Vinsol2009 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 1 година тому, vadimv сказав: Про яку "дружбу" ти тут заливаєш, коли українці завжди були для кацапів людьми другого сорту, десь між свинею і городнім опудалом у шароварах? Тебе твої "друзі" ніколи не називали кугутом за твою мову? Мої однокласники називали українську мову кугутською., а хлопця, що приїхав із села тролейбусом. Батьки того однокласника із ростовської області, отримали житло після інституту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 1 година тому, karbo сказав: Насильно одружувалися українці з руськими. Я це точно знаю))))) Неужель наставлю пушку На жену свою хохлушку - Лучше буду я ее любить." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал: Неужель наставлю пушку На жену свою хохлушку - Лучше буду я ее любить." Тут триста процентів про намір вбивства своє дружини Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 52 хвилини тому, vadimv сказав: Людям, які жили в тій недоімперії і все бачили на власні очі. І мовчали, щоб вижити, бо пам'ятали 33й і 37й і голодовку 46го. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 13 хвилин тому, рыбак сказав: Какой еще " Мертветчук" , что он знал и продавал ? Тебя тоже в гугле забанили? 13 хвилин тому, рыбак сказав: Тебе же советовали - обратись к доктору Спасибо за заботу, меня пляжная терапия вполне устраивает. Змінено 16 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 16 хвилин тому, karbo сказав: В Чикаго я ніколи не збирався, так доля розпорядилася Як "вільна людина" - завжди маєш змогу переїхати до чєрєповца з чєбоксарами ) Будеш там "дружити" з однополчанами )) Зека свого знайомого може зустрінеш ))) Змінено 16 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 5 минут назад, vadimv сказал: Тебя тоже в гугле забанили? Спасибо за заботу, меня пляжная терапия вполне устраивает. Там пишется о Медведчуке . А ты о чем? Ты считаешь , что на пляже мешок может превратиться в человека ? Мне думается , что наоборот. Змінено 16 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 22 хвилини тому, karbo сказав: Мені мир подобався, а не відсутність ковбаси Ні миру (Чехія, Угорщина, Афган…), ні ковбаси 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому Тільки що, рыбак сказав: Там пишется о Медведчуке . А ты о чем? Да все о нем же Тільки що, рыбак сказав: Ты думаешь , что на пляже мешок может превратиться в человека ? Мне думается , что наоборот. Типа ты пробовал ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому hromadske.ua/rehiony/253825-u-khmelnytskomu-stavsia-vybukh-hazu-u-bahatopoverkhivtsi-zruynovano-kilka-poverkhiv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 13 минут назад, vadimv сказал: Як "вільна людина" - завжди маєш змогу переїхати до чєрєповца з чєбоксарами ) Будеш там "дружити" з однополчанами )) Зека свого знайомого може зустрінеш ))) Як вільна людина я можу послати таких радників))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 16 минут назад, outdoor24 сказал: Ні миру (Чехія, Угорщина, Афган…), ні ковбаси Тисячі українців та руських туди зайшли на танках і я там був в кінці 90х у якості гостя)) Я прекрасно пам'ятаю той день коли в Чехію мобілізували Змінено 15 годин тому користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 3 хвилини тому, karbo сказав: Як вільна людина я можу послати таких радників))) Звісно - тобі ж нічого відповісти на той факт, що сам ти не хочеш жерти ту баланду, яку пхаєш іншим. Про дружбу із вертухаями. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 9 минут назад, vadimv сказал: Да все о нем же Т.е ты считаешь , например , что " Вадик " и "Педик" - это будет равнозначно . Для тебя же не важно , что две буквы заменили , это " все о нем же ". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 19 минут назад, outdoor24 сказал: Ні миру (Чехія, Угорщина, Афган…), ні ковбаси Єгипет , Сирія , Мозамбік , Ангола , Ефіопія , .... Змінено 15 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Т.е ты считаешь , например , что " Вадик " и "Педик" - это будет равнозначно . Для тебя же не важно , что две буквы заменили , это " все о нем же ". Я считаю, что "мертветчук" - вполне подходящее погоняло для этого существа. Хотя и "медведчук" (видимо от слова "медведка" - она же "сучка") - тоже вполне. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 5 минут назад, vadimv сказал: Я считаю, что "мертветчук" - вполне подходящее погоняло для этого существа правильно назвати = правильно зрозуміти (с) Конфуцій Змінено 15 годин тому користувачем Бездомный 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 10 хвилин тому, karbo сказав: Тисячі українців та руських туди зайшли на танках 46 хвилин тому, karbo сказав: Мені мир подобався Війна це мир (с) Змінено 15 годин тому користувачем outdoor24 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому нда...качество оставляет желать чего то другого...жизнь прожили, а элементарных вещей не понимаете - не национальность нужно винить, а личность...у каждого поступка-проступка-преступления либо героизма всегда есть имя и фамилия Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Тільки що, Бармалей сказав: не национальность нужно винить, а личность... Сусліка, штоль? Суслік, сука, лічность! (С) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Только что, vadimv сказал: Я считаю, что "мертветчук" - вполне подходящее погоняло для этого существа. Хотя и "медведчук" (видимо от слова "медведка" - она же "сучка") - тоже вполне. Что оставляет право и тебя считать кому как захочется , в таком случае. Ты только в своем кругу коверкаешь слова , как твой днепропетровский косноязычий кореш , или так со всеми общаешься ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 4 хвилини тому, Бармалей сказав: не национальность нужно винить, а личность... Какая такая "личность" у штампованного пластикового совка? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 17 минут назад, Бармалей сказал: нда...качество оставляет желать чего то другого...жизнь прожили, а элементарных вещей не понимаете - не национальность нужно винить, а личность...у каждого поступка-проступка-преступления либо героизма всегда есть имя и фамилия чомусь еллінською вони - андрофаги , рідною - меря , тюрською - кацапи але значення одне й те саме - людожери саме тому , людожери , щоб приховати своє красномовне ім'я , змушені вкрасти ім'я обманом та підступом поневоленого народу , який кацапи нищили - де фізично , де - асимілюванням - десятками мільйонів . Змінено 15 годин тому користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 2 хвилини тому, рыбак сказав: Ты только в своем кругу коверкаешь слова , как твой днепропетровский косноязычий кореш , или так со всеми общаешься ? Говорить правду легко и приятно ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 2 години тому, hause сказав: Найгірше те, що дуже важко спрогнозувати, у що саме цей потік виллється. Але виллється неодмінно." бидло будуть ***ить одне одного. влади це не торкнеться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз