Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 хвилину тому, Вячеслав63 сказав:

Подивися краще в дзеркало. І спитай себе коли ти почав спілкуватися на форумі українською. А я і мої пращури завжди були українцями.І в школу мене батьки віддали в українську, хоча поруч були і російські. Хай ми розмовляли не чистою українською, а суржиком, але ж не кацапською. як переважна більшість харків'ян. А що в свідоцтві про народження, а потім і в паспорті записано Вячеслав, так то не до мене питання.

На другій сторінці у паспорті було написано українською.

Може не вивчав?  Чи було пох? Какая разніца?

Коли людина на форумі до мене звертається українською, я і відповідаю українською . За винятком тих придурків, які мені вказують, якою мовою я повинен спілкуватися. Поїдь на фронт і там бійцям російськомовним докажи, що вони недоукраїнці.

Я почав говорити українською з народження, це моя рідна мова.

А крім російської іще вивчав англійську і чеську.

А зараз вивчаю німецьку.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

як я люблю ці умовні вимірювання черепа, хто справжній українець🤢

тільки 3 людини можу згадати, хто спілкувався завжди на форумі українською : Дощ, Вомбат і Копай 

навіть ШІ визначає, що головне , а от деяким особам це ну ніяк не заходить

Огляд від ШІ

Нація — це історична спільність людей, об'єднаних спільними ознаками, такими як спільна територія, економічні зв'язки, літературна мова, культурні особливості, спільна історія, а головне — усвідомлення власної єдності, що проявляється у колективній свідомості та лояльності до спільноти.

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, irina1969 сказав:

як я люблю ці умовні вимірювання черепа, хто справжній українець🤢

тільки 3 людини можу згадати, хто спілкувався завжди на форумі українською : Дощ, Вомбат і Копай 

А у господина Бездомного до сих пор исконно украинская буква Ы.

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

сьогодні з товаришем на цю тему розмовляли. він вважає що люди будуть скоріше помирати в квартирах ніж щось робити для власного порятунку. в крайньому випадку умовний USAID навезе допомоги.

сам він затарився консервами та газовими балончиками та збирається спостерігати :lol:

Ага, теж прикольно читати :o, бо тільки що до підвалу закинув питної води трошки із Метро (ну "трошки", це коли задні сідушки сува складені та весь той простір баклажками зайнято). І пусті баклаги вдома (вже пару місяців не викидаю) технічною водою залив і на лоджію, бо можна і проспати відключення водопостачання, а таскати потім з Дніпра чи озера - воно хоч і поряд, але нехай інші в "мародера" грають). 

Щось замислився якийсь невеличкий біотуалет, на кшталт як у катерах, непромивний, пошукати, у підвал, бо хз як воно через місяць буде 😉

*люди як люди: вчора поки налаштовував на евак відремонтований РЕБ, то спілкувався з водіями - крайній раз до ЛБЗ було вже 2 км, а бабця переймалася помідорками, що не зібрала з городу. Тож так і попали - поки вовтузились прилетів дрон вже на мотузці та влупив, бо в кіл-зоні оператори знищують усе, що бачать.

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

19 хвилин тому, irina1969 сказав:

а головне — усвідомлення власної єдності, що проявляється у колективній свідомості та лояльності до спільноти.

так це залежить від того хто рахувати буде. євреї в Німеччині завжди думали що вони теж німці, аж одного дня виявилося що вони жиди :lol:

треба якось завчасно з'ясувати які критерії для справжнього українця :flag1:

Змінено користувачем US7IGN
  • Хаха 1
Посилання на коментар

А поезде разговорился с женщиной.

Она из Дагестана.

Представительница одного из малых народов. Училась на родном языке, спец предметы на русском.

В молодости попала в Украину ещё при совке.

Прекрасно говорит на украинском.

Двое детей, один служит с 22 года.

Полгода под оккупацией.  В подвале без света.

Сейчас в ее доме живут военные.

Она из обстирывает и кормит.

40 овец, и прочая живность. Мужа похоронила 2года назад

Приехали прямо на вокзал ее встречать.  Говорит, они теперь все мои дети. Может и моего сына кто покормит...

• Дякую 1
Посилання на коментар

40 минут назад, Vinsol2009 сказал:

Это ж по каким закоулкам надо лазить и как нахерячиться, чтобы трахнули в людном месте.

Скоро і тебе будуть трахати, як не чеченці то завезені араби 

Посилання на коментар

48 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

На другій сторінці у паспорті було написано українською.

Може не вивчав?  Чи було пох? Какая разніца?

Коли людина на форумі до мене звертається українською, я і відповідаю українською . За винятком тих придурків, які мені вказують, якою мовою я повинен спілкуватися. Поїдь на фронт і там бійцям російськомовним докажи, що вони недоукраїнці.

А зараз вивчаю німецьку.

Пролистай своїї коментарі і знайди хоч один українською до повномасштабного вторгнення. Я щось не знайшов. Може погано шукав.

Посилання на коментар

Дещо про реалії сьогодення. Було б непогано, якби його прогноз по Трампу справдився. 

Посилання на коментар

4 минуты назад, Вячеслав63 сказал:

Пролистай своїї коментарі і знайди хоч один українською до повномасштабного вторгнення. Я щось не знайшов. Може погано шукав.

Він гадав, що руський язьік це круто))) не те що українська мова рівно дерьовня))

Посилання на коментар

1 година тому, Vinsol2009 сказав:

А зараз вивчаю німецьку.

Не ті ви, діду, мови вчите. Треба вчити хінді, урду, пушту, дарі, фарсі.

Посилання на коментар

9 годин тому, hause сказав:

Олексій Кучеренко

20 год ·

Там всередині цієї «конструкції» роздовбаний дронами трансформатор вартістю під 7 млн доларів.

Дрони коштують кардинально менше.

Це другий за останній місяць на цій підстанції.

Як бачите - навколо лише габіони з піском, які від дронів не захистили.

Хоча по документах тут давно має стояти бетонний саркофаг другого рівня захисту, в якому мав би бути цей трансформатор.

Ще й захищений антидроновою сіткою.

Будівництво почали влітку 2023, за два роки (!!!) не спромоглися не те що закінчити - немає навіть половини.

За цим стоїть невігластво та пофигізм абсолютно конкретних посадовців однієї держаноі компанії.

Її колишнього керівника - дуже красивого та набріолиненого майстра піару, його профільних заступників, які освоювали цей потужний грошовий потік і мали би це контролювати.

8 разів (!!!) переносилися терміни завершення, три заміни підрядників, проплачені авансом значні гроші, які мабуть вже давно «освоєні» дотичними посадовцями, значне підвищення кошторису від начального для прикриття одного місця - і все рівно обʼєкт далекий від завершення.

А мешканці регіону сидять без світла.

Ось це і є справжня причина маніпуляцій та спроб «переворотів» в одній державній компанії, авантюрної поведінки окремих членів наглядової ради - іноземних та одного «нашого», кулуарні інтриги та відчайдушні конвульсії колишнього менеджменту зберегти свої схеми та свої таємниці.

А люди тим часом сидять без світла і схоже надовго.

Локацію та назву обʼєкту звісно не вказую - воєнну таємницю дотримано!

Але вона не може бути індульгенцією та ширмою для авантюристів.

Позицію міненерго по наведенню порядку підтримую, але вважаю процес незавершеним - звільнення та посадки.

Іншого варіанту не бачу!

image.png.64084a1fefea0d06f34abea1d2b75bb4.png

А де ж удари по кацапській енергетиці, обіцяні потужним гундосиком?

Не летять Фламінги, Пекла не летять

І Трембіта з Рутой також не летять

Сука. Блять.

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 години тому, МаТраС сказав:

пару відсотків сєпарів знайдеться.

От тут я дуже не впевнений. Цілком можливо навіть пару десятків.

Посилання на коментар

4 часа назад, МаТраС сказал:

Навпаки наче, все тепліші і тепліші. Втому році зими то три тижні було

Але літо холодніше ніж зазвичай. В мене  того літа вода в басіку максимум до 25°,нагрівалось, хоча бували роки  що тижнями трималась на +28°

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...