Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 години тому, outdoor24 сказав:

то є так, але це дуже далеко від "загнал под шконку"

Президент мать их Юнайтед стейтс оф таки Америки встречает на красной дорожке и хлопает а ладоши убийце украинских детей. На которого выписан ордер трибунала.

Это рыжее чмо не понимает глубины своего падения.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Так, я згоден, робити все бажано вчасно.

Першопричину на моменті усунути не вийде, бо Трамп і Європа, на моменті, вирішили: "He's a son of a bitch, but he's our son of a bitch."

Відштовхнувшись від цих умов можна працювати над мінімізацією втрат. Або не працювати, кожному - своє.

Можна ще почекати на Моргентау або ануннаків.

Насправді вихід є, я про нього вже писав, але ж для цього потрібні яйця і мізки у Верховного головнокомандуючого. 

Треба створювати нову армію паралельно. Взяти, наприклад, того ж Білецького з його корпусом і почати розширяти. І щоб ця армія підпорядковувалася напряму Верховному головнокомандувачу, так само як і ЗСУ. І дати їй повністю окрему ділянку/напрямок.

Посилання на коментар

вони насилу знищили правий сектор, Азов та інших розчинили в радянській армії :lol:

Змінено користувачем US7IGN
  • Лайк 1
Посилання на коментар

17 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

Президент мать их Юнайтед стейтс оф таки Америки встречает на красной дорожке и хлопает а ладоши убийце украинских детей. На которого выписан ордер трибунала.

Это рыжее чмо не понимает глубины своего падения.

А мешканець Харкова на 11 році війни не може вичавити з себе меншовартість і продовжує спілкуватися мовою окупанта, який вбиває українських дітей. То хто ж тут чмо?

• Дякую 1
Посилання на коментар

35 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Насправді вихід є, я про нього вже писав, але ж для цього потрібні яйця і мізки у Верховного головнокомандуючого. 

Треба створювати нову армію паралельно. Взяти, наприклад, того ж Білецького з його корпусом і почати розширяти. І щоб ця армія підпорядковувалася напряму Верховному головнокомандувачу, так само як і ЗСУ. І дати їй повністю окрему ділянку/напрямок.

28 хвилин тому, US7IGN сказав:

вони насилу знищили правий сектор, Азов та інших розчинили в радянській армії :lol:

Я не повністю згоден з формулюванням пана юриста, але багато в чому він має рацію - ОП конкурентів собі створювати не будуть.
В перший рік війни, коли я іноді мотався значно ближче до 0, то я досить багато чув та бачив сам. Ну і з хлопцями з 3-ки ми в технічному плані співпрацювали та теж спілкувались. Але знов таки - не буду це обговорювати, та й час йде, все змінюється.

* до речі - полковник Валентин Манько, якій, можливо, очолить Штурмові Війська, сам з "Правого сектору". Самих хлопців з "того ПС" досить мало залишилось, але ... хто зна, як воно буде. Досить цікаві хлопці - ідеологія приваблива для широкого кола, в мене було декілька знайомих звідти, хтось ще й досі працює - б'є ворога.

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

11 хвилин тому, DmiVady сказав:

Я не повністю згоден з формулюванням пана юриста, але багато в чому він має рацію - ОП конкурентів собі створювати не будуть.
В перший рік війни, коли я іноді мотався значно ближче до 0, то я досить багато чув та бачив сам. Ну і з хлопцями з 3-ки ми в технічному плані співпрацювали та теж спілкувались. Але знов таки - не буду це обговорювати, та й час йде, все змінюється.

"В перший рік війни" - в 2014-ому чи 2022-ому. Бо "Правий сектор" знищували ще до 2022-ого, як і "розчиняли" (реорганізовували) "Азов"

Посилання на коментар

14 хвилин тому, DmiVady сказав:

та там взагалі могли одночасно на два хія сісти і рибою заїсти. пам'ятаєте істеріку закордонну щодо націоналізму у вигляді ПС та Азову? я тоді замахався іноземцям пояснювати що до чого. от і показали що нема націоналізму разом з ПС та Азовом. а потім виявилося що головнепридатний взагалі офіцерів не контролює і багато чого їм дозволяє. так з'явився кацап, який навів порядок. а білецькі вже стали частиною системи. справжні незалежні в армії в принципі неможливі. і чи дійсно вони там потрібні? армія це про кругле носити і квадратне катати, а не про цю вашу ефективність...

• Сумно 1
Посилання на коментар

️Соединённые Штаты Америки также призывают страны НАТО предоставить Украине ракеты с дальностью полёта до 800 километров.

Украина готовит крупное наступление на Крым, — Sky News

По данным издания, это может быть либо морская высадка, либо массированная атака на Керченский мост.

Посилання на коментар

5 часов назад, DimaF сказал:

Ага, но ракет не дадим, пуляйте шароварами и шапками...

Ateo Breaking:
️Соединённые Штаты Америки также призывают страны НАТО предоставить Украине ракеты с дальностью полёта до 800 километров.

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

"В перший рік війни" - в 2014-ому чи 2022-ому. Бо "Правий сектор" знищували ще до 2022-ого, як і "розчиняли" (реорганізовували) "Азов"

З 22-го звісно, в 15-му я був добровольцем, але на зміну своїм друзям, до повних БД я вже не встиг - тоді 7-му хвилю мобіків скасували, тож потусувалися по піонертаборах - погралися у війноньку, і по домівках. А контракти на три роки підписувати - я ту армію взагалі дуже-дуже ще з радянських часів не люблю, бо був там) То тоді просто знав куди попаду і с ким, та і час тоді був такий, що вважав за доцільне трошки взяти участь у трататаках. 

ПС тоді співпрацював з ЗСУ, як кажуть, досить цікаво: "Трупи вам - трофейна зброя нам". Але то не точно, то ж люди кажуть)

• Дякую 1
Посилання на коментар

43 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

- і бажання.....

мізки там якісь є - зовсім без них на такий рівень не вибратися.
за яйця обговорювати не буду - може там хтось за них добре тримає.

я от з бажанням.... якось по діям не видно щоб метою було відбудова Держави у повному змісті слова...

• Лайк 3
Посилання на коментар

35 хвилин тому, DmiVady сказав:

* до речі - полковник Валентин Манько, якій, можливо, очолить Штурмові Війська, сам з "Правого сектору". Самих хлопців з "того ПС" досить мало залишилось, але ... хто зна, як воно буде. Досить цікаві хлопці - ідеологія приваблива для широкого кола, в мене було декілька знайомих звідти, хтось ще й досі працює - б'є ворога.

Так саме тому і треба створювати армію паралельно, щоб вона ніяк не залежала від ЗСУ. І от там уже можна робити контракти, за гроші і зі строками служби. Тим більше, що на такий пілотний проект гроші у європейців можна вибити набагато легше і потрібно їх буде менше. Та й потенціал для рекрутингу туди є, якщо дозволити набирати тих же СЗЧ-шників.

А якщо зробити такі контракти в поточній армії, і навіть якимось чудом по ним підуть люди, то це створить нездорову атмосферу всередині армії. Бо хтось чотири роки воює за хер та ніхера, а хтось підписав контракт з обмеженим терміном за 50к$ і отримує в рази більшу зарплатню. Але навіть і так не вийде. Це просто збільшить корупцію. Будуть ловить по селам тих самих мужиків, алкашів, наркоманів, хворих, оформляти на них контракт, а гроші з нього половинити чи й зовсім забирати. Ефективність армії це не підвищить.

• Конфуз 1
Посилання на коментар

17 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Так саме тому і треба створювати армію паралельно, щоб вона ніяк не залежала від ЗСУ. І от там уже можна робити контракти, за гроші і зі строками служби. Тим більше, що на такий пілотний проект гроші у європейців можна вибити набагато легше і потрібно їх буде менше. Та й потенціал для рекрутингу туди є, якщо дозволити набирати тих же СЗЧ-шників.

Я не спеціаліст в створюванні армій, але в мене є підозра, що старші офіцери, які знаються на війні, за тримісячні курси не створюються.
Але я зовсім не проти.

Проте, на моменті навіть мобільні групи ДФТГ ППО пропонують дуже дивні умови та контракти, хоча, можливо, хтось і йде.

Зима близько і готувати розрахунки треба було вчора, бо є всі шанси отримати великих комбінованих атак з дуже поганими наслідками.

Взимку 22-23-го по 500 шахедів в комбінованих атаках не літало на додачу ракетам.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Як не називай міністерство, але якщо його очолює клоун - то воно буде саме цирком. Піт Гегсет після епічного кидка сокирою в людину і не менш епічного удару скейтом вже по собі - нарешті розказав, навіщо зібрав командувачів усіх військ американських Сил оборони. І дійсно - щоб що?" - пише експерт із ринку праці та військовослужбовець Сергій Марченко на своїй сторінці в соцмережі "Фейсбук", :

"Можна назвати міністерство оборони міністерством нападу. Ще можна назвати його міністерством Агресії, Знищення ворогів або Вархамеру. Але справжня велич Збройних Сил - не у розмовах. Вона у спроможності нав'язати свою волю іншим.

Бо всі найкращі і найпереконливіші слова, всі дорогі костюми і червоні краватки не варті нічого, якщо ворог безкарно літає коло твоїх баз, перерізає кабелі, захоплює цілі країни по всьому світі, а ти граєшся в Дарта Вейдера і розказуєш, як борода впливає на бойові спроможності військовослужбовців.

Коли я дивився дивний перфоманс у Пентагоні, мене не покидало враження, що я дивлюся якийсь голлівудський фільм і зараз підуть титри, наскільки комічними були персонажі і настільки тупими - меседжі. Але це не Зоряні війни, Епізод Х. Це сучасна армія наймогутнішої країни світу, яка, завдяки клоунам на кшалт Трампа і Гегсета, втратила світову гегемонію і всерйоз готується воювати ... зі своїм народом!

Якщо історія 20 століття мене чомусь і навчила, то це тому, що не можна один раз і назавжди перемогти зло. Воно завжди повертається, і кожне покоління бореться за своє майбутнє заново. І той виняток, що одне покоління в Європі після Другої світової пропетляло і не боролося, тільки підтверджує це правило. Бо якими б не ставали люди кращими, у світі завжди знайдуться Росія, Китай, Іран, Північна Корея - і захочуть нової війни.

Боже, бережи Америку! І, шановна Америко, зав'язуй з тіктоками!! Ти потрібна нам (і собі, в першу чергу!!!) притомною!".

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Я не спеціаліст в створюванні армій, але в мене є підозра, що старші офіцери, які знаються на війні, за тримісячні курси не створюються.
Але я зовсім не проти.

Ви вже писали про це. Що, мовляв, полководця за рік не створити. І тут я з вами не зовсім згоден. Для полководця важливий досвід, а не час. Більшість тих, хто "тридцять років в армії", вони і війни не бачили. Який досвід був у Сирського на момент повномасштабного вторгнення? Хіба у створенні Іловайського котла. З іншого боку, той же Білецький не закінчив жодного військового ВУЗу, але в нього є реальний бойовий досвід, і навіть ОП це визнав, присвоївши йому бригадного генерала. Я не ідеалізую Білецького, але треба працювати з тим, що є.

І це я вже не пишу банальність, що генерали завжди готуються до минулої війни.

Посилання на коментар

13 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Який досвід був у Сирського на момент повномасштабного вторгнення? Хіба у створенні Іловайського котла.

Чистий вкид брехні від рашапропаганди проти Головнокомандувача Збройних Сил України.

Працюєш на русню вже відкрито?

Чи здивуєш посиланнями на документи з доказами причетності Сирського до "іловайського котла"?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...