Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

22 хвилини тому, sergio сказав:

Так дрессировка или дань погибшим?!

А що таке дань загиблим? Поясніть. Наскільки я знаю з біології мертвим взагалі все пофігу.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

А що таке дань загиблим? Поясніть. Наскільки я знаю з біології мертвим взагалі все пофігу.

гробки - це круто. їдять і звичайно ж бухають на кладовищі) вжн 20 років не хожу. так ото на могилу до бабушки рідко заходив

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар

3 минуты назад, US7IGN сказал:

Ну типа вшанування загиблих. 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, sergio сказав:

Ну типа вшанування загиблих. 

А можна дозволить водіям в якості вшанування і щоб пом'януть загиблих в дев'ять ранку соточку коньяку опрокинуть? І потом ще в шість вечора, в час пік, теж в пам'ять про загиблих і щоб в пробці не так скучно стоять було.

• Хаха 2
Посилання на коментар

11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

А можна дозволить водіям в якості вшанування і щоб пом'януть загиблих в дев'ять ранку соточку коньяку опрокинуть? І потом ще в шість вечора, в час пік, теж в пам'ять про загиблих і щоб в пробці не так скучно стоять було.

а хто не бухає, хапануть напас на капоті

Посилання на коментар

Сьогодні в театрі ми з донькою взяли участь у дуже комфортно й доречно організованій "хвилині мовчання".

Без зайвого пафосу глядачів чемно попросили вшанувати всіх загиблих - всіх.
Вшанували - і життя продовжилося: показували комедію "За двома зайцями", актори грали чудово.

Про те, як і навіщо створюються ритуали, і як правильно на це реагувати, ми з донькою вже говорили.
Так само я пояснював і те, що "дай дурневі скляного прутня - він і прутень розіб’є, і руки поріже".

Змінено користувачем DmiVady
кацапизми виправляю)
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Геніально

Пакистанець продавав свою сечу в рф під виглядом лікувального зілля.

21 річний пакистанець протягом двох років постачав в Ерефію свою сечу під виглядом верблюжої (у деяких мусульманських країнах її прийнято вживати з лікувальною метою). Один із орків помітив дивний і нетиповий смак, після чого повідомив про це в поліцію. Під час перевірки було виявлено обман, продавця заарештували.

Сеча продавалася через маркетплейси, включаючи рф, Узбекистан, Киргизстан і т.д.

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, МаТраС сказав:

Геніально

Пакистанець продавав свою сечу в рф під виглядом лікувального зілля.

21 річний пакистанець протягом двох років постачав в Ерефію свою сечу під виглядом верблюжої (у деяких мусульманських країнах її прийнято вживати з лікувальною метою). Один із орків помітив дивний і нетиповий смак, після чого повідомив про це в поліцію. Під час перевірки було виявлено обман, продавця заарештували.

Сеча продавалася через маркетплейси, включаючи рф, Узбекистан, Киргизстан і т.д.

Досвідчений попався, мабуть ще в дев'яностих уринотерапією займався і воду від телевізора заряджав:lol:

Посилання на коментар

30 минут назад, DmiVady сказал:

Сьогодні в театрі ми з донькою взяли участь у дуже комфортно й доречно організованій "хвилині мовчання".

Без зайвого пафосу глядачів чемно попросили вшанувати всіх загиблих - всіх.
Вшанували - і життя продовжилося: показували комедію "За двома зайцями", актори грали чудово.

Про те, як і навіщо створюються ритуали, і як правильно на це реагувати, ми з донькою вже говорили.
Так само я пояснював і те, що "дай дурневі скляного прутня - він і прутень розіб’є, і руки поріже".

Я вважаю, що то привчають до:

• Сумно 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, sergio сказав:

Я вважаю, що то привчають до:

Там багато аспектів впливу - і не лише негативних. Цей ритуал існує давно й практикується по всьому світу.
Питання в тому, як його проводять і як ти сам із цим даєш собі раду.
Кіно гарне - дуже люблю 👍

Змінено користувачем DmiVady
кацапизми виправляю)
  • Лайк 1
Посилання на коментар

В 25.09.2025 в 15:44, Вячеслав63 сказал:

То не треба вшановувати полеглих українців? Може й воювати не треба? Треба здаватися?

А яке відношення хвилина мовчання має до вшановування? Вшановування це виключно внутрішній стан - він або є або його нема, й ніякими зовнішніми атрібутами це не регулюється - можна мовчати й дівок розглядувати, яке ж це вшановування? Не треба перетворювати вшановування у фарс.

Посилання на коментар

42 хвилини тому, katso сказав:

А яке відношення хвилина мовчання має до вшановування? Вшановування це виключно внутрішній стан - він або є або його нема, й ніякими зовнішніми атрібутами це не регулюється - можна мовчати й дівок розглядувати, яке ж це вшановування? Не треба перетворювати вшановування у фарс.

Посилання на коментар

26.09.2025 в 14:42, Vinsol2009 сказав:

— Візьмімо батька на носилки й залишмо під ТЦК. Хай роблять що хочуть!

— Корів і биків берімо на шнурок і теж ведімо під ТЦК!

На подвір’ї будинку зібралося з десяток жителів села Сасів на Львівщині, які емоційно вирішують, що робити з прикутим до ліжка тяжкохворим сусідом і його великим господарством. Єдиного сина 82-річного Йосипа Маліцького, який після трьох інсультів паралізований уже одинадцятий рік, раптово мобілізували. Без догляду також залишилися дві корови, три бики, десятки курей і качок, коти й собаки.

Не так вже й страшні маскальські воші, як зелені гниди.

44-річного Володимира Маліцького, єдиного сина 82-річного лежачого батька з першою групою інвалідності, тимчасово відпустили з навчальної частини додому через 9 днів після мобілізації.

Про це повідомив hromadske сам чоловік.    

«Мені дали відпустку до 10 днів, щоб я доніс всі необхідні документи у військову частину для звільнення з армії», — розповів він.

За його словами, попередня відстрочка в нього була чинна до 6 серпня.

«5 чи 6 серпня я пішов в Пенсійний фонд по довідку, що я отримую допомогу по догляду за батьком. 

Не маючи на руках довідки з Пенсійного фонду, він звернувся до старости села, який видав альтернативну довідку про те, що чоловік проживає разом з батьком, який потребує постійного нагляду. 

«З тією довідкою, а також з документами про інвалідність першої А групи у батька, я пішов в ТЦК. Вони подивились документи і сказали почекати в коридорі в.о начальника ТЦК. За хвилин 20 підійшла дівчина і попросила скласти психологічні тести на двісті питань і ще запитала, чи маю я водійське посвідчення. Я дуже здивувався, до чого тут взагалі посвідчення? 

У той же вечір староста приїхав під ТЦК, пояснити ситуацію з батьком, але слухати його не стали. Наступного дня чоловіка вже відвезли на навчальний полігон. 

«Там, побачивши всі мої документи, дуже здивувалися, чому мене сюди привезли. Взагалі хочу подякувати керівництву військової частини за гуманне ставлення до моєї ситуації. А також всім сусідам, старості за небайдужість і що доглядали за моїм батьком і господарством. І подяка журналістам, які висвітлили цю ситуацію, бо без резонансу не знаю, чи б щось допомогло», — додав чоловік. 

Нагадаємо, hromadske зверталося по коментарі до представників ТЦК ще на етапі підготовки відеорепортажу до публікації, проте відповіді протягом тижня так і не отримало. Як пояснював нам у коментарі військовий адвокат Роман Лихачов, найімовірніше в ТЦК скористалися відсутністю від чоловіка заяви на продовження відстрочки, яку він не написав, очікуючи документа з Пенсійного фонду. 

hromadske.ua/rehiony/252111-mene-povely-do-nachalnyka-ttsk-ale-po-dorozi-zakryly-mobilizovanoho-syna-cholovika-z-invalidnistiu-tymchasovoho-vidpustyly?_gl=1*1j4wrez*_up*MQ..*_ga*MjgwMjUyOTUyLjE3NTg5ODg5Mzk.*_ga_5QMSRNVKWQ*czE3NTkwMDUxMzgkbzIkZzEkdDE3NTkwMDUxNTEkajQ3JGwwJGgw*_ga_47KVPEYFJ4*czE3NTkwMDUxMzgkbzIkZzEkdDE3NTkwMDUxNTEkajQ3JGwwJGgw*_ga_V3WYTMZ64J*czE3NTkwMDUxMzgkbzIkZzEkdDE3NTkwMDUxNTEkajQ3JGwwJGgw*_ga_FFQQ6F8PRK*czE3NTkwMDUxMzgkbzIkZzEkdDE3NTkwMDUxNTEkajQ3JGwwJGgw*_ga_QRXBZKG0YN*czE3NTkwMDUxMzgkbzIkZzEkdDE3NTkwMDUxNTEkajQ3JGwwJGgw

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...