Vinsol2009 Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 1 годину тому, Бездомный сказав: кажуть Хто? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 41 хвилину тому, US7IGN сказав: кажуть долар скоро обвалиться 4.5!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 1 час назад, Dr.Yura сказал: про іпсо 340394126.mp4 про іпсо Лукашенко погрожує вдарити "Орєшником" по Заходу: "Сядемо з Путіним і бахнемо" Джерело: https://censor.net/ua/n3582725 трампампамп з нього щойно санкції зняв Змінено 17 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 13 минут назад, Vinsol2009 сказал: Хто? Малюк Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 42 минуты назад, DmiVady сказал: Интернет тоже не для тик-токов и котиков создавали 😉 но ... "Дай дураку в руки стеклянный йух - он и руки порежет и хер разобьёт" Попросил свой чатик поискать про себя - первые ссылки: Дослідження BBC: ChatGPT та інші чатботи ШІ викривляють новини у 45% випадків. Інтернет вже на половину складається з витворів ШІ, — дослідження Деградація LLM-моделей ШІ може вбити інтернет за три роки, — дослідження Корнелльського університету. Пишут, что эта дрянь научилась врать и подстраиваться под хозяина...типа подсовывать ему только приятные ответы... Блин, но это же реально проблема...Скоро таблицу умножения без ИИ не вспомнят, ушлепки... Он Флеш сегодня написал - из технической учебки отсеялось 10% курсантов на входе - неправильно ответили на вопрос "Какой ток в розетке - постоянный или переменный..." Тотальное отупление... 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому ⚡Мадуро обратился к России за военной помощью, сообщает The Washington Post По данным издания, на фоне растущего давления со стороны США, Мадуро отправил Путину письмо, в котором запросил поставки ракет, а также помощь в ремонте радаров и боевых самолётов. По данным издания, аналогичные обращения Мадуро направил Китаю и Ирану. «Венесуэла будет свободной», — Конгрессмен США Карлос А. Гименес. ❗️Трамп не согласился предоставить Венгрии исключение из «нефтяных» антироссийских санкций. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 5 хвилин тому, Canton сказав: Пишут, что эта дрянь научилась врать и подстраиваться под хозяина...типа подсовывать ему только приятные ответы... Блин, но это же реально проблема...Скоро таблицу умножения без ИИ не вспомнят, ушлепки... Он Флеш сегодня написал - из технической учебки отсеялось 10% курсантов на входе - неправильно ответили на вопрос "Какой ток в розетке - постоянный или переменный..." Тотальное отупление... www.instagram.com/reel/DPPybWuD6f5/?igsh=M2o4MHVuOXRnY2ll Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому ✎ Пентагон схвалив передачу Україні ракет Tomahawk, остаточне рішення - за Трампом, - CNN Пентагон дозволив передати Україні далекобійні крилаті ракети Tomahawk (дальність - до 1 600 км), визнавши, що це не зашкодить американським запасам. Тепер усе залежить від президента США Дональда Трампа, який поки що не дав згоду. ༶ Трамп під час зустрічі з Володимиром Зеленським спочатку заявив, що США мають «багато Tomahawk», але за кілька днів після розмови з Путіним різко змінив позицію, сказавши, що ракети «потрібні самим США». ༶ Європейські союзники вважають, що тепер у Вашингтона немає підстав затримувати передачу. ༶ Адміністрація США вже має план швидкої передачі ракет у разі схвалення Трампом. Україна, тим часом, працює над розширенням своїх далекобійних можливостей до кінця року. ✎ Зеленський: «Усі цілі для дальніх ударів мають бути повністю визначені до кінця року, включно з розширенням нашого далекобійного потенціалу». 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 46 минут назад, Canton сказал: Пишут, что эта дрянь научилась врать и подстраиваться под хозяина...типа подсовывать ему только приятные ответы... Блин, но это же реально проблема...Скоро таблицу умножения без ИИ не вспомнят, ушлепки... Он Флеш сегодня написал - из технической учебки отсеялось 10% курсантов на входе - неправильно ответили на вопрос "Какой ток в розетке - постоянный или переменный..." Тотальное отупление... наслідки порушення заповіді Божої : а навчати бабі я не дозволяю , ані панувати над мужем, але бути в мовчанні. Адам бо був створений перше, а Єва потому. І Адам не був зведений, але, зведена бувши, жінка попала в переступ. Та спасеться вона дітородженням, якщо перебуватиме в вірі й любові, та в посвяті з розвагою(с) 1 Тим. 2, 11-15 піхвоті нема чого робити в системі освіти , особливо - в викладанні точних дисціплін Змінено 17 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому Новини зецаризму: уряд звітує не Раді чи народу – а Цареві в його кабінеті. Дроздов, Radio UA Chicago https://www.youtube.com/watch?v=alRnxLBQHyk 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 55 хвилин тому, Canton сказав: Пишут, что эта дрянь научилась врать и подстраиваться под хозяина...типа подсовывать ему только приятные ответы... Блин, но это же реально проблема...Скоро таблицу умножения без ИИ не вспомнят, ушлепки... Он Флеш сегодня написал - из технической учебки отсеялось 10% курсантов на входе - неправильно ответили на вопрос "Какой ток в розетке - постоянный или переменный..." Тотальное отупление... Ну, не сам ИИ врёт - люди просят простых ответов-решений(дофаминку) и чтобы он им соврал 😉 По сути - я уже сказал: про дурака и йух ) Даже бесплатный 5-й уже много умеет, но ... к примеру: ни в коем случае не доверяйте ему точные расчёты, от которых что-то зависит - он не умеет. Чат жпт - модель предвидения токенов, а не калькулятор ))) Либо ... осваивайте курс промт-инжиниринга и уже тогда - платный и настроеный. Настроить инструмент под себя, научится и понять как его правильно использовать, и ... можно не деградировать, а наоборот - обучаться и при этом экономить на рутине. Флеш стебанулся, конечно, но не учёл - откуда сейчас в армию гребут контингент. Это следствие мудрого и потужного подхода к решению проблем ... Тотального отупления не будет - как всегда: будет небольшой процент умных, очень малый процент гениев и все остальные 😉 Хотя ... возможно, всех умных, кто не свалит вовремя, в этой стране поубивают ... * для смеху спросил чат (у меня бесплатный, с некоторыми настройками и правилами), не хотел бы он учить детей как Букварь из "Алмазного века" Стивенсона: Прихований текст 😁))) Змінено 17 годин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 23 хвилини тому, DmiVady сказав: Ну, не сам ИИ врёт - люди просят простых ответов-решений(дофаминку) и чтобы он им соврал 😉 По сути - я уже сказал: про дурака и йух ) Даже бесплатный 5-й уже много умеет, но ... к примеру: ни в коем случае не доверяйте ему точные расчёты, от которых что-то зависит - он не умеет. Чат жпт - модель предвидения токенов, а не калькулятор ))) Либо ... осваивайте курс промт-инжиниринга и уже тогда - платный и настроеный. Настроить инструмент под себя, научится и понять как его правильно использовать, и ... можно не деградировать, а наоборот - обучаться и при этом экономить на рутине. Флеш стебанулся, конечно, но не учёл - откуда сейчас в армию гребут контингент. Это следствие мудрого и потужного подхода к решению проблем ... Тотального отупления не будет - как всегда: будет небольшой процент умных, очень малый процент гениев и все остальные 😉 Хотя ... возможно, всех умных, кто не свалит вовремя, в этой стране поубивают ... * для смеху спросил чат (у меня бесплатный, с некоторыми настройками и правилами), не хотел бы он учить детей как Букварь из "Алмазного века" Стивенсона: Приховати вміст 😁))) схоже ви так і не зрозуміли як працює LLM ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 6 хвилин тому, US7IGN сказав: схоже ви так і не зрозуміли як працює LLM ) То може ви поясните, як для 12-річного ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) Пентагон дав Білому дому "зелене світло" на передачу Україні далекобійних крилатих ракет Tomahawk після оцінки, що це не матиме негативного впливу на запаси США. Остаточне політичне рішення в руках Дональда Трампа. ============================= можливо , ракети й не передаватимуть (зараз ? ), але , Дамоклов меч над прутіним повісили Змінено 13 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Тільки що, DmiVady сказав: То може ви поясните, як для 12-річного ) мій дід був дуже розумною людиною і як головний механік, тримав в голові плани всієї шахти і знав як працює кожен механізм. тобто дзвінок серед ночі головного інженера з питанням про те як запустити ту чи іншу машину, яка чомусь зламалася, одразу отримував відповідь типу "положь колдобину со стороны загагулины и 2 раза дёргани за пимпачку" і все знову працювало. але я був всього лише 12-річним онуком, який на питання як роз'язати те чи інше рівняння або вирішити завдання по фізиці, спочатку відправлявся до довідників та підручників, з яких на 90% складалася наша бібліотека, а у разі якщо я там не знайшов відповідь, або бажаю обговорити на певному рівні проблему, міг розраховувати на спілкування. отже в більшості випадків я знаходив відповідь самостійно і мене ненавиділи вчителя бо я цитував незнайомих їм людей та ще й мав наглість приносити ті книжки як доказ. інша справа батько, який міг із заплющеними очима намалювати простим олівцем двигун ІЛ-62 в розрізі. так що як самий тупий в родині, я нічого по суті відповісти не зможу 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Жаль, я гадав, що ваше "схоже ви так і не зрозуміли як працює LLM" це не понт, а ви насправді знаєте, як вона працює, і зможете пояснити. Тож поки що залишусь зі своїм: "модель передбачення токенів, а не калькулятор". Тобто модель яка просто підбирає найімовірніші слова, спираючись на весь матеріал, на якому її навчали. Можливо, згодом я зміню цю думку ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 1 годину тому, Canton сказав: Пишут, что эта дрянь научилась врать и подстраиваться под хозяина...типа подсовывать ему только приятные ответы... Блин, но это же реально проблема...Скоро таблицу умножения без ИИ не вспомнят, ушлепки... Он Флеш сегодня написал - из технической учебки отсеялось 10% курсантов на входе - неправильно ответили на вопрос "Какой ток в розетке - постоянный или переменный..." Тотальное отупление... В розетке ток отсутствует. Там напряжение . Мне пришлось уволить одного электрика. Не знал единицы измерения силы тока. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 22 минуты назад, US7IGN сказал: мій дід був дуже розумною людиною і як головний механік, тримав в голові плани всієї шахти і знав як працює кожен механізм. тобто дзвінок серед ночі головного інженера з питанням про те як запустити ту чи іншу машину, яка чомусь зламалася, одразу отримував відповідь типу "положь колдобину со стороны загагулины и 2 раза дёргани за пимпачку" і все знову працювало. але я був всього лише 12-річним онуком, який на питання як роз'язати те чи інше рівняння або вирішити завдання по фізиці, спочатку відправлявся до довідників та підручників, з яких на 90% складалася наша бібліотека, а у разі якщо я там не знайшов відповідь, або бажаю обговорити на певному рівні проблему, міг розраховувати на спілкування. отже в більшості випадків я знаходив відповідь самостійно і мене ненавиділи вчителя бо я цитував незнайомих їм людей та ще й мав наглість приносити ті книжки як доказ. інша справа батько, який міг із заплющеними очима намалювати простим олівцем двигун ІЛ-62 в розрізі. так що як самий тупий в родині, я нічого по суті відповісти не зможу а моїх дідів - одного кацапи розкуркулили - загнали з дітьми у землянку , а потім загнали у трудармію - за пайку відновлювати даунецькій мразоті шахти , а іншого - поклали у землю під час штурму чергової безим'янної висоти . смерть кацапощелепній даунецькій мразоті , яка паразитувала на кістках укранців . Змінено 16 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 1 година тому, Бездомный сказав: наслідки порушення заповіді Божої : а навчати бабі я не дозволяю , ані панувати над мужем, але бути в мовчанні. Адам бо був створений перше, а Єва потому. І Адам не був зведений, але, зведена бувши, жінка попала в переступ. Та спасеться вона дітородженням, якщо перебуватиме в вірі й любові, та в посвяті з розвагою(с) 1 Тим. 2, 11-15 піхвоті нема чого робити в системі освіти , особливо - в викладанні точних дисціплін Я так понимаю, что это гонитель первых христиан, и сборщик налогов,который Сына никогда не видел в глаза?И который пребывал в конторах с Камнем, на котором было суждено воздвигнуть здание Церкви? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 6 минут назад, Vinsol2009 сказал: Я так понимаю, что это гонитель первых христиан, и сборщик налогов,который Сына никогда не видел в глаза?И который пребывал в конторах с Камнем, на котором было суждено воздвигнуть здание Церкви? великі розуми обговорюють ідеї , середні розуми обговорюють події , дрібні розуми ( вінсоли2009 , гандони , скромніє прораби , е.т.с.) обговорюють окремих людей (с) Змінено 16 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 3 часа назад, DimaF сказал: тем более "орешник" никто живьем не видел орешник или нет, но к нам прилетело тогда что то особенное...по звуку очень схоже с описаниями работы орешника Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 14 хвилин тому, DmiVady сказав: Тобто модель яка просто підбирає найімовірніші слова, спираючись на весь матеріал, на якому її навчали. тут правильно, але ж ми не знаємо алгоритм як саме вона це робить. які виключення або навпаки "лінії партії" закладені і так далі. отже, не маючи всієї інформації всі висновки будуть лише припущеннями. а з огляду на мету створення та поширення цих моделей та бізнес моделі, я вважаю що їх первинна мета - збір інформації про користувачів, друга мета - цілеспрямоване маніпулювання. а те що там ще й користувачі якусь користь отримують - не більше ніж бджоли нектар в квітах. тобто мед в банці це заслуга не стільки квітів, а бджіл. тобто бджоли їбашать і на квіти і на тих хто мед забирає. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 15 хвилин тому, Vinsol2009 сказав: В розетке ток отсутствует. Там напряжение . Мне пришлось уволить одного электрика. Не знал единицы измерения силы тока. То в книжці по фізиці струм писали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому оголошений тиждень фізиків-електриків 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 24 хвилини тому, US7IGN сказав: мій дід був дуже розумною людиною і як головний механік, тримав в голові плани всієї шахти і знав як працює кожен механізм. тобто дзвінок серед ночі головного інженера з питанням про те як запустити ту чи іншу машину, яка чомусь зламалася, одразу отримував відповідь типу "положь колдобину со стороны загагулины и 2 раза дёргани за пимпачку" і все знову працювало. але я був всього лише 12-річним онуком, який на питання як роз'язати те чи інше рівняння або вирішити завдання по фізиці, спочатку відправлявся до довідників та підручників, з яких на 90% складалася наша бібліотека, а у разі якщо я там не знайшов відповідь, або бажаю обговорити на певному рівні проблему, міг розраховувати на спілкування. отже в більшості випадків я знаходив відповідь самостійно і мене ненавиділи вчителя бо я цитував незнайомих їм людей та ще й мав наглість приносити ті книжки як доказ. інша справа батько, який міг із заплющеними очима намалювати простим олівцем двигун ІЛ-62 в розрізі. так що як самий тупий в родині, я нічого по суті відповісти не зможу У мене батько після закінчення інституту підробляв тим, що ремонтував лампові телевізори та іншу побутову техніку. Коли почав йому задавати питання, він приніс мені книгу видання мир, якогось німецького автора рад назвою Атом Гигант Прочитав на одному диханні. Після того підручники з фізики та хімії читача , як художньою літературу . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз