Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, Вячеслав63 сказав: Подивися краще в дзеркало. І спитай себе коли ти почав спілкуватися на форумі українською. А я і мої пращури завжди були українцями.І в школу мене батьки віддали в українську, хоча поруч були і російські. Хай ми розмовляли не чистою українською, а суржиком, але ж не кацапською. як переважна більшість харків'ян. А що в свідоцтві про народження, а потім і в паспорті записано Вячеслав, так то не до мене питання. На другій сторінці у паспорті було написано українською. Може не вивчав? Чи було пох? Какая разніца? Коли людина на форумі до мене звертається українською, я і відповідаю українською . За винятком тих придурків, які мені вказують, якою мовою я повинен спілкуватися. Поїдь на фронт і там бійцям російськомовним докажи, що вони недоукраїнці. Я почав говорити українською з народження, це моя рідна мова. А крім російської іще вивчав англійську і чеську. А зараз вивчаю німецьку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому як я люблю ці умовні вимірювання черепа, хто справжній українець🤢 тільки 3 людини можу згадати, хто спілкувався завжди на форумі українською : Дощ, Вомбат і Копай навіть ШІ визначає, що головне , а от деяким особам це ну ніяк не заходить Огляд від ШІ Нація — це історична спільність людей, об'єднаних спільними ознаками, такими як спільна територія, економічні зв'язки, літературна мова, культурні особливості, спільна історія, а головне — усвідомлення власної єдності, що проявляється у колективній свідомості та лояльності до спільноти. 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 хвилину тому, irina1969 сказав: як я люблю ці умовні вимірювання черепа, хто справжній українець🤢 тільки 3 людини можу згадати, хто спілкувався завжди на форумі українською : Дощ, Вомбат і Копай А у господина Бездомного до сих пор исконно украинская буква Ы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: сьогодні з товаришем на цю тему розмовляли. він вважає що люди будуть скоріше помирати в квартирах ніж щось робити для власного порятунку. в крайньому випадку умовний USAID навезе допомоги. сам він затарився консервами та газовими балончиками та збирається спостерігати Ага, теж прикольно читати , бо тільки що до підвалу закинув питної води трошки із Метро (ну "трошки", це коли задні сідушки сува складені та весь той простір баклажками зайнято). І пусті баклаги вдома (вже пару місяців не викидаю) технічною водою залив і на лоджію, бо можна і проспати відключення водопостачання, а таскати потім з Дніпра чи озера - воно хоч і поряд, але нехай інші в "мародера" грають). Щось замислився якийсь невеличкий біотуалет, на кшталт як у катерах, непромивний, пошукати, у підвал, бо хз як воно через місяць буде 😉 *люди як люди: вчора поки налаштовував на евак відремонтований РЕБ, то спілкувався з водіями - крайній раз до ЛБЗ було вже 2 км, а бабця переймалася помідорками, що не зібрала з городу. Тож так і попали - поки вовтузились прилетів дрон вже на мотузці та влупив, бо в кіл-зоні оператори знищують усе, що бачать. Змінено 5 годин тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 19 хвилин тому, irina1969 сказав: а головне — усвідомлення власної єдності, що проявляється у колективній свідомості та лояльності до спільноти. так це залежить від того хто рахувати буде. євреї в Німеччині завжди думали що вони теж німці, аж одного дня виявилося що вони жиди треба якось завчасно з'ясувати які критерії для справжнього українця Змінено 5 годин тому користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому А поезде разговорился с женщиной. Она из Дагестана. Представительница одного из малых народов. Училась на родном языке, спец предметы на русском. В молодости попала в Украину ещё при совке. Прекрасно говорит на украинском. Двое детей, один служит с 22 года. Полгода под оккупацией. В подвале без света. Сейчас в ее доме живут военные. Она из обстирывает и кормит. 40 овец, и прочая живность. Мужа похоронила 2года назад Приехали прямо на вокзал ее встречать. Говорит, они теперь все мои дети. Может и моего сына кто покормит... 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 40 минут назад, Vinsol2009 сказал: Это ж по каким закоулкам надо лазить и как нахерячиться, чтобы трахнули в людном месте. Скоро і тебе будуть трахати, як не чеченці то завезені араби Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 48 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: На другій сторінці у паспорті було написано українською. Може не вивчав? Чи було пох? Какая разніца? Коли людина на форумі до мене звертається українською, я і відповідаю українською . За винятком тих придурків, які мені вказують, якою мовою я повинен спілкуватися. Поїдь на фронт і там бійцям російськомовним докажи, що вони недоукраїнці. Я почав говорити українською з народження, це моя рідна мова. А крім російської іще вивчав англійську і чеську. А зараз вивчаю німецьку. Пролистай своїї коментарі і знайди хоч один українською до повномасштабного вторгнення. Я щось не знайшов. Може погано шукав. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Дещо про реалії сьогодення. Було б непогано, якби його прогноз по Трампу справдився. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Пролистай своїї коментарі і знайди хоч один українською до повномасштабного вторгнення. Я щось не знайшов. Може погано шукав. Він гадав, що руський язьік це круто))) не те що українська мова рівно дерьовня)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 година тому, Vinsol2009 сказав: Я почав говорити українською з народження, це моя рідна мова. А крім російської іще вивчав англійську і чеську. А зараз вивчаю німецьку. Не ті ви, діду, мови вчите. Треба вчити хінді, урду, пушту, дарі, фарсі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 9 годин тому, hause сказав: Олексій Кучеренко 20 год · Там всередині цієї «конструкції» роздовбаний дронами трансформатор вартістю під 7 млн доларів. Дрони коштують кардинально менше. Це другий за останній місяць на цій підстанції. Як бачите - навколо лише габіони з піском, які від дронів не захистили. Хоча по документах тут давно має стояти бетонний саркофаг другого рівня захисту, в якому мав би бути цей трансформатор. Ще й захищений антидроновою сіткою. Будівництво почали влітку 2023, за два роки (!!!) не спромоглися не те що закінчити - немає навіть половини. За цим стоїть невігластво та пофигізм абсолютно конкретних посадовців однієї держаноі компанії. Її колишнього керівника - дуже красивого та набріолиненого майстра піару, його профільних заступників, які освоювали цей потужний грошовий потік і мали би це контролювати. 8 разів (!!!) переносилися терміни завершення, три заміни підрядників, проплачені авансом значні гроші, які мабуть вже давно «освоєні» дотичними посадовцями, значне підвищення кошторису від начального для прикриття одного місця - і все рівно обʼєкт далекий від завершення. А мешканці регіону сидять без світла. Ось це і є справжня причина маніпуляцій та спроб «переворотів» в одній державній компанії, авантюрної поведінки окремих членів наглядової ради - іноземних та одного «нашого», кулуарні інтриги та відчайдушні конвульсії колишнього менеджменту зберегти свої схеми та свої таємниці. А люди тим часом сидять без світла і схоже надовго. Локацію та назву обʼєкту звісно не вказую - воєнну таємницю дотримано! Але вона не може бути індульгенцією та ширмою для авантюристів. Позицію міненерго по наведенню порядку підтримую, але вважаю процес незавершеним - звільнення та посадки. Іншого варіанту не бачу! А де ж удари по кацапській енергетиці, обіцяні потужним гундосиком? Не летять Фламінги, Пекла не летять І Трембіта з Рутой також не летять Сука. Блять. 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 години тому, МаТраС сказав: пару відсотків сєпарів знайдеться. От тут я дуже не впевнений. Цілком можливо навіть пару десятків. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 часа назад, МаТраС сказал: Навпаки наче, все тепліші і тепліші. Втому році зими то три тижні було Але літо холодніше ніж зазвичай. В мене того літа вода в басіку максимум до 25°,нагрівалось, хоча бували роки що тижнями трималась на +28° 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 36 хвилин тому, sergio сказав: Але літо холодніше ніж зазвичай. В мене того літа вода в басіку максимум до 25°,нагрівалось, хоча бували роки що тижнями трималась на +28° Та давно такого холодного літа не було. Позвикали вже до спеки. В дитинстві моєму десь такі літа і були. Погода відчутно змінилася. Думаю десь років тридцять-сорок і будуть субтропіки. Можна буде по два врожаї помідорок збирати:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 години тому, Vinsol2009 сказав: Это ж по каким закоулкам надо лазить и как нахерячиться, чтобы трахнули в людном месте. Туалет-саме сакральне місце для кохання)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 годину тому, Dmitriy_S сказав: Не ті ви, діду, мови вчите. Треба вчити хінді, урду, пушту, дарі, фарсі. До речі, є фільм уроки фарсі. Дуже сильний. Рекомендую.як єврей обманув офіцера і придумував слова вчив його... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 годину тому, Dmitriy_S сказав: А де ж удари по кацапській енергетиці, обіцяні потужним гундосиком? Не летять Фламінги, Пекла не летять І Трембіта з Рутой також не летять Сука. Блять. І назвали его: трепач)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 година тому, sergio сказав: Але літо холодніше ніж зазвичай. В мене того літа вода в басіку максимум до 25°,нагрівалось, хоча бували роки що тижнями трималась на +28° То ви ще на своїх біржах труда жирова ли)) басейн забахали...корейко бля Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Двадцята точка за місяць вважай.круто добрі дрони завітали на НПЗ в Ленінградській області. Повідомляють про влучання в основну установку перегонки нафти підприємства "Кришиоргнєфтєсінтез 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Наші ніщеброди по 25 баксів, а їхні по 1000_2000 Тисяча від Трампа: президент США планує роздати американцям по 1000-2000 доларів На запитання про те, як будуть використовуватися доходи від мит, які, за прогнозами, приноситимуть трильйони доларів щороку, Трамп відповів, що планує направити їх на погашення держборгу і може почати відправляти американцям "виплати": "Ми думаємо, що це буде десь від 1000 до 2000 доларів". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Наші ніщеброди по 25 баксів, а їхні по 1000_2000 Тисяча від Трампа: президент США планує роздати американцям по 1000-2000 доларів На запитання про те, як будуть використовуватися доходи від мит, які, за прогнозами, приноситимуть трильйони доларів щороку, Трамп відповів, що планує направити їх на погашення держборгу і може почати відправляти американцям "виплати": "Ми думаємо, що це буде десь від 1000 до 2000 доларів". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 минут назад, МаТраС сказал: Наші ніщеброди по 25 баксів, а їхні по 1000_2000 Тисяча від Трампа: президент США планує роздати американцям по 1000-2000 доларів На запитання про те, як будуть використовуватися доходи від мит, які, за прогнозами, приноситимуть трильйони доларів щороку, Трамп відповів, що планує направити їх на погашення держборгу і може почати відправляти американцям "виплати": "Ми думаємо, що це буде десь від 1000 до 2000 доларів". Фактично компенсує витрати біднішого населення за ці введені мита. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 хвилин тому, МаТраС сказав: Наші ніщеброди по 25 баксів, а їхні по 1000_2000 Тисяча від Трампа: президент США планує роздати американцям по 1000-2000 доларів На запитання про те, як будуть використовуватися доходи від мит, які, за прогнозами, приноситимуть трильйони доларів щороку, Трамп відповів, що планує направити їх на погашення держборгу і може почати відправляти американцям "виплати": "Ми думаємо, що це буде десь від 1000 до 2000 доларів". так було вже www.washingtonpost.com/business/2020/03/17/checks-virus/ тільки я не пам'ятаю, минулого разу теж тільки обіцяли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 години тому, Вячеслав63 сказав: Пролистай своїї коментарі і знайди хоч один українською до повномасштабного вторгнення. Я щось не знайшов. Може погано шукав. А де ж я їх знайду, коли до мене ніхто не звертався українською. А ваше із бездомнЫм ім'я і досі написані кацапською. Пилитесь товариші, давно вже час парашут і будьонівку сховати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз