DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: А де ж суперефективні дрони-перехоплювачі? То військова таємниця. Товариш поряд був - пощастило і він цілий й машина, перші хвилини допомагав там, але служби швидко примчали та всіх цивільних відігнали, щоб під ногами не плутались. Змінено 6 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 годину тому, 7351 сказав: Тобто, зневажав їх? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 53 минуты назад, Vitaliy67 сказал: Вы к нам надолго? Окопы уже роете? Не знаю, к кому «вам», а я к себе). Потусую и в Нарву, опять же к себе) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 33 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: На відео 2001 рік, Зеленський, 23 роки -- ні разу не політик, "КВН-щік" -- грає роль у спектаклі на сцені. Тепер читай уважно: Резиденция президента России Владимира Путина в Крыму отвечает интересам Украины. Об этом заявил накануне в эфире телеканала «Интер» секретарь СНБОУ Петр Порошенко. «Каждый год, месяц в году, президент России будет проводить на территории Украины. В течение этого месяца можно будет решать целый ряд вопросов, которые накопились», — объяснил Порошенко. Подробности читайте на Фразе: fraza.com/news/1797-poroshenko_dacha_putina_v_krymu_vygodna_ukraine fraza.com/news/1797-poroshenko_dacha_putina_v_krymu_vygodna_ukraine 2005 рік, Порошенко, 39 років -- народний депутат України з 1998 року -- пише, як діючий Секретар Ради національної безпеки і оборони України. ...................... Вистачить розуму порівняти? Я впевнений, що ні ... не здивуєш. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 година тому, DmiVady сказав: Це в нас "центр-центр", три шахеди серед дня в одне місце: t.me/dnepr_operativ/94370 Оскільки там хазяї нерухомості не гої, то чекаємо на реакцію Моссаду. Давно пора ізраїльські пейджери роздавати кацапам, причасним до цього. А ці хазяї живуть в Ізраїлі? Та й Ізраїль має, мабуть, кращі відносини з кацапією, а не Україною. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому А это к чему? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому interfax.com.ua/news/telecom/1108583.html Оце воно www.instagram.com/reel/DMKpGrUT7_M/?igsh=MWNydWdpeGo2Ym9zcQ== Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 година тому, 7351 сказав: грає роль у спектаклі на сцені А тепер грає роль потужного лідора. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому де Кулеба? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: А тепер грає роль потужного лідора. А ти граєш роль потужного ...... Ви обоє потужно увійшли в роль... Пишайся! Україна переможе! підори згинуть! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 час назад, Вячеслав63 сказал: А ці хазяї живуть в Ізраїлі? Та й Ізраїль має, мабуть, кращі відносини з кацапією, а не Україною. Історично ізраільська політична та силова еліта з радянських репатріантів - мабуть взагалі поголовно завербована ще кдб . А от суспільна думка в Ізраілі розділилася . Змінено 3 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 37 хвилин тому, Бездомный сказав: Історично ізраільська політична та силова еліта з радянських репатріантів - мабуть взагалі поголовно завербована ще кдб . А от суспільна думка в Ізраілі розділилася . А ХАМАС ким тоді "завербований"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 5 минут назад, 7351 сказал: А ХАМАС ким тоді "завербований"? тим самим кдб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 година тому, Бездомный сказав: Історично ізраільська політична та силова еліта з радянських репатріантів - мабуть взагалі поголовно завербована ще кдб . А от суспільна думка в Ізраілі розділилася . 24 хвилини тому, 7351 сказав: А ХАМАС ким тоді "завербований"? 19 хвилин тому, Бездомный сказав: тим самим кдб Тобто, Мосад, Аман та ШАБАК -- це теж КДБ? А МІ-6? А ЦРУ? Змінено 2 години тому користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому в ЄС зрозуміли, що на "збитті дронів" і на виготовленні дронів можна гарно заробити. як буде польською "локаційно втрачено" ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 28 минут назад, 7351 сказал: Тобто, Мосад, Аман та ШАБАК -- це теж КДБ? А МІ-6? А ЦРУ? я не казав за всіх - на увазі мав саме репатріантив з срср яша кедмі , цві маген , е.т.с. шабтай калманович - відверта кацапська авгентура Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Про кадри www.instagram.com/reel/DO2xIbhDc_V/?igsh=MWtsc25qZDlqM25zYQ== 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 години тому, Вячеслав63 сказав: А ці хазяї живуть в Ізраїлі? Не цікавився, не мій рівень, в нас дуже допитливі можуть зненацька на бріт-мілу влаштуватися. 3 години тому, Вячеслав63 сказав: Та й Ізраїль має, мабуть, кращі відносини з кацапією, а не Україною. Можливо, Бібі мені не казав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 38 хвилин тому, Бездомный сказав: яша кедмі Дружина Едіт — хімік, працювала в Міністерстві оборони. Після 39 років роботи вийшла на пенсію. Тобто, вважаєте Мосад повними дурнями? Може це "яша кедмі" вербує для Мосаду потрібних людей в Москві, де він "живе"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 32 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 32 хвилини тому 1 година тому, DmiVady сказав: Не цікавився, не мій рівень, в нас дуже допитливі можуть зненацька на бріт-мілу влаштуватися. Можливо, Бібі мені не казав. У Денькова зазвонил телефон, и он бегло заговорил на мове пополам с идишем (как я догадался, с могущественным украинским олигархом, закрывшимся по безопасности в изоляторе СБУ). Разговор с той стороны определенно шел на повышенных тонах – я различал угрозы даже с другого дивана. — Та я ж тебе, шлëма, на самокатi за то прокачаю! Но спокойный ясный свет не исчезал из глаз Денькова ни на миг. — Та ни, – отвечал он почти ласково, – сам идi в хiй… (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 25 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 25 хвилин тому Як воно в цілому? зайшло? ще є гарні гриби в кишенях Олєговича? 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 23 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 23 хвилини тому Тільки що, DmiVady сказав: Як воно в цілому? зайшло? ще є гарні гриби в кишенях Олєговича? 😉 Ну таке. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз