собачі кетяги. 52 хвилини тому, US7IGN сказав: нагадало "режим це всі ті кому за нього гарно живеться" (с) Та мені й 19-21 непогано жилося, хоч з трускавецькими співпрацювати не став. Але сьогодні вкотре переконався у силі агітпропу - ті "кацапські наративи" за які рік-два тому в цій темі б закидали лайливими постами, сьогодні спокійно озвучують і ВОЗ, і інші провладні, і ті, хто вчора хотів "кордони 91-го" сьогодні вже "згодні" на значно менше. А сьогоднішні "кацапські наративи" можуть бути у політичному тренді завтра, і знов ... Так і живемо ...якщо пригадали Олеговича, то: "Рыбка махнула хвостом и отвернулась. «Ну и жизнь у неё, – подумал Стёпа. – С одной стороны доска, где таких, как ты, разделывают. С другой стороны стойка, где таких как ты едят. Куда ни погляди, или то, или это. У рыб память – три минуты. Но даже это, наверно, не спасает, потому что с одной стороны всё время режут, а с другой всё время едят. Всё как у людей. Плавает посередине, мечет свою икорку и надеется, что дети будут жить лучше… " © На жаль, їх вже не спитають, бо РФ, судячи з останніх подій-натяків, вирішила все ж продовжувати примус силою "до досягнення чого досягнуть". Можливо, найближчим часом щось зміниться, але - поки так, на мою думку. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Тупорылому придурки западло открыть первоисточник Хто ти -- я в курсі давно. З першоджерелами в тебе завжди були проблеми -- про це я теж в курсі. Що сказати хтів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 27 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Не ті, що пропонує раша. Хоча б по ЛБЗ, але з гарантіями від Заходу про дієву допомогу на випадок продовження. Ніяких стовідсоткових гарантій вам ніхто не дасть. Навіть п'ята стаття НАТО їх не дає. Найкраща гарантія - це свій власний ВПК, грамотні фортифікаційні споруди і наявність людей, які будуть воювати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 години тому, Dmitriy_S сказав: Сьогодні ви стаєте на хвилину цілою країною кожного дня, а завтра вас заставлять возити портрет Зеленського і ставати на п'ять хвилин на коліна і цілувати того портрета. В потім будете ходити строєм і кричати "Слава Зеленському, слава Україні". Про портрети. zaxid.net/sud_zasudiv_na_45_roki_vinnitskogo_aktivista_yakiy_porvav_portret_poroshenka_n1387612 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 годин тому, ks6 сказав: Знакомый попал на закарпатское ТЦК. Короче поехал с семьей в Мукачево. Самому полтос, без брони или отсрочки. Повестки не получал, в Резерве зарегистрировался. На блокпосту между Львовской и Закарпатской остановили, типа вьезд только с броней, граница и т.д. Не задержали, денег дал, вернулся назад. Имхо, чистый развод на бабло. Для таких есть поезд номер 59. Едет вдоль самой колючки и Никаких проверок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 9 годин тому, hause сказав: потрібна повна перезагрузка. Ярким чином? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 годин тому, vadimv сказав: Нахіба мені відповідь тупого ШІ, коли у мене є свідчення людей, які жили в той час і все бачили власними очима. Хоча може ШІ не такий тупий, яким прикидається, і через деякий час до вас дійде, що людина (як вид) - це його перший ворог. У Інструмента цифрового фашизму питати правду про нацистів якось тупо. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 годин тому, Dmitriy_S сказав: але ж вони загалом працювали на благо Німеччини. Ага, а ***ло з посіпаками на благо росії працюють... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, MaxS сказав: Ага, а ***ло з посіпаками на благо росії працюють... Ні. Ці працюють на благо Китаю:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 15 хвилин тому, DmiVady сказав: Можливо, найближчим часом щось зміниться Війна розпочнеться, якщо НАТО зібʼє російський літак, — посол рф у Франції Мешков заявив, що це означатиме початок військового конфлікту Голова Пентагону екстрено скликав сотні генералів і адміралів, не назвавши причини, — The Washington Post пише, що це значно налякало військове командування США Змінено 2 години тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 хвилин тому, DmiVady сказав: Можливо, найближчим часом щось зміниться, але - поки так, на мою думку. Щось ви рівновагу останнім часом втрачаєте через те що того не варте. Розумію що важко, але тримайтеся. Я до цього режиму і його послідовників як Лєтов ставлюся: Я забыл, с чего начал и что будет в конце, И снег уже не тает у меня на конце. Я устал охуевать от ***астической попсы, Когда я вижу их в лицо, я говорю себе: — Не ссы! И если мне не будет лень, И если я буду в силах, Я приду поплясать на ваших могилах. (С) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Голова Пентагону екстрено скликав сотні генералів і адміралів, не назвавши причини, — The Washington Post пише, що це значно налякало військове командування США Звільнять всіх бо не потрібні більше 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: И если я буду в силах, Я приду поплясать на ваших могилах. (С) Сили трохи не розрахував 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 26 минут назад, 7351 сказал: Хто не пам'ятає минулого -- у того немає майбутнього. А задля чого ви пам'ятаєте як раз цей момент? Знову методичка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 23 хвилини тому, MaxS сказав: От зрадойобив би собі на stroimdom.com.ua, ще б і лайків отримав жменю. Так, маєте рацію, але ... "Жизнь - это супермаркет, бери все что хочешь. Касса на вьіходе" © Можливий і такій перебіг подій, коли за сьогоднішні та вчорашні лайки, навіть на stroimdom.com.ua спитають, тож розслаблятися не треба. Тож тема пана Бездомного, на моменті, менш небезпечна для висловів, але ... якщо адміном stroimdom стане жінка ... то на те, щоб випиляти Бездомного(чи будь-якого іншого юзера) з усім контентом, знадобиться натиснути не так багато кнопок у "адмінці" 😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Сили трохи не розрахував Ну я вже досить багато своїх ворогів пережив 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Тільки що, DmiVady сказав: Можливий і такій перебіг подій, коли за сьогоднішні та вчорашні лайки, навіть на stroimdom.com.ua спитають, тож розслаблятися не треба. Карма завжди працює 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 минут назад, vadimv сказал: Війна розпочнеться, якщо НАТО зібʼє російський літак, — посол рф у Франції Мешков заявив, що це означатиме початок військового конфлікту Голова Пентагону екстрено скликав сотні генералів і адміралів, не назвавши причини, — The Washington Post пише, що це значно налякало військове командування США Саме тому зосередитись треба на знищенні літаків в Україні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 4 хвилини тому, DmiVady сказав: на те, щоб випиляти Бездомного(чи будь-якого іншого юзера) з усім контентом, знадобиться натиснути не так багато кнопок у "адмінці" 😉 "Це ж було вже!" © Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 минуты назад, karbo сказал: Саме тому зосередитись треба на знищенні літаків в Україні Тому може краще було дати Україні більше Петріотів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: "Це ж було вже!" © 24tv.ua/divchina-nochuye-pid-ttsk-cherez-mobilizatsiyu-cholovika-video_n2921638 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, kim chen lhoran сказал: Тому може краще було дати Україні більше Петріотів? Достатньо дати ракет повітря -повітря більшої дальності Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Зеленський: Я готовий піти з посади, але після завершення війни Джерело: censor.net/ua/n3576091 війна на довго... мабуть після цього вирішив Залужний перемагає Зеленського на президентських виборах з великим відривом, - соцопитування. ІНФОГРАФІКА Джерело: https://censor.net/ua/n3576173 Змінено 1 година тому користувачем Александр Аврамчук 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: А задля чого ви пам'ятаєте як раз цей момент? Знову методичка? Якщо не вважаєш себе дешевим звіздаболом -- здивуй доказами про "методічку". Чи ти є? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: 24tv.ua/divchina-nochuye-pid-ttsk-cherez-mobilizatsiyu-cholovika-video_n2921638 Чоловіка разом з житлом забрали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз