US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 22 хвилини тому, sergio сказав: Так дрессировка или дань погибшим?! А що таке дань загиблим? Поясніть. Наскільки я знаю з біології мертвим взагалі все пофігу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 2 хвилини тому, US7IGN сказав: А що таке дань загиблим? Поясніть. Наскільки я знаю з біології мертвим взагалі все пофігу. гробки - це круто. їдять і звичайно ж бухають на кладовищі) вжн 20 років не хожу. так ото на могилу до бабушки рідко заходив Змінено 4 години тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 минуты назад, US7IGN сказал: А що таке дань загиблим? Поясніть. Наскільки я знаю з біології мертвим взагалі все пофігу. Ну типа вшанування загиблих. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 хвилини тому, sergio сказав: Ну типа вшанування загиблих. А можна дозволить водіям в якості вшанування і щоб пом'януть загиблих в дев'ять ранку соточку коньяку опрокинуть? І потом ще в шість вечора, в час пік, теж в пам'ять про загиблих і щоб в пробці не так скучно стоять було. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: А можна дозволить водіям в якості вшанування і щоб пом'януть загиблих в дев'ять ранку соточку коньяку опрокинуть? І потом ще в шість вечора, в час пік, теж в пам'ять про загиблих і щоб в пробці не так скучно стоять було. а хто не бухає, хапануть напас на капоті Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) Сьогодні в театрі ми з донькою взяли участь у дуже комфортно й доречно організованій "хвилині мовчання". Без зайвого пафосу глядачів чемно попросили вшанувати всіх загиблих - всіх. Вшанували - і життя продовжилося: показували комедію "За двома зайцями", актори грали чудово. Про те, як і навіщо створюються ритуали, і як правильно на це реагувати, ми з донькою вже говорили. Так само я пояснював і те, що "дай дурневі скляного прутня - він і прутень розіб’є, і руки поріже". Змінено 3 години тому користувачем DmiVady кацапизми виправляю) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Геніально Пакистанець продавав свою сечу в рф під виглядом лікувального зілля. 21 річний пакистанець протягом двох років постачав в Ерефію свою сечу під виглядом верблюжої (у деяких мусульманських країнах її прийнято вживати з лікувальною метою). Один із орків помітив дивний і нетиповий смак, після чого повідомив про це в поліцію. Під час перевірки було виявлено обман, продавця заарештували. Сеча продавалася через маркетплейси, включаючи рф, Узбекистан, Киргизстан і т.д. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, МаТраС сказав: Геніально Пакистанець продавав свою сечу в рф під виглядом лікувального зілля. 21 річний пакистанець протягом двох років постачав в Ерефію свою сечу під виглядом верблюжої (у деяких мусульманських країнах її прийнято вживати з лікувальною метою). Один із орків помітив дивний і нетиповий смак, після чого повідомив про це в поліцію. Під час перевірки було виявлено обман, продавця заарештували. Сеча продавалася через маркетплейси, включаючи рф, Узбекистан, Киргизстан і т.д. Досвідчений попався, мабуть ще в дев'яностих уринотерапією займався і воду від телевізора заряджав Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 30 минут назад, DmiVady сказал: Сьогодні в театрі ми з донькою взяли участь у дуже комфортно й доречно організованій "хвилині мовчання". Без зайвого пафосу глядачів чемно попросили вшанувати всіх загиблих - всіх. Вшанували - і життя продовжилося: показували комедію "За двома зайцями", актори грали чудово. Про те, як і навіщо створюються ритуали, і як правильно на це реагувати, ми з донькою вже говорили. Так само я пояснював і те, що "дай дурневі скляного прутня - він і прутень розіб’є, і руки поріже". Я вважаю, що то привчають до: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 16 хвилин тому, sergio сказав: Я вважаю, що то привчають до: Там багато аспектів впливу - і не лише негативних. Цей ритуал існує давно й практикується по всьому світу. Питання в тому, як його проводять і як ти сам із цим даєш собі раду. Кіно гарне - дуже люблю 👍 Змінено 2 години тому користувачем DmiVady кацапизми виправляю) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 19 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому В 25.09.2025 в 15:44, Вячеслав63 сказал: То не треба вшановувати полеглих українців? Може й воювати не треба? Треба здаватися? А яке відношення хвилина мовчання має до вшановування? Вшановування це виключно внутрішній стан - він або є або його нема, й ніякими зовнішніми атрібутами це не регулюється - можна мовчати й дівок розглядувати, яке ж це вшановування? Не треба перетворювати вшановування у фарс. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз