Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 години тому, outdoor24 сказав: то є так, але це дуже далеко від "загнал под шконку" Президент мать их Юнайтед стейтс оф таки Америки встречает на красной дорожке и хлопает а ладоши убийце украинских детей. На которого выписан ордер трибунала. Это рыжее чмо не понимает глубины своего падения. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Так, я згоден, робити все бажано вчасно. Першопричину на моменті усунути не вийде, бо Трамп і Європа, на моменті, вирішили: "He's a son of a bitch, but he's our son of a bitch." Відштовхнувшись від цих умов можна працювати над мінімізацією втрат. Або не працювати, кожному - своє. Можна ще почекати на Моргентау або ануннаків. Насправді вихід є, я про нього вже писав, але ж для цього потрібні яйця і мізки у Верховного головнокомандуючого. Треба створювати нову армію паралельно. Взяти, наприклад, того ж Білецького з його корпусом і почати розширяти. І щоб ця армія підпорядковувалася напряму Верховному головнокомандувачу, так само як і ЗСУ. І дати їй повністю окрему ділянку/напрямок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) вони насилу знищили правий сектор, Азов та інших розчинили в радянській армії Змінено 2 години тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 17 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: Президент мать их Юнайтед стейтс оф таки Америки встречает на красной дорожке и хлопает а ладоши убийце украинских детей. На которого выписан ордер трибунала. Это рыжее чмо не понимает глубины своего падения. А мешканець Харкова на 11 році війни не може вичавити з себе меншовартість і продовжує спілкуватися мовою окупанта, який вбиває українських дітей. То хто ж тут чмо? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 35 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Насправді вихід є, я про нього вже писав, але ж для цього потрібні яйця і мізки у Верховного головнокомандуючого. Треба створювати нову армію паралельно. Взяти, наприклад, того ж Білецького з його корпусом і почати розширяти. І щоб ця армія підпорядковувалася напряму Верховному головнокомандувачу, так само як і ЗСУ. І дати їй повністю окрему ділянку/напрямок. 28 хвилин тому, US7IGN сказав: вони насилу знищили правий сектор, Азов та інших розчинили в радянській армії Я не повністю згоден з формулюванням пана юриста, але багато в чому він має рацію - ОП конкурентів собі створювати не будуть. В перший рік війни, коли я іноді мотався значно ближче до 0, то я досить багато чув та бачив сам. Ну і з хлопцями з 3-ки ми в технічному плані співпрацювали та теж спілкувались. Але знов таки - не буду це обговорювати, та й час йде, все змінюється. * до речі - полковник Валентин Манько, якій, можливо, очолить Штурмові Війська, сам з "Правого сектору". Самих хлопців з "того ПС" досить мало залишилось, але ... хто зна, як воно буде. Досить цікаві хлопці - ідеологія приваблива для широкого кола, в мене було декілька знайомих звідти, хтось ще й досі працює - б'є ворога. Змінено 1 година тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 11 хвилин тому, DmiVady сказав: Я не повністю згоден з формулюванням пана юриста, але багато в чому він має рацію - ОП конкурентів собі створювати не будуть. В перший рік війни, коли я іноді мотався значно ближче до 0, то я досить багато чув та бачив сам. Ну і з хлопцями з 3-ки ми в технічному плані співпрацювали та теж спілкувались. Але знов таки - не буду це обговорювати, та й час йде, все змінюється. "В перший рік війни" - в 2014-ому чи 2022-ому. Бо "Правий сектор" знищували ще до 2022-ого, як і "розчиняли" (реорганізовували) "Азов" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 14 хвилин тому, DmiVady сказав: Я не повністю згоден з формулюванням пана юриста, але багато в чому він має рацію - ОП конкурентів собі створювати не будуть. В перший рік війни, коли я іноді мотався значно ближче до 0, то я досить багато чув та бачив сам. Ну і з хлопцями з 3-ки ми в технічному плані співпрацювали та теж спілкувались. Але знов таки - не буду це обговорювати, та й час йде, все змінюється. та там взагалі могли одночасно на два хія сісти і рибою заїсти. пам'ятаєте істеріку закордонну щодо націоналізму у вигляді ПС та Азову? я тоді замахався іноземцям пояснювати що до чого. от і показали що нема націоналізму разом з ПС та Азовом. а потім виявилося що головнепридатний взагалі офіцерів не контролює і багато чого їм дозволяє. так з'явився кацап, який навів порядок. а білецькі вже стали частиною системи. справжні незалежні в армії в принципі неможливі. і чи дійсно вони там потрібні? армія це про кругле носити і квадратне катати, а не про цю вашу ефективність... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому ❗️Соединённые Штаты Америки также призывают страны НАТО предоставить Украине ракеты с дальностью полёта до 800 километров. Украина готовит крупное наступление на Крым, — Sky News По данным издания, это может быть либо морская высадка, либо массированная атака на Керченский мост. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 часов назад, DimaF сказал: Ага, но ракет не дадим, пуляйте шароварами и шапками... Ateo Breaking: ❗️Соединённые Штаты Америки также призывают страны НАТО предоставить Украине ракеты с дальностью полёта до 800 километров. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 10 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: "В перший рік війни" - в 2014-ому чи 2022-ому. Бо "Правий сектор" знищували ще до 2022-ого, як і "розчиняли" (реорганізовували) "Азов" З 22-го звісно, в 15-му я був добровольцем, але на зміну своїм друзям, до повних БД я вже не встиг - тоді 7-му хвилю мобіків скасували, тож потусувалися по піонертаборах - погралися у війноньку, і по домівках. А контракти на три роки підписувати - я ту армію взагалі дуже-дуже ще з радянських часів не люблю, бо був там) То тоді просто знав куди попаду і с ким, та і час тоді був такий, що вважав за доцільне трошки взяти участь у трататаках. ПС тоді співпрацював з ЗСУ, як кажуть, досить цікаво: "Трупи вам - трофейна зброя нам". Але то не точно, то ж люди кажуть) Змінено 1 година тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 43 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Насправді вихід є, я про нього вже писав, але ж для цього потрібні яйця і мізки у Верховного головнокомандуючого. - і бажання..... мізки там якісь є - зовсім без них на такий рівень не вибратися. за яйця обговорювати не буду - може там хтось за них добре тримає. я от з бажанням.... якось по діям не видно щоб метою було відбудова Держави у повному змісті слова... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 35 хвилин тому, DmiVady сказав: Я не повністю згоден з формулюванням пана юриста, але багато в чому він має рацію - ОП конкурентів собі створювати не будуть. В перший рік війни, коли я іноді мотався значно ближче до 0, то я досить багато чув та бачив сам. Ну і з хлопцями з 3-ки ми в технічному плані співпрацювали та теж спілкувались. Але знов таки - не буду це обговорювати, та й час йде, все змінюється. * до речі - полковник Валентин Манько, якій, можливо, очолить Штурмові Війська, сам з "Правого сектору". Самих хлопців з "того ПС" досить мало залишилось, але ... хто зна, як воно буде. Досить цікаві хлопці - ідеологія приваблива для широкого кола, в мене було декілька знайомих звідти, хтось ще й досі працює - б'є ворога. Так саме тому і треба створювати армію паралельно, щоб вона ніяк не залежала від ЗСУ. І от там уже можна робити контракти, за гроші і зі строками служби. Тим більше, що на такий пілотний проект гроші у європейців можна вибити набагато легше і потрібно їх буде менше. Та й потенціал для рекрутингу туди є, якщо дозволити набирати тих же СЗЧ-шників. А якщо зробити такі контракти в поточній армії, і навіть якимось чудом по ним підуть люди, то це створить нездорову атмосферу всередині армії. Бо хтось чотири роки воює за хер та ніхера, а хтось підписав контракт з обмеженим терміном за 50к$ і отримує в рази більшу зарплатню. Але навіть і так не вийде. Це просто збільшить корупцію. Будуть ловить по селам тих самих мужиків, алкашів, наркоманів, хворих, оформляти на них контракт, а гроші з нього половинити чи й зовсім забирати. Ефективність армії це не підвищить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому (змінено) 17 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Так саме тому і треба створювати армію паралельно, щоб вона ніяк не залежала від ЗСУ. І от там уже можна робити контракти, за гроші і зі строками служби. Тим більше, що на такий пілотний проект гроші у європейців можна вибити набагато легше і потрібно їх буде менше. Та й потенціал для рекрутингу туди є, якщо дозволити набирати тих же СЗЧ-шників. Я не спеціаліст в створюванні армій, але в мене є підозра, що старші офіцери, які знаються на війні, за тримісячні курси не створюються. Але я зовсім не проти. Проте, на моменті навіть мобільні групи ДФТГ ППО пропонують дуже дивні умови та контракти, хоча, можливо, хтось і йде. Зима близько і готувати розрахунки треба було вчора, бо є всі шанси отримати великих комбінованих атак з дуже поганими наслідками. Взимку 22-23-го по 500 шахедів в комбінованих атаках не літало на додачу ракетам. Змінено 54 хвилини тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому Як не називай міністерство, але якщо його очолює клоун - то воно буде саме цирком. Піт Гегсет після епічного кидка сокирою в людину і не менш епічного удару скейтом вже по собі - нарешті розказав, навіщо зібрав командувачів усіх військ американських Сил оборони. І дійсно - щоб що?" - пише експерт із ринку праці та військовослужбовець Сергій Марченко на своїй сторінці в соцмережі "Фейсбук", : "Можна назвати міністерство оборони міністерством нападу. Ще можна назвати його міністерством Агресії, Знищення ворогів або Вархамеру. Але справжня велич Збройних Сил - не у розмовах. Вона у спроможності нав'язати свою волю іншим. Бо всі найкращі і найпереконливіші слова, всі дорогі костюми і червоні краватки не варті нічого, якщо ворог безкарно літає коло твоїх баз, перерізає кабелі, захоплює цілі країни по всьому світі, а ти граєшся в Дарта Вейдера і розказуєш, як борода впливає на бойові спроможності військовослужбовців. Коли я дивився дивний перфоманс у Пентагоні, мене не покидало враження, що я дивлюся якийсь голлівудський фільм і зараз підуть титри, наскільки комічними були персонажі і настільки тупими - меседжі. Але це не Зоряні війни, Епізод Х. Це сучасна армія наймогутнішої країни світу, яка, завдяки клоунам на кшалт Трампа і Гегсета, втратила світову гегемонію і всерйоз готується воювати ... зі своїм народом! Якщо історія 20 століття мене чомусь і навчила, то це тому, що не можна один раз і назавжди перемогти зло. Воно завжди повертається, і кожне покоління бореться за своє майбутнє заново. І той виняток, що одне покоління в Європі після Другої світової пропетляло і не боролося, тільки підтверджує це правило. Бо якими б не ставали люди кращими, у світі завжди знайдуться Росія, Китай, Іран, Північна Корея - і захочуть нової війни. Боже, бережи Америку! І, шановна Америко, зав'язуй з тіктоками!! Ти потрібна нам (і собі, в першу чергу!!!) притомною!". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Я не спеціаліст в створюванні армій, але в мене є підозра, що старші офіцери, які знаються на війні, за тримісячні курси не створюються. Але я зовсім не проти. Ви вже писали про це. Що, мовляв, полководця за рік не створити. І тут я з вами не зовсім згоден. Для полководця важливий досвід, а не час. Більшість тих, хто "тридцять років в армії", вони і війни не бачили. Який досвід був у Сирського на момент повномасштабного вторгнення? Хіба у створенні Іловайського котла. З іншого боку, той же Білецький не закінчив жодного військового ВУЗу, але в нього є реальний бойовий досвід, і навіть ОП це визнав, присвоївши йому бригадного генерала. Я не ідеалізую Білецького, але треба працювати з тим, що є. І це я вже не пишу банальність, що генерали завжди готуються до минулої війни. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 31 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому 13 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Який досвід був у Сирського на момент повномасштабного вторгнення? Хіба у створенні Іловайського котла. Чистий вкид брехні від рашапропаганди проти Головнокомандувача Збройних Сил України. Працюєш на русню вже відкрито? Чи здивуєш посиланнями на документи з доказами причетності Сирського до "іловайського котла"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому 1 хвилину тому, 7351 сказав: Чистий вкид брехні від рашапропаганди проти Головнокомандувача Збройних Сил України. Працюєш на русню вже відкрито? Чи здивуєш посиланнями на документи з доказами причетності Сирського до "іловайського котла"? Пардон, мосьє, трохи помилився. Дебальцівського котла. Але суті це не міняє. www.unian.ua/war/10541478-noviy-komanduvach-oos-sirskiy-u-2015-pospriyav-utvorennyu-debalcevskogo-kotla-eks-boyec-ato.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 22 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 22 хвилини тому 6 хвилин тому, 7351 сказав: Працюєш на русню вже відкрито? До речі, з вуст полубітних недолугих пропагандонів оце "працюєш на русню", "агент Кремля" звучить як визнання проукраїнських поглядів, справжніх, а не фейкових для піару. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Пардон, мосьє, трохи помилився. Дебальцівського котла. Але суті це не міняє. www.unian.ua/war/10541478-noviy-komanduvach-oos-sirskiy-u-2015-pospriyav-utvorennyu-debalcevskogo-kotla-eks-boyec-ato.html Сирьський забезпечив вихід з Дебальцево з мінімальними втратами, попри пройоби керівництва ЗСУ, яке ні після вторгнення численних регулярних військ росії в Іловайську ні в Дебальцево не ввело Військовий стан в Україні. Сирький керував обороною Києва і наступом на харківському напряму у 2022 році. Ти знову брешеш на користь вбивц українських дітей. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 5 хвилин тому 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: До речі, з вуст полубітних недолугих пропагандонів оце "працюєш на русню", "агент Кремля" звучить як визнання проукраїнських поглядів, справжніх, а не фейкових для піару. Мир -- це війна; добро -- це зло; рашизм -- це антіфашизм; -- це твої постулати? Продовжуй брехати і відпрацьовувати... Ти пишаєшся тим, шо працюєш агентом кремля? Навіть з великої літери написав... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 3 хвилини тому 7 хвилин тому, 7351 сказав: Сирьський забезпечив вихід з Дебальцево з мінімальними втратами, попри пройоби керівництва ЗСУ, яке ні після вторгнення численних регулярних військ росії в Іловайську ні в Дебальцево не ввело Військовий стан в Україні. Сирький керував обороною Києва і наступом на харківському напряму у 2022 році. Ти знову брешеш на користь вбивц українських дітей. Never argue with an idiot. They will drag you down to their level and beat you with experience. (c) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз