Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, Вячеслав63 сказав: Подивися краще в дзеркало. І спитай себе коли ти почав спілкуватися на форумі українською. А я і мої пращури завжди були українцями.І в школу мене батьки віддали в українську, хоча поруч були і російські. Хай ми розмовляли не чистою українською, а суржиком, але ж не кацапською. як переважна більшість харків'ян. А що в свідоцтві про народження, а потім і в паспорті записано Вячеслав, так то не до мене питання. На другій сторінці у паспорті було написано українською. Може не вивчав? Чи було пох? Какая разніца? Коли людина на форумі до мене звертається українською, я і відповідаю українською . За винятком тих придурків, які мені вказують, якою мовою я повинен спілкуватися. Поїдь на фронт і там бійцям російськомовним докажи, що вони недоукраїнці. Я почав говорити українською з народження, це моя рідна мова. А крім російської іще вивчав англійську і чеську. А зараз вивчаю німецьку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому як я люблю ці умовні вимірювання черепа, хто справжній українець🤢 тільки 3 людини можу згадати, хто спілкувався завжди на форумі українською : Дощ, Вомбат і Копай навіть ШІ визначає, що головне , а от деяким особам це ну ніяк не заходить Огляд від ШІ Нація — це історична спільність людей, об'єднаних спільними ознаками, такими як спільна територія, економічні зв'язки, літературна мова, культурні особливості, спільна історія, а головне — усвідомлення власної єдності, що проявляється у колективній свідомості та лояльності до спільноти. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, irina1969 сказав: як я люблю ці умовні вимірювання черепа, хто справжній українець🤢 тільки 3 людини можу згадати, хто спілкувався завжди на форумі українською : Дощ, Вомбат і Копай А у господина Бездомного до сих пор исконно украинская буква Ы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: сьогодні з товаришем на цю тему розмовляли. він вважає що люди будуть скоріше помирати в квартирах ніж щось робити для власного порятунку. в крайньому випадку умовний USAID навезе допомоги. сам він затарився консервами та газовими балончиками та збирається спостерігати Ага, теж прикольно читати , бо тільки що до підвалу закинув питної води трошки із Метро (ну "трошки", це коли задні сідушки сува складені та весь той простір баклажками зайнято). І пусті баклаги вдома (вже пару місяців не викидаю) технічною водою залив і на лоджію, бо можна і проспати відключення водопостачання, а таскати потім з Дніпра чи озера - воно хоч і поряд, але нехай інші в "мародера" грають). Щось замислився якийсь невеличкий біотуалет, на кшталт як у катерах, непромивний, пошукати, у підвал, бо хз як воно через місяць буде 😉 *люди як люди: вчора поки налаштовував на евак відремонтований РЕБ, то спілкувався з водіями - крайній раз до ЛБЗ було вже 2 км, а бабця переймалася помідорками, що не зібрала з городу. Тож так і попали - поки вовтузились прилетів дрон вже на мотузці та влупив, бо в кіл-зоні оператори знищують усе, що бачать. Змінено 3 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 19 хвилин тому, irina1969 сказав: а головне — усвідомлення власної єдності, що проявляється у колективній свідомості та лояльності до спільноти. так це залежить від того хто рахувати буде. євреї в Німеччині завжди думали що вони теж німці, аж одного дня виявилося що вони жиди треба якось завчасно з'ясувати які критерії для справжнього українця Змінено 3 години тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому А поезде разговорился с женщиной. Она из Дагестана. Представительница одного из малых народов. Училась на родном языке, спец предметы на русском. В молодости попала в Украину ещё при совке. Прекрасно говорит на украинском. Двое детей, один служит с 22 года. Полгода под оккупацией. В подвале без света. Сейчас в ее доме живут военные. Она из обстирывает и кормит. 40 овец, и прочая живность. Мужа похоронила 2года назад Приехали прямо на вокзал ее встречать. Говорит, они теперь все мои дети. Может и моего сына кто покормит... 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 40 минут назад, Vinsol2009 сказал: Это ж по каким закоулкам надо лазить и как нахерячиться, чтобы трахнули в людном месте. Скоро і тебе будуть трахати, як не чеченці то завезені араби Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 48 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: На другій сторінці у паспорті було написано українською. Може не вивчав? Чи було пох? Какая разніца? Коли людина на форумі до мене звертається українською, я і відповідаю українською . За винятком тих придурків, які мені вказують, якою мовою я повинен спілкуватися. Поїдь на фронт і там бійцям російськомовним докажи, що вони недоукраїнці. Я почав говорити українською з народження, це моя рідна мова. А крім російської іще вивчав англійську і чеську. А зараз вивчаю німецьку. Пролистай своїї коментарі і знайди хоч один українською до повномасштабного вторгнення. Я щось не знайшов. Може погано шукав. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Дещо про реалії сьогодення. Було б непогано, якби його прогноз по Трампу справдився. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Пролистай своїї коментарі і знайди хоч один українською до повномасштабного вторгнення. Я щось не знайшов. Може погано шукав. Він гадав, що руський язьік це круто))) не те що українська мова рівно дерьовня)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 година тому, Vinsol2009 сказав: Я почав говорити українською з народження, це моя рідна мова. А крім російської іще вивчав англійську і чеську. А зараз вивчаю німецьку. Не ті ви, діду, мови вчите. Треба вчити хінді, урду, пушту, дарі, фарсі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 9 годин тому, hause сказав: Олексій Кучеренко 20 год · Там всередині цієї «конструкції» роздовбаний дронами трансформатор вартістю під 7 млн доларів. Дрони коштують кардинально менше. Це другий за останній місяць на цій підстанції. Як бачите - навколо лише габіони з піском, які від дронів не захистили. Хоча по документах тут давно має стояти бетонний саркофаг другого рівня захисту, в якому мав би бути цей трансформатор. Ще й захищений антидроновою сіткою. Будівництво почали влітку 2023, за два роки (!!!) не спромоглися не те що закінчити - немає навіть половини. За цим стоїть невігластво та пофигізм абсолютно конкретних посадовців однієї держаноі компанії. Її колишнього керівника - дуже красивого та набріолиненого майстра піару, його профільних заступників, які освоювали цей потужний грошовий потік і мали би це контролювати. 8 разів (!!!) переносилися терміни завершення, три заміни підрядників, проплачені авансом значні гроші, які мабуть вже давно «освоєні» дотичними посадовцями, значне підвищення кошторису від начального для прикриття одного місця - і все рівно обʼєкт далекий від завершення. А мешканці регіону сидять без світла. Ось це і є справжня причина маніпуляцій та спроб «переворотів» в одній державній компанії, авантюрної поведінки окремих членів наглядової ради - іноземних та одного «нашого», кулуарні інтриги та відчайдушні конвульсії колишнього менеджменту зберегти свої схеми та свої таємниці. А люди тим часом сидять без світла і схоже надовго. Локацію та назву обʼєкту звісно не вказую - воєнну таємницю дотримано! Але вона не може бути індульгенцією та ширмою для авантюристів. Позицію міненерго по наведенню порядку підтримую, але вважаю процес незавершеним - звільнення та посадки. Іншого варіанту не бачу! А де ж удари по кацапській енергетиці, обіцяні потужним гундосиком? Не летять Фламінги, Пекла не летять І Трембіта з Рутой також не летять Сука. Блять. 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 години тому, МаТраС сказав: пару відсотків сєпарів знайдеться. От тут я дуже не впевнений. Цілком можливо навіть пару десятків. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 часа назад, МаТраС сказал: Навпаки наче, все тепліші і тепліші. Втому році зими то три тижні було Але літо холодніше ніж зазвичай. В мене того літа вода в басіку максимум до 25°,нагрівалось, хоча бували роки що тижнями трималась на +28° 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 36 хвилин тому, sergio сказав: Але літо холодніше ніж зазвичай. В мене того літа вода в басіку максимум до 25°,нагрівалось, хоча бували роки що тижнями трималась на +28° Та давно такого холодного літа не було. Позвикали вже до спеки. В дитинстві моєму десь такі літа і були. Погода відчутно змінилася. Думаю десь років тридцять-сорок і будуть субтропіки. Можна буде по два врожаї помідорок збирати:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, Vinsol2009 сказав: Это ж по каким закоулкам надо лазить и как нахерячиться, чтобы трахнули в людном месте. Туалет-саме сакральне місце для кохання)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, Dmitriy_S сказав: Не ті ви, діду, мови вчите. Треба вчити хінді, урду, пушту, дарі, фарсі. До речі, є фільм уроки фарсі. Дуже сильний. Рекомендую.як єврей обманув офіцера і придумував слова вчив його... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, Dmitriy_S сказав: А де ж удари по кацапській енергетиці, обіцяні потужним гундосиком? Не летять Фламінги, Пекла не летять І Трембіта з Рутой також не летять Сука. Блять. І назвали его: трепач)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, sergio сказав: Але літо холодніше ніж зазвичай. В мене того літа вода в басіку максимум до 25°,нагрівалось, хоча бували роки що тижнями трималась на +28° То ви ще на своїх біржах труда жирова ли)) басейн забахали...корейко бля Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому Двадцята точка за місяць вважай.круто добрі дрони завітали на НПЗ в Ленінградській області. Повідомляють про влучання в основну установку перегонки нафти підприємства "Кришиоргнєфтєсінтез Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому Наші ніщеброди по 25 баксів, а їхні по 1000_2000 Тисяча від Трампа: президент США планує роздати американцям по 1000-2000 доларів На запитання про те, як будуть використовуватися доходи від мит, які, за прогнозами, приноситимуть трильйони доларів щороку, Трамп відповів, що планує направити їх на погашення держборгу і може почати відправляти американцям "виплати": "Ми думаємо, що це буде десь від 1000 до 2000 доларів". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому Наші ніщеброди по 25 баксів, а їхні по 1000_2000 Тисяча від Трампа: президент США планує роздати американцям по 1000-2000 доларів На запитання про те, як будуть використовуватися доходи від мит, які, за прогнозами, приноситимуть трильйони доларів щороку, Трамп відповів, що планує направити їх на погашення держборгу і може почати відправляти американцям "виплати": "Ми думаємо, що це буде десь від 1000 до 2000 доларів". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 38 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 38 хвилин тому 8 минут назад, МаТраС сказал: Наші ніщеброди по 25 баксів, а їхні по 1000_2000 Тисяча від Трампа: президент США планує роздати американцям по 1000-2000 доларів На запитання про те, як будуть використовуватися доходи від мит, які, за прогнозами, приноситимуть трильйони доларів щороку, Трамп відповів, що планує направити їх на погашення держборгу і може почати відправляти американцям "виплати": "Ми думаємо, що це буде десь від 1000 до 2000 доларів". Фактично компенсує витрати біднішого населення за ці введені мита. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому 10 хвилин тому, МаТраС сказав: Наші ніщеброди по 25 баксів, а їхні по 1000_2000 Тисяча від Трампа: президент США планує роздати американцям по 1000-2000 доларів На запитання про те, як будуть використовуватися доходи від мит, які, за прогнозами, приноситимуть трильйони доларів щороку, Трамп відповів, що планує направити їх на погашення держборгу і може почати відправляти американцям "виплати": "Ми думаємо, що це буде десь від 1000 до 2000 доларів". так було вже www.washingtonpost.com/business/2020/03/17/checks-virus/ тільки я не пам'ятаю, минулого разу теж тільки обіцяли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 19 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 19 хвилин тому 2 години тому, Вячеслав63 сказав: Пролистай своїї коментарі і знайди хоч один українською до повномасштабного вторгнення. Я щось не знайшов. Може погано шукав. А де ж я їх знайду, коли до мене ніхто не звертався українською. А ваше із бездомнЫм ім'я і досі написані кацапською. Пилитесь товариші, давно вже час парашут і будьонівку сховати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз